Baseball
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 13 éve
Mikey
18 751
Némileg off lesz, de talán belefér.A mai esetem jól bizonyítja, hogy amiből kettő van, azt már simán össze lehet keverni.
Sógornőmtől kaptam ma egy Red Sox pólót. 😀 (Turiból 350 ft-ért, ergo nem eredeti, de ez egyébként nem is érdekel.)
Igaz nem szeretem a Red Soxt, de azért elfogadtam és értékeltem a dolgot. Legalább nem Twins és nem is Yankees. 😛
(Sorry az offért, ha valakit zavart.)
több mint 13 éve
Vagy a tribute to Randy Moss 2004 versenyre készül. 😀Crisp:Csökkenteni akarja az agyrázkódás kockázatát egy esetlegesbunyónál. 😛GRAFI
😂Matthew99
több mint 13 éve
Én örülök neki. A jól bevált szokásukon ne is változtassanak 😛Sziasztok! Annyira nem értek ehhez a sporthoz de azért itt is van akivel szimpatizálok ezek közül az egyik a Boston. De nagyon nem értem a zuhanásukat persze még sok van hátra. Tudtok erről mondani valamit? köszidandeNem találunk rá szavakat. 😀GRAFI
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Crisp:Csökkenteni akarja az agyrázkódás kockázatát egy esetlegesbunyónál. 😛
😂Matthew99
több mint 13 éve
Sziasztok! Annyira nem értek ehhez a sporthoz de azért itt is van akivel szimpatizálok ezek közül az egyik a Boston. De nagyon nem értem a zuhanásukat persze még sok van hátra. Tudtok erről mondani valamit? köszidandeNem találunk rá szavakat. 😀
több mint 13 éve
Crisp:😂
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Köszönöm a válaszokat másik oldalról természetesen a Phillyt szeretném😀Valamint a liga legrosszabb dobóteljesítménye eddig az övék (veri őket az Astros), főleg a kezdők betliznek, hiába áll nagyobb nevekből a lista.EscaladeSziasztok! Annyira nem értek ehhez a sporthoz de azért itt is van akivel szimpatizálok ezek közül az egyik a Boston. De nagyon nem értem a zuhanásukat persze még sok van hátra. Tudtok erről mondani valamit? köszidandeA lineup nem úgy kezdett ahogy várták, várni lehetett, de semmi jelentősége nincs annak, hogy áprilisban vagy júniusban kap el egy csapat egy rosszabb szériát. Benn lesznek a rájátszásban, ne aggódj.marci
több mint 13 éve
Valamint a liga legrosszabb dobóteljesítménye eddig az övék (veri őket az Astros), főleg a kezdők betliznek, hiába áll nagyobb nevekből a lista.Sziasztok! Annyira nem értek ehhez a sporthoz de azért itt is van akivel szimpatizálok ezek közül az egyik a Boston. De nagyon nem értem a zuhanásukat persze még sok van hátra. Tudtok erről mondani valamit? köszidandeA lineup nem úgy kezdett ahogy várták, várni lehetett, de semmi jelentősége nincs annak, hogy áprilisban vagy júniusban kap el egy csapat egy rosszabb szériát. Benn lesznek a rájátszásban, ne aggódj.marci
több mint 13 éve
A Mets-Rockies sweep series bővebb összefoglalója:http://denversports.blog.hu/2011/04/15/mets_rockies_0_4_w
10-2-vel elsők vagyunk a mezőnyben. Már csak 150 meccset kell kibírni az élen. 😛
több mint 13 éve
most pedig Cliff complete game win, a csapat most még runt se kapott, 3 hit, 12 SO, beteg állat 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A-Gone 7 év, 156 milla. Mindkettő szám egy kicsit soknak tűnik, még ha viszonylag fiatal, GG védő és konzisztens ütő is. Werth, Crawford, Gonzalez... Elmebeteg az idei baseball ár/érték(/kor) arány.Escaladeakkor tök olcsón megúsztuk a Tulo-Cargo párost 😊
több mint 13 éve
marci
1 023
Sziasztok! Annyira nem értek ehhez a sporthoz de azért itt is van akivel szimpatizálok ezek közül az egyik a Boston. De nagyon nem értem a zuhanásukat persze még sok van hátra. Tudtok erről mondani valamit? köszidandeA lineup nem úgy kezdett ahogy várták, várni lehetett, de semmi jelentősége nincs annak, hogy áprilisban vagy júniusban kap el egy csapat egy rosszabb szériát. Benn lesznek a rájátszásban, ne aggódj.
több mint 13 éve
marci
1 023
154, nem? Amúgy kemény, mennyire tényleg csak a luxusadó miatt csinálták most és már decemberben megvolt a megállapodás. http://www.mlbtraderumors.com/2010/12/red-sox-acquire-adrian-gonzalez-1.htmlszerk.: A 7 év tényleg sok és mindig van kockázat benne, de Gonzalez az a poszt, ütőrepertoár, védő, ahol a 7 év beleférhet. Erről a posztról elmozdítani nem kell majd, akkor is lesz értéke, amikor kicsit lelassul az ütője (persze nyilván nem fog 25-30 millát érni a szerződése végéhez közeledve).
több mint 13 éve
A-Gone 7 év, 156 milla. Mindkettő szám egy kicsit soknak tűnik, még ha viszonylag fiatal, GG védő és konzisztens ütő is. Werth, Crawford, Gonzalez... Elmebeteg az idei baseball ár/érték(/kor) arány.
több mint 13 éve
Sziasztok! Annyira nem értek ehhez a sporthoz de azért itt is van akivel szimpatizálok ezek közül az egyik a Boston. De nagyon nem értem a zuhanásukat persze még sok van hátra. Tudtok erről mondani valamit? köszi
több mint 13 éve
marci
1 023
Riot, ez tetszik. 😀Na igen, megkaptuk a magunkét, sajnos nagyon formában vannak az ütőik. AdásNemrég panaszkodtam itt a 2,6-os runátlagra, azóta meg 9,2 (6-8-8-15-9), persze várható volt, hogy fordul a kocka, mert visszajött Holliday és Pujols is ébredezik, és azért ha a Rasmus-Pujols-Holliday-Berkman-Freese ötös nagy része jó formában van, akkor az kellemes, márpedig most abban van, ráadásul Riot is 10-24 ebben a periódusban. Remélem kitart ez a forma, hogy jövő héten a Reds-szériának már akár egy helycsere is a tétje lehessen, de minimum felzárkózzunk.Rammer
több mint 13 éve
Na igen, megkaptuk a magunkét, sajnos nagyon formában vannak az ütőik. AdásNemrég panaszkodtam itt a 2,6-os runátlagra, azóta meg 9,2 (6-8-8-15-9), persze várható volt, hogy fordul a kocka, mert visszajött Holliday és Pujols is ébredezik, és azért ha a Rasmus-Pujols-Holliday-Berkman-Freese ötös nagy része jó formában van, akkor az kellemes, márpedig most abban van, ráadásul Riot is 10-24 ebben a periódusban. Remélem kitart ez a forma, hogy jövő héten a Reds-szériának már akár egy helycsere is a tétje lehessen, de minimum felzárkózzunk.
I know the human being and fish can coexist peacefully
több mint 13 éve
Mikey
18 751
Mets have lost 5 straight games. They have had a 2-run lead in each game.OrkAkkor már értem, miért írta marci, hogy nem fog sajnálni. 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Na igen, megkaptuk a magunkét, sajnos nagyon formában vannak az ütőik. Az összes dobónk közül szerintem csak Kershaw, Kuo és Broxton tudja felvenni velük a versenyt, holnapután elképzelhető, hogy mindhárman szerephez jutnak majd. Az offense talán az idei legjobb volt, de ez sem volt elég, és még szerencsénk se volt. Garland holnap debütál, nem irigylem szegényt.
Go Dodgers!
több mint 13 éve
Kíváncsi vagyok, Kuroda milyen lesz a Cardinals ellen. Reméljük nem úgy jár, mint Kennedy tegnap, aki ellen 9 runt szereztek 3 inning alatt. Tavaly sweep volt LA-ben, ami most is nagyon kéne, mert a Rockies-nak már így is óriási az előnye.Adáseddig nem jön össze.
most kapcsoltam be, rasmus 1B-n Albert pajtás üt, sima egy pattanós Cormier-nek dörzsölöm a tenyerem a DP-re erre fél méterre a kettes mellé dobja a labdát. Rasmus 3-asra, Albert meg beért kettesre. Köszi. jah mellesleg 6-3 a Cards-nak
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Kíváncsi vagyok, Kuroda milyen lesz a Cardinals ellen. Reméljük nem úgy jár, mint Kennedy tegnap, aki ellen 9 runt szereztek 3 inning alatt. Tavaly sweep volt LA-ben, ami most is nagyon kéne, mert a Rockies-nak már így is óriási az előnye.
több mint 13 éve
Hip-hip ... JORGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! :cool: DS!
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 13 éve
Yankees - O's meccshez valaki lenne olyan jó és találna nekem egy stream-et?Nem találtam még mindig linket. Sajnos Hughes az idei Burnett 😕 Az a csapat üti szét, amelyiknek épp dob.
szerk.: állítólag a tajvani espn adni fogja
szerk2.: ami persze offline :/
DS!Darksun3
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
Mets have lost 5 straight games. They have had a 2-run lead in each game.