Filmek
40 feliratkozó
több mint 2 éve
sztem kurvajó, de még kb 2x meg kéne néznem hogy minden tiszta legyenA lighthouse az valami katasztrófaThe Witch az értelmesebb horror filmekhez tartozik manapság.korábbi filmjeit szeretted Eggersnek?Nézhetetlen számomra, felesleges 2 óra…A Northman már ott van, kissé talán túl korán küldték VOD-ra...Fuhhhh…
r.baggio
Nagyon nem jött be, de hát ismertek 😃
#JC6
KeyG
Negritis
A Pattinson féle filmet nem láttam még, bírom őt és rengetegen dicsérik is a filmet. ( The Lighthouse )
The Northman, nekem unalmas volt, gondolkoztam rá, hogy moziba elviszek egy csajt megnézni, de kurva ideges lettem volna, ha ezt kapom a pénzemért. Konkrétan untam.
KeyG
peach
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 561
A titanic 25 eves.Az indexen van vmi cikk amit azok az emberek akik kurvara unatkoztak ,agyaltak ki olyan dolgot a filmhez amit eleve a fantazia szult.
Par eve ettem vhol ahol a masik asztalnal emberek beszelgettek a star warsrol h alitolag ez meg az ilyen univerzum....
Konyorgom fikcio, azokat tovabbkoltik es tok komolyan beszelgetnek rola.agyrem.
több mint 2 éve
A lighthouse az valami katasztrófaThe Witch az értelmesebb horror filmekhez tartozik manapság.korábbi filmjeit szeretted Eggersnek?Nézhetetlen számomra, felesleges 2 óra…A Northman már ott van, kissé talán túl korán küldték VOD-ra...Fuhhhh…
r.baggio
#JC6
KeyG
Negritis
A Pattinson féle filmet nem láttam még, bírom őt és rengetegen dicsérik is a filmet. ( The Lighthouse )
The Northman, nekem unalmas volt, gondolkoztam rá, hogy moziba elviszek egy csajt megnézni, de kurva ideges lettem volna, ha ezt kapom a pénzemért. Konkrétan untam.
KeyG
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
KeyG
9 511
The Witch az értelmesebb horror filmekhez tartozik manapság.korábbi filmjeit szeretted Eggersnek?Nézhetetlen számomra, felesleges 2 óra…A Northman már ott van, kissé talán túl korán küldték VOD-ra...Fuhhhh…
r.baggio
#JC6
KeyG
Negritis
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
korábbi filmjeit szeretted Eggersnek?Nézhetetlen számomra, felesleges 2 óra…A Northman már ott van, kissé talán túl korán küldték VOD-ra...Fuhhhh…
r.baggio
#JC6
KeyG
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 2 éve
KeyG
9 511
Nézhetetlen számomra, felesleges 2 óra…A Northman már ott van, kissé talán túl korán küldték VOD-ra...Fuhhhh…
r.baggio
#JC6
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 561
port.hu/cikk/mozi/a-skinhead-film-ami-30-eve-sztart-csinalt-russell-crowe-bol/article-83961?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=contentFuu de regen lattam.
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 020
Pedig alapvetoen olyannak tunik mint a tobbi akkor keszult film. Semmilyen, jellegtelen, nagyotmondani akaro es megis, ebbol az egesz alapfelallasbol es faek egyszerusegu sztoribol csinal egy filozofiai utazast.Vanishing Point - 1971nem véletlenül alapmü
Újabb érdekes film a 70-es évekből.
Gyakorlatilag egy folyamatos száguldás az egész , meg-megszakítva pár rövidebb eseménnyel, amikor is plusz információt kapunk a főszereplő múltjából és talán a motivációjából is.
A történet szerint a főszereplő egy sofőr, akinek le kell szállítania egy autót, adott időre.
Ezzel nincs is probléma, ideje lenne, de nyomja neki mint a megveszekedett, miközben a zsaruk üldözik gyorshajtásért.
Tipik hetvenes évek amerikája hippikkel, droggal, szép csajokkal, LMBTQA+-val (már akkor is! fúj! 😉), rasszizmussal, stb.
A témától eltekintve nem egy gyorsan pörgő film vagy legalábbis most már nem az, így szép lassan építkezik, visz minket a végkifejlet felé, meg-megszakítva pár, a korszakra "jellemző" eseménnyel, párbeszéddel.
Utóbbiból túl sok nincs benne, de egyáltalán nem feleslegesek, szinte mind karakterépítő jellegű.
Nem gondolom, hogy túl nagy mondanivalója lenne, de bekúszik az elmédbe és engem még napok múltán is el-elgondolkodtatott a film és a megvalósítása.
Modernebb verzióban biztos pörgősebb lenne, több a dráma, stb., de nem biztos, hogy az érzést amit ez a film nyújtott át tudná adni.
Az autó(k), tájak és a korszak látványa miatt ajánlom ezt a 1,5 órát, hogyha valami kikapcsolódásra vágyik az ember.
Solymi
briareos
Mar az inditasa is jo, hogy a faszi alighogy megerkezik, mar pattan is be a kovetkezo jarganyba es indul visszafele, mert sietnie kell…de miert is? Bunozo vagy talan fogadasbol, esetleg verseny van?
Es mindegyikre megadjak a valaszt h egyik sem es folyamatosan ott motoszkal benned, hogy akkor miert?
Es sorban adjak az okokat, a valaszokat es az iranyt a vegkifejlet fele, hogy akkor mi tortenik.
Mert ugye a film vege elotti resszel indit es arrol szol az egesz, hogy mikent jutunk ide es utana jon a lezaras.
Amit egyaltalan nem vartam, de megertettem es vegul osszealltak a kirakos darabjai, amit aprankent adagolt a film.
Nem ugy operal mint sok mas film h a vegen jon a nagy mondanivalo, hanem ott ragad benned.
több mint 2 éve
Vanishing Point - 1971nem véletlenül alapmü
Újabb érdekes film a 70-es évekből.
Gyakorlatilag egy folyamatos száguldás az egész , meg-megszakítva pár rövidebb eseménnyel, amikor is plusz információt kapunk a főszereplő múltjából és talán a motivációjából is.
A történet szerint a főszereplő egy sofőr, akinek le kell szállítania egy autót, adott időre.
Ezzel nincs is probléma, ideje lenne, de nyomja neki mint a megveszekedett, miközben a zsaruk üldözik gyorshajtásért.
Tipik hetvenes évek amerikája hippikkel, droggal, szép csajokkal, LMBTQA+-val (már akkor is! fúj! 😉), rasszizmussal, stb.
A témától eltekintve nem egy gyorsan pörgő film vagy legalábbis most már nem az, így szép lassan építkezik, visz minket a végkifejlet felé, meg-megszakítva pár, a korszakra "jellemző" eseménnyel, párbeszéddel.
Utóbbiból túl sok nincs benne, de egyáltalán nem feleslegesek, szinte mind karakterépítő jellegű.
Nem gondolom, hogy túl nagy mondanivalója lenne, de bekúszik az elmédbe és engem még napok múltán is el-elgondolkodtatott a film és a megvalósítása.
Modernebb verzióban biztos pörgősebb lenne, több a dráma, stb., de nem biztos, hogy az érzést amit ez a film nyújtott át tudná adni.
Az autó(k), tájak és a korszak látványa miatt ajánlom ezt a 1,5 órát, hogyha valami kikapcsolódásra vágyik az ember.
Solymi
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 020
Vanishing Point - 1971Újabb érdekes film a 70-es évekből.
több mint 2 éve
A Northman már ott van, kissé talán túl korán küldték VOD-ra...jó kérdés kint már jó ideje ment, szal sztem úgy volt a deal
r.baggio
mindenesetre én jövő szerdán azt nézem
Fuhhhh…mondjuk ha a vvitch meg lighthouse nem tetszik akkor erre is kevés esély van
#JC6
több mint 2 éve
- JC6
6 988
A Northman már ott van, kissé talán túl korán küldték VOD-ra...Fuhhhh…
r.baggio
több mint 2 éve
A Northman már ott van, kissé talán túl korán küldték VOD-ra...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
- JC6
6 988
Várok míg megjön a tékábamozibanyoutu.be/x2YHPZMj8r4Nagyon vártam, hol tudom kikölcsönözni?
nemtom utoljára mikor röhögtem ennyire önfeledten filmen mint ezen
önreflexió masszívan megvan
Pascal-Cage kémia működik és mind2 zseniális
a történet kellően agyfasz, néhány fordulat is van benne bár azok azért látszanak
de összeségében is feel good
Negritis
#JC6
Negritis
több mint 2 éve
mozibanyoutu.be/x2YHPZMj8r4Nagyon vártam, hol tudom kikölcsönözni?
a történet kellően agyfasz, néhány fordulat is van benne bár azok azért látszanak
Negritis
#JC6
több mint 2 éve
- JC6
6 988
youtu.be/x2YHPZMj8r4Nagyon vártam, hol tudom kikölcsönözni?
Negritis
több mint 2 éve
youtu.be/x2YHPZMj8r4nemtom utoljára mikor röhögtem ennyire önfeledten filmen mint ezen
több mint 2 éve
tehát OJ ártatlan!álom.net-nek kihívója lesz:Csak én nem értem, hogy mi a fasz ez? Nem értem a trailer alapján, hogy mit fogok látni? Egy kémfilmet? Egy thrillert? Egy tini vígjátékot?
www.youtube.com/watch?v=ub22CnygCys
braxa88
Semmi értelme
Gyurma Pappa
több mint 2 éve
Azt mondod Bánszki Kristóf a magyar Bunuel?Filmes dadaizmus 😁álom.net-nek kihívója lesz:Csak én nem értem, hogy mi a fasz ez? Nem értem a trailer alapján, hogy mit fogok látni? Egy kémfilmet? Egy thrillert? Egy tini vígjátékot?
braxa88
Semmi értelme
Gyurma Pappa
empty taxi
több mint 2 éve
Filmes dadaizmus 😁álom.net-nek kihívója lesz:Csak én nem értem, hogy mi a fasz ez? Nem értem a trailer alapján, hogy mit fogok látni? Egy kémfilmet? Egy thrillert? Egy tini vígjátékot?
braxa88
Semmi értelme
Gyurma Pappa
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
álom.net-nek kihívója lesz:Csak én nem értem, hogy mi a fasz ez? Nem értem a trailer alapján, hogy mit fogok látni? Egy kémfilmet? Egy thrillert? Egy tini vígjátékot?
braxa88
Semmi értelme
több mint 2 éve
én ősbemutatón láttam az Arénában. kis suhanc gyerekként megjelentem a michigan state spartans kapucnis pulcsiban, mellettem meg mki ing, öltöny. sztem amerikai producernek néztek, mert volt olyan, akit dress codera hivatkozással nem engedtek be 😊igen 😀Az gáz, hogy azt se tudom miaz? 😀álom.netmármint ebben vagy abban?álom.net-nek kihívója lesz:Azt ne bantsuk, egyik legjobb barátom a főszereplő 😊
braxa88
csebi
amúgy ez annyira nem néz ki fosul trailer alapján, csak retardált az alapszitu
kicsit inkább ilyen szatirisztikus FOMOnak tűnik
arról meg ne is beszéljünk hogy az álom.net már rég nem a legszarabb film még a "közönségfilm" kategóriában sem
egy pappa pia, szuperbojz vagy kölcsönlakás kenterbe veri
Negritis
csebi
peach
Negritis
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
miért ez vmi rapper?nehéz választani mi lehet az ótvarabb, ez a film, vagy a főszereplő gyerek rapszámaiálom.net-nek kihívója lesz:ez valami elmondhatatlanul ótvar fosnak igérkezik
braxa88
briareos
braxa88
képben vagyok 😀
több mint 2 éve
braxa88
12 534
nehéz választani mi lehet az ótvarabb, ez a film, vagy a főszereplő gyerek rapszámaiálom.net-nek kihívója lesz:ez valami elmondhatatlanul ótvar fosnak igérkezik
braxa88
briareos
több mint 2 éve
igen 😀Az gáz, hogy azt se tudom miaz? 😀álom.netmármint ebben vagy abban?álom.net-nek kihívója lesz:Azt ne bantsuk, egyik legjobb barátom a főszereplő 😊
braxa88
csebi
amúgy ez annyira nem néz ki fosul trailer alapján, csak retardált az alapszitu
kicsit inkább ilyen szatirisztikus FOMOnak tűnik
arról meg ne is beszéljünk hogy az álom.net már rég nem a legszarabb film még a "közönségfilm" kategóriában sem
egy pappa pia, szuperbojz vagy kölcsönlakás kenterbe veri
Negritis
csebi
peach