Filmek
40 feliratkozó
több mint 2 éve
1917 is nagyon adja, top10be nálam beférNa igen, hasonlot vartam en is a nyugaton a helyzet valtozatlantol.
peach
több mint 2 éve
Mert Harag-udtak rájuk 😊Egy mozgásképtelen Shermann harckocsi kicsinál 350 németet. ok.A Harag csak nekem jött be?nem tudok olyan filmet értékelni ahol bebasznak egy kézigránátot egy tank belsejébe és utána pitt még nyögdécselve beszél 10 percig ahelyett h vékony réteg lenne a tank belsejében
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Kúrfürst briareos
😀
jobbágy#JC6
Rég láttam amúgy, de alapvetően jó emlékeim vannak róla + plusz Pitt 😊
több mint 2 éve
pláne h amikor előtte mutatták h vonulnak a németek minden második vállán ott figyelt egy panzerfaust, de gondolom eldobálták őket mielőtt támadtak volna 😀Egy mozgásképtelen Shermann harckocsi kicsinál 350 németet. ok.A Harag csak nekem jött be?nem tudok olyan filmet értékelni ahol bebasznak egy kézigránátot egy tank belsejébe és utána pitt még nyögdécselve beszél 10 percig ahelyett h vékony réteg lenne a tank belsejében
Kúrfürst briareos
😀
jobbágy#JC6
több mint 2 éve
- JC6
6 982
Egy mozgásképtelen Shermann harckocsi kicsinál 350 németet. ok.A Harag csak nekem jött be?nem tudok olyan filmet értékelni ahol bebasznak egy kézigránátot egy tank belsejébe és utána pitt még nyögdécselve beszél 10 percig ahelyett h vékony réteg lenne a tank belsejében
Kúrfürst briareos
😀
több mint 2 éve
Akkor tankos filmből marad a 4 páncélos és a kutya 😊A Harag csak nekem jött be?nem tudok olyan filmet értékelni ahol bebasznak egy kézigránátot egy tank belsejébe és utána pitt még nyögdécselve beszél 10 percig ahelyett h vékony réteg lenne a tank belsejében
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
A Harag csak nekem jött be?nem tudok olyan filmet értékelni ahol bebasznak egy kézigránátot egy tank belsejébe és utána pitt még nyögdécselve beszél 10 percig ahelyett h vékony réteg lenne a tank belsejében
Szerkesztette: Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
A Harag csak nekem jött be?
több mint 2 éve
Összevissza jobb háborús filmek:Apokalipszis most.
Gallipoli
Szakasz
Vaskereszt
Kwai folyó
Sólyom végveszélyben
Vörös Október
Sztálingrád
Navarone ágyúi
Kémek a Sasfészekben
Piszkos 12
Memphis Belle 😁
A nagy szökés
Braveheart, ha beleillik
Hacksaw Ridge
Trópusi vihar 🤣
Ellenség a kapuknál
Amerikai mesterlövész
Midway
warr_b
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 2 éve
a legjobb háborús filmeket a németek csinálták. Das Boot és Sztálingrád.Bukás sem volt rossz. 😉
deyell
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 2 éve
Személy szerint ha háborús/harcos filmet nézek, nem drámát akarok benne látni 😊
több mint 2 éve
1917 is nagyon adja, top10be nálam befér
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
A legjobb háborús film, sőt, minden idők legjobb Nyugaton készített filmje az Apokalipszis most.Összevissza jobb háborús filmek:Egyértelműen a legjobb 😊
Gallipoli
Szakasz
Vaskereszt
Kwai folyó
Sólyom végveszélyben
Vörös Október
Sztálingrád
Navarone ágyúi
Kémek a Sasfészekben
Piszkos 12
Memphis Belle 😁
A nagy szökés
Braveheart, ha beleillik
Hacksaw Ridge
Trópusi vihar 🤣
Ellenség a kapuknál
Amerikai mesterlövész
Midway
warr_b
Szvsz.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
Összevissza jobb háborús filmek:Egyértelműen a legjobb 😊
Gallipoli
Szakasz
Vaskereszt
Kwai folyó
Sólyom végveszélyben
Vörös Október
Sztálingrád
Navarone ágyúi
Kémek a Sasfészekben
Piszkos 12
Memphis Belle 😁
A nagy szökés
Braveheart, ha beleillik
Hacksaw Ridge
Trópusi vihar 🤣
Ellenség a kapuknál
Amerikai mesterlövész
Midway
warr_b
több mint 2 éve
Összevissza jobb háborús filmek:A Braveheart nem illik bele, és amúgy is pocsék film 😊
Gallipoli
Szakasz
Vaskereszt
Kwai folyó
Sólyom végveszélyben
Vörös Október
Sztálingrád
Navarone ágyúi
Kémek a Sasfészekben
Piszkos 12
Memphis Belle 😁
A nagy szökés
Braveheart, ha beleillik
Hacksaw Ridge
Trópusi vihar 🤣
Ellenség a kapuknál
Amerikai mesterlövész
Midway
warr_b
Ha jól értem, itt a modern, gépesített háborút bemutató filmekről van szó. Szóval kiesnek a háborús filmnek álcázott akciófilmek is, mint pl a Piszkos 12, vagy a Kémek a sasfészekben.
több mint 2 éve
a legjobb háborús filmeket a németek csinálták. Das Boot és Sztálingrád.világháborúkról esetleg, de pl a Ran vagy a Throne of Blood Kurosawától mindenképp ott van
deyell
de eleve mit értünk háborús film alatt?
ez megint olyan ami felesleges fingreszelés
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Összevissza jobb háborús filmek: Gallipoli
Szakasz
Vaskereszt
Kwai folyó
Sólyom végveszélyben
Vörös Október
Sztálingrád
Navarone ágyúi
Kémek a Sasfészekben
Piszkos 12
Memphis Belle 😁
A nagy szökés
Braveheart, ha beleillik
Hacksaw Ridge
Trópusi vihar 🤣
Ellenség a kapuknál
Amerikai mesterlövész
Midway
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
deyell
11 702
a legjobb háborús filmeket a németek csinálták. Das Boot és Sztálingrád.
choose life
több mint 2 éve
jó, de nekem a Barbarian is tetszett 😊Dunkirk? Engem azzal vallatni lehetett volna..Nem ízlésvitára gondoltam, az tök szubjektív lenne, például nekem az Inglourious Basterds jobban tetszik, mint a Ryan közlegény, de ettől még nem tartom jobb filmnek a háborúról.Jöjj és lásd, Full Metal Jacket, Paths of Glory, Dunkirk, Természetes fény, (Dr. Strangelove) - szerintem ezek a legjobbak, mondjuk én még nem láttam a Nyugatont 😊
Ahogy a The Hurt Locker is jobban leköt, mint az Apokalipszis most, csak az meg inkább a függőségről szól.
És zseniálisnak tartom az Ötödik pecsétet vagy a Két félidő a pokolbant, de egyikre se mint konkrét háborús filmre gondolok.
Az érdekelt, hogy akinél a 10/10-es Nyugaton... "alulmúlta a számításokat", az tud e 5 jobb háborús/háborúról szóló filmet mondani, hátha van 11/10-es is csak nem tudok róla.
Illetve érdekes, hogy a Halál ötven óráját nem írta senki.
Őszentsége Sobri Jóska
Löfli
jobbágy#JC6
több mint 2 éve
- JC6
6 982
Dunkirk? Engem azzal vallatni lehetett volna..Nem ízlésvitára gondoltam, az tök szubjektív lenne, például nekem az Inglourious Basterds jobban tetszik, mint a Ryan közlegény, de ettől még nem tartom jobb filmnek a háborúról.Jöjj és lásd, Full Metal Jacket, Paths of Glory, Dunkirk, Természetes fény, (Dr. Strangelove) - szerintem ezek a legjobbak, mondjuk én még nem láttam a Nyugatont 😊
Ahogy a The Hurt Locker is jobban leköt, mint az Apokalipszis most, csak az meg inkább a függőségről szól.
És zseniálisnak tartom az Ötödik pecsétet vagy a Két félidő a pokolbant, de egyikre se mint konkrét háborús filmre gondolok.
Az érdekelt, hogy akinél a 10/10-es Nyugaton... "alulmúlta a számításokat", az tud e 5 jobb háborús/háborúról szóló filmet mondani, hátha van 11/10-es is csak nem tudok róla.
Őszentsége Sobri Jóska
Löfli
több mint 2 éve
Nem ízlésvitára gondoltam, az tök szubjektív lenne, például nekem az Inglourious Basterds jobban tetszik, mint a Ryan közlegény, de ettől még nem tartom jobb filmnek a háborúról.bármilyen top5-top10 az izlésvita lesz
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
az a 2 sztem jó, de nem kiemelkedőNem ízlésvitára gondoltam, az tök szubjektív lenne, például nekem az Inglourious Basterds jobban tetszik, mint a Ryan közlegény, de ettől még nem tartom jobb filmnek a háborúról.Jöjj és lásd, Full Metal Jacket, Paths of Glory, Dunkirk, Természetes fény, (Dr. Strangelove) - szerintem ezek a legjobbak, mondjuk én még nem láttam a Nyugatont 😊
Őszentsége Sobri Jóska
Löfli
több mint 2 éve
Nem ízlésvitára gondoltam, az tök szubjektív lenne, például nekem az Inglourious Basterds jobban tetszik, mint a Ryan közlegény, de ettől még nem tartom jobb filmnek a háborúról.Platyon, Kwai, BlekkhódDán, 22es, Kelly, A hídtúlmessze, 54. hadtest, Hotel Ruanda, Jóóreggelt!, Zongorilla, Misszió, Domb, 12, Kecskebűvölők, 5.pecsét, Valahun európában, meztelenek és bolondok, DasBót, Stalingrad, Azéletszép, Egy asszony mega, Kaukázusi fogoly, Mongol, Rettyenthetetlen, Jégmezők lovagja, Az élet egy csoda, Underground éspersze a Rózsaszín tengeralattjáró...
Őszentsége Sobri Jóska
remélem találsz benne délutánra
Szerkesztette: sutianap
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Nem ízlésvitára gondoltam, az tök szubjektív lenne, például nekem az Inglourious Basterds jobban tetszik, mint a Ryan közlegény, de ettől még nem tartom jobb filmnek a háborúról.Jöjj és lásd, Full Metal Jacket, Paths of Glory, Dunkirk, Természetes fény, (Dr. Strangelove) - szerintem ezek a legjobbak, mondjuk én még nem láttam a Nyugatont 😊
Őszentsége Sobri Jóska
Szerkesztette: Löfli
több mint 2 éve
Nem ízlésvitára gondoltam, az tök szubjektív lenne, például nekem az Inglourious Basterds jobban tetszik, mint a Ryan közlegény, de ettől még nem tartom jobb filmnek a háborúról.Ahogy a The Hurt Locker is jobban leköt, mint az Apokalipszis most, csak az meg inkább a függőségről szól.
több mint 2 éve
belpestinek ugyanaz 😀Szerintem is nagyon jó film lett a Nyugaton a helyzet változatlan. Ennél sokkal jobb drámát is össze lehetett volna rakni, de nekem ezek inkább megrázó kis történetek voltak. Pl: Ahogy bemutatják hogy kerülnek vissza az egyenruhák az újoncokhoz a frontról, amikor megjelennek a tankok és érezni hogy esélyük sincs ellenük, ahogy zabálják a kacsát amit a franciától loptak. Kár hogy nem nagy vászonra jött, megérdemelte volna.liba
Nomac
Kúrfürst briareos