NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
53
8
2:20, Arena4
Filmek
40 feliratkozó
több mint 5 éve
igazából a tévedés ott van h Lashana Lynch nem Bond lesz hanem 007esMindegyik Bond csak átmenetileg van. Roger Moore is, Sean Connery is, Craig is.Átmenetileg lesz a csak a nő!Egy fekete nő lesz. Lashana Lynch. Szóval végülis majdnem Hiddlestone. 😊Voltak jobb Bondok jah.www.youtube.com/watch?v=TozIaXQ-0CYEgyszeruen keptelen vagyok huzamosabb ideig nezni Craiget, mint Bond, mar azt varom evek ota, hogy vegre jojjon valaki uj.
empty taxi
Stez
Ugye pár éve felröppent a pletyka h Tom Hiddlestone lesz a köv. bond, az még sztem nem is volna hülyeség.
empty taxi
Sobri Jóska
steelwolf
Sobri Jóska
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Mindegyik Bond csak átmenetileg van. Roger Moore is, Sean Connery is, Craig is.Átmenetileg lesz a csak a nő!Egy fekete nő lesz. Lashana Lynch. Szóval végülis majdnem Hiddlestone. 😊Voltak jobb Bondok jah.www.youtube.com/watch?v=TozIaXQ-0CYEgyszeruen keptelen vagyok huzamosabb ideig nezni Craiget, mint Bond, mar azt varom evek ota, hogy vegre jojjon valaki uj.
empty taxi
Stez
Ugye pár éve felröppent a pletyka h Tom Hiddlestone lesz a köv. bond, az még sztem nem is volna hülyeség.
empty taxi
Sobri Jóska
steelwolf
több mint 5 éve
Átmenetileg lesz a csak a nő!Egy fekete nő lesz. Lashana Lynch. Szóval végülis majdnem Hiddlestone. 😊Voltak jobb Bondok jah.www.youtube.com/watch?v=TozIaXQ-0CYEgyszeruen keptelen vagyok huzamosabb ideig nezni Craiget, mint Bond, mar azt varom evek ota, hogy vegre jojjon valaki uj.
empty taxi
Stez
empty taxi
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Egy fekete nő lesz. Lashana Lynch. Szóval végülis majdnem Hiddlestone. 😊Voltak jobb Bondok jah.www.youtube.com/watch?v=TozIaXQ-0CYEgyszeruen keptelen vagyok huzamosabb ideig nezni Craiget, mint Bond, mar azt varom evek ota, hogy vegre jojjon valaki uj.
empty taxi
Stez
empty taxi
több mint 5 éve
Voltak jobb Bondok jah.www.youtube.com/watch?v=TozIaXQ-0CYEgyszeruen keptelen vagyok huzamosabb ideig nezni Craiget, mint Bond, mar azt varom evek ota, hogy vegre jojjon valaki uj.
empty taxi
Stez
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=TozIaXQ-0CYEgyszeruen keptelen vagyok huzamosabb ideig nezni Craiget, mint Bond, mar azt varom evek ota, hogy vegre jojjon valaki uj.
empty taxi
több mint 5 éve
Nem csalódtam.pénteken megyek, már nagyon várós 😊Tarantino filmet ki latta mar?Nekem nagyon tetszett, bár én imádom a 60-as, 70-es évek Hollywoodi hangulatát, és a Tarantino stílust is. Féltem tőle, hogy nagyon sok lesz a 165 perc, de egy pillanat alatt nem fordult meg a fejemben, hogy mikor lesz már vége, vagy jézusom mióta tart már... Egyszerűen csak élveztem a hangulatot amit a film ad, és észre se vettem, hogy gyakorlatilag nincs cselekmény, a film nem szól semmiről. Aki mondjuk nincs annyira képben a korszakkal, Polanskival, Tate-tel, Manson familyvel, Steve McQueennel, Bruce Leevel stb. annak lehet nem fog annyira tetszeni. Brad Pitt kurva nagy végig 😀 .
Vrij6
Nálam mondjuk az Ajlas 8-as szintjén van, a Djangonál jobb, de a Brigantikat nem übereli.
Duff
gamerkr
Hihetetlen mód beszippantott, tényleg nem veszed észre, hogy amúgy mennyire hosszú a mű.
Pitt szvsz jobbat alakít, mint Leo, de mit is vár az ember egy dublőrtől, nemde? 😊
Végig leköt, és azért van benne felnevetős párbeszéd, elég sok.
Nekem is bejön ez a korszak, a Deep Purple - Hush számnál konkrétan libabőröztem 😊
több mint 5 éve
Tarantino top3-am:Inglourious Basterds
Pulp Fiction
Django Unchained
(Én a Reservoir Dogs-t nem szeretem. Túl low badget Tarantinohoz. Mintha Wes Anderson fekete-fehérben rendezne. Bizonyára zseniális lenne az a film is, de az ő képi világához kellenek a színek is, attól egyedien Andersonos. Tarantinonál is kellenek a kellékek, bár ő a dialógusok zsenije, mégis a képi világa az, amitől működik a dolog, ahhoz meg kell a $.)
több mint 5 éve
Lassan én is megpróbálom sorrendbe rakni...😀 Nem könnyű.Tarantino filmet ki latta mar?Nekem nagyon tetszett, bár én imádom a 60-as, 70-es évek Hollywoodi hangulatát, és a Tarantino stílust is. Féltem tőle, hogy nagyon sok lesz a 165 perc, de egy pillanat alatt nem fordult meg a fejemben, hogy mikor lesz már vége, vagy jézusom mióta tart már... Egyszerűen csak élveztem a hangulatot amit a film ad, és észre se vettem, hogy gyakorlatilag nincs cselekmény, a film nem szól semmiről. Aki mondjuk nincs annyira képben a korszakkal, Polanskival, Tate-tel, Manson familyvel, Steve McQueennel, Bruce Leevel stb. annak lehet nem fog annyira tetszeni. Brad Pitt kurva nagy végig 😀 .
Vrij6
Nálam mondjuk az Ajlas 8-as szintjén van, a Djangonál jobb, de a Brigantikat nem übereli.
Duff
Nálam az aljas 8-as jobb, de a Brigantiknál jobb, a Djangoval egy szinten mozog nagyjából.
Pitt tényleg óriási benne. 😊
És 4 óra 20 perces lett volna, ha jól olvastam... 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 5 éve
pénteken megyek, már nagyon várós 😊Tarantino filmet ki latta mar?Nekem nagyon tetszett, bár én imádom a 60-as, 70-es évek Hollywoodi hangulatát, és a Tarantino stílust is. Féltem tőle, hogy nagyon sok lesz a 165 perc, de egy pillanat alatt nem fordult meg a fejemben, hogy mikor lesz már vége, vagy jézusom mióta tart már... Egyszerűen csak élveztem a hangulatot amit a film ad, és észre se vettem, hogy gyakorlatilag nincs cselekmény, a film nem szól semmiről. Aki mondjuk nincs annyira képben a korszakkal, Polanskival, Tate-tel, Manson familyvel, Steve McQueennel, Bruce Leevel stb. annak lehet nem fog annyira tetszeni. Brad Pitt kurva nagy végig 😀 .
Vrij6
Duff
több mint 5 éve
Duff
3 133
Tarantino filmet ki latta mar?Nekem nagyon tetszett, bár én imádom a 60-as, 70-es évek Hollywoodi hangulatát, és a Tarantino stílust is. Féltem tőle, hogy nagyon sok lesz a 165 perc, de egy pillanat alatt nem fordult meg a fejemben, hogy mikor lesz már vége, vagy jézusom mióta tart már... Egyszerűen csak élveztem a hangulatot amit a film ad, és észre se vettem, hogy gyakorlatilag nincs cselekmény, a film nem szól semmiről. Aki mondjuk nincs annyira képben a korszakkal, Polanskival, Tate-tel, Manson familyvel, Steve McQueennel, Bruce Leevel stb. annak lehet nem fog annyira tetszeni. Brad Pitt kurva nagy végig 😀 .
Vrij6
több mint 5 éve
Pókember amúgy se igazán illet az MCU-ba, az ő karaktere inkább tinivígjáték-kompatibilis. Jól el lesz a szimbiótákkal a Sonynál. B-vonal.Szerinted. Egyik legjobb karakter akit azért még lehet(ne) építeni megannyi sztorival.
Sobri Jóska
Amúgy lesz szerintem megegyezés, kivétel ha tényleg a Venom - Pókember duót akarják felfuttatni.
több mint 5 éve
Pókember amúgy se igazán illet az MCU-ba, az ő karaktere inkább tinivígjáték-kompatibilis. Jól el lesz a szimbiótákkal a Sonynál. B-vonal.
több mint 5 éve
YoungZeeZee
8 561
Nekem edes mind1 mi lesz, megy a nephulyitese minden fronton😂remélem ki fog benne derülni, hogy a valósnak hitt világ is csak szimuláció volt (hiszen Neo a 2. rész végén ott tolja ki magából az empt, holott ott nem kéne szuperembernek lennie)micsoda napFlerobbant az internet 😀
bejelentették a Mátrix 4-et - Keanu és Carrie-Ann Moss visszatérnek
összeveszett a Disney és a Sony - Spiderman mától nem az MCU része
shawnka
Matrix 4? mar a 2-3-nak sem volt tul sok ertelme.
ZoliMP
és máris bármerre mehet tovább a történet
shawnka
több mint 5 éve
remélem ki fog benne derülni, hogy a valósnak hitt világ is csak szimuláció volt (hiszen Neo a 2. rész végén ott tolja ki magából az empt, holott ott nem kéne szuperembernek lennie)micsoda napFlerobbant az internet 😀
shawnka
ZoliMP
és máris bármerre mehet tovább a történet
több mint 5 éve
YoungZeeZee
8 561
micsoda napFlerobbant az internet 😀
shawnka
több mint 5 éve
Végre!mondjuk a vietnami filmnél ezt a gi joe-s piros lézeres lövöldözést nem értem...
youtu.be/mIGXw0gse58
youtu.be/AyUqZLwOo2Y
O1G
több mint 5 éve
micsoda napWTF!!!??? azaz utolsó az hogy?? Az egész MCUt kb. Spider köré kezdték el építeni.
shawnka
több mint 5 éve
micsoda napbejelentették a Mátrix 4-et - Keanu és Carrie-Ann Moss visszatérnek
több mint 5 éve
megnéztem a Kölcsönlakás-t haverokkal tegnapuh gyerekek ezt a szánalmas szenvedést
de legalább volt 2-3 poén ami ült
több mint 5 éve
mondom a Volt egyszer egy Hollywood előtt megnézem a Reservoir Dogs, Pulp Fiction, Ingourious Basterds trióthálisten vannak netflixen mert a magyar szinkron a Becstelen Brigantyk esetében botrány
több mint 5 éve
death wish (2018)Willis beleszarásán kívül nicns semmi baj a filmmel
sőt nekem tetszett a social media, internet beemelése a témába
viszont nagyon semmilyen