NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
22
6
2:15, Arena4
EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
4 hónapja
Ha már alkalomadtán felmerülnek itt Kapás Bogi núdái, nyugodtan nézzétek meg a legújabb insta vidijét, kb ugyanaz az élmény, mert az a felső max dísznek van rajta.
4 hónapja
Igen, a románok is csigazabálók, csak ők házastul eszik megDepay kerhetnw cserét a szünetben, nélküle mennenek 3al.Weghorst már lerendezte volna a hegyi franciákat.
Hanni
deyell
4 hónapja
Kampman
28 326
hegyi albánokatDepay kerhetnw cserét a szünetben, nélküle mennenek 3al.Weghorst már lerendezte volna a hegyi franciákat.
Hanni
deyell
4 hónapja
deyell
11 702
Depay kerhetnw cserét a szünetben, nélküle mennenek 3al.Weghorst már lerendezte volna a hegyi franciákat.
Hanni
choose life
4 hónapja
Ez most nagyon egyoldalú, reméljük így is maradremélem marad a 0-1
Stoki
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
Depay kerhetnw cserét a szünetben, nélküle mennenek 3al.
4 hónapja
Ez most nagyon egyoldalú, reméljük így is marad
4 hónapja
egyrészt az sincs messze németországtólrománék főleg olaszba vannak.amúgy hogy a rákba, hogy minden meccsen ennyi román van? 😊igen
ezek is kint élnek mint a törökök???
NB2
Negritis, a vajda
shagi0206
másrészt lehet hogy "főleg" ott vannak, de így is jelentős csoport van németországban is
(tudom hogy én is pusztítom a nyelvet, de ez az olaszba/spanyolba/németbe engem kikészít
annyi idióta picsa használja így mikor utazik valahova hogy a hátamon feláll a szőr - ami tudva mer a jeti kopasz hozzám képest - mikor olvasom/hallom)
4 hónapja
Öngól majdnem újra villantKb első kihagyott nagy helyzete
4 hónapja
Tactful Cactus
13 879
amúgy hogy a rákba, hogy minden meccsen ennyi román van? 😊Ez a football romance.
NB2
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
4 hónapja
shagi0206
10 943
románék főleg olaszba vannak.amúgy hogy a rákba, hogy minden meccsen ennyi román van? 😊igen
NB2
Negritis, a vajda
4 hónapja
amúgy hogy a rákba, hogy minden meccsen ennyi román van? 😊igen
NB2
4 hónapja
úgy értettem igen 😊amúgy hogy a rákba, hogy minden meccsen ennyi román van? 😊Szerintem elég sok
NB2
Ukrán is
zacknorb
belgák és a hollandok ellen is iszonyat, pedig ugye mindkét országnak egy köpés Németország
4 hónapja
Ha ezt berúgta volna a román, ő lett volna a Man of the match!!
4 hónapja
amúgy hogy a rákba, hogy minden meccsen ennyi román van? 😊Szerintem elég sok
NB2
Ukrán is
4 hónapja
amúgy hogy a rákba, hogy minden meccsen ennyi román van? 😊ezek is kint élnek mint a törökök???
4 hónapja
Ez akkor is kapushiba.az hát
shagi0206
4 hónapja
Hihetetlen mennyivel hasznosabb tud lenni a holland válogatottban, mint a Poolban...nem is középen játszik
shagi0206
4 hónapja
shagi0206
10 943
Ez akkor is kapushiba.
4 hónapja
Igeeeen!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
4 hónapja
Nyilván 3 perccel a kickoff előtt írtam át Simmonsra az első gólt😀
4 hónapja
shagi0206
10 943
Hihetetlen mennyivel hasznosabb tud lenni a holland válogatottban, mint a Poolban...
4 hónapja
Megsuhintotta a jófiú