Filmek
40 feliratkozó
több mint 2 éve
- JC6
6 988
Huh, srácok, ez a Moonfall valami kegyetlen szar. Nézhetetlen, idiótaság, tele ezer logikai bukfenccel. Igazság szerint a 35. perctől kb tekertem, egyre többet, borzalmasan sajnálom a rá pazarolt időmet..
több mint 2 éve
- JC6
6 988
Te jó ég, mi volt ez az Örökkévalóknak nevezett csúfság? 20 percet bírtam...
több mint 2 éve
- JC6
6 988
Nagyon bejött az új Batman! Illetve a Safety is. Nem az első Disney film amit látok és elég jó az irány…
több mint 2 éve
Belfastkönnyen szerethető film, jó alakításokkal (jamie dorman is kezdi lerázni végre a terheket magáról)
egyedül az zavar hogy fekete fehér, a 60as évek vibráló színkavalkádja jót tett volna neki sztem
branagh most egy jó filmet rendezett, az artemis fowllal ellentétben
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Tony Hawk: Until the Wheels Fall Off -- doku az HBO Max-on.Lords of Dogtown remek film a kezdetekről.
Nem vagyok nagy deszkás, de nem is kell annak lenni, hogy tetszen 😊
Szerintem adta! (számomra mondjuk ismeretlen volt a 80-90-es évek, emlékszem a Pro Skater 2-vel viszont rengeteget játszottam PS2-n 😊 )
bogec7
A Trashin-t pedig a nyári RHCP miatt nem lehet kihagyni!
Emlékszem még a városi tv adta elképesztően szar szinkronnal, amit felvettünk és trottyánéztem…
Kurvajolett 😉
több mint 2 éve
Licorice Pizzalátom hogy miért szeretheti valaki, de nekem nem működtek a karakterek és így unalmas és érdektelen volt nagyrészt
Moonfall
nemtom láttam-e ennél gyengébb blockbustert all time
nem elég elborult hogy falnak menjek tőle
nem elég őrült hogy szórakoztasson
borzalmasan unalmas és elnyújtott így az sincs hogy végig pörögne
a cgi sem jó
pedig én még a függetlenség napja 2-n is tudtam szórakozni, ezen nem volt esély
több mint 2 éve
girls und panzer? 😀Fogalmam sincs miről beszélsz 😆csak a hentai mi?Jó, én a mangát/animét nem bírom megnézni 😄+a második sztem a leggyengébb disney által készített mcu film
Hasonlóan voltam vele, mindenki hájpolta a harmadikat és fikázta a másodikat, nekem meg a másodikkal semmi bajom nem volt, a harmadik viszont nem tetszett, pont azok miatt amiket írsz...
warr_b
0 motiváció van kidolgozva, a színészek nem túl jók, feszengenek kb végig
az egész egy katyvasz amit nem könnyű követni
a cgi sem öregszik jól
Negritis
warr_b
briareos
Csak az ölős-baszós-partraszállós 😄
warr_b
mondjuk ez csak anime nem hentai 😀
www.youtube.com/watch?v=53UXAffRPkg
több mint 2 éve
Fogalmam sincs miről beszélsz 😆csak a hentai mi?Jó, én a mangát/animét nem bírom megnézni 😄+a második sztem a leggyengébb disney által készített mcu film
Hasonlóan voltam vele, mindenki hájpolta a harmadikat és fikázta a másodikat, nekem meg a másodikkal semmi bajom nem volt, a harmadik viszont nem tetszett, pont azok miatt amiket írsz...
warr_b
a cgi sem öregszik jól
Negritis
warr_b
briareos
Csak az ölős-baszós-partraszállós 😄
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
csak a hentai mi?Jó, én a mangát/animét nem bírom megnézni 😄+a második sztem a leggyengébb disney által készített mcu film
warr_b
a cgi sem öregszik jól
Negritis
warr_b
több mint 2 éve
Maga a film eléggé kínos lett.Kiváncsi vótam hogy fordíccsák magyarra, megnéztem! 🥴Nkórdisney+ 😀Valaki látta már?Huh. Nem. De ha valaki tudja, hol lehet kikölcsönözni, szóljon 😃
www.youtube.com/watch?v=m0j8O2swT5o&t=134s
bcsarli
#JC6
Negritis
steelwolf
"A védő"
... De melyik??? ... 🤣
Mennyivel jobban tennék, ha csak simán úgyhagynák és nem próbálnának mindennek "érthető" címet adni.
nagir
több mint 2 éve
Jó, én a mangát/animét nem bírom megnézni 😄+a második sztem a leggyengébb disney által készített mcu film
warr_b
a cgi sem öregszik jól
Negritis
több mint 2 éve
+a második sztem a leggyengébb disney által készített mcu film
warr_b
a cgi sem öregszik jól
több mint 2 éve
+Waititi stílusa és ez a rengeteg erőltetett poén. Már kínosan éreztem magam a moziban.?A 3. résszel már átbasztak, ezzel nem fognak!Here it is. ❤️ + ⚡️ pic.twitter.com/AOppFTXe9e
— Marvel Entertainment (@Marvel) April 18, 2022
Negritis
steelwolf
Negritis
Másik ilyen emberem James Gunn.
Őket inkább kerülöm.
Ízlések és pofonok.
steelwolf
több mint 2 éve
Waititi stílusa és ez a rengeteg erőltetett poén. Már kínosan éreztem magam a moziban.oh, engem pont azért mozgat meg az egész
Őket inkább kerülöm.
Ízlések és pofonok.
steelwolf
waititit imádom
gunn mondjuk még elborultabb
több mint 2 éve
Waititi stílusa és ez a rengeteg erőltetett poén. Már kínosan éreztem magam a moziban.?A 3. résszel már átbasztak, ezzel nem fognak!Here it is. ❤️ + ⚡️ pic.twitter.com/AOppFTXe9e
Negritis
steelwolf
Negritis
Őket inkább kerülöm.
Ízlések és pofonok.
több mint 2 éve
?A 3. résszel már átbasztak, ezzel nem fognak!Here it is. ❤️ + ⚡️ pic.twitter.com/AOppFTXe9e
Negritis
steelwolf
több mint 2 éve
A 3. résszel már átbasztak, ezzel nem fognak!Here it is. ❤️ + ⚡️ pic.twitter.com/AOppFTXe9e
Negritis
több mint 2 éve
Here it is. ❤️ + ⚡️ pic.twitter.com/AOppFTXe9e
több mint 2 éve
bogjosi
1 497
ééés felkerült az új Batman film is MAX-ra!!
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 2 éve
bogjosi
1 497
Tony Hawk: Until the Wheels Fall Off -- doku az HBO Max-on.Nem vagyok nagy deszkás, de nem is kell annak lenni, hogy tetszen 😊
Szerintem adta! (számomra mondjuk ismeretlen volt a 80-90-es évek, emlékszem a Pro Skater 2-vel viszont rengeteget játszottam PS2-n 😊 )
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 2 éve
A Legendás állatok 3-ra készülvén megnéztem az első két filmet.Rájöttem, Kenny Pickett hol volt első egyetemi évei alatt. Éppen önmagát játszotta, mint kis zöld bólintér.
több mint 2 éve
Jön egy szokásos Bay film!A meneküléskor mi a tököm volt az értelme, hogy neonzöldre festették a mentőt? 😄🤣
youtu.be/nWSX3TR_gag
steelwolf
több mint 2 éve
Kiváncsi vótam hogy fordíccsák magyarra, megnéztem! 🥴Nkórdisney+ 😀Valaki látta már?Huh. Nem. De ha valaki tudja, hol lehet kikölcsönözni, szóljon 😃
bcsarli
#JC6
Negritis
steelwolf
"A védő"
... De melyik??? ... 🤣
Mennyivel jobban tennék, ha csak simán úgyhagynák és nem próbálnának mindennek "érthető" címet adni.
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
index.hu/fomo/2022/04/17/will-smith-chris-rock-oscar/No komment...húsvèt miatt nem írok mèg mást is....
több mint 2 éve
Nkórdisney+ 😀Valaki látta már?Huh. Nem. De ha valaki tudja, hol lehet kikölcsönözni, szóljon 😃
bcsarli
#JC6
Negritis