Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Sebii
3 536
Azért ez viccnek is durva. Elneny egy jómunkásember, de semmi több.JA csak mellette volt még egy Ramsey 😛ha már arsenal salahnak is ott van elneny :d
Sebii
szerintem nem lesz ez olyan sima, amrabat betalál ma
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
és ma van a Magyaro. - NSZK 8:3-nak a 64. évfordulója
több mint 6 éve
nabaszki, Roni megelőzte Puszkaszt, most mondta a kanadai kommentátorMár csak az iráni legenda, és egykori Bundesliga közvetítés favorit Ali Daei van előtte.
Löfli
több mint 6 éve
nabaszki, Roni megelőzte Puszkaszt, most mondta a kanadai kommentátor
több mint 6 éve
Mondtam hogy lesz egy lepattanó....😛jaja ügyesen megvert 2 védőt :d
dande
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
CR7 nagyon szeretne gólkirály lenni. Szegény argentínok. Messi kb a középkezdésből gól akart majd rúgni.
több mint 6 éve
megint CR!
több mint 6 éve
mákos roni
több mint 6 éve
Mondtam hogy lesz egy lepattanó....😛
több mint 6 éve
Ez a nagy nap, mikor egyik meccs se érdekel.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Marokkó miért vett fel Portugál szerelést? 😀Mert nekik is piros-zöld kombináció van a zászlójukon.
Vrij6
több mint 6 éve
Marokkó miért vett fel Portugál szerelést? 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
JA csak mellette volt még egy Ramsey 😛ha már arsenal salahnak is ott van elneny :d
Sebii
szerintem nem lesz ez olyan sima, amrabat betalál ma
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Sebii
3 536
JA csak mellette volt még egy Ramsey 😛ebből is látszik hogy Salah nem egy Bale, aki kiscsapatot is eljuttat az elődöntőig simán 😊Mondjuk azt én se értem, hogy ki, és miért gondolta, hogy ebből a csoportból Egyiptom továbbmehet, pláne, hogy utolsó meccs a RUS-URU. Talány...láttál bármit is az oroszokból a VB előtt vagy a konföd-kupán? elképsztően szarok voltak.
Sobri Jóska
38éves Ignasevicset kellett visszahívni mert nem volt értelmes középhátvéd.
ez a mostani orosz szereplés egyrészt a gyenge ellenfeleknek köszönhető, másrészt a hazai pályának. De egyépként is rohadt nagy meglepetés a játékuk.
Egyiptomban van egy top5ös játékos, aki bárhol bármilyen meccset képes eldönteni, így egy olyan csoportban ahol URU mögött szaudiak és a szintén gyenge (VB előtt gyengének gondolt) oroszok vannak, így tök valid elképzelés volt, hogy Salah vezetésével tovább tudnak menni az egyiptomiak.
Oroszoknál messze nem volt ilyen játékos. Aztán jött a kispadról Cserisev és Dzjuba, meg a szupertehetség (de eddig tök ismeretlen) Golovin.
braxa88
Rinyáldó úgyis vhogy összemákol 11-st vagy egy megpattanót 😉ő legalább beveri 😉
dande
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
hihetetlen szimpatikusan játszik ez a japó csapat, sportszerűek, gyakorlatilag nulla egyénieskedés. Sokan tanulhatnának tőlük! Ráadásul egyénileg sem olyan elveszettek, más kérdés hogy azonos létszámmal valószínűleg kikaptak volna ma.A szurkolók is elég jó fejek... (mondjuk baseballmeccsen ugyanezt láttam tőlük, szóval nagyon nem lepett meg)
eaglesmcnabb
www.theguardian.com/football/2018/jun/20/japan-and-senegal-fans-tidy-up-after-themselves-at-world-cup
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
braxa88
12 534
a foci-vb egyetlen képben:twitter.com/MHChehade/status/1009241507755429888
több mint 6 éve
ebből is látszik hogy Salah nem egy Bale, aki kiscsapatot is eljuttat az elődöntőig simán 😊Mondjuk azt én se értem, hogy ki, és miért gondolta, hogy ebből a csoportból Egyiptom továbbmehet, pláne, hogy utolsó meccs a RUS-URU. Talány...láttál bármit is az oroszokból a VB előtt vagy a konföd-kupán? elképsztően szarok voltak.
Sobri Jóska
38éves Ignasevicset kellett visszahívni mert nem volt értelmes középhátvéd.
ez a mostani orosz szereplés egyrészt a gyenge ellenfeleknek köszönhető, másrészt a hazai pályának. De egyépként is rohadt nagy meglepetés a játékuk.
Egyiptomban van egy top5ös játékos, aki bárhol bármilyen meccset képes eldönteni, így egy olyan csoportban ahol URU mögött szaudiak és a szintén gyenge (VB előtt gyengének gondolt) oroszok vannak, így tök valid elképzelés volt, hogy Salah vezetésével tovább tudnak menni az egyiptomiak.
Oroszoknál messze nem volt ilyen játékos. Aztán jött a kispadról Cserisev és Dzjuba, meg a szupertehetség (de eddig tök ismeretlen) Golovin.
braxa88
Rinyáldó úgyis vhogy összemákol 11-st vagy egy megpattanót 😉ő legalább beveri 😉
dande
Szerkesztette: eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Szerintem meg ma simán lesz a 3 meccsen 10 gól!
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
de kurvara rohognek ha a spanyol-iran lenne az elso 0-0, es a spanyolok kiesnenek a picsaba 😀 osszejohetne az Orosz-Iran alomnyolcaddontoén csak azért nem örülnék ilyen meglepő fordulatoknak, mert a spanyolok képesek arra, hogy focizzanak és jó meccset játszanak...de Iránból ilyet nem nézek ki...legalább jó focit lássak, főképp az egyenes kieséses szakaszban
Borbinho
több mint 6 éve
Rinyáldó úgyis vhogy összemákol 11-st vagy egy megpattanót 😉en ugy erzem portugalia bukni fog😀Akkor ma 3 sima? Lehet azon érdemes fogadni melyiken lesz a legkisebb különbség. Sztem az Uru-Szaudin 😊Tegnap semmi nem jött be nekem nyilván. 😀
dande
De a main meglepne ha ne lenne papírforma. 😀
Portugál-Marokkó 2-0
Uruguay-SzaúdArábia 2-0
Irán-Spanyolország 0-3
Vrij6
ZoliMP
több mint 6 éve
de kurvara rohognek ha a spanyol-iran lenne az elso 0-0, es a spanyolok kiesnenek a picsaba 😀 osszejohetne az Orosz-Iran alomnyolcaddonto
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
YoungZeeZee
8 566
en ugy erzem portugalia bukni fog😀Akkor ma 3 sima? Lehet azon érdemes fogadni melyiken lesz a legkisebb különbség. Sztem az Uru-Szaudin 😊Tegnap semmi nem jött be nekem nyilván. 😀
dande
De a main meglepne ha ne lenne papírforma. 😀
Portugál-Marokkó 2-0
Uruguay-SzaúdArábia 2-0
Irán-Spanyolország 0-3
Vrij6
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
az eléggé megéri mondjuk...Ráncfelvarrt csapatomból ma négyen is játszanak, szóval nagyon remélem, h kiütéses győzelmek letéteményesei lesznek. A Portugália-Marokkón lehet egy kis izgalom, de azt nem bánnám, az legyen x.1.7 a portugálokra az odds, lehet a fogadóirodák sejtenek valamit...
dawyd728
r.baggio
Egészen jól fizet egy spanyol 2 gólos győzelem is 1,65 (annak fényében, hogy toronymagas esélyes a sima győzelemre 1,2)
és az Uru meccsen a 2,5 gól+ is jól fizet 1,6 (ez meg annak fényében amit láttunk Saud-tól az első meccsen.)
(A Cavani és Suarez is szerez gólt, csak 2,25-ös odsz, a Godin és Suarez is viszont 11-es. Bár más kérdés, hogy nem lesz elég fontos a meccs ahhoz, hogy Godin betaláljon, de ki tudja)
| A 3 gólos Uru győzelem 2,3....bár akkor a Szaudiakkal könnyen találkozhatunk Röszkénél a jövő hónapban 😉 |
több mint 6 éve
URU-KSA 6-0POR-MAR 1-1
IRN-SPA 0-2
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Ráncfelvarrt csapatomból ma négyen is játszanak, szóval nagyon remélem, h kiütéses győzelmek letéteményesei lesznek. A Portugália-Marokkón lehet egy kis izgalom, de azt nem bánnám, az legyen x.1.7 a portugálokra az odds, lehet a fogadóirodák sejtenek valamit...
dawyd728
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal