EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
Az a baj Európa 16 közé kell, és az pont a marhára necces határ. Plusz ugye ez nem egy nagy ramglista, hanem attól függ, milyen a csoport.Sztem ez így is egy tök fasza EB volt, nyertünk meccset, qrva jó hangulat, Csoboth gólja meg örök élmény, szóval erre kell emlékezni.48 közé csak befér a válogatott
Jön 2026, ki kell jutni a VB-re 😊
gabokocka
Kúrfürst briareos
5 hónapja
Az a baj, nem tudni, hogy lesznek a kalapokSztem ez így is egy tök fasza EB volt, nyertünk meccset, qrva jó hangulat, Csoboth gólja meg örök élmény, szóval erre kell emlékezni.Jó lenne már.
gabokocka
A selejtezőcsoport biztos nem lesz könnyű, lesznek erősebb ellenfelek is, de hátha pont megkapjuk az egyiket az utolsó fordulóban, amikor az már kijutott 😊
Kampman
Ha NL alapján, simán lehet megint 1. de pl Angolok a másodikban lesznek
5 hónapja
nemár!!! mit teremtettek meg??? így jött ki a sorsolás!!!a szlovenoknak bravur volt a dan meccs, de a szerb is talan.azt mondom szlovenia es georgia is megerdemli.ilyen csoportbol tovabb menni,foleg a szlovenok,veretlenul.le a kalappal.Érdekes látod hogy pont azokat a szlovéneket meg grúzokat emlited akik a sokkal jobb és csoportelső ellenfelüktől kapták meg az utolsó meccsen a továbbjutáshoz kellő pontot vagy pontokat. Ha mi ezt csináltuk volna a németekkel az utolsó körben akkor is ezt mondanád ránk?
mi elbasztuk.45percig nem lehett rendbe rakni a felallast? egy vicc volt.de fejben sem volak ott.az h ilyen hibak tortentek azt mutatja h nem volt tokeletes a felkeszules,utemezes.
a portugalok amugy sem jo match up.mindig megvertek miota az eszemet tudom.ja 16 -3-3.de kb tet nelkuki volt es mikor rugtuk a golunkat,rogton valaszoltak.
YoungZeeZee
davemayer
a gruzok kb a leggyengebb csapat a tornan.osszehoztak 4pontot.
szerencsesen alakult nekik a vege de addigra megteremtettek annak a lehetoseget h rajtuk muljon csak a vege es eltek vele.a magyarok nem tettek meg ezt.
YoungZeeZee
5 hónapja
Sztem ez így is egy tök fasza EB volt, nyertünk meccset, qrva jó hangulat, Csoboth gólja meg örök élmény, szóval erre kell emlékezni.48 közé csak befér a válogatott
gabokocka
5 hónapja
Itt az emberek vakok? 😊 Nem azt mondom, hogy MI megérdemeltük volna, de a többiek SEM érdemelték meg!
5 hónapja
YoungZeeZee
8 566
a szlovenoknak bravur volt a dan meccs, de a szerb is talan.azt mondom szlovenia es georgia is megerdemli.ilyen csoportbol tovabb menni,foleg a szlovenok,veretlenul.le a kalappal.Érdekes látod hogy pont azokat a szlovéneket meg grúzokat emlited akik a sokkal jobb és csoportelső ellenfelüktől kapták meg az utolsó meccsen a továbbjutáshoz kellő pontot vagy pontokat. Ha mi ezt csináltuk volna a németekkel az utolsó körben akkor is ezt mondanád ránk?
mi elbasztuk.45percig nem lehett rendbe rakni a felallast? egy vicc volt.de fejben sem volak ott.az h ilyen hibak tortentek azt mutatja h nem volt tokeletes a felkeszules,utemezes.
a portugalok amugy sem jo match up.mindig megvertek miota az eszemet tudom.ja 16 -3-3.de kb tet nelkuki volt es mikor rugtuk a golunkat,rogton valaszoltak.
YoungZeeZee
davemayer
a gruzok kb a leggyengebb csapat a tornan.osszehoztak 4pontot.
szerencsesen alakult nekik a vege de addigra megteremtettek annak a lehetoseget h rajtuk muljon csak a vege es eltek vele.a magyarok nem tettek meg ezt.
5 hónapja
Kampman
28 331
Sztem ez így is egy tök fasza EB volt, nyertünk meccset, qrva jó hangulat, Csoboth gólja meg örök élmény, szóval erre kell emlékezni.Jó lenne már.
gabokocka
A selejtezőcsoport biztos nem lesz könnyű, lesznek erősebb ellenfelek is, de hátha pont megkapjuk az egyiket az utolsó fordulóban, amikor az már kijutott 😊
5 hónapja
azt mondom szlovenia es georgia is megerdemli.ilyen csoportbol tovabb menni,foleg a szlovenok,veretlenul.le a kalappal.Érdekes látod hogy pont azokat a szlovéneket meg grúzokat emlited akik a sokkal jobb és csoportelső ellenfelüktől kapták meg az utolsó meccsen a továbbjutáshoz kellő pontot vagy pontokat. Ha mi ezt csináltuk volna a németekkel az utolsó körben akkor is ezt mondanád ránk?
YoungZeeZee
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
5 hónapja
Amúgy miért is esik ki bàrki?Csoportmeccsek utàn Rájátszás.
1-24
2-23
.
.
.
Utàna lenne 3 csoport, csoportgyőztesek tovább, míg a nézők szavaznànak h ,ki volt a nap versenyzője'.
Elődöntő oda-visszavágós lebonyolítás.
A döntő pedig nem időre játszanák, hanem h ki bírja tovább, és természetesen a Namek bolygón kenne rendezve.
5 hónapja
no
7 304
en nem az autokrol beszeltem 😊 De osszefugga svedek vagy kik 70-es evekben valtottak oldaltAzon az oldalon vezetett mindenki es Napoleon miatt valtott europa.anglia és portugália is cserben hagyott minket. kemény h ez igy lemegy....
Kúrfürst briareos
eleve mindenki a rossz oldalon vezet, már az alap közlekedés is így el van baszva.
slowmotion
Es azert az a jo oldal mert azvolt megszokva tobb szaz evre visszamenoleg.
no
YoungZeeZee
5 hónapja
A portugálok meglátták Ádám Martint meg Csoboth Kevint és úgy megijedtek, hogy inkább kiejtettek minket a gecibe, mintsem játszanak ellenük. Más logikus magyarázat nincs erre a 2-0-ás tejbegrúz sikerre ellenük ( | már azon túl, hogy kurva jól játszottak | ). 😀 😀 😀 😀 😀
Szerkesztette: iktriad
5 hónapja
Sztem ez így is egy tök fasza EB volt, nyertünk meccset, qrva jó hangulat, Csoboth gólja meg örök élmény, szóval erre kell emlékezni.Jön 2026, ki kell jutni a VB-re 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
5 hónapja
YoungZeeZee
8 566
azt mondom szlovenia es georgia is megerdemli.ilyen csoportbol tovabb menni,foleg a szlovenok,veretlenul.le a kalappal.mi elbasztuk.45percig nem lehett rendbe rakni a felallast? egy vicc volt.de fejben sem volak ott.az h ilyen hibak tortentek azt mutatja h nem volt tokeletes a felkeszules,utemezes.
5 hónapja
Tok mindegy, de ne jöjjünk már ilyen kamukkal, h kétszer annyi helyzetük volt, mint a portugáloknak.Ebből a fele kapásból blokkolva lettJah, 21-7 a kapuralovesek aranya a portugáloknak.Jaja, semmit nem csináltak, csak kétszer annyi helyzetet alakítottak ki, mint a poreszok 😀Nincs bajom a gruzokkal, de azért legyünk őszinték közük nem volt ehhez a meccshez. Hajtottak meg tepertek, de a meccs elején kaptak ajándékba egy gólt, aztán meg egy elég jóindulatú tizit, de ezt leszámítva kb semmit nem csináltak. És akkor arról ne is beszéljünk, h cr ellen az bőven fújhato tizi lett vna, szóval a szerencsével sem álltak hadilábon.blablablaFáj picit, hogy nem lett meg a tj, de csodálatos volt látni ezt a Georgiai csapatot. A sziv diadala.Értem én hogy tetszik, de szív diadaláról beszélni... ez kb a zte-mu szintű meccs volt, kivéve hogy ott 0-0nál voltak komoly vendég helyzetek is. 30%-on lötyögtek amúgy a portugálok a B csapatukkal, a végén döbbentek rá hogy mennyire égő az eredmény lett is 2 komoly helyzet. Szerencsések voltak a grúzok hogy velük játszották az utolsó meccset, ennyi. Szív diadala...
- JC6
davemayer
ha a magyarok játszottak volna így, mint a grúzok ma, akkor elcsöppensz
- JC6
rob3r7o
- JC6
rob3r7o
slowmotion
Amúgy a kaput eltalálo lövések is 5-3 cr-eknek, szóval jól hangzik a kétszer annyi helyzet, csak éppen nem igaz.
Szerkesztette: rob3r7o
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
5 hónapja
Szerinted.Jaja, semmit nem csináltak, csak kétszer annyi helyzetet alakítottak ki, mint a poreszok 😀Nincs bajom a gruzokkal, de azért legyünk őszinték közük nem volt ehhez a meccshez. Hajtottak meg tepertek, de a meccs elején kaptak ajándékba egy gólt, aztán meg egy elég jóindulatú tizit, de ezt leszámítva kb semmit nem csináltak. És akkor arról ne is beszéljünk, h cr ellen az bőven fújhato tizi lett vna, szóval a szerencsével sem álltak hadilábon.blablablaFáj picit, hogy nem lett meg a tj, de csodálatos volt látni ezt a Georgiai csapatot. A sziv diadala.Értem én hogy tetszik, de szív diadaláról beszélni... ez kb a zte-mu szintű meccs volt, kivéve hogy ott 0-0nál voltak komoly vendég helyzetek is. 30%-on lötyögtek amúgy a portugálok a B csapatukkal, a végén döbbentek rá hogy mennyire égő az eredmény lett is 2 komoly helyzet. Szerencsések voltak a grúzok hogy velük játszották az utolsó meccset, ennyi. Szív diadala...
- JC6
davemayer
- JC6
rob3r7o
- JC6
Objektíven a luzitánok voltak gólveszélyesebbek, de ennek java része meddő fölény volt, és a gamestate nonstop ellenük volt.
5 hónapja
Ebből a fele kapásból blokkolva lettJah, 21-7 a kapuralovesek aranya a portugáloknak.Jaja, semmit nem csináltak, csak kétszer annyi helyzetet alakítottak ki, mint a poreszok 😀Nincs bajom a gruzokkal, de azért legyünk őszinték közük nem volt ehhez a meccshez. Hajtottak meg tepertek, de a meccs elején kaptak ajándékba egy gólt, aztán meg egy elég jóindulatú tizit, de ezt leszámítva kb semmit nem csináltak. És akkor arról ne is beszéljünk, h cr ellen az bőven fújhato tizi lett vna, szóval a szerencsével sem álltak hadilábon.blablablaFáj picit, hogy nem lett meg a tj, de csodálatos volt látni ezt a Georgiai csapatot. A sziv diadala.Értem én hogy tetszik, de szív diadaláról beszélni... ez kb a zte-mu szintű meccs volt, kivéve hogy ott 0-0nál voltak komoly vendég helyzetek is. 30%-on lötyögtek amúgy a portugálok a B csapatukkal, a végén döbbentek rá hogy mennyire égő az eredmény lett is 2 komoly helyzet. Szerencsések voltak a grúzok hogy velük játszották az utolsó meccset, ennyi. Szív diadala...
- JC6
davemayer
- JC6
rob3r7o
- JC6
rob3r7o
5 hónapja
KDB meglepődött hogy vannak szurkolók a stadionban. Mondjuk City játékosként engem is sokkolna 😀Beszari picsák, ha már ilyen teljesitmenyt képesek voltak letenni akkor tűrjék az eredményét.
🚨 De Bruyne told the players to get off the pitch.
— Euro 24 Hub (@Euro24Hub) June 26, 2024
He tried to applaud their own fans, but the boos were so loud that he told the rest to forget it. 😳🇧🇪pic.twitter.com/KSdMKtDF1e
Heisman nádor
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
5 hónapja
KDB meglepődött hogy vannak szurkolók a stadionban. Mondjuk City játékosként engem is sokkolna 😀Ezt mondjuk úgy mondjunk, mintha nem lett volna kurvasok helyi City fan 2009 előtt (azok még mindig ott vannak, és bővülnek, mert az arabok azért a helyi közösségépítésre is bőven költenek)
🚨 De Bruyne told the players to get off the pitch.
He tried to applaud their own fans, but the boos were so loud that he told the rest to forget it. 😳🇧🇪pic.twitter.com/KSdMKtDF1e
Heisman nádor
5 hónapja
- JC6
6 992
megyek is, viszek zsepit, pusza 😛Nem baj, te rejszolhatsz mert kiesett a Rossi csapat.Jaja, semmit nem csináltak, csak kétszer annyi helyzetet alakítottak ki, mint a poreszok 😀Nincs bajom a gruzokkal, de azért legyünk őszinték közük nem volt ehhez a meccshez. Hajtottak meg tepertek, de a meccs elején kaptak ajándékba egy gólt, aztán meg egy elég jóindulatú tizit, de ezt leszámítva kb semmit nem csináltak. És akkor arról ne is beszéljünk, h cr ellen az bőven fújhato tizi lett vna, szóval a szerencsével sem álltak hadilábon.blablablaFáj picit, hogy nem lett meg a tj, de csodálatos volt látni ezt a Georgiai csapatot. A sziv diadala.Értem én hogy tetszik, de szív diadaláról beszélni... ez kb a zte-mu szintű meccs volt, kivéve hogy ott 0-0nál voltak komoly vendég helyzetek is. 30%-on lötyögtek amúgy a portugálok a B csapatukkal, a végén döbbentek rá hogy mennyire égő az eredmény lett is 2 komoly helyzet. Szerencsések voltak a grúzok hogy velük játszották az utolsó meccset, ennyi. Szív diadala...
- JC6
davemayer
- JC6
rob3r7o
- JC6
gabokocka
5 hónapja
Jah, 21-7 a kapuralovesek aranya a portugáloknak.Jaja, semmit nem csináltak, csak kétszer annyi helyzetet alakítottak ki, mint a poreszok 😀Nincs bajom a gruzokkal, de azért legyünk őszinték közük nem volt ehhez a meccshez. Hajtottak meg tepertek, de a meccs elején kaptak ajándékba egy gólt, aztán meg egy elég jóindulatú tizit, de ezt leszámítva kb semmit nem csináltak. És akkor arról ne is beszéljünk, h cr ellen az bőven fújhato tizi lett vna, szóval a szerencsével sem álltak hadilábon.blablablaFáj picit, hogy nem lett meg a tj, de csodálatos volt látni ezt a Georgiai csapatot. A sziv diadala.Értem én hogy tetszik, de szív diadaláról beszélni... ez kb a zte-mu szintű meccs volt, kivéve hogy ott 0-0nál voltak komoly vendég helyzetek is. 30%-on lötyögtek amúgy a portugálok a B csapatukkal, a végén döbbentek rá hogy mennyire égő az eredmény lett is 2 komoly helyzet. Szerencsések voltak a grúzok hogy velük játszották az utolsó meccset, ennyi. Szív diadala...
- JC6
davemayer
- JC6
rob3r7o
- JC6
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
5 hónapja
Nem baj, te rejszolhatsz mert kiesett a Rossi csapat.Jaja, semmit nem csináltak, csak kétszer annyi helyzetet alakítottak ki, mint a poreszok 😀Nincs bajom a gruzokkal, de azért legyünk őszinték közük nem volt ehhez a meccshez. Hajtottak meg tepertek, de a meccs elején kaptak ajándékba egy gólt, aztán meg egy elég jóindulatú tizit, de ezt leszámítva kb semmit nem csináltak. És akkor arról ne is beszéljünk, h cr ellen az bőven fújhato tizi lett vna, szóval a szerencsével sem álltak hadilábon.blablablaFáj picit, hogy nem lett meg a tj, de csodálatos volt látni ezt a Georgiai csapatot. A sziv diadala.Értem én hogy tetszik, de szív diadaláról beszélni... ez kb a zte-mu szintű meccs volt, kivéve hogy ott 0-0nál voltak komoly vendég helyzetek is. 30%-on lötyögtek amúgy a portugálok a B csapatukkal, a végén döbbentek rá hogy mennyire égő az eredmény lett is 2 komoly helyzet. Szerencsések voltak a grúzok hogy velük játszották az utolsó meccset, ennyi. Szív diadala...
- JC6
davemayer
- JC6
rob3r7o
- JC6
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
5 hónapja
Elég megnézni mit kapnak az angolok a mediában, és nem a magyarok kiejtése miatt...a lebonyolitás lehetne igazságosabb... negativ gólarány 3 pont mi a faszt akarnakAmúgy simán megérdemeljük a kiesést nem kérdés. Emellett meg lehet nevezni hogy szánalom az angol és a portugál csapat, eredménytől függetlenül. Mert a Southgate ball akkor is egy 0 ha az egyik belterjes arcú mint Kane vagy Palmer bekotor egy gólt
Kúrfürst briareos
Heisman nádor
Egyszerűen szégyen így játszani ha kepviseled az országodat és nagyra törő terveid vannak.
Egyik volt munkatársam pl kurvára örült hogy portugálként eljuthatott a mai meccsre, időt és komoly pénzt áldozva rá - kepzelhetitek mit érez most.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
5 hónapja
KDB meglepődött hogy vannak szurkolók a stadionban. Mondjuk City játékosként engem is sokkolna 😀🚨 De Bruyne told the players to get off the pitch.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
YoungZeeZee
8 566
a svedek vagy kik 70-es evekben valtottak oldaltAzon az oldalon vezetett mindenki es Napoleon miatt valtott europa.anglia és portugália is cserben hagyott minket. kemény h ez igy lemegy....
Kúrfürst briareos
eleve mindenki a rossz oldalon vezet, már az alap közlekedés is így el van baszva.
slowmotion
Es azert az a jo oldal mert azvolt megszokva tobb szaz evre visszamenoleg.
no
5 hónapja
- JC6
6 992
Jaja, semmit nem csináltak, csak kétszer annyi helyzetet alakítottak ki, mint a poreszok 😀Nincs bajom a gruzokkal, de azért legyünk őszinték közük nem volt ehhez a meccshez. Hajtottak meg tepertek, de a meccs elején kaptak ajándékba egy gólt, aztán meg egy elég jóindulatú tizit, de ezt leszámítva kb semmit nem csináltak. És akkor arról ne is beszéljünk, h cr ellen az bőven fújhato tizi lett vna, szóval a szerencsével sem álltak hadilábon.blablablaFáj picit, hogy nem lett meg a tj, de csodálatos volt látni ezt a Georgiai csapatot. A sziv diadala.Értem én hogy tetszik, de szív diadaláról beszélni... ez kb a zte-mu szintű meccs volt, kivéve hogy ott 0-0nál voltak komoly vendég helyzetek is. 30%-on lötyögtek amúgy a portugálok a B csapatukkal, a végén döbbentek rá hogy mennyire égő az eredmény lett is 2 komoly helyzet. Szerencsések voltak a grúzok hogy velük játszották az utolsó meccset, ennyi. Szív diadala...
- JC6
davemayer
- JC6
rob3r7o