NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
40
6
2:20, Arena4
Filmek
40 feliratkozó
több mint 5 éve
Gemini ManMoziból frissen. Nekem tetszett, tök jó a történet és a film felépítése. Kicsit road movie, minden helyszínen remek akciókkal. Bruckheimer és Ang Lee azért garancia a minőségre.
Egy szereplőnél sem érezni, hogy felesleges lenne, ami jó pont. Egyedül a "főgonosz"? nem elég erős, szerintem kevés teret kapott.
De simán ajánlom.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Most nézem a varázsdobozon (Jöttünk láttunk visszamennénk forever 😁) keresztül az Amerikai Ninját. Ez most is király film, a zene epic és a csaj benne még most is jó buksza. 😊Beverly Hills-i nindzsa tuti jobb 😊
Chargers LT
több mint 5 éve
Most nézem a varázsdobozon (Jöttünk láttunk visszamennénk forever 😁) keresztül az Amerikai Ninját. Ez most is király film, a zene epic és a csaj benne még most is jó buksza. 😊filmbarátok csináltak audiocommentárt mindhez
Chargers LT
az első rész pocsék a 2. és a 3. jó
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Most nézem a varázsdobozon (Jöttünk láttunk visszamennénk forever 😁) keresztül az Amerikai Ninját. Ez most is király film, a zene epic és a csaj benne még most is jó buksza. 😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Ez a Joker az a fajta 10/10es film amit nem néznék meg többször.
több mint 5 éve
El Camino:Önmagában igazából nem is kell hogy meg álljon , de egyetértek breaking bad feelgood film volt.
Teljesen visszahozta a Breaking Bad feelinget és atmoszférát. Látszik, hogy Vince Gilligan szívügye volt az egész sorozat (És micsoda különbség ez a GOT retardáltjaihoz képest...). Heisenberg azért eléggé hiányzott a történetből (még ha fel is bukkan Cranson egy jelenetben), miatta működött az egésznek a kémiája anno.
Minden esetre önmagában szerintem nem igazán áll meg a film, túl sok utalás és történetszál folyatás van benne, hogy valaki élvezze a filmet. A BB rajongóknak viszont baromi jó kis 2 órát okozz majd 😊
flzoli
Igazából nem WW hiányzott hanem néhány váratlan lépés.
több mint 5 éve
Értem én hogy a szubkultúra része volt valamikor, de szerencsére nekem kimaradt a texasi szappan 😊El Camino:A Dallas Dzsoki /J.R/ nélkül?
Teljesen visszahozta a Breaking Bad feelinget és atmoszférát. Látszik, hogy Vince Gilligan szívügye volt az egész sorozat (És micsoda különbség ez a GOT retardáltjaihoz képest...). Heisenberg azért eléggé hiányzott a történetből (még ha fel is bukkan Cranson egy jelenetben), miatta működött az egésznek a kémiája anno.
Minden esetre önmagában szerintem nem igazán áll meg a film, túl sok utalás és történetszál folyatás van benne, hogy valaki élvezze a filmet. A BB rajongóknak viszont baromi jó kis 2 órát okozz majd 😊
flzoli
ozibozi
De amúgy kb igen, jó hasonlat
több mint 5 éve
ozibozi
17 156
El Camino:A Dallas Dzsoki /J.R/ nélkül?
flzoli
több mint 5 éve
Mondjuk ezt nem gondoltam volna.nézd meg angolul, úgy Heath lesz Ledger hangjapedig Jim Carrey lesz az | ja nem az a Rébusz volt, . akkor Danny Devito 😀 |JokerLedger>mindenki
feliratosan néztem meg ma, nem értem miért kellett a leveleket/bejegyzéseket lefordítani a képen miért nem lehetett csak feliraton
a film nem rossz, de messze nem tökéletes
és Nicholson>Ledger >Phoenix
ha a film New Yorkban játszódik vmi random pszihopatával, akkoris ugyanolyan jó, csak kevesebben nézik meg
Negritis
Stez
egyszerűen nem tudok elvonatkoztatni, hogy stohlbuci a hangja Ledgernek.
eaglesmcnabb
shawnka
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
El Camino:Teljesen visszahozta a Breaking Bad feelinget és atmoszférát. Látszik, hogy Vince Gilligan szívügye volt az egész sorozat (És micsoda különbség ez a GOT retardáltjaihoz képest...). Heisenberg azért eléggé hiányzott a történetből (még ha fel is bukkan Cranson egy jelenetben), miatta működött az egésznek a kémiája anno.
több mint 5 éve
nézd meg angolul, úgy Heath lesz Ledger hangjapedig Jim Carrey lesz az | ja nem az a Rébusz volt, . akkor Danny Devito 😀 |JokerLedger>mindenki
feliratosan néztem meg ma, nem értem miért kellett a leveleket/bejegyzéseket lefordítani a képen miért nem lehetett csak feliraton
ha a film New Yorkban játszódik vmi random pszihopatával, akkoris ugyanolyan jó, csak kevesebben nézik meg
Negritis
Stez
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
26 kilót fogyott a szerepért, olyan szinten leamortizálta magát, hogy a jelenetek többségét csak egyszer tudták felvennitavaly játszotta Jézust, nem kellett volna visszahízni! 😀
r.baggio
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
pedig Jim Carrey lesz az | ja nem az a Rébusz volt, . akkor Danny Devito 😀 |JokerLedger>mindenki
Negritis
Stez
Szerkesztette: eaglesmcnabb
több mint 5 éve
26 kilót fogyott a szerepért, olyan szinten leamortizálta magát, hogy a jelenetek többségét csak egyszer tudták felvenni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
braxa88
12 534
amúgy meg mi van Phoenix vállával? 😮
több mint 5 éve
JéBé
7 035
Nem vagyok egy nagy DC és úgy ámblokk comics rajongó de ez odavert. Ki a legjobb Joker? Phoenix olyan zseniálisan építette fel a szemünk előtt ezt az egyébként baromi hálás karaktert hogy tényleg minden díjat neki, ellenben Ledger mint "prime" Joker talán még durvább volt. Színészileg Phoenix alakítása szerintem nehezebb dió, elképesztő, a szakma toronymagas csúcsa. Ha Ledger kapott szobrot neki is jár.
több mint 5 éve
braxa88
12 534
Joker. Atyaég de jó volt. Shwankaval tökre egyetértek abban hogy az utolsó jelenet feleseges volt. Ettől eltekintve kb hibátla alkotás.Minden díjat Phoenixnek!
több mint 5 éve
A Gothamben Monaghan azért elég jó volt (igaz az nem film 😊)JokerLedger>mindenki
Negritis
Stez
több mint 5 éve
Rambo V:teljesen korrekt lezárás egy fasza B akciófilm
a forgató könyv itt-ott gyengus de az akció jó és ami kell megvan
több mint 5 éve
sztem ez elvesz a film erejéből és túl in your face hogy nézd : itt van 2 jobb filmegyébként De Niro több szempontból sem volt jó választáshát, pont ezért ő volt a választás 😀
egyrészt nem túl jó, másérszt | King of Comedy - Taxi Driver |
Negritis
shawnka
több mint 5 éve
egyébként De Niro több szempontból sem volt jó választáshát, pont ezért ő volt a választás 😀
egyrészt nem túl jó, másérszt | King of Comedy - Taxi Driver |
Negritis
több mint 5 éve
egyébként De Niro több szempontból sem volt jó választásegyrészt nem túl jó, másérszt | King of Comedy - Taxi Driver |
több mint 5 éve
ma Rambo 5 de holnap újranézem a 89est 😀JokerLedger>mindenki
Negritis
Stez
több mint 5 éve
JokerLedger>mindenki
Negritis