Filmek
39 feliratkozó
9 perce
Mensikre teszekmelyik filmben? (deja vu érzésem van)
no

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
13 perce
Mensikre teszek
16 perce
Ju-On 1 ( 2002 )A film nálam gyengébb mint az Átok. Fura módon nekem sokkal ridegebb volt az Átok. Az Átok szinte teljesen ugyanez, picit másképpen. Jó volt, de a láttam érzés, elvett egy picit.
10/6
Ju-On 2 ( 2003 )
Hú, itt engem nagyon zavart a széttördeltsége a filmnek illetve a karakterek teljesen kidolgozatlanok voltak. Számomra tipikus egy estés horror ami alulról karcolja az 5-öt.
Nekem a két filmet látva a Curse-höz nem jött meg a kedvem, de lehet egyszer ledarálom.
Este jön a Psycho Killer az IMDB nincs oda értve, gyanús hogy én se leszek. 😅
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
2 órája
Hölgyeké az elsőbbségBorat miatt szenvedtem végig. Egyébként érdekes volt a fordított világ, néha nevettem is rajta, de végig olyan izzadtságszagú volt.
10/5
21 órája
Próbáltak tanítani, sikertelenül 😀10 évig tanultál oroszol, és szinkron kell a filmhez? Nupagagyi!Zhmurki (2005)Ezek vannak szinkronos verzióban?
Alekszej Balabanov az egyik kedvenc rendezőm, minden filmjét jónak tartom. minden filmjében az orosz társadalmat vagy annak egy részét állítja kíméletlenül pellengérre, zseniális humorral vagy éppen sokkoló brutalitással, abszurd helyzetekkel. Zhmurki egy gengszterfilm arról a korszakról, amikor a maffia uralt mindent (90-es évek közepe), leginkább a Blöffhöz vagy Ponyvaregényhez hasonló fekete komédia, de orosz köntösben. korábban írtam a Gruz 200 c. filmjéről, ami a legerősebb szovjet társadalomkritika (nem is játsszák ma az orosz mozik, mert annyira betalált), de Putyin ha megéri ennek film mondanivalóját, azt sem teszi zsebre, mert ez konkrétan arról szól, hogy 90-es évek erőszakos, primitív maffiózói nem tűntek el, hanem legalizálták a pénzüket, politikusok és üzletemberek lettek, és ma (2005-ben) ők irányítják az országot. ha valaki látta a Brigada című orosz sorozatot (lehet erről írok majd külön) Dmitrij Gyuzsev játszik abban is és itt is, aki szerintem remek színész. a film szórakoztató, és ajánlott, de nem akkora klasszikus mint a Brat 1-2, meg nem annyira húsbavágó társadalomkritika mint a Gruz 200.
deyell
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Őszentsége Sobri Jóska
1 napja
10 évig tanultál oroszol, és szinkron kell a filmhez? Nupagagyi!Zhmurki (2005)Ezek vannak szinkronos verzióban?
Alekszej Balabanov az egyik kedvenc rendezőm, minden filmjét jónak tartom. minden filmjében az orosz társadalmat vagy annak egy részét állítja kíméletlenül pellengérre, zseniális humorral vagy éppen sokkoló brutalitással, abszurd helyzetekkel. Zhmurki egy gengszterfilm arról a korszakról, amikor a maffia uralt mindent (90-es évek közepe), leginkább a Blöffhöz vagy Ponyvaregényhez hasonló fekete komédia, de orosz köntösben. korábban írtam a Gruz 200 c. filmjéről, ami a legerősebb szovjet társadalomkritika (nem is játsszák ma az orosz mozik, mert annyira betalált), de Putyin ha megéri ennek film mondanivalóját, azt sem teszi zsebre, mert ez konkrétan arról szól, hogy 90-es évek erőszakos, primitív maffiózói nem tűntek el, hanem legalizálták a pénzüket, politikusok és üzletemberek lettek, és ma (2005-ben) ők irányítják az országot. ha valaki látta a Brigada című orosz sorozatot (lehet erről írok majd külön) Dmitrij Gyuzsev játszik abban is és itt is, aki szerintem remek színész. a film szórakoztató, és ajánlott, de nem akkora klasszikus mint a Brat 1-2, meg nem annyira húsbavágó társadalomkritika mint a Gruz 200.
deyell
1 napja
igen, a Brat 1-2 fent van a videán szinkronnal, meg gondolom az ncore-on is. a Zhmurki, Gruz 200, Brigada szerintem nincs szinkronosan, de felirattal fent vannak azok is. én mindig felirattal néztem, úgy autentikusabb.Zhmurki (2005)Ezek vannak szinkronos verzióban?
deyell
built for this shit
1 napja
Zhmurki (2005)Ezek vannak szinkronos verzióban?
deyell
1 napja
Zhmurki (2005)Alekszej Balabanov az egyik kedvenc rendezőm, minden filmjét jónak tartom. minden filmjében az orosz társadalmat vagy annak egy részét állítja kíméletlenül pellengérre, zseniális humorral vagy éppen sokkoló brutalitással, abszurd helyzetekkel. Zhmurki egy gengszterfilm arról a korszakról, amikor a maffia uralt mindent (90-es évek közepe), leginkább a Blöffhöz vagy Ponyvaregényhez hasonló fekete komédia, de orosz köntösben. korábban írtam a Gruz 200 c. filmjéről, ami a legerősebb szovjet társadalomkritika (nem is játsszák ma az orosz mozik, mert annyira betalált), de Putyin ha megéri ennek film mondanivalóját, azt sem teszi zsebre, mert ez konkrétan arról szól, hogy 90-es évek erőszakos, primitív maffiózói nem tűntek el, hanem legalizálták a pénzüket, politikusok és üzletemberek lettek, és ma (2005-ben) ők irányítják az országot. ha valaki látta a Brigada című orosz sorozatot (lehet erről írok majd külön) Dmitrij Gyuzsev játszik abban is és itt is, aki szerintem remek színész. a film szórakoztató, és ajánlott, de nem akkora klasszikus mint a Brat 1-2, meg nem annyira húsbavágó társadalomkritika mint a Gruz 200.
built for this shit
1 napja
Hat en itt inkabb ilyenekre gondoltam mint a vagas, fenykepezes……rendezes es hasonlo dolgok amihez en nem ertek es lehet jok magukban.Hat ha valaki akkor te talan megtalalod benne a jot is. Mondanam hogy a pia segiteni fog, de lehet elrontja meg a pialast is.meg tudom találni a rézérmét a gözőlgő szarkupacban és értékelni
no
meg el tudom ismerni hogy egy film "mid" és hogy a mid az nem szar
DE hajlamos vagyok az elbaszott propagandát jobban büntetni mint illene, pont azért mert túltolja
az indiai filmek és a hollywoodi filmek is túltolják a pátoszt és a tények hajlítását hogy saját magukat tolják meg, de a magyar filmek meg idegesítőbbek ilyen téren
és félek hogy a szaudi cucc se tudja hol a határ
meglátjuk
Negritis, a vajda
1 napja
Hat ha valaki akkor te talan megtalalod benne a jot is. Mondanam hogy a pia segiteni fog, de lehet elrontja meg a pialast is.meg tudom találni a rézérmét a gözőlgő szarkupacban és értékelni
no
meg el tudom ismerni hogy egy film "mid" és hogy a mid az nem szar
DE hajlamos vagyok az elbaszott propagandát jobban büntetni mint illene, pont azért mert túltolja
az indiai filmek és a hollywoodi filmek is túltolják a pátoszt és a tények hajlítását hogy saját magukat tolják meg, de a magyar filmek meg idegesítőbbek ilyen téren
és félek hogy a szaudi cucc se tudja hol a határ
meglátjuk
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 napja
Hat ha valaki akkor te talan megtalalod benne a jot is. Mondanam hogy a pia segiteni fog, de lehet elrontja meg a pialast is.
1 napja
Desert warriorsaudiak akartak valami nagyot durrantatni, de a film elvileg iszonyatos bukás
Ezt se nezzetek meg , max azok akiknek az eletszeruseg, tortenet nem feltetlenul fontos mert hatha a vagas/ fenykepezes……barmi felhuzhatja, amikhez en nem ertek.
no
mellé még unalmas is
nemtom mi haverokkal megnézzük-e piálás mellé, de én megvagyok nélküle
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 napja
Igen, Zimmer egyik hidegrazos szerzese a Lost but won.AMC-n epp most kezdodik a Rush. Ugy hatvanadszorra. Es hatvanadszorra is leulok nezni, nalam a top1 sportfilm.A Lost but Won-tól a mai napig kiráz a hideg jó értelemben, a legjobb autóversenyes film az tuti.
Stez
A 42-es nálam ugyanaz a szint, így nálam talán ez a kettő.
KeyG
Szerkesztette: Stez
2 napja
AMC-n epp most kezdodik a Rush. Ugy hatvanadszorra. Es hatvanadszorra is leulok nezni, nalam a top1 sportfilm.A Lost but Won-tól a mai napig kiráz a hideg jó értelemben, a legjobb autóversenyes film az tuti.
Stez
A 42-es nálam ugyanaz a szint, így nálam talán ez a kettő.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
2 napja
AMC-n epp most kezdodik a Rush. Ugy hatvanadszorra. Es hatvanadszorra is leulok nezni, nalam a top1 sportfilm.
2 napja
Az egy UAZ a háttérben? 😀 😀 😀
Martin Scorsese’s ‘WHAT HAPPENS AT NIGHT’ has wrapped production.
— Film Updates (@FilmUpdates) May 30, 2026
Starring Leonardo DiCaprio and Jennifer Lawrence. pic.twitter.com/BEBk3ABydj
iktriad
2 napja
amúgy a Birkakrimi az év legszívmelengetőbb filmje, csak ajánlani tudom 😊Tényleg aranyos volt ☺️
Löfli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 napja
Az egy UAZ a háttérben? 😀 😀 😀Martin Scorsese’s ‘WHAT HAPPENS AT NIGHT’ has wrapped production.
— Film Updates (@FilmUpdates) May 30, 2026
Starring Leonardo DiCaprio and Jennifer Lawrence. pic.twitter.com/BEBk3ABydj
3 napja
EddingtonFu de nagy katyvasz, mindent is akar de mindenben kicsit gyenge ahhoz hogy jo legyen. A jelenkor Amerikajabol szatirat csinalni meg azert sem szerencses mert az egesz onmagaban egy szatira. Phoenix nagyot jatszik mint mindig de pont annyira unalmas filmben, mint szinte mindig. 4/10
Szerkesztette: JéBé
4 napja
youtu.be/vtEnjikCXyA?is=Wq8uOGHFbnqBHPReEz de szar öcsém… pedig megorultem hogy háborús, vegre
4 napja
Csak az lehet igazi barát/nőben/ akit már megcsináltál és már senki semmit nem akar a másiktól/úgy/. A többi csak duma.
/viszont az tényleg működhet, persze nem törvényszerű, de alapfeltétel egy “őszinte barátsághoz”.
A rondák vagy a nagy korkülönbség esetleg felmentő körülmény/de az sem mindig😂✌️
Szerkesztette: ozibozi
4 napja
amúgy a Birkakrimi az év legszívmelengetőbb filmje, csak ajánlani tudom 😊Szombaton megyünk a családdal 😁
Löfli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
4 napja
amúgy a Birkakrimi az év legszívmelengetőbb filmje, csak ajánlani tudom 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 napja
A nőnemű barátok magyar nyelvben használatos megfelelői széles tárházának a kitárgyalása mellett elfeledkeztünk az eredeti kérdésről...Milyen film? 😊
Milyen volt a film?
gyurczi
Szerkesztette: slowmotion