NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Filmek

40 feliratkozó

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 840 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
 www.youtube.com/watch?v=PmaOIP46Up4
steelwolf
ML szépen meg van emberesedve 😀 😛
warr_b
Konkrétan lassan extra gönc nélkül is el tudná játszani a Gagyi Mamit. 😊 Ettől függetlenül nagyon várós.
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 24 153 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
steelwolf
ML szépen meg van emberesedve 😀 😛

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 418 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 840 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
 youtu.be/h_2RjQwQGV0

Ó máj Gád, mióta várom már csak a trélert is...
O1G
210 perces lesz, szóval hideg elemózsiát készíts majd magad mellé, amikor megnézed.
több mint 5 éve
- JC6 Denver Broncos 6 981
 youtu.be/h_2RjQwQGV0

Ó máj Gád, mióta várom már csak a trélert is...
több mint 5 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master
Volt egyszer egy...Hollywood

Van jobb Tarantino nah...nem is egy. De nézhető azért, persze elég különleges az egész.
Az utolsó 10-15 perc azért mindent visz, zseniális 😀 😀

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 418 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
 www.youtube.com/watch?v=zAGVQLHvwOY
több mint 5 éve
 mobile.twitter.com/kdbuzz/status/1166711114903773184?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1166711114903773184&ref_url=https%3A%2F%2Fhu.ign.com%2Ftenet%2F51813%2Fnews%2Fbreaking-megerkezett-a-tenet-christopher-nolan-uj-filmjenek-elso-elozetese
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 415 — #NoStress
Ha a csak forgatókönyvíróság számít, akkor a top1 filmje a Natural Born Killers.

több mint 5 éve
Stoki Jacksonville Jaguars 2 814 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Tarantino filmet ki latta mar?
Vrij6
Tegnap nekem is sikerült végigszenvedni (?), hát nem hatolt belém úgy, mint mondjuk egy Django.
A film a filmben részek egyszerűen élvezhetetlenek voltak, az a 40-50 perc hagyott jócskán keserű szájízt.
Többet vártam tőle, de lehet, hogy én éltem bele magam már a film előtt.
1. Django elszabadul
2. Becstelen Brigantyk
3. Alkonyattól pirkadatig (bár tudom, hogy itt "csak" forgatókönyvíró volt)
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 081 — The Mathematician
Egy kis segítséget kérek
Marvel Univerzum Hangya és Darázs a vegén hova tűnik a csajszi apu meg anyu ? 🤔Fekete füst vagy hamu lesz belőlük !! A Hangya meg a quantum űrbe marad.Valaki tud segíteni ?
Rózsa Sándor (betyár)
Thanos elcsettinti őket is a picsába. Nem láttad az Infinity Wart?
Sobri Jóska
Meg nem cronologiai sorrendbe megyek ☝https://filmsomnia.hu/marvel-maratont-tartanal-ime-teljes-idovonal-hogy-biztosan-helyes-sorrendben-nezd-studio-filmjeit-es-sorozatait/ Sorozatok kisfilmek minden 😃
Infinity War most jönne.
Rózsa Sándor (betyár)
Na akkor majd ha azt megnézted, tudni fogod hova lettek apu meg anyu.
Mondhatni a Hangya és Darázs párhuzamosan zajlik az Infinity War-al.
Sobri Jóska
konkrétan utalnak is rá hogy páran hol vannak

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Egy kis segítséget kérek
Marvel Univerzum Hangya és Darázs a vegén hova tűnik a csajszi apu meg anyu ? 🤔Fekete füst vagy hamu lesz belőlük !! A Hangya meg a quantum űrbe marad.Valaki tud segíteni ?
Rózsa Sándor (betyár)
Sobri Jóska
Meg nem cronologiai sorrendbe megyek ☝https://filmsomnia.hu/marvel-maratont-tartanal-ime-teljes-idovonal-hogy-biztosan-helyes-sorrendben-nezd-studio-filmjeit-es-sorozatait/ Sorozatok kisfilmek minden 😃
Infinity War most jönne.
Rózsa Sándor (betyár)
Sobri Jóska
Köszönöm a választ és a segítséget 😉
több mint 5 éve
Egy kis segítséget kérek
Rózsa Sándor (betyár)
Sobri Jóska
Infinity War most jönne.
Rózsa Sándor (betyár)

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Egy kis segítséget kérek
Rózsa Sándor (betyár)
Sobri Jóska
Infinity War most jönne.
több mint 5 éve
Egy kis segítséget kérek
Rózsa Sándor (betyár)

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Egy kis segítséget kérek
több mint 5 éve
 www.youtube.com/watch?v=3n1T3HxHd7Y

több mint 5 éve
Pókember amúgy se igazán illet az MCU-ba, az ő karaktere inkább tinivígjáték-kompatibilis. Jól el lesz a szimbiótákkal a Sonynál. B-vonal.
Sobri Jóska
Ekkora lol-t 😀 😀 meg XD
Pókember nem illik a Marvel universbe 😀 anyám..Stan bá forog a sírjában.
Összes létező Marvel képregény top karaktere úgy all time meg ever. Kb nincs olyan karakter, akivel ne találkozott volna a képregényekben. De ő nem illik oda 😀
Chargers LT
A jelenlegi MCU-ba Hollanddal, és a sztorijaival nem illik. Tinivígjáték karakter.

Nem a képregényekről beszéltem. (Bár én ott se szerettem. Megcsípte egy pók... aha... fasza... tényleg egy szint Thorral, Hulkkal, Strange dokival... vagy nem is annyira?... van pókfonala meg izé, még mi is?)
Sobri Jóska
szuper gyorsaság, meg szuper erő is pl...pókösztön és egyebek 😊 Szóval penge amúgy, és hát egy tini, vagy fiatal felnőtt, amikor már fotós... nem egy 40-es karakter. Persze, hogy humoros sztorijai vannak. A képregényekben is ilyen... mindig hülyéskedik 😊

több mint 5 éve
Pókember amúgy se igazán illet az MCU-ba, az ő karaktere inkább tinivígjáték-kompatibilis. Jól el lesz a szimbiótákkal a Sonynál. B-vonal.
Sobri Jóska
Ekkora lol-t 😀 😀 meg XD
Összes létező Marvel képregény top karaktere úgy all time meg ever. Kb nincs olyan karakter, akivel ne találkozott volna a képregényekben. De ő nem illik oda 😀
Chargers LT
A jelenlegi MCU-ba Hollanddal, és a sztorijaival nem illik. Tinivígjáték karakter.

Nem a képregényekről beszéltem. (Bár én ott se szerettem. Megcsípte egy pók... aha... fasza... tényleg egy szint Thorral, Hulkkal, Strange dokival... vagy nem is annyira?... van pókfonala meg izé, még mi is?)

több mint 5 éve
 www.youtube.com/watch?v=TozIaXQ-0CY
empty taxi
Egyszeruen keptelen vagyok huzamosabb ideig nezni Craiget, mint Bond, mar azt varom evek ota, hogy vegre jojjon valaki uj.
Stez
Voltak jobb Bondok jah.
Ugye pár éve felröppent a pletyka h Tom Hiddlestone lesz a köv. bond, az még sztem nem is volna hülyeség.
empty taxi
Igazából Sean Connery, aki úgy ever legsármosabb faszi, a legjobb Bond. Őt úgyse übereli senki.

több mint 5 éve
Sobri Jóska
Ekkora lol-t 😀 😀 meg XD

több mint 5 éve
 www.youtube.com/watch?v=TozIaXQ-0CY
empty taxi
Egyszeruen keptelen vagyok huzamosabb ideig nezni Craiget, mint Bond, mar azt varom evek ota, hogy vegre jojjon valaki uj.
Stez
Voltak jobb Bondok jah.
Ugye pár éve felröppent a pletyka h Tom Hiddlestone lesz a köv. bond, az még sztem nem is volna hülyeség.
empty taxi
Egy fekete nő lesz. Lashana Lynch. Szóval végülis majdnem Hiddlestone. 😊
Sobri Jóska
Átmenetileg lesz a csak a nő!
steelwolf
Mindegyik Bond csak átmenetileg van. Roger Moore is, Sean Connery is, Craig is.
Sobri Jóska
igazából a tévedés ott van h Lashana Lynch nem Bond lesz hanem 007es
Negritis
Nem lesz James? 😮

több mint 5 éve
háát nem vagyok bizakodó

twitter.com/starwars/status/1165314577115934720
Negritis
volt trailerszerűség, mi hétfőn kapjuk

| But the shot that truly stunned the crowd was a scene with Rey in a hooded black robe revealing an unfolding red double-sided lightsaber |
shawnka
igazából a bajom a poszterrel hogy az Emperor jön vissza, és megint jön az ami idegesített a 7ben h full nosztalgia trip

több mint 5 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
háát nem vagyok bizakodó

Negritis
volt trailerszerűség, mi hétfőn kapjuk

| But the shot that truly stunned the crowd was a scene with Rey in a hooded black robe revealing an unfolding red double-sided lightsaber |
több mint 5 éve
háát nem vagyok bizakodó