Filmek
40 feliratkozó
több mint 8 éve
nálam az acélember rúgta el a pöttyöstnagyon ritkán van olyan az életemben, hogy mérgesen jövök ki egy filmről moziban. Zack Snyder tegnap elérte, hogy ez megtörténjen.pont így érzek... abban bízok,hogy Affleck jobb rendező, mint színész, és az önálló Batman film jó lesz... egyébként Snyder filmet többet nem nézek moziban, bár ezt a Sucker Punch után is mondtam...
shawnka
Gyurma Pappa
de a sucker punch is jobb lett volna ha egy videójáték átvezetőjeként készül el mint filmként
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
nagyon ritkán van olyan az életemben, hogy mérgesen jövök ki egy filmről moziban. Zack Snyder tegnap elérte, hogy ez megtörténjen.pont így érzek... abban bízok,hogy Affleck jobb rendező, mint színész, és az önálló Batman film jó lesz... egyébként Snyder filmet többet nem nézek moziban, bár ezt a Sucker Punch után is mondtam...
shawnka
több mint 8 éve
www.facebook.com/dcfilmesuniverzum/posts/1095767310481477!!!
Ezzel csak egyetérteni lehet!
több mint 8 éve
Nem.Én Batman mániás vagyok!Szerintem Bat-Affleck nagyon jó volt!Bruce-ként is király volt!Jó volt az egész Batman Univerzum a filmben!
WW is jó volt!
A story is simán jó volt.
Nekem bejött!
Az acélember...hát nem volt nagy szám de simán jó kis képregény adaptáció.
Előtte milyenek voltak?
több mint 8 éve
Este voltunk a BvS-en....huha.gondolom akkor neked az acélember is tetszett
Nagy volt az elvárásom...annak persze nem felelt meg de ha azt félreteszem egy iszonyat jó szuperhírómúvi lett!!!
A Batmobil eszméletlen jó volt,a Batwing állat jó volt ,a hangja...még mindig hallom....
Jól fel volt építve,nem egy tizenéveseknek szóló Marvel film.Figyelni kell!
Szóval.....áááh,még üllepszik.
ZoliZoltán
én már azt is utáltam és többet Snyder film miatt nem mék moziba
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Este voltunk a BvS-en....huha.Miii? Ez jól felépítve? Na ne ezt ne mondja nekem senki.
Nagy volt az elvárásom...annak persze nem felelt meg de ha azt félreteszem egy iszonyat jó szuperhírómúvi lett!!!
A Batmobil eszméletlen jó volt,a Batwing állat jó volt ,a hangja...még mindig hallom....
ZoliZoltán
Én kis elvárásokkal mentem, de azon kívül, hogy akciójelenetek érnek valamit sokat nem adott sőt...
több mint 8 éve
Ez teljesen igaz de ha csak mosolygok rajta akkor azert tul van jatszva.Joker meg vicces inkabb de ez ugye ízlés dolga.A vicces nem ellentéte a gonosznak.
Janek
peach
több mint 8 éve
Joker meg vicces inkabb de ez ugye ízlés dolga.A vicces nem ellentéte a gonosznak.
Janek
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Este voltunk a BvS-en....huha.Nagy volt az elvárásom...annak persze nem felelt meg de ha azt félreteszem egy iszonyat jó szuperhírómúvi lett!!!
több mint 8 éve
Nekem ő nem gonosz.Az a szakma ezt kívánja ,rengetegen keresik a kiskapukat...
Bennem semmi felelmet nem ebresztett az a karakter.
Joker meg vicces inkabb de ez ugye ízlés dolga.
több mint 8 éve
deyell
11 702
Gekko? Gonosz??az. miért ne lenne gonosz? egy amorális, manipulatív Wall Street-i pszichopata aki az anyját is eladná, ha abból haszna származna. nem kell ahhoz valakinek embereket ölnie, vagy kínoznia, hogy gonosz legyen. elég, ha semmiféle erkölcsi értékrenddel nem rendelkezik, és ott ver át embereket, ott hazudik, csal, ahol csak tud. Gekkót azért írtam a listára, mert meglehetősen valóságos figura.
Sobri Jóska
choose life
több mint 8 éve
Nolan féle jokerJigsawJigsaw nem gonosz, csak túl markáns módszerei vannak.
Mickey és Mallory Knox
John Doe
Hannibal Lecter
Vrij6
Knoxék szimplán buták, Doe meg egy pszichopata népnevelő.
A filmes Hannibal pedig szabályok nélkül él, de gonosznak egyiket se mondanám.
Aki most így eszembe jut, hogy igazán gonosz karakter, az mondjuk Milton (Al Pacino) az Ördög ügyvédjében, mondjuk ő az ördög, így ez érthető, vagy Tarantino Djangojában a DiCapro - Samuel L. Jackson páros, esetleg a Domb-ban Williams.
Ők valóban akceptálható ok és cél nélkül gonoszkodtak.
Sobri Jóska
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Van olyan hasonló film mint az Egyenesen Comptonból? Bármit meghallgatok, nagyon érdekelnek az ilyen típusú filmek.Notorious
Coolearie
több mint 8 éve
JigsawJigsaw nem gonosz, csak túl markáns módszerei vannak.
Mickey és Mallory Knox
John Doe
Hannibal Lecter
Vrij6
Knoxék szimplán buták, Doe meg egy pszichopata népnevelő.
A filmes Hannibal pedig szabályok nélkül él, de gonosznak egyiket se mondanám.
Aki most így eszembe jut, hogy igazán gonosz karakter, az mondjuk Milton (Al Pacino) az Ördög ügyvédjében, mondjuk ő az ördög, így ez érthető, vagy Tarantino Djangojában a DiCapro - Samuel L. Jackson páros, esetleg a Domb-ban Williams.
Ők valóban akceptálható ok és cél nélkül gonoszkodtak.
több mint 8 éve
Van olyan hasonló film mint az Egyenesen Comptonból? Bármit meghallgatok, nagyon érdekelnek az ilyen típusú filmek.
több mint 8 éve
nagyon ritkán van olyan az életemben, hogy mérgesen jövök ki egy filmről moziban. Zack Snyder tegnap elérte, hogy ez megtörténjen.
több mint 8 éve
Coherence:Az egyik legjobb film amit a 'témában' láttam.
Láttam már pár filmet a témában. Ez jobban tetszett, mint a Háromszög vagy az Időbűnök, amik igen hasonlóak. El lehet benne veszteni a fonalat néha-néha, de azért a végére nagyjából kitisztul.
Mindenképp ajánlom azoknak, akik szeretik az agyalós sci-fiket. 7/10
Ja és az Időhuroknál mindenképp jobb. | Itt legalább senki nem dugja meg önmagát... 😀 |
dugo93
Kétszer vagy háromszor megnéztem, de még legalább egyszer meg kellene néznem, hogy minden apró részlet világos legyen.
Ezen az oldalon tisztázzák a dolgokat, és a rendező is ad pár tippet a teljes képre: taylorholmes.com/2015/06/19/movie-coherence-explained-and-interview-with-director-james-ward-byrkit/
több mint 8 éve
dugo93
4 233
Coherence:Láttam már pár filmet a témában. Ez jobban tetszett, mint a Háromszög vagy az Időbűnök, amik igen hasonlóak. El lehet benne veszteni a fonalat néha-néha, de azért a végére nagyjából kitisztul.
Mindenképp ajánlom azoknak, akik szeretik az agyalós sci-fiket. 7/10
Ja és az Időhuroknál mindenképp jobb. | Itt legalább senki nem dugja meg önmagát... 😀 |
több mint 8 éve
Csomó jót ellőttetek. 😀Akkor soroljunk pár igazán gonosz karaktert.Patrick Bateman
Nem olcsó horror figurákra gondoltam.
Max Cady
Bobby Peru
Mildred nővér
Vidal kapitány
Janek
Annie Wilkes
Gordon Gekko
Norman Stansfield
deyell
Ami eszembe jutott:
Jigsaw
Mickey és Mallory Knox
John Doe
Hannibal Lecter
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
nekem Gekko nem volt gonosz csak ravasz inkább:
Jack Torrance
vagy Giliszta
több mint 8 éve
deyell
11 702
Akkor soroljunk pár igazán gonosz karaktert.Patrick Bateman
Nem olcsó horror figurákra gondoltam.
Max Cady
Bobby Peru
Mildred nővér
Vidal kapitány
Janek
Annie Wilkes
Gordon Gekko
Norman Stansfield
choose life
több mint 8 éve
Akkor soroljunk pár igazán gonosz karaktert.Nem olcsó horror figurákra gondoltam.
Max Cady
Bobby Peru
Mildred nővér
Vidal kapitány
....
több mint 8 éve
Nem is lattam a mostani filmek közt olyat ami eszembe jutna...
több mint 8 éve
Igen valahogy az embernek kell a szenvedés megmondta Smith ügynök is.Igen, valószínűleg ez így van. Amerikai szépség is top20-as. 😊 Korcs szerelmek is nagyon-nagyon erős.
ha 20 ig mentem volna biztos benne lett volna még pár léleknyomorgató film mint pl az amerikai szépség,a faun labirintusa,korcs szerelmek....
Janek
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv