NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
18
4
2:15, Arena4
EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
4 hónapja
Hollandok talán ma jatszanak kb eddig a legjobban, bar sok helyzet kimarad.mert a 20. percben már vezettek onnan kontrázhattak kedvükre
Zsellér van de Vrij
a románok közben, ehhhh... csalódás egy picit nekem ők, pedig szerintem a volt szoci országok közül ők játszottak a legjobban (szerintem)
4 hónapja
Erett már nagyon.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
4 hónapja
ööö... buta Denzelnek ez lett volna a második sárgája, nem?
4 hónapja
valahol tök vicces, amikor egy játékos megoldja a nehezét, és aztán a legegyszerűbb dolgot bassza el.mint amikor a tripla axelt tökéletesen ugrod meg, aztán egy egyszerű kanyarodásnál elhasalsz.
4 hónapja
Hollandok talán ma jatszanak kb eddig a legjobban, bar sok helyzet kimarad.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
4 hónapja
hány helyzetet hagy ma ki az own goal???
4 hónapja
shagi0206
10 943
Az azért milyen ajánlólevél már, hogy válogatott játékos vagy, és kiestél a csapatoddal egy katari bajnokságból 😀
4 hónapja
Willie Parker
15 384
amúgy hogy a rákba, hogy minden meccsen ennyi román van? 😊2021-ben 3,5 millióra becsült vendégmunkásuk volt Európában
ezek is kint élnek mint a törökök???
NB2
4 hónapja
shagi0206
10 943
hát igen, rá is mosnék szívesen. Mármint Dórikára 😊Novák Elődre is sokan azok Dúró Dóra miattirigység. Mondjuk én is az vagyok rá 😀az biztos, hogy Telegdyt sokan nem szeretik emiatt 😊Ha már alkalomadtán felmerülnek itt Kapás Bogi núdái, nyugodtan nézzétek meg a legújabb insta vidijét, kb ugyanaz az élmény, mert az a felső max dísznek van rajta.Pfff, az egyik gyengém a csajszi, kösz, hogy szóltál 😊
Hanni
Stoki
NB2
shagi0206
zacknorb
Szerkesztette: shagi0206
4 hónapja
Örülnék még pár holland gólnak, mert idegesítően sokan tippeltek 0:1-et minden tipperben 😃
4 hónapja
Novák Elődre is sokan azok Dúró Dóra miattirigység. Mondjuk én is az vagyok rá 😀az biztos, hogy Telegdyt sokan nem szeretik emiatt 😊Ha már alkalomadtán felmerülnek itt Kapás Bogi núdái, nyugodtan nézzétek meg a legújabb insta vidijét, kb ugyanaz az élmény, mert az a felső max dísznek van rajta.Pfff, az egyik gyengém a csajszi, kösz, hogy szóltál 😊
Hanni
Stoki
NB2
shagi0206
4 hónapja
shagi0206
10 943
irigység. Mondjuk én is az vagyok rá 😀az biztos, hogy Telegdyt sokan nem szeretik emiatt 😊Ha már alkalomadtán felmerülnek itt Kapás Bogi núdái, nyugodtan nézzétek meg a legújabb insta vidijét, kb ugyanaz az élmény, mert az a felső max dísznek van rajta.Pfff, az egyik gyengém a csajszi, kösz, hogy szóltál 😊
Hanni
Stoki
NB2
4 hónapja
az biztos, hogy Telegdyt sokan nem szeretik emiatt 😊Ha már alkalomadtán felmerülnek itt Kapás Bogi núdái, nyugodtan nézzétek meg a legújabb insta vidijét, kb ugyanaz az élmény, mert az a felső max dísznek van rajta.Pfff, az egyik gyengém a csajszi, kösz, hogy szóltál 😊
Hanni
Stoki
4 hónapja
Ha már alkalomadtán felmerülnek itt Kapás Bogi núdái, nyugodtan nézzétek meg a legújabb insta vidijét, kb ugyanaz az élmény, mert az a felső max dísznek van rajta.Pfff, az egyik gyengém a csajszi, kösz, hogy szóltál 😊
Hanni
4 hónapja
ezt nagyon benézte a román sorfala szpíker meg idióta, egy ponttól egyenlő távolságokat nem lehet egyenessel kijelölni
4 hónapja
Depayt cseréljék már le.Iversonban mindig benne van a pont!
shagi0206
4 hónapja
Nem mentél át valami checken 😛Ha már alkalomadtán felmerülnek itt Kapás Bogi núdái, nyugodtan nézzétek meg a legújabb insta vidijét, kb ugyanaz az élmény, mert az a felső max dísznek van rajta.hiba történt...
Hanni
követni kéne ahhoz, hogy megnézzem?
NB2
4 hónapja
Tegnapi meccsek utan elmeny nezni a hollandusok jatekat, erik a 2.gol, foleg ha megadjak.
Szerkesztette: Zsellér van de Vrij
4 hónapja
Ilyen xar a meccs?még így is a jobb nyolcaddöntők közül való
ThundersNFL a Paraszt
4 hónapja
shagi0206
10 943
Na ez lett volna az EB gólja, ha ezt Cody belövi. Végigmenve az egész pályán kb
4 hónapja
Ilyen xar a meccs?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
own goal már megint vakon volt
4 hónapja
shagi0206
10 943
Depayt cseréljék már le.
4 hónapja
Ha már alkalomadtán felmerülnek itt Kapás Bogi núdái, nyugodtan nézzétek meg a legújabb insta vidijét, kb ugyanaz az élmény, mert az a felső max dísznek van rajta.hiba történt...
Hanni
követni kéne ahhoz, hogy megnézzem?
4 hónapja
Kampman
28 326
Ha már alkalomadtán felmerülnek itt Kapás Bogi núdái, nyugodtan nézzétek meg a legújabb insta vidijét, kb ugyanaz az élmény, mert az a felső max dísznek van rajta.Olimpia topikban fognak majd inkább
Hanni
De azért kösz a tippet.