Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 14 éve
Az a két stream-csatorna viszont, ami a NYY meccshez lett volna mindkettő rossz volt. Így nem láttam Pineda debütálását :SDS!
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 14 éve
...es a hivatalos oldalon van elo kozvetites a dodgers elleni st openerrol!! olyan izgatottan varom a meccset, mint egy kisgyerek a szentestet.vegre, vegre, vegre!! 😊 😊 😊
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
Esc mit szólsz ahhoz, hogy Soriano barátunk a leadoff? 😀Matthew99Ki van zárva. 😊 Valószínűleg csak több at batet akarnak neki adni.
Andrew McCutchen szerződéshosszabbítás, 6 év, $51,5M + team option ($14,75M). Egyértelmű steal, hatalmas győzelem az ilyen egy kis klubnak, mint a Pirates.
Maybin tegnapi 5 év/25 milliójával együtt jó példa a normális csapatépítésre.

több mint 14 éve
Az idei Pirates keret nem néz ki rossznak. Nem jött jól nekik Burnett sérülése, de még így is az elmúlt évek teljesítményeit simán felülmúlhatják.Victor Martinezt megint műteni kell?valami immunbetegség. azt írják, hogy elég ritkán van komoly tünete, Davis sem panaszkodik semmire. orvosi javaslatra kerülni fogják a túlterhelését, főleg most az edzőtáborban, de a szezon során is kapni fog időnként egy-egy szünnapot, mert ha fárad a szervezet, akkor jobban tud érvényesülni és súlyosbodhatnak a tünetei. Szóval én nem aggódok, még. 😊
...
Marci: Ike Davisnek mi a tököm az a Valley Fever? (lusta vagyok utánaolvasni)
DS!Darksun3
Jó hír, McCutchent meghosszabbította 6+1 évre a Pirates. Picit aggódtam, hogy nem sikerül és McCutchen amint lehet (2015 után) szedi a cók-mókját és lelép, de ez így tök jó. 😊marci
több mint 14 éve
Victor Martinezt megint műteni kell?valami immunbetegség. azt írják, hogy elég ritkán van komoly tünete, Davis sem panaszkodik semmire. orvosi javaslatra kerülni fogják a túlterhelését, főleg most az edzőtáborban, de a szezon során is kapni fog időnként egy-egy szünnapot, mert ha fárad a szervezet, akkor jobban tud érvényesülni és súlyosbodhatnak a tünetei. Szóval én nem aggódok, még. 😊
...
DS!Darksun3
Jó hír, McCutchent meghosszabbította 6+1 évre a Pirates. Picit aggódtam, hogy nem sikerül és McCutchen amint lehet (2015 után) szedi a cók-mókját és lelép, de ez így tök jó. 😊
több mint 14 éve
Esc mit szólsz ahhoz, hogy Soriano barátunk a leadoff? 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Ez az ütőjátékos saját döntése. Ha jónak lát egy dobást, akkor ráüt, ha nem, akkor nem. Tömören ennyi. 😊DS!
DS!
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 14 éve
Honnan lehet tudni,hogy mikor kell ütni és mikor nem ?
több mint 14 éve
Ubaldo, te gyíííííík.. 1IP; 5H; 5R; 9.00ERA 😂 :cool: 😂
több mint 14 éve
...ami termeszetesen ugyse a white sox lesz...
több mint 14 éve
Köszönöm a válaszokat ! Megpróbálom papíron értelmezni a szabályokat aztán ha lesz közelgő meccs megnézem,hogy megy gyakorlatban 😊 Aztán majd jön kedvenc csapat 😀
több mint 14 éve
Én csak annyit tennék hozzá, hogy nem "jelenleg" a legjobb csapat a Yankees, hanem all-tima 😛 😊DS!
DS!
több mint 14 éve
jellemzoen a starting pitcherek es a first basemanek kozul kerul ki a legtobb sztarjatekos, de en nem neveznem ezeket sem "sztar" posztoknak.legjobb csapatok jelenleg a yankee$, a phillies, a red sox, a rays, a tigers, a rangers, a d-backs, a braves.
legrosszabbak a pirates, az astros, az orioles, a mariners, a royals, a cubs ( 😛 ) es a padres.
igy hirtelenjeben, de barmelyik lista tetszes szerint bovitheto.
több mint 14 éve
Melyik poszt a legfontosabb vagy létezik egyáltalán olyan h "sztár" poszt ? Illetve mellyek azok a csapatok akik a legjobbak ( vagy csak nagy a hype ) és mellyek a gyengébbek ?Ez nem foci, itt mindenki ugyanolyan fontos (az RP-ket kivéve, akik nem játszanak annyit). De minden ütőjátékos és a kezdődobók is lehetnek sztárok.
Most barátkozok a baseballal , persze majd részletesebben utána olvasok csak gondoltam megkérdezek itt pár embertDrip
A hype teteje természetesen a Yankees. Utánuk a Red Sox, a Phillies, a Cubs, a Dodgers talán a leginkább nyomott csapatok, bár nyilván főleg azok, akiknek épp megy.
több mint 14 éve
Melyik poszt a legfontosabb vagy létezik egyáltalán olyan h "sztár" poszt ? Illetve mellyek azok a csapatok akik a legjobbak ( vagy csak nagy a hype ) és mellyek a gyengébbek ? Most barátkozok a baseballal , persze majd részletesebben utána olvasok csak gondoltam megkérdezek itt pár embert
több mint 14 éve
Victor Martinezt megint műteni kell? ...
DS!
DS!
több mint 14 éve
Rasmus-cikk:http://www.stltoday.com/sports/baseball/professional/colby-rasmus-isn-t-sure-where-career-will-take-him/article_ff7c6cdf-4006-57d5-bea1-bb7b1d849f9f.html
Én már rég megbékéltem a cseréjével, és mikor ilyeneket olvasok vele kapcsolatban, még örülök is...

I know the human being and fish can coexist peacefully
több mint 14 éve
Pence beköszönt megint egy 2R-HR-nal...A-Rod vágott válaszul egyet jobb-centerbe.
Jeter 2 AB, 2 fostos grounder shortra, nem jó... harmadikra meg egy double-play ball 2B-re, amit a védő szerencsétlenkedése mentett csak meg. :S
A-Rod viszont jó eddig.
DS!
DS!
több mint 14 éve
A Spring Training égisze alatt. 😊 Amúgy tegnap a Huskies ellen játszotta első meccsét a Red Sox.
több mint 14 éve
ezek az MLB vs. NCAA meccsek hogyan és minek az égisze alatt valósulhatnak meg? mert pl. tegnap a Boston Red Sox-Boston College Eagles is volt, 6-3-ra nyert a Soxés a summer ball ligákról ki tud bővebb tájékozatást adni? 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Mi csak holnap kezdünk. Remélem lesz stream.
több mint 14 éve
Másik gyilkos méh is lecsapott... Betances 2 walk után 3 sima out. 😊Előtte pedig beindult a gépezet: Dickerson dupla, perfect-game-saver Wise tripla, Garner HR és máris 6-2.
...
Rule 5 szerzemény, ex-bostoni Cesar Cabral is bemutatkozott, egy deflected ball - single és egy sima single mellett megcsinálta a 3 out-ot (2 flyball és egy line drive).
...
O'Connor a végén beleszaladt a jóba, de így is lehozta a kilencediket.
8-5 a vége, Yankees győzelem. Holnap visszavágó. 😊
DS!
DS!
több mint 14 éve
Indul a Tribe is! Egész pofás a lineupunk is így az elejére! 😉
több mint 14 éve
Jó, a tegnapi az a South Florida egyetem ellen volt, ráadásul csak box-score volt hozzá... 😊...
JoVa villant egyet és behozta Garnert (mekkora outfield lenne: Gardner, Granderson, Garner 😀), 3-2 Yanks.
Banuelos 4 sima out után jambe került (telebázis, két out), de aztán kijött belőle szerencsésen.
DS!
DS!
több mint 14 éve
kapjatok be, hogy ti mar tegnap is jatszottatok. 😛a sox bezzeg csak hetfon kezd, mlb tv-n pedig csak meg 1 nappal kesobb lesznek lathatoak. 😕