Baseball
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 13 éve
Rammer, most gondolom nagyon szeretheted Rasmust 😀HurkaIgen. Jó persze, kellemetlen, de Rasmus nélkül még ennél is szarabbak vagyunk, tőle most "elnézem".
2,6 R/meccs eddig, lenyűgöznek a srácok...
Na de Holliday talán ma már kezdhet ha TLR is úgy akarja, hátha beindulunk.
I know the human being and fish can coexist peacefully
több mint 13 éve
A tegnapi 4 rain delay után félbeszakított meccset végül a 11. inningben sikerült megnyerni, főleg a csereként beállt, egykori Padrenak, Gwynnek köszönhetően. Broxton mentette a meccset, aztán a következőt is, ahol az idei legnagyobb meglepetéstől, Kuroda-tól (8.2 IP, 6 H, 0 ER, 2 BB, 4 SO) vette át a labdát egy out erejéig. Persze Kuroda-tól régebben nem volt szokatlan az ilyen játék, de a tavalyi szezon végén és a spring trainingben is olyan pocsékul játszott, hogy azt hittem, számára itt a vég.számomra érthetetlen, hogy ti még nem szólalkoztatok össze MileHighal 😀
Ha a következőt is hozzuk, itt az első sweep az idei évben.
Go Dodgers!Adás
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A tegnapi 4 rain delay után félbeszakított meccset végül a 11. inningben sikerült megnyerni, főleg a csereként beállt, egykori Padrenak, Gwynnek köszönhetően. Broxton mentette a meccset, aztán a következőt is, ahol az idei legnagyobb meglepetéstől, Kuroda-tól (8.2 IP, 6 H, 0 ER, 2 BB, 4 SO) vette át a labdát egy out erejéig. Persze Kuroda-tól régebben nem volt szokatlan az ilyen játék, de a tavalyi szezon végén és a spring trainingben is olyan pocsékul játszott, hogy azt hittem, számára itt a vég. Ha a következőt is hozzuk, itt az első sweep az idei évben.
Go Dodgers!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
a kiégett lopez egy kicsit erős így. de tőled megszoktam 😛Herrera viszont sokkal ideálisabb lenne 2nd hitternek mint bárki.haromtIgen, ezt leírtam már a ST második hetében. 😛
Ezért értetlenkedtem, amikor 2B-nek a kiégett Lopez-t, a 2nd spot-ba pedig a két léhűtő OF-t erőltettük helyette.TheMileHighCity
Lopezben van power ami hiányzik Herrera-ból teljesen. Nem tudom mi a jó megoldás.
több mint 13 éve
Herrera viszont sokkal ideálisabb lenne 2nd hitternek mint bárki.haromtIgen, ezt leírtam már a ST második hetében. 😛
Ezért értetlenkedtem, amikor 2B-nek a kiégett Lopez-t, a 2nd spot-ba pedig a két léhűtő OF-t erőltettük helyette.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Tegnap javítottunk a Pirates ellen, kulcsfontosságú volt Wigginton 3-run double-ja a nyolcadikban. 😉megint 2 részletben néztem meg. Izzasztó volt. Főleg Beton volt szar. Na meg Tulo. Herrera viszont sokkal ideálisabb lenne 2nd hitternek mint bárki. Most is 1-2, 3 walk.
G. Reynolds-tól is rendben volt ez a meccs, bízom benne, hogy ha nem lesz több komoly sérülése, lassan visszakerül a valós helyére, anno Lincecum-szintű tehetség volt, előbb is kelt el azon a drafton.
Ma pedig Chacin-től kell egy újabb nagy menet, és meglehet a series.TheMileHighCity
Chacintól kéne egy bullpen kímélő win, aztán mehetünk marciékhoz
több mint 13 éve
Rammer, most gondolom nagyon szeretheted Rasmust 😀
több mint 13 éve
Tegnap javítottunk a Pirates ellen, kulcsfontosságú volt Wigginton 3-run double-ja a nyolcadikban. 😉G. Reynolds-tól is rendben volt ez a meccs, bízom benne, hogy ha nem lesz több komoly sérülése, lassan visszakerül a valós helyére, anno Lincecum-szintű tehetség volt, előbb is kelt el azon a drafton.
Ma pedig Chacin-től kell egy újabb nagy menet, és meglehet a series.
több mint 13 éve
Sikerült visszavágni a Redsoxnak a tegnapi vereségért. Eddig Martin nagyon jó vételnek tűnik. Szépen hozza az ütéseket és rutinja sokat ér a plate mögött. Tegnap 2 HR 4 RBI és Chavez is ütött 3-at amiből 2B volt. Csak így tovább.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Mikey
18 751
Jó is az, amikor az újdonsült closer két lehetőségből 2 blown save-vel nyit úgy, hogy a csapat kb. két legjobb fielderje vastagon besegít neki.MikeyAz említett 7-9-es vereséggel kapcsolatban: (ugye 7-4-ről kapott ki a csapat a 9. inningben benyalt 5 unearned runnal)
The quote: Guillen on how he slept after Friday's disturbing loss: "I slept like a baby. I woke up every two hours and started crying."
😀 😀
több mint 13 éve
Szép fegyelmezett játék ismét a Tribe-tól, Csú is éledezik talán. 6-2, finya! 😊
több mint 13 éve
Ruiz Grand slam pinch hitterként 😀 állat lesz idén is a Mr.Clutchunk 😀a mait legalább behúzzuk
több mint 13 éve
Mikey
18 751
Jó is az, amikor az újdonsült closer két lehetőségből 2 blown save-vel nyit úgy, hogy a csapat kb. két legjobb fielderje vastagon besegít neki.Amúgy ennek a Joel Peralta nevű relievernek elég érdekes egy stílusa van. Enyhén balk gyanús.
több mint 13 éve
elég meglepőhttp://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=237451#p237451
Manny Ramirez visszavonultOrk
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
teljesen mindegy. A világhíres Pirates bullpen ellen, mert ugye 2,2 óta az játszott, 10 inning alatt 0 futást hoztunk. Abszolút megérdemelt vereség. Semmi koncentráció nem volt, főleg a 2 nagy ütőtőlÉn inkább azt mondanám, hogy azért volt törvényszerű és megérdemelt, mert Tabatát nem sétáltatta Tracy miközben a reliever jött volna utána.marciKarácsony volt a Chase Field-en 😀Két bases loaded-ot hagytunk ki az extra inningek alatt, így törvényszerű a vereség. CarGo és Tulo együtt 0/11. Zsinórban 13 játékban nem szereztünk pontot. Meg is érdemeljük, csak nem kellett volna öt órán át nyúzni. 😐TheMileHighCity
A Rockies meg kicsit elcseszte a végét, Helton (PH), 2out, teli bázis, ground out ejjjFucu
több mint 13 éve
Cliffet rendesen megcsapta a Braves, még a 4. inninget se dobta végigmondjuk Bastardo meg 6 batterből 6 strikeout 😀
több mint 13 éve
marci
1 023
Én inkább azt mondanám, hogy azért volt törvényszerű és megérdemelt, mert Tabatát nem sétáltatta Tracy miközben a reliever jött volna utána.Karácsony volt a Chase Field-en 😀Két bases loaded-ot hagytunk ki az extra inningek alatt, így törvényszerű a vereség. CarGo és Tulo együtt 0/11. Zsinórban 13 játékban nem szereztünk pontot. Meg is érdemeljük, csak nem kellett volna öt órán át nyúzni. 😐TheMileHighCity
A Rockies meg kicsit elcseszte a végét, Helton (PH), 2out, teli bázis, ground out ejjjFucu
több mint 13 éve
Karácsony volt a Chase Field-en 😀Két bases loaded-ot hagytunk ki az extra inningek alatt, így törvényszerű a vereség. CarGo és Tulo együtt 0/11. Zsinórban 13 játékban nem szereztünk pontot. Meg is érdemeljük, csak nem kellett volna öt órán át nyúzni. 😐
több mint 13 éve
Karácsony volt a Chase Field-en 😀 A Rockies meg kicsit elcseszte a végét, Helton (PH), 2out, teli bázis, ground out ejjj
több mint 13 éve
Huhh, osztjuk a Marinerst rendesen.. 😂 😛 😂
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Giambi 😀 Ránézésre simán hozza a nyugati alúljáró filinget. Most meccs előtt pár perccel Helton bemondta hogy fáj a háta, bejött az öreg és idei második próbálkozásra csapott egy homárt 😊
Mondjuk a 1B védekezésétől csöppet félek
több mint 13 éve
A 2005-2009 közötti években nincs nagy szórás.. ugyanazokat a statokat hozta le.Néhány éve. Ráadásul az egyik legantipatikusabb játékos. Nem akarok károgni, de elképzelhető, hogy a 3 elit fizetésű bostoni dobónak nem csak offéve volt...Mennyire utálom az ilyen színvonaltalan pitching meccseket, mint ez a Yanks-Boston... Akkor is rejtély volt, de ennek a Lackeynek minek adtak anno annyi pénzt, felfoghatatlan.Lackey nagyon jó dobó volt néhány éve azért, az Angelsben.. nem értem, miért esett szét ennyire.
Nagy mázlija a Bostonnak, hogy Youk és Pedroia jóval értéke alatt is hajlandó volt aláírni.Escalade
Én a Bartolo "Fat Bastard" Colon-féle szerződést/imádatot nem értettem sose. 😐Igor
Közben Big Z éppen a two-strike approach-ot gyakorolja a meccs előtti BP-n.Escalade
Az AL Eastben kicsit megemelkedett a H/9-e és lecsúszott a K/9-e, ennyi. Nem lett szar dobo, visszacsuszott atlagos szintre... es ugy tunik szamit ennyit az AL East. Nezd meg mondjuk Marcum tavalyi splitjeit 😛
Az AL East-ben eleg nehez elit SP-nek lenni.. meg Halladaynek se sikerult mindig.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
amíg a yankees hypeolja colont addig minden jó 😊Mennyire utálom az ilyen színvonaltalan pitching meccseket, mint ez a Yanks-Boston... Akkor is rejtély volt, de ennek a Lackeynek minek adtak anno annyi pénzt, felfoghatatlan.Lackey nagyon jó dobó volt néhány éve azért, az Angelsben.. nem értem, miért esett szét ennyire.
Nagy mázlija a Bostonnak, hogy Youk és Pedroia jóval értéke alatt is hajlandó volt aláírni.Escalade
Én a Bartolo "Fat Bastard" Colon-féle szerződést/imádatot nem értettem sose. 😐Igor
de tényleg. ez a boston tuti hogy a pitchingen fog megbukni. Beckett halovány, Lackey dettó. Dice-K meg...
És az is látszik, hogy Bucholz és Lester sem megüthetetlen, főleg az AL Eastben
több mint 13 éve
marci
1 023
Közben Big Z éppen a two-strike approach-ot gyakorolja a meccs előtti BP-n.EscaladeSzép, visszafogott, óvatos home run swing. 😀
több mint 13 éve
Néhány éve. Ráadásul az egyik legantipatikusabb játékos. Nem akarok károgni, de elképzelhető, hogy a 3 elit fizetésű bostoni dobónak nem csak offéve volt...Mennyire utálom az ilyen színvonaltalan pitching meccseket, mint ez a Yanks-Boston... Akkor is rejtély volt, de ennek a Lackeynek minek adtak anno annyi pénzt, felfoghatatlan.Lackey nagyon jó dobó volt néhány éve azért, az Angelsben.. nem értem, miért esett szét ennyire.
Közben Big Z éppen a two-strike approach-ot gyakorolja a meccs előtti BP-n.