Filmek
40 feliratkozó
több mint 5 éve
Na meg Schwarzi, mint gonosz terminátor epic 😎A törminétör se tri. Ráadásul a 3. rész egy értékelhetetlen fos.én az egyet jobban szeretem mint a 2-t
Mondjuk a vicc, hogy felnőtt fejjel és szemmel visszanézve az 1. is tré, legalábbis látványvilágot tekintve, bár ettől még kultfilm.
kishaszi
még akkor is ha nem jobb film
a cgi nem túl jó, viszont a Slasher feeling fasza
Negritis
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
YoungZeeZee
8 561
Zarojelbe tettem es csak kenyeren elek amit magam keszitek 😀Sikerult megneznem ket "friss" filmet. ami nalam nagy szo.Milyen lehet nálad a friss zsemle, ha a 2017-es film friss ? 😀
What happened to Monday - Het nover 😀
Disztopikus akcio-sci-fi.
Az alaptortenet felkeltette az erdeklodesemet, de nem ilyen sztoryra szamitottam.
Lehet benne bakikat talalni, de a lenyeg, hogy lekotott es fordulatos volt a vege 😊
Happy Death Day 2U - Boldog halalnapot 2
Szeretem ezeket az idoutazos, hurkos sztorykat. Az elso resz abszolut fiatalosra lett csinalva es jol szorakoztam kozben
a 2. reszt egy picit tulvarialtak a parhuzamos dolgokkal, de legalabb tudtak egy szintent ugrani. 3 resz mar nagy nem kene.
mindeket film megtalalhato a videa.hu-n 😀
ZoliMP
Toca
A lenyeg, hogy nem vagyok nagy mozi/film fan. nem vadaszom az aktualitasokat.
több mint 5 éve
Sikerult megneznem ket "friss" filmet. ami nalam nagy szo.Milyen lehet nálad a friss zsemle, ha a 2017-es film friss ? 😀
What happened to Monday - Het nover 😀
Az alaptortenet felkeltette az erdeklodesemet, de nem ilyen sztoryra szamitottam.
Lehet benne bakikat talalni, de a lenyeg, hogy lekotott es fordulatos volt a vege 😊
Szeretem ezeket az idoutazos, hurkos sztorykat. Az elso resz abszolut fiatalosra lett csinalva es jol szorakoztam kozben
a 2. reszt egy picit tulvarialtak a parhuzamos dolgokkal, de legalabb tudtak egy szintent ugrani. 3 resz mar nagy nem kene.
ZoliMP
több mint 5 éve
YoungZeeZee
8 561
Sikerult megneznem ket "friss" filmet. ami nalam nagy szo.What happened to Monday - Het nover 😀
több mint 5 éve
A törminétör se tri. Ráadásul a 3. rész egy értékelhetetlen fos.én az egyet jobban szeretem mint a 2-t
Mondjuk a vicc, hogy felnőtt fejjel és szemmel visszanézve az 1. is tré, legalábbis látványvilágot tekintve, bár ettől még kultfilm.
kishaszi
még akkor is ha nem jobb film
a cgi nem túl jó, viszont a Slasher feeling fasza
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
A törminétör se tri. Ráadásul a 3. rész egy értékelhetetlen fos.nincs jó trilogia.De legjobb attól még lehet. 😉
Janek
Lo gi ka.
Nálam a Chan-wook Park féle Bosszú-trilógia.
Az Oldboyt sokan írták, de a Bosszú asszonya sokkal jobb, erősebb.
És a Die Hard, Bourne, Terminátor se rossz azok közül, amit még nem írt senki.
Sobri Jóska
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 5 éve
Dájhárd mint trilodzsi... az lassan már sorozat kb 😊Dede, a Die Hard az trilódzsi. Ami utána van az nem dájhárd, hanem gasfart...
ozibozi
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 5 éve
trilogia:3 része van.eleje, közepe, vége
sorold
Janek
fej, tor, potroh
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 5 éve
Stuber:klasszik B buddy movie, szórakozni szerettem volna, sikerült
több mint 5 éve
Police Academy 😀
több mint 5 éve
nincs jó trilogia.Csupasz pisztoly
Janek
Bosszú trilógia
Die Hard 1-3
(én szeretem a Toy Story--t, Bourne, Terminátor, eredeti SW, sőőőt a Linklater-féle Before-trilógia is nagyon jó)
több mint 5 éve
nincs jó trilogia.De legjobb attól még lehet. 😉
Janek
Lo gi ka.
Nálam a Chan-wook Park féle Bosszú-trilógia.
Az Oldboyt sokan írták, de a Bosszú asszonya sokkal jobb, erősebb.
És a Die Hard, Bourne, Terminátor se rossz azok közül, amit még nem írt senki.
több mint 5 éve
clerks 2 applied 😀nincs jó trilogia.Nem mondj ilyen badarszágokat drágasszágom! 😊
Janek
iktriad
több mint 5 éve
nincs jó trilogia.Nem mondj ilyen badarszágokat drágasszágom! 😊
Janek
több mint 5 éve
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 5 éve
Ennyike.éljenek az ötrészes trilógiák!Ha már Top 15-ös listát írtatok, akkor...Sharknado.
kinél mi a legjobb Trilógia?
The Dark Knight
steelwolf
Stez
slowmotion
De amugy viccen kivul, ha minoseg, akkor Iron Sky!
több mint 5 éve
Csak a Mega shark vs giant octopus 🤣Más a cél. Az A3 lehet nem sikerült - ízlések és pofonok, viszont a cápás fasság emberiség elleni bűntett. Totális pénz és időpocsékolás. Persze lehet mondani, hogy milyen nagyszerű a világ, hogy az ilyen Ian Ziering félék is kaphatnak fizetést, de az univerzum jobban járt volna, ha elmegy fánkot sütni. Lehet abban is ugyanolyan sikere lett volna, mint a színészkedésben (?), de legalább a helyén lennd, megfelelő honoráriummal. Beleértve mindenkit, akinek bármi köze volt ama remekmű létrejöttében.a Sharknado tudja hogy szar akar lenniMost, ha genyó akarnék lenni, akkor a sharknados véleményed után azt mondhatnám, hogy nem tudlak komolyan venni 😛, de nem na oké 😀2x láttam és többet nem akarom, katasztrófálisElsőre én is így voltam vele, de minél többször megnéztem, annál jobban tetszett. Jók a karakterek, a színészek, és összességében szerintem a látványvilágot is csak szokni kellett.én az Alien 3ról inkább vagoyk úgy hogy megsem történt 😀Ha már Top 15-ös listát írtatok, akkor...A Jó, a Rossz és Csúf trilógia
The Dark Knight
steelwolf
Alien 1-2-3 - a negyedik részt vegyük úgy, hogy meg sem történt. 😀
gamerkr
Negritis
kishaszi
a cgi botrány
a sztori gyenge
a hangulat nem jön át és a karakterek sem jók sztem
Negritis
kishaszi
az Alien 3 komoly film akar lenni
az Alien 4et jobban szeretem, pedig nem jobb film
Negritis
kishaszi
Meg a Megapiranha 😂
Ja és persze a hamarosan érkező Sky sharks!
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
éljenek az ötrészes trilógiák!Ha már Top 15-ös listát írtatok, akkor...Sharknado.
The Dark Knight
steelwolf
Stez
több mint 5 éve
Más a cél. Az A3 lehet nem sikerült - ízlések és pofonok, viszont a cápás fasság emberiség elleni bűntett. Totális pénz és időpocsékolás. Persze lehet mondani, hogy milyen nagyszerű a világ, hogy az ilyen Ian Ziering félék is kaphatnak fizetést, de az univerzum jobban járt volna, ha elmegy fánkot sütni. Lehet abban is ugyanolyan sikere lett volna, mint a színészkedésben (?), de legalább a helyén lennd, megfelelő honoráriummal. Beleértve mindenkit, akinek bármi köze volt ama remekmű létrejöttében.a Sharknado tudja hogy szar akar lenniMost, ha genyó akarnék lenni, akkor a sharknados véleményed után azt mondhatnám, hogy nem tudlak komolyan venni 😛, de nem na oké 😀2x láttam és többet nem akarom, katasztrófálisElsőre én is így voltam vele, de minél többször megnéztem, annál jobban tetszett. Jók a karakterek, a színészek, és összességében szerintem a látványvilágot is csak szokni kellett.én az Alien 3ról inkább vagoyk úgy hogy megsem történt 😀Ha már Top 15-ös listát írtatok, akkor...A Jó, a Rossz és Csúf trilógia
The Dark Knight
steelwolf
Alien 1-2-3 - a negyedik részt vegyük úgy, hogy meg sem történt. 😀
gamerkr
Negritis
kishaszi
a cgi botrány
a sztori gyenge
a hangulat nem jön át és a karakterek sem jók sztem
Negritis
kishaszi
az Alien 3 komoly film akar lenni
az Alien 4et jobban szeretem, pedig nem jobb film
Negritis