NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
53
8
2:20, Arena4
Filmek
40 feliratkozó
több mint 5 éve
Konkrétan lassan extra gönc nélkül is el tudná játszani a Gagyi Mamit. 😊 Ettől függetlenül nagyon várós.www.youtube.com/watch?v=PmaOIP46Up4ML szépen meg van emberesedve 😀 😛
steelwolf
warr_b
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=PmaOIP46Up4ML szépen meg van emberesedve 😀 😛
steelwolf
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=PmaOIP46Up4
több mint 5 éve
youtu.be/h_2RjQwQGV0210 perces lesz, szóval hideg elemózsiát készíts majd magad mellé, amikor megnézed.
Ó máj Gád, mióta várom már csak a trélert is...
O1G
több mint 5 éve
Volt egyszer egy...HollywoodVan jobb Tarantino nah...nem is egy. De nézhető azért, persze elég különleges az egész.
Az utolsó 10-15 perc azért mindent visz, zseniális 😀 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=zAGVQLHvwOY
több mint 5 éve
Ha a csak forgatókönyvíróság számít, akkor a top1 filmje a Natural Born Killers.
több mint 5 éve
Tarantino filmet ki latta mar?Tegnap nekem is sikerült végigszenvedni (?), hát nem hatolt belém úgy, mint mondjuk egy Django.
Vrij6
A film a filmben részek egyszerűen élvezhetetlenek voltak, az a 40-50 perc hagyott jócskán keserű szájízt.
Többet vártam tőle, de lehet, hogy én éltem bele magam már a film előtt.
1. Django elszabadul
2. Becstelen Brigantyk
3. Alkonyattól pirkadatig (bár tudom, hogy itt "csak" forgatókönyvíró volt)
több mint 5 éve
konkrétan utalnak is rá hogy páran hol vannakNa akkor majd ha azt megnézted, tudni fogod hova lettek apu meg anyu.Meg nem cronologiai sorrendbe megyek ☝https://filmsomnia.hu/marvel-maratont-tartanal-ime-teljes-idovonal-hogy-biztosan-helyes-sorrendben-nezd-studio-filmjeit-es-sorozatait/ Sorozatok kisfilmek minden 😃Egy kis segítséget kérekThanos elcsettinti őket is a picsába. Nem láttad az Infinity Wart?
Marvel Univerzum Hangya és Darázs a vegén hova tűnik a csajszi apu meg anyu ? 🤔Fekete füst vagy hamu lesz belőlük !! A Hangya meg a quantum űrbe marad.Valaki tud segíteni ?
Rózsa Sándor (betyár)
Sobri Jóska
Infinity War most jönne.
Rózsa Sándor (betyár)
Mondhatni a Hangya és Darázs párhuzamosan zajlik az Infinity War-al.
Sobri Jóska
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Köszönöm a választ és a segítséget 😉Na akkor majd ha azt megnézted, tudni fogod hova lettek apu meg anyu.Meg nem cronologiai sorrendbe megyek ☝https://filmsomnia.hu/marvel-maratont-tartanal-ime-teljes-idovonal-hogy-biztosan-helyes-sorrendben-nezd-studio-filmjeit-es-sorozatait/ Sorozatok kisfilmek minden 😃Egy kis segítséget kérekThanos elcsettinti őket is a picsába. Nem láttad az Infinity Wart?
Marvel Univerzum Hangya és Darázs a vegén hova tűnik a csajszi apu meg anyu ? 🤔Fekete füst vagy hamu lesz belőlük !! A Hangya meg a quantum űrbe marad.Valaki tud segíteni ?
Rózsa Sándor (betyár)
Sobri Jóska
Infinity War most jönne.
Rózsa Sándor (betyár)
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Na akkor majd ha azt megnézted, tudni fogod hova lettek apu meg anyu.Meg nem cronologiai sorrendbe megyek ☝https://filmsomnia.hu/marvel-maratont-tartanal-ime-teljes-idovonal-hogy-biztosan-helyes-sorrendben-nezd-studio-filmjeit-es-sorozatait/ Sorozatok kisfilmek minden 😃Egy kis segítséget kérekThanos elcsettinti őket is a picsába. Nem láttad az Infinity Wart?
Rózsa Sándor (betyár)
Sobri Jóska
Infinity War most jönne.
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Meg nem cronologiai sorrendbe megyek ☝https://filmsomnia.hu/marvel-maratont-tartanal-ime-teljes-idovonal-hogy-biztosan-helyes-sorrendben-nezd-studio-filmjeit-es-sorozatait/ Sorozatok kisfilmek minden 😃Egy kis segítséget kérekThanos elcsettinti őket is a picsába. Nem láttad az Infinity Wart?
Rózsa Sándor (betyár)
Sobri Jóska
Infinity War most jönne.
több mint 5 éve
Egy kis segítséget kérekThanos elcsettinti őket is a picsába. Nem láttad az Infinity Wart?
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Egy kis segítséget kérek Marvel Univerzum Hangya és Darázs a vegén hova tűnik a csajszi apu meg anyu ? 🤔Fekete füst vagy hamu lesz belőlük !! A Hangya meg a quantum űrbe marad.Valaki tud segíteni ?
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=3n1T3HxHd7Y
több mint 5 éve
szuper gyorsaság, meg szuper erő is pl...pókösztön és egyebek 😊 Szóval penge amúgy, és hát egy tini, vagy fiatal felnőtt, amikor már fotós... nem egy 40-es karakter. Persze, hogy humoros sztorijai vannak. A képregényekben is ilyen... mindig hülyéskedik 😊A jelenlegi MCU-ba Hollanddal, és a sztorijaival nem illik. Tinivígjáték karakter.Pókember amúgy se igazán illet az MCU-ba, az ő karaktere inkább tinivígjáték-kompatibilis. Jól el lesz a szimbiótákkal a Sonynál. B-vonal.Ekkora lol-t 😀 😀 meg XD
Sobri Jóska
Pókember nem illik a Marvel universbe 😀 anyám..Stan bá forog a sírjában.
Összes létező Marvel képregény top karaktere úgy all time meg ever. Kb nincs olyan karakter, akivel ne találkozott volna a képregényekben. De ő nem illik oda 😀
Chargers LT
Nem a képregényekről beszéltem. (Bár én ott se szerettem. Megcsípte egy pók... aha... fasza... tényleg egy szint Thorral, Hulkkal, Strange dokival... vagy nem is annyira?... van pókfonala meg izé, még mi is?)
Sobri Jóska
több mint 5 éve
A jelenlegi MCU-ba Hollanddal, és a sztorijaival nem illik. Tinivígjáték karakter.Pókember amúgy se igazán illet az MCU-ba, az ő karaktere inkább tinivígjáték-kompatibilis. Jól el lesz a szimbiótákkal a Sonynál. B-vonal.Ekkora lol-t 😀 😀 meg XD
Sobri Jóska
Összes létező Marvel képregény top karaktere úgy all time meg ever. Kb nincs olyan karakter, akivel ne találkozott volna a képregényekben. De ő nem illik oda 😀
Chargers LT
Nem a képregényekről beszéltem. (Bár én ott se szerettem. Megcsípte egy pók... aha... fasza... tényleg egy szint Thorral, Hulkkal, Strange dokival... vagy nem is annyira?... van pókfonala meg izé, még mi is?)
több mint 5 éve
Igazából Sean Connery, aki úgy ever legsármosabb faszi, a legjobb Bond. Őt úgyse übereli senki.Voltak jobb Bondok jah.www.youtube.com/watch?v=TozIaXQ-0CYEgyszeruen keptelen vagyok huzamosabb ideig nezni Craiget, mint Bond, mar azt varom evek ota, hogy vegre jojjon valaki uj.
empty taxi
Stez
Ugye pár éve felröppent a pletyka h Tom Hiddlestone lesz a köv. bond, az még sztem nem is volna hülyeség.
empty taxi
több mint 5 éve
Pókember amúgy se igazán illet az MCU-ba, az ő karaktere inkább tinivígjáték-kompatibilis. Jól el lesz a szimbiótákkal a Sonynál. B-vonal.Ekkora lol-t 😀 😀 meg XD
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Nem lesz James? 😮igazából a tévedés ott van h Lashana Lynch nem Bond lesz hanem 007esMindegyik Bond csak átmenetileg van. Roger Moore is, Sean Connery is, Craig is.Átmenetileg lesz a csak a nő!Egy fekete nő lesz. Lashana Lynch. Szóval végülis majdnem Hiddlestone. 😊Voltak jobb Bondok jah.www.youtube.com/watch?v=TozIaXQ-0CYEgyszeruen keptelen vagyok huzamosabb ideig nezni Craiget, mint Bond, mar azt varom evek ota, hogy vegre jojjon valaki uj.
empty taxi
Stez
Ugye pár éve felröppent a pletyka h Tom Hiddlestone lesz a köv. bond, az még sztem nem is volna hülyeség.
empty taxi
Sobri Jóska
steelwolf
Sobri Jóska
Negritis
több mint 5 éve
igazából a bajom a poszterrel hogy az Emperor jön vissza, és megint jön az ami idegesített a 7ben h full nosztalgia tripháát nem vagyok bizakodóvolt trailerszerűség, mi hétfőn kapjuk
twitter.com/starwars/status/1165314577115934720
Negritis
| But the shot that truly stunned the crowd was a scene with Rey in a hooded black robe revealing an unfolding red double-sided lightsaber |
shawnka
több mint 5 éve
háát nem vagyok bizakodóvolt trailerszerűség, mi hétfőn kapjuk
twitter.com/starwars/status/1165314577115934720
Negritis
| But the shot that truly stunned the crowd was a scene with Rey in a hooded black robe revealing an unfolding red double-sided lightsaber |
több mint 5 éve
háát nem vagyok bizakodótwitter.com/starwars/status/1165314577115934720