Baseball
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 13 éve
Yankees - O's meccshez valaki lenne olyan jó és találna nekem egy stream-et?szerk.: állítólag a tajvani espn adni fogja
szerk2.: ami persze offline :/
DS!
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 13 éve
Emiatt kicsit aggódom, az egész csapatra évek óta az a jellemző, hogy jól finiselünk, és mindig közepesen vagy szarul kezdtünk. Remélem nem lőjjük most el minden puskaporunkat már az elején. Mindenesetre ez így félelmetes, Johnny 3-run HR óta végképp nem vagyok magamnál. Mondom ezt úgy, hogy akár még el is veszíthetjük ezt a meccset, de az se zavarna. 😊Ez a Troy egy állat 😊Szeptembert idéző forma.marci
20 percet néztem a két meccsből, 2 HR.Escalade
több mint 13 éve
marci
1 023
Szarok a W/L rekordra (a lényeg, hogy Beltran játszon jól, K-Rod opciója ne legyen garantált), de aggódom, hogy Terry Collins lassan öngyulladni fog. 😀
több mint 13 éve
marci
1 023
Ez a Troy egy állat 😊Szeptembert idéző forma.
20 percet néztem a két meccsből, 2 HR.Escalade
több mint 13 éve
Ez a Troy egy állat 😊20 percet néztem a két meccsből, 2 HR.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szegény Greg Reynoldsot a két meccs között leküldte a Rockies Triple-A-be. 😀marcimeg volt tervezve, hogy jöhessen fel egy RP a második meccsre. Alan Johnson.
több mint 13 éve
marci
1 023
Szegény Greg Reynoldsot a két meccs között leküldte a Rockies Triple-A-be. 😀
több mint 13 éve
Én csak a 6. inningtől követtem a Mets-Rockies meccset, de igen izgalmas lett a vége. Reyes jókat vágott, de Dickey gyenge volt, le is cserélték.Harris kicsit megtaposta (bár szerintem nem szándékosan) Moralest, őt is le kellett cserélni.
Kicsit nagyobb az utolsó ütés, min. 1 pont, de egy Grand Slam sem lett volna távol.
Jó kis meccs volt, csak ilyenek legyenek, melyek a tv elé ragasztanak. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
A Firework-öt szavazták meg, aztán az első két meccsen nem ment neki, és ő maga találta ki, hogy Bieber-szám legyen a zenéje. Azóta elkezdte szórni HR-okat.Kegyetlen meccs volt, romokban heverek ilyen befejezés után. 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nagyjából mint egy foghúzás érzéstelenítés nélkül.Még kell egy homár tőle ma, hogy meghallgassam a Bieber számát 😊Hogy tetszett? 😛Zolika
haromt
béjbi béjbi...
ki a faszom szavazta ezt meg? csupa tinicságeci a rockies szurkolótábor?
több mint 13 éve
Zolika
911
Még kell egy homár tőle ma, hogy meghallgassam a Bieber számát 😊Hogy tetszett? 😛
haromt
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Mákerek bazzeg. 😀 (Két WP-gyanús labdája is volt Lindstromnek, mikor az egyenlítő futás már a hármason állt.)marciNem mákerek voltunk hanem Morales jó 😀
A kövit kb akkor nyerhetjük ha DLR végigdobja mert mindenki halott a penből
több mint 13 éve
marci
1 023
Mákerek bazzeg. 😀 (Két WP-gyanús labdája is volt Lindstromnek, mikor az egyenlítő futás már a hármason állt.)
több mint 13 éve
Doc complete game win, bár majdnem a 9-ben elszórakoztuk, tetszik ez a 8-3-as kezdés
több mint 13 éve
Na végre nyertünk egy szériát, idén először, Arizonában, a hős egyértelműen Lance:mondani se kell ő meg ellenem van fantasyban 😀
3 meccsen
6-13
4 HR (közte egy grand slam)
10 RBI
1 K, 1 BBRammer
több mint 13 éve
Na végre nyertünk egy szériát, idén először, Arizonában, a hős egyértelműen Lance:3 meccsen
6-13
4 HR (közte egy grand slam)
10 RBI
1 K, 1 BB
I know the human being and fish can coexist peacefully
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Tulo ma pattanás után is base hitet ütne. Főleg az első két ütése tűnt bravúrosnak, éreztem, hogy méterekkel kerülni kéne a zónát.marciTulo ellenem van fantasyban tehát erre számíthattál volna 😛
Még kell egy homár tőle ma, hogy meghallgassam a Bieber számát 😊
Spilbo HR-je sokkal cikibb 😊
több mint 13 éve
Tulo ma pattanás után is base hitet ütne. Főleg az első két ütése tűnt bravúrosnak, éreztem, hogy méterekkel kerülni kéne a zónát.marciEzért lesz MVP. 😛
Tulo mellett Herrera tetszett nagyon, amellett hogy megint rengeteget cirkált a bázisoknál két félelmetes defensive stop-ot is bemutatott. Beton helyett most Lindstrom is nagyon szépen hozta a nyolcadikat, Street pedig ismét úthengerrel nyomta le a save-et, 6/6. 8-2-es rajt. 😊
Holnap 18:10-kor lesz az első meccs, fél órával a befejezés után a második. Már elég, ha csak az egyiket hozzuk.
több mint 13 éve
marci
1 023
Tulo ma pattanás után is base hitet ütne. Főleg az első két ütése tűnt bravúrosnak, éreztem, hogy méterekkel kerülni kéne a zónát.
több mint 13 éve
marci
1 023
már megint fasza idő van NY-ban.Reméljük, hogy ekkora ködben nem fog nagyon feltűnni, ha elered az eső és nem lesz szünet.
Reméljük Esmilt nem zavarta meg a napolás.haromt
Bár részemről nyugodtan lehet rövidítés is. 😛
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
már megint fasza idő van NY-ban.Reméljük Esmilt nem zavarta meg a napolás.
több mint 13 éve
Mikey
18 751
A Mets előbb nyer WS-t, minthogy szólni fogsz. 😊Amúgy nem kell sajnálni senkit, mert ez a csapat elit. A relieverei* is. Most kell balfaszkodni, és nem szeptember-októberben.
(*Annyira, hogy saját magukat is meg tudják verni.)
több mint 13 éve
marci
1 023
De azért Danks lett a meccs legjobbja. Nem nagyon öröm aki a White Sox-ot kedveli. Mármint a vereségre gondolva.danylyMajd szólok, ha sajnálom Mikeyt. 😛
több mint 13 éve
De azért Danks lett a meccs legjobbja. Nem nagyon öröm aki a White Sox-ot kedveli. Mármint a vereségre gondolva.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.