Filmek
40 feliratkozó
több mint 2 éve
Jövőre ezzel nyit az MCU:Ezzel meg zár!
www.youtube.com/watch?v=ZlNFpri-Y40
iktriad
youtu.be/uT-vJ1xqE_0
több mint 2 éve
Accurate. So pleased to be here. #DC pic.twitter.com/KpvdME4Pju
— James Gunn (@JamesGunn) October 25, 2022
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
- JC6
6 982
Tényleg, Ove… azon is szakadtam 😄😄😄www.youtube.com/watch?v=wzQn6U8-eo8&ab_channel=InterComEz "Az ember akit Ovenak hívnak" amerikaiasított változata lesz. A könyv nagyon jó, és készült már belőle film is.
Ez nagyon várós 😀
jobbágy#JC6
bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=wzQn6U8-eo8&ab_channel=InterComEz "Az ember akit Ovenak hívnak" amerikaiasított változata lesz. A könyv nagyon jó, és készült már belőle film is.
Ez nagyon várós 😀
jobbágy#JC6
több mint 2 éve
- JC6
6 982
www.youtube.com/watch?v=wzQn6U8-eo8&ab_channel=InterComEz nagyon várós 😀
több mint 2 éve
Bullet Train (Gyilkos járat)Rég szórakoztam ilyen jól 😊
több mint 2 éve
- JC6
6 982
The King of Staten IslandBombasztikus, rohadt jó, nagyon élveztem. Ajánlós!
több mint 2 éve
KeyG
9 501
Nekem tetszett mint Hawkman.Black Adam:Számomra Hodge sem alakított nagyot. Brosnan annyira más szinten mozgott, ilyenkor érezni hogy milyen különbség van színész és színész között..
Az Eternalsba több mondanivaló volt mint itt, háttér stb.
Erre a szintre már Rock alkalmatlan, ha nincs Brosnan és Hodge a színészi játék a 0-hoz konvergált volna.
Szép drága látvány a semmiért. 😊
KeyG
Nomac
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Black Adam:Számomra Hodge sem alakított nagyot. Brosnan annyira más szinten mozgott, ilyenkor érezni hogy milyen különbség van színész és színész között..
Az Eternalsba több mondanivaló volt mint itt, háttér stb.
Erre a szintre már Rock alkalmatlan, ha nincs Brosnan és Hodge a színészi játék a 0-hoz konvergált volna.
KeyG
több mint 2 éve
KeyG
9 501
Black Adam: Az Eternalsba több mondanivaló volt mint itt, háttér stb.
több mint 2 éve
The Ritespooktober van, szal több horrort nézek mint szoktam és ez régóta a listán volt Hauer és Hopkins miatt
mind2 erős alakítást tolt, előbbinél a magyar szavak kiejtése meglepően szép volt
a casting nem működött tökéletesen, főleg mert a 2 főbb pap a vatikánban olasznak volt eladva de egyik sem volt az, de az alakítások kárpótoltak
maga a film egy középszernél kicsit jobb ördögűző klón (bár abból az eredetire még rá kell szánnom egyszer magam) ami nem igazán találja meg hogy mit is akar mondani és túl felületesen kezel egy csomó mindent így a katarzisnak nincs elég nagy svungja
több mint 2 éve
youtu.be/AHmCH7iB_IMMost már értem miért pattintotta ki magát Kang...
steelwolf
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 2 éve
Rockyban is ugyanez volt, nincs ezzel gondyoutu.be/AHmCH7iB_IMBírom ezeket a filmeket.
steelwolf
Egyszer azt mondom oké, kétszer még épphogy elmegy... de vajon ebből is lesz 9 rész, mint a FF-ból? 😀
Nehéz sors, nagyképűség, KO, keményen edzek, összeszedem mgam, WIN. Kérem játssza le újra. És újra.
És újra.
😀 😀 😀
jobbágy#JC6
több mint 2 éve
- JC6
6 982
youtu.be/AHmCH7iB_IMBírom ezeket a filmeket.
steelwolf
Egyszer azt mondom oké, kétszer még épphogy elmegy... de vajon ebből is lesz 9 rész, mint a FF-ból? 😀
Nehéz sors, nagyképűség, KO, keményen edzek, összeszedem mgam, WIN. Kérem játssza le újra. És újra.
És újra.
😀 😀 😀
több mint 2 éve
jövőm szombatSzombaton a Corvin 100 alkalmával kitör a felkelés (valójában nem tör ki, csak valami hangzatosat akartam írni)! Érkezik az 1960-as Spartacus, Stanley Kubrick klasszikusa! 🛡⚔️
— Artmozi (@artmozi) October 19, 2022
👉 https://t.co/qi1t460OQW pic.twitter.com/fqTcMXY6iC
több mint 2 éve
mondjuk a trailer megint túltolta, de várós acucc
több mint 2 éve
KeyG
9 501
Kurva jó ez az FB, nem követem az oldalakat de már legalább húszadszorra látom , hogy mi lesz a Black Adam stáblistás jelenete…..
több mint 2 éve
Helloween végeHát ez kurva gyenge lett, a második felében a slashing jó de az oda vezető út épphogy
A közönség persze kriminalis volt ...
több mint 2 éve
ervinator
1 701
Ez lesz köszönöm 😊Keresek egy filmet, hátha látta valaki 😊a leírás alapján rákerestem és ezt találtam: four to dinner
Pontosan nem emlékszem, hogy milyen nemzetiségű a film, de spanyol / olasz / francia trióból kerül ki, én spanyolra tippelnék.
Cselekmény: Egy tetőn indul, ahol egy pár látja vendégül a barátait (4 fő) és arról beszélgetnek, hogy vajon az ellentétek vonzzák egymást vagy a hasonló emberek. A sztori két szálon fut, egyik szálban azt a kimenetelt látjuk, ahol az ellentétek jönnek össze egymással, míg a másikban, ahol azok akik több dologban egyeznek.
Sajnos több konkrétumra nem emlékszem, de hátha így is ráismertek 😀
ervinator
hátha 😊
Fontos_Vidra
Kb 2 órán át kerestem mindenféle keresőszavakkal, de akkor én voltam balfasz 😀
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
Keresek egy filmet, hátha látta valaki 😊a leírás alapján rákerestem és ezt találtam: four to dinner
Pontosan nem emlékszem, hogy milyen nemzetiségű a film, de spanyol / olasz / francia trióból kerül ki, én spanyolra tippelnék.
Cselekmény: Egy tetőn indul, ahol egy pár látja vendégül a barátait (4 fő) és arról beszélgetnek, hogy vajon az ellentétek vonzzák egymást vagy a hasonló emberek. A sztori két szálon fut, egyik szálban azt a kimenetelt látjuk, ahol az ellentétek jönnek össze egymással, míg a másikban, ahol azok akik több dologban egyeznek.
ervinator
hátha 😊
több mint 2 éve
ervinator
1 701
Keresek egy filmet, hátha látta valaki 😊Pontosan nem emlékszem, hogy milyen nemzetiségű a film, de spanyol / olasz / francia trióból kerül ki, én spanyolra tippelnék.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 2 éve
ripRIP Robbie Coltrane 🕊️ pic.twitter.com/n4XqVS0h6z
— Oscars Central (@oscars_central) October 14, 2022
több mint 2 éve