Filmek
40 feliratkozó
több mint 2 éve
Amazing movie. Sad news.
— James Gunn (@JamesGunn) October 14, 2022
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
After only 3 hours, we're approaching $20K AND @Kickstarter picked us as a #ProjectWeLove!!!!!!! Thank you so much, this support is mind blowing!!!
— The VelociPastor (@thevelocipastor) October 13, 2022
Let's keep it going by making it a project YOU love🦖https://t.co/dL78QlVHRO#TheVelociPastor #Kickstarter #Horror #Comedy pic.twitter.com/lEN06vI2Du
több mint 2 éve
Angela Lansbury 96+De klassz, hogy megemlékeztél róla! Nyugodjék békében!
RIP
ozibozi
Kevesen tudják róla, hogy a "nyugdíjas nyomozgatós évek előtt" a Broadway egyik legnagyobb ikonja volt.
több mint 2 éve
Mostanában volt/lesz a 2 Dune és vissza a jövőbe is
több mint 2 éve
És akkor életemben először megnéztem az Avatart, ráadásul imax 3d-ben 😊én a gyűrűk urát pótlom végre a mom parkban, pénteken nézem a 2. részt 😀
r.baggio
több mint 2 éve
És akkor életemben először megnéztem az Avatart, ráadásul imax 3d-ben 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
www.filmezzunk.hu/2022/10/09/nem-vicc-jon-a-knight-rider-mozifilm/?fbclid=IwAR3s1axICzv4NUcEgTckZmxu6ApbPHDfZ4wvMhamo9BDRnt_ABSRLQ7VMDw
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
igazából egy jó kis hentelésnek tűnikyoutu.be/a53e4HHnx_sEzt a baromságot, atyaég😃
Negritis, a vajda
jobbágy#JC6
az akciók ha rendbe vannak akkor "popcorn"ra tökéletes
több mint 2 éve
youtu.be/a53e4HHnx_s
több mint 2 éve
emlékszem hogy neked nem tetszett, de hálisten nem szokott az elrettetneniFekete TelefonSzerintem nagyon gyenge. Illetve a Harrigan úr telefonja lett még valami borzalmas. Pedig jól indult, tetszett. Aztán jött a lepkefing
ahhoz képest hogy alig látni Hawke arcát nagyon átható a kisugárzása a film alatt
az atmoszféra faszán el lett találva és az is működik ahogy a lehetőségeket végigpróbálják
kicst a Split jutott elsőre eszembe róla
Negritis, a vajda
jobbágy#JC6
a kisrác amit lehetett megpróbált, hawke jó volt
ha nincs a kislány szála akkor kvázi földhözragadt lett volna az egész, mert éhség/Bezártság/őrülettel magyarázhatóak a telefonhívások
több mint 2 éve
- JC6
6 982
Fekete TelefonSzerintem nagyon gyenge. Illetve a Harrigan úr telefonja lett még valami borzalmas. Pedig jól indult, tetszett. Aztán jött a lepkefing
ahhoz képest hogy alig látni Hawke arcát nagyon átható a kisugárzása a film alatt
az atmoszféra faszán el lett találva és az is működik ahogy a lehetőségeket végigpróbálják
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Hellraiser - 2022ahhoz képest hogy közel 2 órás alapvetően slasher gyorsan elröpült az idő
nem láttam az erediket így nem tudom mihez hasonlítani ez viszont teljesen jó volt
tetszett hogy ahol lehet praktikus effektet használtak és minimális volt a cgi
bár 1-2 helyen azért elég gázul nézett ki ahol volt
több mint 2 éve
Fekete Telefonahhoz képest hogy alig látni Hawke arcát nagyon átható a kisugárzása a film alatt
több mint 2 éve
- JC6
6 982
@peach megelőzött.
több mint 2 éve
engem azért mert ponnantól egy teljesen új film kezdődik egy van gogh festmény szintű őrülettel, és bár érteni vélem, hogy ezzel van ábrázolva, hogy az ép elme nem nem szívesen látott vendég a dzsungel mélyén , de az a teljes káosz egyszerűen engem nem szórakoztatottmiért?Amikor megtalálták a dzsungel mélyén a palit, engem onnan elvesztettekmegnézted és nem volt hatással rád? vagy lassunak érezted?Sosem értettem az AM ajnározást, nagyon érdekelne a véleményed.24.hu/kultura/2022/10/05/francis-ford-coppola-megalopolis-dustin-hoffman-adam-driver-forest-whitaker-szazmillio-dollar/Nagyon várom, Coppolától bármit, az Apokalipszis most kb. a legjobb film, amit a nyugati féltekén valaha leforgattak.
empty taxi
Dzsokijuing
jobbágy#JC6
Kúrfürst briareos
jobbágy#JC6
Kúrfürst briareos
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
van vmi hír hogy a hellraiser mikor jön disney+ra?
több mint 2 éve
bogjosi
1 494
FYI: Netflix-re felkerült ma a "The redeem team" 1,5 órás doku a 2008-as USA olimpiai kosárcsapatról..
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 2 éve
miért?Amikor megtalálták a dzsungel mélyén a palit, engem onnan elvesztettekmegnézted és nem volt hatással rád? vagy lassunak érezted?Sosem értettem az AM ajnározást, nagyon érdekelne a véleményed.24.hu/kultura/2022/10/05/francis-ford-coppola-megalopolis-dustin-hoffman-adam-driver-forest-whitaker-szazmillio-dollar/Nagyon várom, Coppolától bármit, az Apokalipszis most kb. a legjobb film, amit a nyugati féltekén valaha leforgattak.
empty taxi
Dzsokijuing
jobbágy#JC6
Kúrfürst briareos
jobbágy#JC6
több mint 2 éve
- JC6
6 982
Amikor megtalálták a dzsungel mélyén a palit, engem onnan elvesztettekmegnézted és nem volt hatással rád? vagy lassunak érezted?Sosem értettem az AM ajnározást, nagyon érdekelne a véleményed.24.hu/kultura/2022/10/05/francis-ford-coppola-megalopolis-dustin-hoffman-adam-driver-forest-whitaker-szazmillio-dollar/Nagyon várom, Coppolától bármit, az Apokalipszis most kb. a legjobb film, amit a nyugati féltekén valaha leforgattak.
empty taxi
Dzsokijuing
jobbágy#JC6
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
megnézted és nem volt hatással rád? vagy lassunak érezted?Sosem értettem az AM ajnározást, nagyon érdekelne a véleményed.24.hu/kultura/2022/10/05/francis-ford-coppola-megalopolis-dustin-hoffman-adam-driver-forest-whitaker-szazmillio-dollar/Nagyon várom, Coppolától bármit, az Apokalipszis most kb. a legjobb film, amit a nyugati féltekén valaha leforgattak.
empty taxi
Dzsokijuing
jobbágy#JC6
több mint 2 éve
- JC6
6 982
Sosem értettem az AM ajnározást, nagyon érdekelne a véleményed.24.hu/kultura/2022/10/05/francis-ford-coppola-megalopolis-dustin-hoffman-adam-driver-forest-whitaker-szazmillio-dollar/Nagyon várom, Coppolától bármit, az Apokalipszis most kb. a legjobb film, amit a nyugati féltekén valaha leforgattak.
empty taxi
Dzsokijuing
több mint 2 éve
24.hu/kultura/2022/10/05/francis-ford-coppola-megalopolis-dustin-hoffman-adam-driver-forest-whitaker-szazmillio-dollar/Nagyon várom, Coppolától bármit, az Apokalipszis most kb. a legjobb film, amit a nyugati féltekén valaha leforgattak.
empty taxi
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=yPpazvJrHm0