NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
53
8
2:20, Arena4
Filmek
40 feliratkozó
több mint 5 éve
a Joker a 3. legjobb film, amit idén láttamkicsit túlhúzott, kicsit szájbarágós, az utolsó jelenet pont nem kellett volna, mert az az előtti kép a tökéletes befejezés, de annyira feszült és annyira elkap a hangulata, hogy imádtam. Oscar jelölt lesz a film, Joaquin meg kapja meg a szobrot.
több mint 5 éve
Jajajaja, ezen az állásponton vagyok én is! 🙃A lényeg a többi 363 nap, tesó!Valami lehet benne. Évente kétszer menyasszonyomtól is kapok hasonló visszajelzéseket.Ez az Ad astra szerintem egy sehonnan nem induló sehova nem tartó vontatott film lett. Pedig Pitt nagy kedvenc, Donald meg a legnagyobb. Nem éreztem benne semmit. Nem vártam drámát, meg semmi egyebet, de nem nyújtott semmit, nem éreztem semmit mikor kijöttünk.Azert annyira ne legyel buszke arra, hogy egy kodarab van a szived helyen, te erzeketlen tusko!
kristóf17
Stez
kristóf17
O1G
több mint 5 éve
Ez az Ad astra szerintem egy sehonnan nem induló sehova nem tartó vontatott film lett. Pedig Pitt nagy kedvenc, Donald meg a legnagyobb. Nem éreztem benne semmit. Nem vártam drámát, meg semmi egyebet, de nem nyújtott semmit, nem éreztem semmit mikor kijöttünk.egy apafiú kapcsolat feloldása
kristóf17
az eléd rakott tények elfogadása
a teljes bezárkózás okának kiderítése és feloldása
és még jó pár dolog
a film egy utazás volt C pontból D-be
de az A-C és a D-Z utazás nem lényeges
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
- JC6
6 981
A lényeg a többi 363 nap, tesó!Valami lehet benne. Évente kétszer menyasszonyomtól is kapok hasonló visszajelzéseket.Ez az Ad astra szerintem egy sehonnan nem induló sehova nem tartó vontatott film lett. Pedig Pitt nagy kedvenc, Donald meg a legnagyobb. Nem éreztem benne semmit. Nem vártam drámát, meg semmi egyebet, de nem nyújtott semmit, nem éreztem semmit mikor kijöttünk.Azert annyira ne legyel buszke arra, hogy egy kodarab van a szived helyen, te erzeketlen tusko!
kristóf17
Stez
kristóf17
több mint 5 éve
Valami lehet benne. Évente kétszer menyasszonyomtól is kapok hasonló visszajelzéseket.Ez az Ad astra szerintem egy sehonnan nem induló sehova nem tartó vontatott film lett. Pedig Pitt nagy kedvenc, Donald meg a legnagyobb. Nem éreztem benne semmit. Nem vártam drámát, meg semmi egyebet, de nem nyújtott semmit, nem éreztem semmit mikor kijöttünk.Azert annyira ne legyel buszke arra, hogy egy kodarab van a szived helyen, te erzeketlen tusko!
kristóf17
Stez
több mint 5 éve
Ez az Ad astra szerintem egy sehonnan nem induló sehova nem tartó vontatott film lett. Pedig Pitt nagy kedvenc, Donald meg a legnagyobb. Nem éreztem benne semmit. Nem vártam drámát, meg semmi egyebet, de nem nyújtott semmit, nem éreztem semmit mikor kijöttünk.Azert annyira ne legyel buszke arra, hogy egy kodarab van a szived helyen, te erzeketlen tusko!
kristóf17
több mint 5 éve
Ez az Ad astra szerintem egy sehonnan nem induló sehova nem tartó vontatott film lett. Pedig Pitt nagy kedvenc, Donald meg a legnagyobb. Nem éreztem benne semmit. Nem vártam drámát, meg semmi egyebet, de nem nyújtott semmit, nem éreztem semmit mikor kijöttünk.
több mint 5 éve
Hustlers:teljesen jó kis film, bár egy feszesebb tempó és 90 perces hossz jót tett volna neki
az "oscar for J-Lo" az bs, de teljesen jó volt amúgy
több mint 5 éve
nyilván faszméregetés volt24.hu/kultura/2019/09/27/megegyezett-a-sony-es-a-disney-pokember-marad-a-marvel-filmes-univerzumban/borítékolható volt, hogy csak kisírták a több pénzt.
Negritis
Kenny
kérdés hogy Venom akkor most benne lesz-e az MCU-ban amúgy mert arról is voltak pletykák
több mint 5 éve
24.hu/kultura/2019/09/27/megegyezett-a-sony-es-a-disney-pokember-marad-a-marvel-filmes-univerzumban/borítékolható volt, hogy csak kisírták a több pénzt.
Negritis
több mint 5 éve
24.hu/kultura/2019/09/27/megegyezett-a-sony-es-a-disney-pokember-marad-a-marvel-filmes-univerzumban/
több mint 5 éve
kifejezetten jó volt az Ad Astrakis event horizon kis egyéb sci fi, de tök jó volt
és a hülye twist hátán twist és csöpögés mint az Insterstellarban kimaradt
mondjuk a tudományos pontosságot az első jelenet után elengedtem mert az fájt
több mint 5 éve
Nekem is nagyon tetszett, csak én nem szoktam ebbe a topikba írni 😀
több mint 5 éve
Már meg sem lepődökAz Ad Astra is remek film lett, semmi extra, de egyszer moziban látni kellTe vagy az első aki nem szidta mint a bokrot.
r.baggio
Toca
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Az Ad Astra is remek film lett, semmi extra, de egyszer moziban látni kellTe vagy az első aki nem szidta mint a bokrot.
r.baggio
több mint 5 éve
én holnap megyekAz Ad Astra is remek film lett, semmi extra, de egyszer moziban látni kellNa ennek örülök. A héten vagy jövőhéten mindképp megnézem.
r.baggio
dugo93
modnjuk hideget-meleget hallottam róla
több mint 5 éve
dugo93
4 224
Az Ad Astra is remek film lett, semmi extra, de egyszer moziban látni kellNa ennek örülök. A héten vagy jövőhéten mindképp megnézem.
r.baggio
több mint 5 éve
Az Ad Astra is remek film lett, semmi extra, de egyszer moziban látni kell
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Első Vér (Rambo 1)még mindig egy kurvajó film, kár hogy a 2-3 átmegy patrióta B akcióba
a 4.et még nem láttam most tartok maratont készülve az 5-re
több mint 5 éve
Nem t'om volt-e már, de a skandináv vonulatot kedvelőknek (vagy aki csak jó filmet akar látni) erősen ajánlható a dán Q-ügyosztályos széria: Nyomtalanul
Fácángyilkosok
Palackposta
A 64-es betegnapló
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Amúgy azt tudjuk, hogy Sauron miért küldi a seregét Minas Tirithbe? Mmint hogy mi az indoka rá, azon kívül hogy epic battlewww.quora.com/Was-it-wise-for-Sauron-to-attack-Minas-Tirith-given-the-information-known-to-him
shawnka
több mint 5 éve
Amúgy azt tudjuk, hogy Sauron miért küldi a seregét Minas Tirithbe? Mmint hogy mi az indoka rá, azon kívül hogy epic battle
több mint 5 éve
Szembejött youtube-on. Ez a jelenet még mindig zseniális. Újra is nézem valamikor.kevés film volt akkora csalódás nekem 😕
www.youtube.com/watch?v=a3lcGnMhvsA
dugo93
több mint 5 éve
dugo93
4 224
Szembejött youtube-on. Ez a jelenet még mindig zseniális. Újra is nézem valamikor.www.youtube.com/watch?v=a3lcGnMhvsA