Filmek
40 feliratkozó
több mint 8 éve
akkor nezd meg a margin callt,hasonlo tema,de kevesbe szaraz.Én konkrétan untam. 😊Enyhén szólva túldramatizáltnak tűnik...én láttam,majdnem olyan jó volt mint az inside job.tetszett nagyon.
Aki jó Snowden-filmet akar nézni, nézze meg a Citizenfourt.
És nem kell aggódni, hogy dokumentumfilm - mert azok közül épp a magával ragadó fajta..
Igor
Kenny
peach
több mint 8 éve
Én konkrétan untam. 😊Enyhén szólva túldramatizáltnak tűnik...én láttam,majdnem olyan jó volt mint az inside job.tetszett nagyon.
És nem kell aggódni, hogy dokumentumfilm - mert azok közül épp a magával ragadó fajta..
Igor
Kenny
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Enyhén szólva túldramatizáltnak tűnik...én láttam,majdnem olyan jó volt mint az inside job.tetszett nagyon.
Igor
több mint 8 éve
Enyhén szólva túldramatizáltnak tűnik...Aki jó Snowden-filmet akar nézni, nézze meg a Citizenfourt.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
A visszatérőTetszett nagyon ,bár lassu és nagyon nem is bonyolult mégis ...
Mar mar dokumentarista akciók,tenyleg ilyen lehet ket ember küzdelme.
Csodás tájak,kegyetlen zord világ amiben minden nap küzdelem az életért.
A képi világa szinte művészi,elbűvölt a fákon áthatoló fények játéka,az olvadó jégcsapok csepegése.
Zenéje is a helyén van,hozza azt a pici pluszt ami egy kicsit misztikus mintha vissza tudna adni abból valamennyit mennyire tisztelték az őslakosok a természetet annak minden tagjával,szellemével.
A két férfit alakító színészek is hozzák amit kell ,de nekem ez azért nem volt olyan emlékezetes alakítás.
De ez a sokadik alkalom hogy egy alakításra díjat adnak mert már jár neki...
Élveztem minden percét a filmnek szinte észre sem vettem hogy két és fél órás...
több mint 8 éve
Zseniálisfrankó , de azért egy némelyik már túl gyors az én szememnek...
www.behance.net/gallery/35509187/The-Evolution
Matthew99
több mint 8 éve
elkezdtem nézni a Megjött Apuci-tde egyszerűen érdektelenségbe fulladt, nem az hogy rossz hanem valahogy nem sikerült elérnie hogy nézni akarjam
kb fél óra után kilőttem mert ennyi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Zseniáliswww.behance.net/gallery/35509187/The-Evolution
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Néhány éve láttam egy filmet, de a címe most nem jut eszembe. Szintén elmegyógyintézetes, abban egy beteg szökött meg és egy nővér és egy fiatal doki nyomoz. Na az nagyobbat csapott nálam, mint a Viharsziget (aminek csattanója meg sem lepett).
több mint 8 éve
dugo93
4 233
Ez nálam nem is kérdés.Azért Viharsziget szvsz nagyon rendben van.olyannyira, hogy szerintem veri az Eredetet 😊
dugo93
gamerkr
| Melyik rosszabb? Szörnyetegként élni, vagy jó emberként meghalni? |
Imádom.
több mint 8 éve
Azért Viharsziget szvsz nagyon rendben van.olyannyira, hogy szerintem veri az Eredetet 😊
dugo93
több mint 8 éve
YoungZeeZee
8 566
A viharszigetet csak olvastam, de a konyv alapjan nem akarom megnezni a filmet.az alap tortenet izgalmasnak tunik es kivancsi voltam a megfejtesre...a megfejtes abszolut nem tetszett es emiatta konyv/story sem.Sok olyan filmet lattam ahol az alaptortonet tetszetos de a konkluzio a miertek illuziorombolok.
több mint 8 éve
ghstzR
1 279
Elég nehéz fába vágtam a fejszémet: ugyanis megpróbáltam összeszedni azt a 10 filmet, ami nagy eséllyel a legnagyobb hatást gyakorolta rám. Nyilván sok kicsúszott, de többnyire szeretek listázni, ezért össze is dobtam ezt a listát.csak most lattam, de megirnam en is az enyemet 😀
Nem sorrendben írom őket, mert ezeket szubjektív véleményem szerint nem tudom "minőségi" sorrendbe helyezni. Felsorolás jellegű tehát.
Szívesen várom a többiekét, természetesen. 😀
1. A keresztapa (első rész)
2. Harcosok klubja
3. Mátrix
4. Mechanikus narancs
5. 2001 Űrodüsszeia
6. Amerikai História X
7. Hetedik 😊
8. Amerikai szépség
9. Psycho
10.Ponyvaregény
Vrij6
Isten varosa, eletrevalok, hetedik, harcosok klubja, halalsoron, whiplash, oldboy, gran torino, viharsziget, na meg a rekviem egy alomert
Azert hozzatennem, hogy a legtobb regi filmet (90es evek elottrol) nem is lattam. Meg....
több mint 8 éve
heti kérdésünk: a pc jegyében sikerült vajon minden nációt beletenni?😊
több mint 8 éve
divany.hu/raktar/2016/04/17/latogasson_el_batman_lakasaba/
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Tejesember
256
Lehet találtak megint egy író párost, akinek a történetét lenyúlhatják.Egyik karácsony star wars masik karácsony avatar... gyönyörű, azért úgy 2020 körül már páran unni fogják (bár a star wars gondolom bármilyen sztorival is hozni fogja a számait, az avatartól viszont én bukást várok ha ennyi rész lesz - vagy a pocahontas után feldolgozza a többi disney rajzfilmet is?!)Breaking News: James Cameron announces their will be 4 AVATAR sequels: 2018, 2020, 2022 and 2023 all due out in Christmas of each year.kevés sztori, sok bőr
Nah h ebből mi lesz. 😀
Beki
slowmotion
davemayer
több mint 8 éve
J. A. Bayona kapta a Jurrasi World 2 rendezését, aminek nem tudom, hogy örülök. Külföldi lapok szerint jó filmjei vannak, az Árvaházat nem láttam ,de a Lehetetlen nekem nem igazán jött be, sőt, inkább volt egy zsé kategóriás film számomra, nem is tudtam végignézni.Mindenesetre tök8 mi lesz a filmen, tuti megnézem majd. | (ha csak nem robot dínók vagy ember-dínók lesznek) |
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
picsahantásvagy a pocahontas után feldolgozza a többi disney rajzfilmet is?!)egy kék oroszlánkirályt megnéznék
davemayer
Drip
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Hófehérke mintájára a következő női karakter Óceánkékecske leszvagy a pocahontas után feldolgozza a többi disney rajzfilmet is?!)egy kék oroszlánkirályt megnéznék
davemayer
Drip
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
vagy a pocahontas után feldolgozza a többi disney rajzfilmet is?!)egy kék oroszlánkirályt megnéznék
davemayer