Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 3 éve
a liga megoldotta azt, amit a Dogers front office nem tudott. nem is kellett volna idehozni azt a köcsögöt.Trevor Bauer: 324-game suspension. Two years of regular season.
— Jon Heyman (@JonHeyman) April 29, 2022
adamfaragoo
több mint 3 éve
Trevor Bauer: 324-game suspension. Two years of regular season.
— Jon Heyman (@JonHeyman) April 29, 2022
több mint 3 éve
www.sport1tv.hu/podcasts/107464/extra-inning-41-mustarral-vagy-nelkule/

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 3 éve
Yasss!Egymás után két szériát söpörtünk. Irány Kansas!
Azért Marinaccio a végén még majdnem megoldotta, hogy a -8 az közel egál legyen.
Go Yankees!
több mint 3 éve
Alig van normális dobónk. Kb húsz éve mióta hellyel-közzel követem a csapatot. A 20 év rostereiből tudnék összerakni egy pofás rotációt, nem ebből a masszából, ami most van....Vezetünk 2:1-re a 9. tetején, meg is van az első out, erre jön Yelich üt egy singlet, majd ami méginkább fáj McCutchen is, hogy aztán Wong hazaküldje mind a kettőt. Basszus az első inninges McCutchen home run után 7 inningen keresztül 0 run, erre amikor le kéne zárni a meccset bekapunk 2-t.Ez nem igaz. Tegnap Crowe, ma Stratton szarja el a meccset. A Brewerst pedig annyira, de annyira utálom.Gondoltam, hogy hozol egy örömhírt🤦♂️
Gergőke
Willie Parker
Gergőke
Legalább lenne egy sztárdobónk, akiért lehetne lelkesedni v vmi. Rich Rod pl egy tök jó closer volt, de ugye moneyball...
több mint 3 éve
Vezetünk 2:1-re a 9. tetején, meg is van az első out, erre jön Yelich üt egy singlet, majd ami méginkább fáj McCutchen is, hogy aztán Wong hazaküldje mind a kettőt. Basszus az első inninges McCutchen home run után 7 inningen keresztül 0 run, erre amikor le kéne zárni a meccset bekapunk 2-t.Ez nem igaz. Tegnap Crowe, ma Stratton szarja el a meccset. A Brewerst pedig annyira, de annyira utálom.Gondoltam, hogy hozol egy örömhírt🤦♂️
Gergőke
Willie Parker
több mint 3 éve
Ez nem igaz. Tegnap Crowe, ma Stratton szarja el a meccset. A Brewerst pedig annyira, de annyira utálom.Gondoltam, hogy hozol egy örömhírt🤦♂️
Gergőke
több mint 3 éve
Ez nem igaz. Tegnap Crowe, ma Stratton szarja el a meccset. A Brewerst pedig annyira, de annyira utálom.
több mint 3 éve
FEJLŐDÉS!első széria győzelem 2019 óta? az mi?! 😀Gallen eddig egész elképesztő, ma a Dodgerst ültette le és a bullpen se baszta el a győzelmet.Megérdemeltük a vereséget. Hiába ütünk többet, ha az ellenfél a kevéske ütését koncentrálja, és azokból pontot szerez, amíg mi nem.
lol
slowmotion
Löfli
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
első széria győzelem 2019 óta? az mi?! 😀Gallen eddig egész elképesztő, ma a Dodgerst ültette le és a bullpen se baszta el a győzelmet.Megérdemeltük a vereséget. Hiába ütünk többet, ha az ellenfél a kevéske ütését koncentrálja, és azokból pontot szerez, amíg mi nem.
lol
slowmotion

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Gallen eddig egész elképesztő, ma a Dodgerst ültette le és a bullpen se baszta el a győzelmet.Megérdemeltük a vereséget. Hiába ütünk többet, ha az ellenfél a kevéske ütését koncentrálja, és azokból pontot szerez, amíg mi nem.
lol
több mint 3 éve
Gallen eddig egész elképesztő, ma a Dodgerst ültette le és a bullpen se baszta el a győzelmet.
több mint 3 éve
Easy W, nem kell aggódni 😀nevettem 😀Hamisítatlan AL Central cripple fight, a legjobbak közül.
Löfli
Kampman
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
nevettem 😀Hamisítatlan AL Central cripple fight, a legjobbak közül.
Löfli
több mint 3 éve
Everyone: Ugh. Another night of Minnesota sports. 😥💔
— Minnesota Twins (@Twins) April 27, 2022
Us: pic.twitter.com/0kjTI7KD0I
nevettem 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
8 runt szerzünk a meccsen erre Keller és az őt követő társaság benyel 12-t. Kellernél mindenki mondta, hogy így break out year meg úgy,hát ugyanolyan szar,mint eddig volt. Az a néhány fellángolás meg eddig is megvolt.
több mint 3 éve
Padlot fogtunk:www.mlbtraderumors.com/2022/04/giants-acquire-kevin-padlo-from-mariners.html
Boccs😎

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
12 pont. Rizzo 3 HR-os meccs és még Gallo is ütött egyet. Mi van itt karácsony?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Sikerült győzni egy 0-3-as első inning után. Apró kis sikerek egy megint nem túl jó szezonban.
több mint 3 éve
az a vicces, hogy nagyon meg tudta verni tavaly az Arizonát otthon a csapat, de nullázni csak a Chase Fielden tudott.megvan az első complete game shotout a szezonban, nyilván ellenünkA Dodgers ennek a csapatnak a daddy, lesz még ennél csúnyább is LA-ben.
Löfli
Kampman
több mint 3 éve
megvan az első complete game shotout a szezonban, nyilván ellenünkA Dodgers ennek a csapatnak a daddy, lesz még ennél csúnyább is LA-ben.
Löfli