NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
2
2
18:30-tól, ARENA4
EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
JéBé
7 035
Mondjuk aki megvette hetfore a jegyet az nem lennek most.
5 hónapja
Jughead
5 225
Az ilyen sztorik miatt éri meg nézni ezeket a tornákat, mint idén Georgia vagy 2 éve Marokkó.
5 hónapja
faszom, nyilván 90. perc után bukom a 3 pontot a török-cseh-nNekem meg a cégesben az első szupertelim. Még Calhanoglut mint első golszerzőt is eltaláltam. Amúgy nem is értem, hogy a forumosat miért nem az uefa official tippjatékában toljuk, szerintem tök menő lett.
Negritis, a vajda
5 hónapja
Fontos_Vidra
1 483
nem a törökökön múlt, tudják mire gondolok.én ezt nem értettem
annyira tipikus.
Kúrfürst briareos
5 hónapja
faszom, nyilván 90. perc után bukom a 3 pontot a török-cseh-nDettó, oda a telim, buzi törökök. Vagy csehek.
Negritis, a vajda
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
pont ezt akartam írni, hogy akik itt dicsérik a grúzokat, majd akkor leírják vajon, hogy jajj de gyengék ezeknek nem lett volna itt a helyükA Georgia-Spanyolország eléggé érdekelGyalázás
zacknorb
davemayer
mert azért majd meglátjuk mi lesz, mikor egy olyan csapat jön szembe, aki komolyan is veszi a meccset!
5 hónapja
Azért hazai pályán nem vállalhatta fel a beleszarós hozzáállást.De amúgy ez az elmúlt években hányszor jött ez be? Csak mert nekem úgy rémlik, h általában ezek a csapatok ki is zúgtak hamar. Nagelsmann ebből a szempontból teljesen máshogy gondolkodott, valszeg azért, mert ő más kaliberű edző is, mint a többiek nagy része.itt nem arról van szó, hogy semmi nem jön össze a portugáloknak, hanem konkrétan beleszarnakAmúgy full tétnélküli meccs, hova hajtsák szet magukat?
most is a védő mi az istenért rúgta ki???
NB2
Ezt csináltak a belgák is. Csak ok majdnem rá is fáztak vagy az angolok. Nem kell csodálkozni
Toca
rob3r7o
Hozzáteszem, szerintem is ez a követendő, nem a lófasz pihentetés
5 hónapja
ráadásul harmadszor bukom a telitalálatot a 95. percben.. remek nap volt
5 hónapja
Kampman
28 331
szegény csehek 😕kicsit horvátos lett a végük, csak ők nem győzelmeket, hanem döntetleneket buktak el a végén
pedig mekkorát küzdöttek, nekik szívesen szurkoltam volna, ha továbbmennek
Fontos_Vidra
5 hónapja
nem a törökökön múlt, tudják mire gondolok. annyira tipikus.
5 hónapja
A Georgia-Spanyolország eléggé érdekelHa Marokkó meg tudta a spanyolokat verni, akkor egy másik nem európai is meg tudja.
zacknorb
5 hónapja
A Georgia-Spanyolország eléggé érdekelGyalázás
zacknorb
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
5 hónapja
Kampman
28 331
A Georgia-Spanyolország eléggé érdekelGeorgia Bulldogs mezben lesz, a spanyolok meg Yellow Jackets mezben.
zacknorb
5 hónapja
faszom, nyilván 90. perc után bukom a 3 pontot a török-cseh-n
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Fontos_Vidra
1 483
szegény csehek 😕pedig mekkorát küzdöttek, nekik szívesen szurkoltam volna, ha továbbmennek
5 hónapja
De amúgy ez az elmúlt években hányszor jött ez be? Csak mert nekem úgy rémlik, h általában ezek a csapatok ki is zúgtak hamar. Nagelsmann ebből a szempontból teljesen máshogy gondolkodott, valszeg azért, mert ő más kaliberű edző is, mint a többiek nagy része.itt nem arról van szó, hogy semmi nem jön össze a portugáloknak, hanem konkrétan beleszarnakAmúgy full tétnélküli meccs, hova hajtsák szet magukat?
NB2
Ezt csináltak a belgák is. Csak ok majdnem rá is fáztak vagy az angolok. Nem kell csodálkozni
Toca
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
5 hónapja
Tedesco-faktorbelgák mondjuk ki is eshettek volna és a fullos csapatukkal voltak, szóval rájuk ez nem igaz, ők egyszerűen gyengékitt nem arról van szó, hogy semmi nem jön össze a portugáloknak, hanem konkrétan beleszarnakAmúgy full tétnélküli meccs, hova hajtsák szet magukat?
NB2
Toca
Szesze
Ma is Opendat a 90.percben hozta csak be, nagy a verseny közte meg Southgate között ki a nagyobb kókler
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
5 hónapja
közben török gól
5 hónapja
A Georgia-Spanyolország eléggé érdekel
5 hónapja
Vili egy betonfal a kapuban mama is, eddig is ő volt a vb kapusa
petey
5 hónapja
Roberto Martinez a közös pont 😉itt nem arról van szó, hogy semmi nem jön össze a portugáloknak, hanem konkrétan beleszarnakAmúgy full tétnélküli meccs, hova hajtsák szet magukat?
NB2
Toca
5 hónapja
a kapus?Van egy jó játékosuk. 😊Csak mondom h éppen ok adjak a golkiralytKurva gáz igen. És nem csak amiatt hogy más mit mond/gondol, hanem maguk miatt is.De ez így megalázó! És nem csak az eredmény miatt! Vagy csak én érzem így?És Georgia 4 pont 3.EZÉRT: Georgia: Portugal 2:0Ha a portugálokban volna annyi gerinc mint gondolják magukról, akkor holnap 3/4- del foglalnák az alkotmányba a foci azonnali és teljes betiltását és hogy Martinez élete végéig csak éjjeliőr lehet.miért? fixen elsők, hova erőltessék még magukat.
SBL
nekik nem az a fő cél, hogy továbbjuttassák a magyar válogatottat.
pihenteti okosan a játákosokat egy tét nélküli meccsen...ennyi.
bogjosi
SBL
Portugália 6 pont 1.
Nem kell nekik megszenvedni
zacknorb
SBL
Ha ez a vereség egy jegyzett csapat ellen van akkor ok, de ahogy mondták is: a leghátrébb jegyzett válogatottól kapnak épp ki
davemayer
csebi
SBL
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
belgák mondjuk ki is eshettek volna és a fullos csapatukkal voltak, szóval rájuk ez nem igaz, ők egyszerűen gyengékitt nem arról van szó, hogy semmi nem jön össze a portugáloknak, hanem konkrétan beleszarnakAmúgy full tétnélküli meccs, hova hajtsák szet magukat?
NB2
Toca