Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Igazságos lenne az X.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Egy gólt találjanak már még a Portugálok..Vicc ami most van a nagycsapatokkal.
több mint 6 éve
Nem lesz a kezükben a saját végzetük..OroszokatTudom 3-3at játszottak a Spanyolokkal, de amilyen védő teljesítmények vannak szerintem negyeddöntőben kiesnek a Portugálok.Szerinted az Urukat megverik???
Toca
Igor
Toca
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
OroszokatTudom 3-3at játszottak a Spanyolokkal, de amilyen védő teljesítmények vannak szerintem negyeddöntőben kiesnek a Portugálok.Szerinted az Urukat megverik???
Toca
Igor
több mint 6 éve
Tudom 3-3at játszottak a Spanyolokkal, de amilyen védő teljesítmények vannak szerintem negyeddöntőben kiesnek a Portugálok.Szerinted az Urukat megverik???
Toca
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Tudom 3-3at játszottak a Spanyolokkal, de amilyen védő teljesítmények vannak szerintem negyeddöntőben kiesnek a Portugálok.
több mint 6 éve
Elfogyhatna CR mázlija idénre, hihetetlen.....Megint mit csinált már szegény ?
dande
több mint 6 éve
Elfogyhatna CR mázlija idénre, hihetetlen.....
több mint 6 éve
Willie Parker
15 391
Löfli, nem kell sürgősen szarnod?😉😁😁
több mint 6 éve
ez csak azért nem lett gól, mert most jöttem vissza | nem wc-n voltam, faterommal dumáltam 😀 |
több mint 6 éve
Te jó ég mit védett.Mondjuk ha nem lőnek a Portugálok 1-et gyorsan kapni fognak.
több mint 6 éve
dawyd728
3 851
Na ott is volt a helyzet szabadrúgásból.
több mint 6 éve
Willie Parker
15 391
Patricionád
több mint 6 éve
Nem, Ritára gondoltam. Kb. 2-3 éve UPC-m jóvoltából már nincs a Sport tv a kínálatban, szal nem tudom h még megy-e a Harmadik félidő, de arra emlékszem, h abban az időben Trollfocin, NSO-n mindenki érte volt oda. (Betta sztem is jobb nő mint Rita, de ő nekem túl mű.)sztem cask elgepelte a Lipcsei Bettat 😀Kicsit leült az eredménykövető, szóval ledobom az atombombát... Mitől vannak annyira oda az emberek Berkesi Judit, Kapás Bogi, Takács Rita trióért? Nem mondom, h nem szépek, de sztem vannak a TV-ben is sokkal jobb nők, csak vmiért ők lettek ennyire felhype-olvaKi az a Takács Rita?
Tito05
Toca
Borbinho
több mint 6 éve
sztem cask elgepelte a Lipcsei Bettat 😀Kicsit leült az eredménykövető, szóval ledobom az atombombát... Mitől vannak annyira oda az emberek Berkesi Judit, Kapás Bogi, Takács Rita trióért? Nem mondom, h nem szépek, de sztem vannak a TV-ben is sokkal jobb nők, csak vmiért ők lettek ennyire felhype-olvaKi az a Takács Rita?
Tito05
Toca
Borbinho
Utána néztem tényleg elgépelhette 😀sztem cask elgepelte a Lipcsei Bettat 😀Kicsit leült az eredménykövető, szóval ledobom az atombombát... Mitől vannak annyira oda az emberek Berkesi Judit, Kapás Bogi, Takács Rita trióért? Nem mondom, h nem szépek, de sztem vannak a TV-ben is sokkal jobb nők, csak vmiért ők lettek ennyire felhype-olvaKi az a Takács Rita?
Tito05
Toca
Borbinho
Bogi cuki, Berkesi szerintem szép. Az hogy valaki mitől hypeolódik fel nem tudom, Trollfoci pl. eléggé felkapta őket.
több mint 6 éve
Én sem értem, Takács Rita még úgy ahogy, de amúgy is Koczka Heni a best, ráadásul eggyel alattam járt gimibe.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Willie Parker
15 391
Berkesi Judit legalább természetes szépség. A többi vagy tucat, vagy (m)űnő.😊sztem cask elgepelte a Lipcsei Bettat 😀Kicsit leült az eredménykövető, szóval ledobom az atombombát... Mitől vannak annyira oda az emberek Berkesi Judit, Kapás Bogi, Takács Rita trióért? Nem mondom, h nem szépek, de sztem vannak a TV-ben is sokkal jobb nők, csak vmiért ők lettek ennyire felhype-olvaKi az a Takács Rita?
Tito05
Toca
Borbinho
több mint 6 éve
dawyd728
3 851
Micsoda csatár duó. 😀
több mint 6 éve
sztem cask elgepelte a Lipcsei Bettat 😀Kicsit leült az eredménykövető, szóval ledobom az atombombát... Mitől vannak annyira oda az emberek Berkesi Judit, Kapás Bogi, Takács Rita trióért? Nem mondom, h nem szépek, de sztem vannak a TV-ben is sokkal jobb nők, csak vmiért ők lettek ennyire felhype-olvaKi az a Takács Rita?
Tito05
Toca
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Kicsit leült az eredménykövető, szóval ledobom az atombombát... Mitől vannak annyira oda az emberek Berkesi Judit, Kapás Bogi, Takács Rita trióért? Nem mondom, h nem szépek, de sztem vannak a TV-ben is sokkal jobb nők, csak vmiért ők lettek ennyire felhype-olvaKi az a Takács Rita?
Tito05
több mint 6 éve
Kicsit leült az eredménykövető, szóval ledobom az atombombát... Mitől vannak annyira oda az emberek Berkesi Judit, Kapás Bogi, Takács Rita trióért? Nem mondom, h nem szépek, de sztem vannak a TV-ben is sokkal jobb nők, csak vmiért ők lettek ennyire felhype-olva
több mint 6 éve
dawyd728
3 851
Ez eléggé ellaposodott. Kb szöglet/szabadrúgásból lehet itt marokkói gól.
több mint 6 éve
Így tényleg teljesen felesleges a VARral szórakozni...