Filmek
40 feliratkozó
több mint 8 éve
Egyik karácsony star wars masik karácsony avatar... gyönyörű, azért úgy 2020 körül már páran unni fogják (bár a star wars gondolom bármilyen sztorival is hozni fogja a számait, az avatartól viszont én bukást várok ha ennyi rész lesz - vagy a pocahontas után feldolgozza a többi disney rajzfilmet is?!)Breaking News: James Cameron announces their will be 4 AVATAR sequels: 2018, 2020, 2022 and 2023 all due out in Christmas of each year.kevés sztori, sok bőr
Nah h ebből mi lesz. 😀
Beki
slowmotion
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Breaking News: James Cameron announces their will be 4 AVATAR sequels: 2018, 2020, 2022 and 2023 all due out in Christmas of each year.kevés sztori, sok bőr
Nah h ebből mi lesz. 😀
Beki
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Breaking News: James Cameron announces their will be 4 AVATAR sequels: 2018, 2020, 2022 and 2023 all due out in Christmas of each year. Nah h ebből mi lesz. 😀
több mint 8 éve
Ez vagy a Zack Snyder-féle a jobb?Atya ég!Ez nem az indiai monty python?? 😊
www.youtube.com/watch?v=5_8EtNaqIbI
empty taxi
több mint 8 éve
marvel? Michael Bay is csak keresi az állát 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
rantotthus
261
Ez vagy a Zack Snyder-féle a jobb?Erre nincsenek szavak. Marvel who?
empty taxi
több mint 8 éve
Ez vagy a Zack Snyder-féle a jobb?látatlanba is az 😀
empty taxi
több mint 8 éve
Ez vagy a Zack Snyder-féle a jobb?www.youtube.com/watch?v=5_8EtNaqIbI
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
most néztem meg a dumapárbajt és nem jó4/10
humoristákról szóló film rendes poén nélkül nem jó
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 8 éve
kérdés hogy erről mennyit tud, | az "agymosás" elég hatékony tud lenni |nemtom mennyire vagy otthon a Sithek szokásaiban, de az hogy a tanítvány kinyírja a mesterét az nem hogy nem meglepő hanem elvárásAzt vágom, nem is ezzel van gond, hanem az okkal. Mert ugye nem nyírta volna ki, ha nem kínozta volna Luke-ot, mert amúgy önmagáért eszébe nem jutott kinyiffantani az évek alatt a vén majmot. Tehát a szánalmas patkányképű imádkozik darth vaderhez, hogy a | sötét oldalon maradjon és ne csábítsa a "fény", aki a "fény" kedvéért nyírta ki a mesterét, nem hatalomvágyból | .
így akarják biztosítani hogy a sötét oldal ereje nem csökken
ha erősebb a tanítvány akkor egy erősebb úr lép a helyébe ha gyengébb akkor meg kigyomlálják a gyengéket
Negritis
Tony
több mint 8 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
nemtom mennyire vagy otthon a Sithek szokásaiban, de az hogy a tanítvány kinyírja a mesterét az nem hogy nem meglepő hanem elvárásAzt vágom, nem is ezzel van gond, hanem az okkal. Mert ugye nem nyírta volna ki, ha nem kínozta volna Luke-ot, mert amúgy önmagáért eszébe nem jutott kinyiffantani az évek alatt a vén majmot. Tehát a szánalmas patkányképű imádkozik darth vaderhez, hogy a | sötét oldalon maradjon és ne csábítsa a "fény", aki a "fény" kedvéért nyírta ki a mesterét, nem hatalomvágyból | .
így akarják biztosítani hogy a sötét oldal ereje nem csökken
ha erősebb a tanítvány akkor egy erősebb úr lép a helyébe ha gyengébb akkor meg kigyomlálják a gyengéket
Negritis
több mint 8 éve
nemtom mennyire vagy otthon a Sithek szokásaiban, de az hogy a tanítvány kinyírja a mesterét az nem hogy nem meglepő hanem elvárásígy akarják biztosítani hogy a sötét oldal ereje nem csökken
több mint 8 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
SW7: Látvány ötös, minden más csalódás. Annyi játék, könyv mellett ami az univerzummal foglalkozik ezt összerakni... Csak szerintem oltári gagyi már ez a | " nem tudom hogy különleges erőm van, de fél óra alatt megtanulom használni az erőt és felveszem a versenyt az éveken át oktatott ellenféllel" | vagy | "tetves életemben nem vezettem akkora hajót, mint a millennium falcon, de lerázom az évekig képzett tie fighter pilótákat | dolog?
Most komolyan a kylo ren ahhoz a darth vaderhez imádkozik, hogy | segítsen a sötét oldalon maradni | , aki kinyírta a sötét oldalbéli mesterét? Ez most komoly? Meg maga az a szánalmas patkányképű karakter, vicc. Egy Harry Potterben még elmenne, de itt...
Na és ez a Csillagpusztító és persze | ezt is ugyanúgy felrobbantják, mint a Halálcsillagokat | ...
Nem csoda, hogy nem nyomta le a Avatart bevételben.
több mint 8 éve
Bizony, hamarosan újra is fogom nézni. 😀 Én is nagyon bírom, ha van neked is ilyen ajánlód, ne tartsd vissza, hátha még nem láttam. 😀Jákób lajtorjája 1990Kösz a tippet, megnéztem. Bírom a gondolkodós filmeket, most adtál munkát 😊. Remek darab.
Most volt hozzá szerencsém. OMG, Jól arcon is csapott. Emészteni kell még, aztán majd újranézni.
Vrij6
mustaine
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
ma corvin moziéjszaka során megnéztük kollégámmal az Agyas és agyatlantbrutális a film, aki úgy érzi hogy van gyomra hozzá és nem irtózik Sasha Baron Cohen-től az nézze meg mindenképp
több mint 8 éve
Jákób lajtorjája 1990Kösz a tippet, megnéztem. Bírom a gondolkodós filmeket, most adtál munkát 😊. Remek darab.
Most volt hozzá szerencsém. OMG, Jól arcon is csapott. Emészteni kell még, aztán majd újranézni.
Vrij6
több mint 8 éve
www.youtube.com/watch?v=Wji-BZ0oCwg&nohtml5=Falseinkább hagyták volna meg a Rogue Onet, mint hogy "Zsivány egyes"...értem, hogy nincs nagyon jó szinonima, ami jó lenne filmcímnek, de az több mint vicces lesz, amikor decemberben megyünk srácokkal moziba:
Greengo
-Hé skacok, nem nézzük meg az új SW-t?
-Melyiket?
-Hát a Zsivány egyest!
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Jákób lajtorjája 1990Most volt hozzá szerencsém. OMG, Jól arcon is csapott. Emészteni kell még, aztán majd újranézni.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Here Comes the Boom : 7/10helyenként bugyuta és a vége kicsit túl szirupos lett, de alapvetően egész jó kis vígjáték
és nem vitték túlzásba Kevin James-ék az "undorító" poénkodást | csak 1x volt hányás és 1x volt befostam poénkodás |
volt 1-2 Kevin James kövér ezért vicces poén de alapvetően nem erre épült
kicsit a Rocksuli és a 2011es Warrior ötvözetének éreztem ettől még jót szórakoztam rajta
több mint 8 éve
index.hu/kultur/cinematrix/2016/03/27/a_masik_film_amiben_osszecsap_batman_es_superman/9gag.com/gag/a4YWpvZ?ref=fbpZoli Ironman 😀
Negritis
Toca
több mint 8 éve
9gag.com/gag/a4YWpvZ?ref=fbp
több mint 8 éve
megnéztem az utolsó boszorkányvadásztés el se hiszem de pöccre mint az imdb ez a film 6/10
a látvány és az alapok jók, viszont azzal hogy modern age nem tud mit kezdeni és idegen az egésztől
nem működött, hasonlók az építő elemei mint a supernaturalnek de ez itt nem működött
a casting gyenge, a motivációk furák
a végén meg az | árulás és a nyáltenger is gáz |
Szerkesztette: Negritis, a vajda