Filmek
40 feliratkozó
több mint 1 éve
Argyletűpontos, ugyanezt gondoltam. évek óta nem voltunk moziban, jött a késztetés hogy valamire menjünk már el, erre esett a választás, hát nem emiatt fogunk újra többet járni. Mondjuk az sem segít, hogy rohadt hideg volt a teremben, a beszédhang sokszor indokolatlanul halk volt, az effekteket viszont valamelyik szomszéd teremből is remekül lehetett hallani és még a szombati délelőtti vetítésre beülő kb. 8 emberből is volt egy folyamatosan ki-be mászkáló, telefonozó zavaró tényező.
háát, Vaughn-tól én sokkal többet vártam
túl sok a cgi és gyenge is
a forgatókönyv nem jó, tele van értelmetlen és felesleges dolgokkal
a vágás maga kurva jó és a hand to hand akciók iszonyat jól ülnek
sajnos nem minden koncepció működött most | || az olajos borzalmas || |
és túl hosszú, félórát lehetne vágni
Negritis, a vajda
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 1 éve
Imádtam az első 2 részt, hát ez majd elválik.www.youtube.com/watch?v=YPY7J-flzE8Na, a QP-trilógiát annyira eltalálták, hogy bármikor meg tudom nézni bármelyik részét. Szóval, nagyon várós 😃
warr_b
- JC6
De Blunt &family nélkül nem annyira város.
Lemaradtam vmiről vagy h érted h trilógia?
több mint 1 éve
Argyleháát, Vaughn-tól én sokkal többet vártam
túl sok a cgi és gyenge is
a forgatókönyv nem jó, tele van értelmetlen és felesleges dolgokkal
a vágás maga kurva jó és a hand to hand akciók iszonyat jól ülnek
sajnos nem minden koncepció működött most | || az olajos borzalmas || |
és túl hosszú, félórát lehetne vágni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=YPY7J-flzE8Na, a QP-trilógiát annyira eltalálták, hogy bármikor meg tudom nézni bármelyik részét. Szóval, nagyon várós 😃
warr_b
több mint 1 éve
Most, hogy Jóska írta, hogy kijött megnéztem, nekem sokkal jobban bejött mint a második, annak az utolsó harmada egy szenvedés volt, de ezt simán végignéztem. Jó a végén ez a | “hazataláltam és ünneplek az olasz testvérekkel” | már egy kicsit sok volt, de egyébkén hangulatban nekem adta az első részt.Az HBO-ra most jött be az Equalizer3, kicsit lassú, hangulatos, nem túlbonyolított film, én kedvelem ezt a sorozatot, ezt a zsánert, egynek teljesen jó, nincs is túlhúzva, önállóan is megállja a helyét.Nekem az Equalizer 3-al az volt a bajom hogy túl sokat engedtek a mai trendeknek, a karakter pont a kimértségéről volt híres és precizitásáról. Ebben a részben viszont inkább a brutalitás és annak látványossága volt főszerepben. Nekem ez nagyon elvett az élményből, de az olasz kisvárosi hangulatot nagyon jól prezentálták. Nekem a sorozat leggyengébb része lett így sajnos.
A Netflixen meg új film a Pusztaság vadászai, egy mókás, pörgős akciófilm, a dél-koreaiak megtalálták a saját Bud Spencerüket, aki Jason Stathamtől vett bunyóleckéket.
Őszentsége Sobri Jóska
onDier
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
amire mindenki vártwww.youtube.com/watch?v=PRlBKYQsjXo
több mint 1 éve
Az HBO-ra most jött be az Equalizer3, kicsit lassú, hangulatos, nem túlbonyolított film, én kedvelem ezt a sorozatot, ezt a zsánert, egynek teljesen jó, nincs is túlhúzva, önállóan is megállja a helyét.Nekem az Equalizer 3-al az volt a bajom hogy túl sokat engedtek a mai trendeknek, a karakter pont a kimértségéről volt híres és precizitásáról. Ebben a részben viszont inkább a brutalitás és annak látványossága volt főszerepben. Nekem ez nagyon elvett az élményből, de az olasz kisvárosi hangulatot nagyon jól prezentálták. Nekem a sorozat leggyengébb része lett így sajnos.
A Netflixen meg új film a Pusztaság vadászai, egy mókás, pörgős akciófilm, a dél-koreaiak megtalálták a saját Bud Spencerüket, aki Jason Stathamtől vett bunyóleckéket.
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
azért nah, Guy Ritchievel tök jó filmeket csináltThe BeekeperEzzel így szummáztad is Jason Statham filmográfiáját.
Nem tudom eldonteni hogy trashnek szantak e, pont valahol a hataran tancol. Kegyetlen rossz film, de valahol megis szorakoztato.😀
JéBé
Hanni
több mint 1 éve
The BeekeperEzzel így szummáztad is Jason Statham filmográfiáját.
Nem tudom eldonteni hogy trashnek szantak e, pont valahol a hataran tancol. Kegyetlen rossz film, de valahol megis szorakoztato.😀
JéBé
több mint 1 éve
The BeekeperNem tudom eldonteni hogy trashnek szantak e, pont valahol a hataran tancol. Kegyetlen rossz film, de valahol megis szorakoztato.😀
több mint 1 éve
Nálam mindkettő betalált, egy 7.5/10 sima, de lehet karcolja alulról a nyolcast. Volt pár olyan jelenet hogy fetrengtem😃Az első egész jó volt, olyan 6.5/10.Meghoztátok a kedvem az Alibi filmekhez. Úgyis gyógyulnom kell egy kis meghűlésből, pont jó lesz 😊francia vígjáték, ha nem bírod őket kerüld
Aztán jók legyenek! 😀
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Negritis, a vajda
Mondjuk kíváncsi vagyok, hogy a vége után hogy folytatják? Mindjárt kiderül...
több mint 1 éve
Az első egész jó volt, olyan 6.5/10.Meghoztátok a kedvem az Alibi filmekhez. Úgyis gyógyulnom kell egy kis meghűlésből, pont jó lesz 😊francia vígjáték, ha nem bírod őket kerüld
Aztán jók legyenek! 😀
Negritis, a vajda
Mondjuk kíváncsi vagyok, hogy a vége után hogy folytatják? Mindjárt kiderül...
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 1 éve
Meghoztátok a kedvem az Alibi filmekhez. Úgyis gyógyulnom kell egy kis meghűlésből, pont jó lesz 😊francia vígjáték, ha nem bírod őket kerüld
Aztán jók legyenek! 😀
több mint 1 éve
Meghoztátok a kedvem az Alibi filmekhez. Úgyis gyógyulnom kell egy kis meghűlésből, pont jó lesz 😊Aztán jók legyenek! 😀
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=dkcrNh9XSSw
több mint 1 éve
Az HBO-ra most jött be az Equalizer3, kicsit lassú, hangulatos, nem túlbonyolított film, én kedvelem ezt a sorozatot, ezt a zsánert, egynek teljesen jó, nincs is túlhúzva, önállóan is megállja a helyét.A Netflixen meg új film a Pusztaság vadászai, egy mókás, pörgős akciófilm, a dél-koreaiak megtalálták a saját Bud Spencerüket, aki Jason Stathamtől vett bunyóleckéket.
több mint 1 éve
én sem bírtam ki 😊alibi.com 2 a virágboltbanMár megy is a 💐 csokrok közè 😁
NB2
Imádom ezeket a francia barmokat.
steelwolf
idióták mint mindig 😊
több mint 1 éve
alibi.com 2 a virágboltbanMár megy is a 💐 csokrok közè 😁
NB2
Imádom ezeket a francia barmokat.
több mint 1 éve
alibi.com 2 a virágboltban
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=wxWnOO_Kv8k
több mint 1 éve
RIP. Nagy kedvencem volt a Rocky filmekben.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
RIP Carl Weathers. Nem is tudtam, hogy NFL (és CFL) játékos is volt.Carl Weathers, who starred as Apollo Creed in the first four ‘Rocky’ films and appeared in ‘Predator,’ ‘The Mandalorian,’ ‘Happy Gilmore’ and dozens of other films and TV shows, died Tuesday, his family announced. He was 76 https://t.co/WwVj3uHLnO pic.twitter.com/5giXxQqka8
— Deadline Hollywood (@DEADLINE) February 2, 2024
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=g8zxiB5Qhsc
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=WXpBN_31-Cw