Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 3 éve
Ez igy mindent elmond, és a csapat szerint nincs szükség closerre. Várjuk azt az egy árva closert, hogy felépüljön aztán kitudja milyen formába lesz. The inning-by-inning breakdown of the Marlins pitching staff this season pic.twitter.com/lcBOisucyz
— Fish Stripes (@fishstripes) May 9, 2022
több mint 3 éve
engem azért picit meglepett, hogy ilyen erős kezdő rotációnk lett

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Micsoda nap volt ez a mai...F1: Norris kiesett.
Nascar: Bowman kiesett
Baseball, Alfaro megver minket walkoff HR-el...vereség. Mondjuk, igy, hogy nem nálunk van igy csak 1 meccsünket tette tönkre, mig itt volt ez sokkal több volt 😀
Továbbra sincs closerünk ezért összevissza bohóckodunk, hogy mindenkit kipróbálunk hátha jó lesz annak alapon...
Szerkesztette: adamfaragoo
több mint 3 éve
Tavaly mennyire örültem volna egy ilyen Moran teljesítménynek. Idén inkább nem írom le,hogy mit gondolok róla.😕
több mint 3 éve
Na a második meccsen kompenzáltunk. Szépen szetkaptuk Diehlt az első inningben. Utána meg Keller sem tudta elrontani,bár mindent megtett ennek érdekében. 😃 Bednar meg a 9.-ben 3 SO-tal lezárta a meccset. 🙂
Szerkesztette: Gergőke
több mint 3 éve
Melancontól szép leolvadás volt a mai

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Pablo mekkorát ment megint ma, az idei év eddig neki nagyon bejön.Joe Dunand karrierje első AB-je egy HR volt.
Soler Grand Slam.
Végre egy jó meccs..
több mint 3 éve
Annyira biztos voltam benne, hogy elszarunk a Reds ellen legalább egy meccset a mai kettőből. 😕
több mint 3 éve
Nem gondoltam volna, hogy májusban lesz olyan nap, amikor pozitív a mérlegünk.
több mint 3 éve
Újabb egy pontos vereség, zsinórban a negyedik.+1
adamfaragoo
több mint 3 éve
www.sport1tv.hu/podcasts/107597/extra-inning-42-leesett-allal/

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 3 éve
Újabb egy pontos vereség, zsinórban a negyedik.
több mint 3 éve
bunteto.com/media/rovat/dobok-a-fokuszban-at-bat-podcast-s02-e03

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 3 éve
Majdnem elkezdtem sajnálni:Jose Altuve was removed from today's game due to groin soreness after this foul ball pic.twitter.com/9DJTiDSsLB
— Talkin’ Baseball (@TalkinBaseball_) May 4, 2022

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Andrew Vaughn is IL-en, najóvanbazmeg, az egyetlen értelmes ütő idén, szóval nyilván ő is.Orvosi stáb környékén nem kéne szétnézni esetleg? Amikor éveken át ilyen egy csapat, lehet ott nincs minden rendben talán.
Mikey
több mint 3 éve
Andrew Vaughn is IL-en, najóvanbazmeg, az egyetlen értelmes ütő idén, szóval nyilván ő is.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Most mutatják a D-Backs postgame showban újra a szituációt.Bumgarner mindjárt megveri a játékvezetőt 😀 Ki is állították az első inning után.Elég szépen elborult MadBum. Régi haverok a bíróval? 😊
ui.: Ma is retek szarok vagyunk
adamfaragoo
Matthew99
Először tényleg ő szólt be a bíróknak egy-két tényleg elrontott call miatt, de aztán kihívták ellenőrzésre (van-e a kezén valami nem oda való), de a bíró rá se nézett a kezére, csak fogdosta, erre Bumgarner újra beszólt, és ekkor állították ki. Az arizonai kommentátor szerint tök nyilvánvalóan provokálták a bírók is és csak az alkalmat keresték, hogy kiküldhessék.
Szerkesztette: Kampman
több mint 3 éve
Csodásak vagyunk mondhatom.Én nem vagyok egy szakértő, se egy general manager, se egy edző.
De ha a csapatomba egy árva closer van és az is SÉRÜLT. Akkor megpróbálok szerezni egyet és nem bohóckodni és minden meccset eldobni amit csak lehet.
De lehet én látom rosszul az egészet.
Az meg külön kabaré, hogy Jon Berti lett idén az első aki 2 HR-t üt a meccsen, amivel nincs baj mert imádni való játékos.. Csak azt nézve, hogy kik vannak itt, hát kicsit megmosolyogtató.
több mint 3 éve
Hayes és Reynolds rohadtul összkaphatna magát, mert ez így nagyon gyenge. 😕
több mint 3 éve
Jó kérdés, de nagyon hamar elszállt az agya.Bár igy is tönkre vernek minket 😀
több mint 3 éve
Bumgarner mindjárt megveri a játékvezetőt 😀 Ki is állították az első inning után.Elég szépen elborult MadBum. Régi haverok a bíróval? 😊
ui.: Ma is retek szarok vagyunk
adamfaragoo

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Bumgarner mindjárt megveri a játékvezetőt 😀 Ki is állították az első inning után.ui.: Ma is retek szarok vagyunk
több mint 3 éve
Na akkor lássuk a harmadik felvonást 😀