NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
42
6
2:20, Arena4
Filmek
40 feliratkozó
több mint 5 éve
Jokerfeliratosan néztem meg ma, nem értem miért kellett a leveleket/bejegyzéseket lefordítani a képen miért nem lehetett csak feliraton
a film nem rossz, de messze nem tökéletes
és Nicholson>Ledger >Phoenix
ha a film New Yorkban játszódik vmi random pszihopatával, akkoris ugyanolyan jó, csak kevesebben nézik meg
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Phoenixnek ki lett a magyar hangja?Rátóti Zoltán elvileg
steelwolf
több mint 5 éve
Phoenixnek ki lett a magyar hangja?
több mint 5 éve
amúgy nem az van h csak az első fele szar a 2. meg kurva jó?Rendben van ez a Joker, nagyon jo film, de nalam Phoenix sem ubereli Ledgert. Viszont a Killing joke-ot nem lattam, ugyhogy nem artana megnezni.inkább olvasd el.
Stez
nekem megvan, odaadom szívesen 😀
shawnka
fantasmania.hu/x-uj-batman-a-gyilkos-trefa-kepregeny-kotet-20182-puhaboritos-kulonszam-alan-moore-the-killing-joke-benne-joker-eredet-tortenete-j-allapotu-magyar-nyelvu-dc-szuperhos-kepregeny-p-19031.html
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 5 éve
Rendben van ez a Joker, nagyon jo film, de nalam Phoenix sem ubereli Ledgert. Viszont a Killing joke-ot nem lattam, ugyhogy nem artana megnezni.inkább olvasd el.
Stez
nekem megvan, odaadom szívesen 😀
több mint 5 éve
braxa88
12 534
index.hu/kultur/cinematrix/2019/10/04/sam_mendes_1917_featurette/Na ez egy különleges film lesz, látni kell
több mint 5 éve
Rendben van ez a Joker, nagyon jo film, de nalam Phoenix sem ubereli Ledgert. Viszont a Killing joke-ot nem lattam, ugyhogy nem artana megnezni.
több mint 5 éve
szerintem fun volt, meg nagyon igényesen meg volt csinálva (főleg, amikor a tollal írt wow), de az előttem ülő külföldi arcok biztos meg voltak zavarodva tőle, azt én se vágtam, hogy így mi értelme volt 😀az, hogy ennek így mi értelme volt? 😊 meg valaki találkozott-e már hasonlóval más filmeknéla magyar szövegekre továbbra is keresem a választMi a kérdés? Szerintem annyi nyelvre fordították, ahány országban szinkronosan ment. Mondjuk így a feliratos verzióban szerintem idegesítő volt, hogy megcsinálták/meghagyták magyarra ezeket a szövegeket, nálunk elég sok külföldi volt, biztos sokat értettek belőle 😀
r.baggio
Löfli
r.baggio
több mint 5 éve
az, hogy ennek így mi értelme volt? 😊 meg valaki találkozott-e már hasonlóval más filmeknéla magyar szövegekre továbbra is keresem a választMi a kérdés? Szerintem annyi nyelvre fordították, ahány országban szinkronosan ment. Mondjuk így a feliratos verzióban szerintem idegesítő volt, hogy megcsinálták/meghagyták magyarra ezeket a szövegeket, nálunk elég sok külföldi volt, biztos sokat értettek belőle 😀
r.baggio
Löfli
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
a magyar szövegekre továbbra is keresem a választMi a kérdés? Szerintem annyi nyelvre fordították, ahány országban szinkronosan ment. Mondjuk így a feliratos verzióban szerintem idegesítő volt, hogy megcsinálták/meghagyták magyarra ezeket a szövegeket, nálunk elég sok külföldi volt, biztos sokat értettek belőle 😀
r.baggio
több mint 5 éve
- JC6
6 981
Én, aki hiszek a szellemekben és a démonokban, félelmetes volt olvasni Ledger nyilatkozatát 4 nappal halála előtt, hogy Joker megszállta...Az új film iszonyat jó. Phoenix odatette.
több mint 5 éve
Szoval akkor Phoenix az uj kiraly Joker, vagy azert megmaradt Ledger a legjobbnak? 😉tekintve hogy mindig is Nicholson volt a legjobb nem értem a kérdésed 😀
Stez
több mint 5 éve
Szoval akkor Phoenix az uj kiraly Joker, vagy azert megmaradt Ledger a legjobbnak? 😉
több mint 5 éve
true, jobban belegondolva tényleg onnét, hogy kifestette magát(a motorháztetős jelenetről beszélünk I guess)nem, ott már Ledgerből Phoenix-szé vált 😊
shawnka
r.baggio
több mint 5 éve
(a motorháztetős jelenetről beszélünk I guess)nem, ott már Ledgerből Phoenix-szé vált 😊
shawnka
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
mondjuk, hogy Heath Ledger mennyire azonosult Joker szerepével, az most érződött csak igazán, mert mikor Phoenix-nél végleg bekövetkezett a metamorfózis, akkor mintha a Ledger-féle karakter jelent volna meg a vásznon, hidegrázós voltfú, nekem meg ott pont az volt (a motorháztetős jelenetről beszélünk I guess), hogy a Phoenix ott teljesedett ki teljesen. addig sokszor volt olyan, hogy éreztem honnét merített (Ledger, Romero, de még egy kicsit Hamill is), de a végére sikerült elérnie azt, hogy ő megalkotta a sajátját. elképesztő volt a csávó, adjanak neki oda mindent ezért. szerintem felfér erre a képre.
a magyar szövegekre továbbra is keresem a választ
r.baggio
Szerkesztette: shawnka
több mint 5 éve
mondjuk, hogy Heath Ledger mennyire azonosult Joker szerepével, az most érződött csak igazán, mert mikor Phoenix-nél végleg bekövetkezett a metamorfózis, akkor mintha a Ledger-féle karakter jelent volna meg a vásznon, hidegrázós volta magyar szövegekre továbbra is keresem a választ
---
több mint 5 éve
mondjuk tekintve h a DCEU mekkora fos, sztem kifejezetten jó hogy ez teljesen külön állSzerintem jól áll neki nagyon. Nincs izzadtságszagú univerzumépítés, hanem csak a karakterre figyelsz. Nincs jelenet a főszereplő nélkül. Persze ha Peter a címe, akkor valószínűleg nem ülök be rá. A képregényekhez egyébként van némi köze, de igazából csak ihletet merít a Killing Jokeból, meg a Dark Knight returnsből - ebből rengeteget mondjuk.Es ez igy nem szar? En ma nezem meg, de azert nem tudom, mennyire lehet tole elvonatkoztatni.Igena Joker a 3. legjobb film, amit idén láttamTenyleg igaz a pletyka, hogy igazabol semmi koze a kepregenyekhez, nem kapcsolodik Batmanhez (etc...)? Azt olvastam, hogy kb. teljesen kulonallo film.
kicsit túlhúzott, kicsit szájbarágós, az utolsó jelenet pont nem kellett volna, mert az az előtti kép a tökéletes befejezés, de annyira feszült és annyira elkap a hangulata, hogy imádtam. Oscar jelölt lesz a film, Joaquin meg kapja meg a szobrot.
shawnka
Stez
Lehetne a film címe annyi is mondjuk hogy Peter
shawnka
Stez
shawnka
több mint 5 éve
Szerintem jól áll neki nagyon. Nincs izzadtságszagú univerzumépítés, hanem csak a karakterre figyelsz. Nincs jelenet a főszereplő nélkül. Persze ha Peter a címe, akkor valószínűleg nem ülök be rá. A képregényekhez egyébként van némi köze, de igazából csak ihletet merít a Killing Jokeból, meg a Dark Knight returnsből - ebből rengeteget mondjuk.Es ez igy nem szar? En ma nezem meg, de azert nem tudom, mennyire lehet tole elvonatkoztatni.Igena Joker a 3. legjobb film, amit idén láttamTenyleg igaz a pletyka, hogy igazabol semmi koze a kepregenyekhez, nem kapcsolodik Batmanhez (etc...)? Azt olvastam, hogy kb. teljesen kulonallo film.
kicsit túlhúzott, kicsit szájbarágós, az utolsó jelenet pont nem kellett volna, mert az az előtti kép a tökéletes befejezés, de annyira feszült és annyira elkap a hangulata, hogy imádtam. Oscar jelölt lesz a film, Joaquin meg kapja meg a szobrot.
shawnka
Stez
shawnka
Stez
több mint 5 éve
Es ez igy nem szar? En ma nezem meg, de azert nem tudom, mennyire lehet tole elvonatkoztatni.Igena Joker a 3. legjobb film, amit idén láttamTenyleg igaz a pletyka, hogy igazabol semmi koze a kepregenyekhez, nem kapcsolodik Batmanhez (etc...)? Azt olvastam, hogy kb. teljesen kulonallo film.
shawnka
Stez
shawnka
több mint 5 éve
Igena Joker a 3. legjobb film, amit idén láttamTenyleg igaz a pletyka, hogy igazabol semmi koze a kepregenyekhez, nem kapcsolodik Batmanhez (etc...)? Azt olvastam, hogy kb. teljesen kulonallo film.
shawnka
Stez
több mint 5 éve
a Joker a 3. legjobb film, amit idén láttamTenyleg igaz a pletyka, hogy igazabol semmi koze a kepregenyekhez, nem kapcsolodik Batmanhez (etc...)? Azt olvastam, hogy kb. teljesen kulonallo film.
shawnka
több mint 5 éve
Biztos azért, mert még menyasszony!Valami lehet benne. Évente kétszer menyasszonyomtól is kapok hasonló visszajelzéseket.Ez az Ad astra szerintem egy sehonnan nem induló sehova nem tartó vontatott film lett. Pedig Pitt nagy kedvenc, Donald meg a legnagyobb. Nem éreztem benne semmit. Nem vártam drámát, meg semmi egyebet, de nem nyújtott semmit, nem éreztem semmit mikor kijöttünk.Azert annyira ne legyel buszke arra, hogy egy kodarab van a szived helyen, te erzeketlen tusko!
kristóf17
Stez
kristóf17
Majd ha asszony lesz, akkor évi 100 nap mondja! 😁
több mint 5 éve
a Joker a 3. legjobb film, amit idén láttamjobb, mint a Logan, a 10/10-től azért messze van, de amit ebből a matériából ki lehet hozni, azt tényleg kimaxolták
shawnka
---