Filmek
40 feliratkozó
több mint 2 éve
Az Oscar-ra visszakanyarodva: valahogy nem láttam sehol szembejönni, hogy Cris Rock kiállt volna, hogy "'bocs gyerekek, kicsit túltoltam a patkánykodást"Lehet hogy volt ilyen, de én nem találkoztam vele...
több mint 2 éve
300. Csalódást keltő szám, ha összesen ennyi hajszálunk van, ha összevissza ennyi métert tudunk futni teljes kifulladás előtt, vagy ha ennyi az órabérünk (akkor sürgősen kérjünk emelést), egy havonta megjelenő nyomtatott magazin életében azonban hatalmas! VOX 300! 04.06-tól! pic.twitter.com/2SluTHUwtK
— Szöllőskei Gábor (@EchteG) April 4, 2022
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Garfield egyre jobb és jobb színész lesz!én nem rajongok érte, de ez már a negyedik filmje volt a Némaság, a Never let me go és a Hacksaw Ridge után, ami örök emlék marad
steelwolf
a WSS után még a The Eyes of Tammy Faye van bekészítve 😊
ja megnéztük nemrég a The Worst Person in the World-öt is, azt is tudom ajánlani
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Garfield egyre jobb és jobb színész lesz!Én se szeretem őket, de ha valami jó (La la land, Hamilton, Nashville), akkor az jóSzerencsére van jó film is a netflixen, a Tick, tick... boom! című musicalt nem szabad kihagyni, könnyed, de mégis erős darabnem szeretem a musicaleket ezért nem bántom
r.baggio
de csak jókat hallottam róla
Negritis
Jöhet még a Spielberg-féle West side story
r.baggio
több mint 2 éve
Én se szeretem őket, de ha valami jó (La la land, Hamilton, Nashville), akkor az jóSzerencsére van jó film is a netflixen, a Tick, tick... boom! című musicalt nem szabad kihagyni, könnyed, de mégis erős darabnem szeretem a musicaleket ezért nem bántom
r.baggio
Negritis
Jöhet még a Spielberg-féle West side story
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Szerencsére van jó film is a netflixen, a Tick, tick... boom! című musicalt nem szabad kihagyni, könnyed, de mégis erős darabnem szeretem a musicaleket ezért nem bántom
r.baggio
több mint 2 éve
Szerencsére van jó film is a netflixen, a Tick, tick... boom! című musicalt nem szabad kihagyni, könnyed, de mégis erős darab
---
több mint 2 éve
Örök tél - Kemény film.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
infostart.hu/kulfold/2022/04/02/will-smith-lemondott-amerikai-filmakademiai-tagsagarol-az-oscar-dijatadon-tortent-botrany-miatt#nyilván ha nem tag akkor nem sok maradt ami a fegyelmi eljárás eredménye lehet
Komolyan nem èrtem.... bocsánatot kèrt lemondott a tagságról...mit kell ezen mèg folytatni simán le lehetne akkor ezzel zárni...èletfogytot kapjon vagy mi...hülyèk...
dande
kb az hogy elveszik tőle a szobrot, azt viszont kétlem hogy megtennék
ráadásul ha most kijönnének azzal hogy megbeszélt volt se segítene semmit
több mint 2 éve
nem láttam, de ahogy hallom szépen mosdatják benne az öreget és a fókusz sem az igaziJó az a film?williams tesókSose értettem az Oscart (meg persze a filmes vonalat annyira nem is követem) de Will Smith mire fel kapta az Oscart?melyik filmre kapta?
Még Jon Bernthal is jobban játszott 😄
steelwolf
bcsarli
Negritis
bcsarli
több mint 2 éve
Jó az a film?williams tesókSose értettem az Oscart (meg persze a filmes vonalat annyira nem is követem) de Will Smith mire fel kapta az Oscart?melyik filmre kapta?
steelwolf
bcsarli
Negritis
több mint 2 éve
infostart.hu/kulfold/2022/04/02/will-smith-lemondott-amerikai-filmakademiai-tagsagarol-az-oscar-dijatadon-tortent-botrany-miatt#Komolyan nem èrtem.... bocsánatot kèrt lemondott a tagságról...mit kell ezen mèg folytatni simán le lehetne akkor ezzel zárni...èletfogytot kapjon vagy mi...hülyèk...
több mint 2 éve
Chris Rock meg Tom Brady-tValaki nem nézné meg ezt a filmet? 😊
---
több mint 2 éve
Mitch Milani nem túl optimista, a #20 helyre rakta pillanatnyilag a Pats-et. (Aki nem ismerné, egy szimpatikus fiatal Patriots fan, akit érdekel a saját csapatán kívül is az NFL.)Ez hogy jön ide? will smith a következő életrajzi filmjében bill belichecket játsza? 😊
peterk2005
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Sose értettem az Oscart (meg persze a filmes vonalat annyira nem is követem) de Will Smith mire fel kapta az Oscart?melyik filmre kapta?
steelwolf
bcsarli
több mint 2 éve
williams tesókSose értettem az Oscart (meg persze a filmes vonalat annyira nem is követem) de Will Smith mire fel kapta az Oscart?melyik filmre kapta?
steelwolf
bcsarli
több mint 2 éve
Sose értettem az Oscart (meg persze a filmes vonalat annyira nem is követem) de Will Smith mire fel kapta az Oscart?melyik filmre kapta?
steelwolf
több mint 2 éve
Sose értettem az Oscart (meg persze a filmes vonalat annyira nem is követem) de Will Smith mire fel kapta az Oscart? Még Jon Bernthal is jobban játszott 😄
több mint 2 éve
24.hu/kultura/2022/04/01/arany-malna-bruce-willis-legrosszabb-alakitas-afazia/?fbclid=IwAR3UZS55HRRkh1LNtNJFfz-BWlCv0jxXChqH8ejjJHVZRauRSKNjkDdiStM
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 2 éve
- JC6
6 988
Ha nem két csoki akciózott volna, már lángolna fél Amerika..
több mint 2 éve
de. csak annyiban hogy menniyre szánalmas hogy 30 másodpercért megszégyenítenek X díjataz is elég legalja hogy nem vezették ki sőt felengedték utána hogy átvegye a díjátAz a dologban a szomorú, hogy mára oda jutott Hollywood, hogy ha nem lenne az a pofon, a kutya nem beszélne az Oscar gáláról...
Negritis
peterk2005
több mint 2 éve
az is elég legalja hogy nem vezették ki sőt felengedték utána hogy átvegye a díjátAz a dologban a szomorú, hogy mára oda jutott Hollywood, hogy ha nem lenne az a pofon, a kutya nem beszélne az Oscar gáláról...
Negritis
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
őt egyszerű kezelni: többet nem hívják megNem arra gondoltam, hogy WSnek így kellett tennie ès jogos volt, csak akkor CRt is meg lehetne felelőskènt említeni...index.hu/fomo/2022/03/31/will-smith-chris-rock-oscar-pofon-fegyelmi-eljaras/arányosság ugye, amilyen erővel ütnek üss olyan erővel vissza
Azèrt ez egy rohadt egyoldalú álságos dolog.... nyilván egy beteg emberen bármikor lehet èlcelődni, mert a verbális pofon nem pofon.....
dande
kismillió dologgal meglehetett volna alázni pl a Spirál miatt és akkor elegenánsan lerendezni
de nem, suttyó proli módba kellett váltania
nem a SZAR feszten vagyunk ahol valaki előad egy standupot és besül egy vicce
hanem egy öltönyös rendezvényen ami elvileg a kultúra csúcsa
a 2 idióta meg a kultúra legaljára vitte le
az is elég legalja hogy nem vezették ki sőt felengedték utána hogy átvegye a díját
Negritis
dande
Smith viszont tagja a szavazóknak mert nyert oscart
több mint 2 éve
Nem arra gondoltam, hogy WSnek így kellett tennie ès jogos volt, csak akkor CRt is meg lehetne felelőskènt említeni...index.hu/fomo/2022/03/31/will-smith-chris-rock-oscar-pofon-fegyelmi-eljaras/arányosság ugye, amilyen erővel ütnek üss olyan erővel vissza
Azèrt ez egy rohadt egyoldalú álságos dolog.... nyilván egy beteg emberen bármikor lehet èlcelődni, mert a verbális pofon nem pofon.....
dande
kismillió dologgal meglehetett volna alázni pl a Spirál miatt és akkor elegenánsan lerendezni
az is elég legalja hogy nem vezették ki sőt felengedték utána hogy átvegye a díját
Negritis
több mint 2 éve
index.hu/fomo/2022/03/31/will-smith-chris-rock-oscar-pofon-fegyelmi-eljaras/arányosság ugye, amilyen erővel ütnek üss olyan erővel vissza
dande
Szerkesztette: Negritis, a vajda