NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
20
5
2:15, Arena4
EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
4 hónapja
azigen
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
az berakta
4 hónapja
shagi0206
10 943
Gakpo is jó lesz 😀
4 hónapja
shagi0206
10 943
VvD fejes gólt akarok
4 hónapja
ha ez bemegy, ő lehetett volna a Man of the Matchmajd Razvan lesz a Marin of the Match
NB2
4 hónapja
ha ez bemegy, ő lehetett volna a Man of the Match
4 hónapja
shagi0206
10 943
Egyáltalán nem az van, hogy a hollandok széttámadják a dákókat. Sőt, inkább fordítva.
4 hónapja
Toto21
5 955
Memphis Depay nem ezen az EB-n adja majd el magát... Szerintem megy haza PSV-be vagy Ajax-ba, mert magasabb bajnokságokba nem nagyon fér már be
4 hónapja
Toto21
5 955
jól be is vált nekik... nincs elég pálinkám ahhoz, ha a románok jutnak tovább...Bergwijn? WTF?Spaletti es Tedesco ihlette ezt.
Ez egy labda nélküli 4-4-2/4-2-2-2 lenne?
zacknorb
csebi
4 hónapja
Illetve volt olyan elképzelés, hogy a 0-0 érjen 1 pontot, minden más döntetlen 2-t.Világi baromság.
Willie Parker
Minden meccs első percében lenne egy gólváltás, és indulna a meccs 1-1-ről.
Vereség 0 pNem kell feltalálni a spanyolviaszt, ott az NBA, MLB, NHL, ahol nincs döntetlen.
0-0 döntetlen 1p
Más döntetlen 2 p
Győzelem 2 gólos különbség alatt 3 p
Felette 4 p
A bajnokságokat és a csoportkört megoldaná.
Willie Parker
Ki kell találni egy normálisabb meccslebonyolítást (futóóra, kevesebb játékos, végtelen csere, akármi), majd el kell valahogy dönteni minden meccset, ez a leglogikusabb, legegyszerűbb.
4 hónapja
shagi0206
10 943
Solskjær is ott figyelt Hagi alatt
4 hónapja
Amúgy nem is a pontozással van a baj, meg így a 3 továbbjutó miatt első két körben mernek nyíltabban játszani.Utána jön az, hogy nem akarnak kiesni, és az a szakmai konszenzus (ezt FA közeli források mondták) hogy stabil védelem kell, és kevés helyzeten tartani az elenfelet, ezzel lehet tornát nyerni.
4 hónapja
Kampman
28 326
Milyen vicces hogy a Lidl-ös gyerekek kb román drukkernek tűnnek! 😬A következő tornára majd a Spar beöltöztet mindenkit a mi színeinkbe.
Tony Adams
4 hónapja
Milyen vicces hogy a Lidl-ös gyerekek kb román drukkernek tűnnek! 😬
4 hónapja
Willie Parker
15 384
Nekem Wenger terve tetszett, h pluszpontot kapnál, ha nagyobb különbséggel nyersz, pl ha három góllal, akkor +1pont.Én őszintén meg tudom bocsátani a defenzív szar focit, ha azt egy kis csapat csinálja.De ha egy nagy csapat teszi azt, nem.Meg tudom erteni, mert maskeppen nem lenne eselyuk. De erre nagyoknak sem lehet mas reakcioja csak ami kiszamithatoan ertelmes. Cserebe jo szar meccsek vannak. A tragedia a ket kiscsapat. A skot-magyar ahol mindkettonek gyozni kellett es raadasul sok gollal. Mi lett belole? Az egyik beallt a szokasos megbocsatott defenziv szar fociba a masik meg az atadott teruleten probalta ami a nagyoknak is nehezen megy.
...
Tony Adams
Lenne par megoldasom a jatek feljavitasara.
- futoora vege
- minden szimulalonak utolagosan eltiltas 3 meccs. Eleshetnek es lenne jopar ketseges eset ahol maradna minden a regiben de sok esetben megszunne.
- A gyozelem 5 pont a dontetlen marad 1. A faszjancsiknak is tamadnia kellene. Valljuk be, szeretjuk a kicsik alommeneteleset, de ne azon az aron hogy a meccsek 90%-a fos lesz miattuk.
- az utolso 10 percben jojjon le mindketto csapatbol 2-2 ember.
no
Illetve volt olyan elképzelés, hogy a 0-0 érjen 1 pontot, minden más döntetlen 2-t.
Vereség 0 p
0-0 döntetlen 1p
Más döntetlen 2 p
Győzelem 2 gólos különbség alatt 3 p
Felette 4 p
A bajnokságokat és a csoportkört megoldaná.
Wenger egyébként a kieséses rendszerre javasolta, h 2x10 perc legyen aranygólig, az első fi-ben 10 vs 10, a másodikban 9vs9, de akár végig is mehetne így az elméleti sok gólért. Biztos kevesebb tizipárbaj lenne.
A futóóra kötelező lenne, akár 60 v 80 perces meccsekkel.
A reklamálásért sárgalap tetszik, a szimulálást viszont nehéz eldönteni. Utólag eltiltást érhetne.
4 hónapja
- A gyozelem 5 pont a dontetlen marad 1.Eleve a döntetlen baromság.
no
Miért ne lehetne addig játszani, amíg nincs egy győztes gól, vagy büntetők 90 perc után, és minden meccsnek van egy győztese meg egy vesztese?
1 (vagy 2 vagy 3 vagy 5, irreleváns) pont a győzelem, 0 a vereség, ha meg tizenegyesekkel dől el, akkor a nullás gólarány a "bünti".
4 hónapja
futoorat adom. erthetetlen, hogy miert nem szakadnak el ettol.Én őszintén meg tudom bocsátani a defenzív szar focit, ha azt egy kis csapat csinálja.De ha egy nagy csapat teszi azt, nem.Meg tudom erteni, mert maskeppen nem lenne eselyuk. De erre nagyoknak sem lehet mas reakcioja csak ami kiszamithatoan ertelmes. Cserebe jo szar meccsek vannak. A tragedia a ket kiscsapat. A skot-magyar ahol mindkettonek gyozni kellett es raadasul sok gollal. Mi lett belole? Az egyik beallt a szokasos megbocsatott defenziv szar fociba a masik meg az atadott teruleten probalta ami a nagyoknak is nehezen megy.
...
Tony Adams
- futoora vege
- minden szimulalonak utolagosan eltiltas 3 meccs. Eleshetnek es lenne jopar ketseges eset ahol maradna minden a regiben de sok esetben megszunne.
- A gyozelem 5 pont a dontetlen marad 1. A faszjancsiknak is tamadnia kellene. Valljuk be, szeretjuk a kicsik alommeneteleset, de ne azon az aron hogy a meccsek 90%-a fos lesz miattuk.
no
nekem ezek lennenek VB-n es EB-n:
0-0 dontetlen nulla pont.
egyenes kieseses rendszerben elore lerugni a tiziket.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
no
7 290
Én őszintén meg tudom bocsátani a defenzív szar focit, ha azt egy kis csapat csinálja.De ha egy nagy csapat teszi azt, nem.Meg tudom erteni, mert maskeppen nem lenne eselyuk. De erre nagyoknak sem lehet mas reakcioja csak ami kiszamithatoan ertelmes. Cserebe jo szar meccsek vannak. A tragedia a ket kiscsapat. A skot-magyar ahol mindkettonek gyozni kellett es raadasul sok gollal. Mi lett belole? Az egyik beallt a szokasos megbocsatott defenziv szar fociba a masik meg az atadott teruleten probalta ami a nagyoknak is nehezen megy.
...
Tony Adams
- futoora vege
4 hónapja
Akkoris illogikus, hogy készítesz egy meccstervet, aminek az a lényege, hogy kibekkeld a meccset, és rúghass tizenegyeseket, majd amikor ez bejön, akkor egyet se rúgsz be.Azért hogy az egész meccsen a célod hogy elérd a 11eseket, majd kihagyod az első 3at... ultra gázezert fikazni oket😀
davemayer
le a kalappal elottuk.
kb semmi rutinjuk nem volt ilyen szitura mert az edzes mas mint elesben loni.
fejben is elfaradhattak.
barcsak mi is igy estunk volna ki
YoungZeeZee
A spanyolokat kicsit meglephette volna egy tizenegyespárbaj a grúzokkal, de a szlovénokat bizonyára nem, a portugálok ellen. Hiszen pont erre játszottak végig.
És ha az a terved, hogy kihúzd a büntetőpárbajig, és sikerül, és egyet se rúgsz be, ott valami nagyon nem stimmel. Szerintem is ultra gáz.
4 hónapja
Vagy ez: www.nemzetisport.hu/foci-eb-2024/2024/07/de-bruyne-hulyenek-nevezte-az-ujsagirot-aki-aztan-a-kozossegi-mediaban-vagott-visszaKözvetítésben is mondták tegnap, sőt szerintem ide is lett linkelve a videó, hogy De Bruyne volt aki intett a csapatnak, hogy mivel fütyülnek a szurkolók ne menjenek oda megköszönni a szurkolástMikor fordult meg a világ és kezdték el azt hinni a focisták, hogy a szurkolók azért vannak, hogy őket éltessék? De Bruyne és az angol válogatott egyes játékosainak a megnyilvánulásaitól hánynom kell. Mikor veszett ki az alázat?De Bruyne esetében konkrétan mire gondolsz? Csak érdekel, köszi.
Szokol
Zsellér van de Vrij
NB2
4 hónapja
Én őszintén meg tudom bocsátani a defenzív szar focit, ha azt egy kis csapat csinálja.De ha egy nagy csapat teszi azt, nem.Remélem a torna nem lesz a nagy csapatok labdabaszó játékszere, úgyhogy ma jöjjenek csak a kicsik, hajrá(csak most, csak ma) Románia, és az este továbbjutónak is őszintén tudok drukkolni a továbbiakban.
4 hónapja
igen, ezen en is elgondolkodtam, hogy irjam-e. viszont ismerve ot szemelyesen, ezert otthagytam megis.nem szomorú az, végre kimászik a gardróbbólvan egy szomoru hirunk akkor neked.Nekem azonnal megvolt a hiba, baj lehet velem?konkrétan minden kollegám csak a legvégén vette észre a poént (velem együtt), miután tüzetesen átvizsgálta a képet
Zsellér van de Vrij
zacknorb
- JC6
csebi
Negritis, a vajda
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
nem szomorú az, végre kimászik a gardróbbólvan egy szomoru hirunk akkor neked.Nekem azonnal megvolt a hiba, baj lehet velem?konkrétan minden kollegám csak a legvégén vette észre a poént (velem együtt), miután tüzetesen átvizsgálta a képet
Zsellér van de Vrij
zacknorb
- JC6
csebi
4 hónapja
van egy szomoru hirunk akkor neked.Nekem azonnal megvolt a hiba, baj lehet velem?konkrétan minden kollegám csak a legvégén vette észre a poént (velem együtt), miután tüzetesen átvizsgálta a képet
Zsellér van de Vrij
zacknorb
- JC6
4 hónapja
- JC6
6 988
Nekem azonnal megvolt a hiba, baj lehet velem?konkrétan minden kollegám csak a legvégén vette észre a poént (velem együtt), miután tüzetesen átvizsgálta a képet
Zsellér van de Vrij
zacknorb