Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
1 napja
Ő az NKH rendszert szapulja, az más kávéház.Akartam időpontot foglalni a régi autóm forgalomból kivonására a tatabányai kormányhivatalba. Május 28. a legkorábbi szabad időpont. MI A FASZ?!ajánlom Kopasz (Becsületesnepper) yt csatornáját, mondd cifra dolgokat erre az egészre, konkrétan múlt héten is foglalkozott ezzel
Mikey
NB2
1 napja
Akartam időpontot foglalni a régi autóm forgalomból kivonására a tatabányai kormányhivatalba. Május 28. a legkorábbi szabad időpont. MI A FASZ?!ajánlom Kopasz (Becsületesnepper) yt csatornáját, mondd cifra dolgokat erre az egészre, konkrétan múlt héten is foglalkozott ezzel
Mikey
1 napja
Nyugi mi is már március elején lefoglaltuk az útlevél időpontot mára. De kb február óta néztem h mikor nyitják meg 😊😀😀😀 Igen.Akartam időpontot foglalni a régi autóm forgalomból kivonására a tatabányai kormányhivatalba. Május 28. a legkorábbi szabad időpont. MI A FASZ?!Az évszám legalább 2025? 😊
Mikey
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Mikey
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
1 napja
😀😀😀 Igen.Akartam időpontot foglalni a régi autóm forgalomból kivonására a tatabányai kormányhivatalba. Május 28. a legkorábbi szabad időpont. MI A FASZ?!Az évszám legalább 2025? 😊
Mikey
bcsarli, Udvari Főkóstoló
1 napja
Akartam időpontot foglalni a régi autóm forgalomból kivonására a tatabányai kormányhivatalba. Május 28. a legkorábbi szabad időpont. MI A FASZ?!Az évszám legalább 2025? 😊
Mikey

1 napja
Akartam időpontot foglalni a régi autóm forgalomból kivonására a tatabányai kormányhivatalba. Május 28. a legkorábbi szabad időpont. MI A FASZ?!
2 napja
Mi a francért kell beállni hétvégi nagybevásárlással a gyorspénztárba??? Nyilván 50 terméknél legalább 3x kell segítséget hívni, ott van 10 percig és foglalja a helyet. Ennél hamarább végzett volna ha beáll a rendesbe.Én pl azért szoktam beállni, mert mire a szalagos pénztárnál látótávolságon belülre kerülnék, addigra már el is pakoltam mindent a gyorsban. (Vagy ha gyerekkel vagyok, akkor azért, mert tetszik nekik, hogy ők húzhatják le a vonalkódot.) No meg mert gyorsabban végzek így is, mint azok, akik feleannyi dologgal állnak be a gyorspénztárba.
(kivéve ha csalni akart)
NB2
2 napja
Mi a francért kell beállni hétvégi nagybevásárlással a gyorspénztárba??? Nyilván 50 terméknél legalább 3x kell segítséget hívni, ott van 10 percig és foglalja a helyet. Ennél hamarább végzett volna ha beáll a rendesbe.(kivéve ha csalni akart)
5 napja
Ez van ha a TEK titkos és álcázott műveleti központjának rakodóterületére parkolsz, amikor épp várják a kajafutárt.Ez igy van, nem lattam/figyeltem a tablat annyira artatlan hely volt. Bar most sem ertem ki es mit rakodik ott ejszaka. Bosszankodasom targya hogy bar mas teruleten lennenek ennyire elesek a szervek. Gondolom kiszurtak kameran es mar kuldtek is a trailert.Koszonom annak a munkaja rendkivul modon igenyes fasznak aki fel ora alatt kiszurta majd elszallitatta az automat hajnali 1-kor egy "rakodasi" teruletrol egy embernemjararra ures utcabol potom 40 ezert forintert. Vannak meg tiszteletre melto fontos munkak. Persze ket papir kitoltese a telephelyen tovabb tartott mint az egesz traileres muvelet.de mondjuk te alltal rossz helyre.minden rossz indulat nelkul irom
JéBé
YoungZeeZee
JéBé
Valójában inkább a telephely biztonsági szolgálata szúrhatta ki, akiknek a rakodási területére álltál, és hívta őket. A legtöbb rakodási idős korlátozás napközbenre esik, merthogy akkor szállítanak, de van, ahol direkt éjszakára szól a korlátozás, és mivel szállítást várhattak, a kamerát nézve nem tudták, hogy mikor jössz vissza így intézkedtek.
Amúgy meg miért nem taxival jársz kurvázni? Komfortosabb.

5 napja
Megállni vagy várakozni tilos volt-e a tábla, ha utóbbi, akkor állandó, vagy időszakos?Ez igy van, nem lattam/figyeltem a tablat annyira artatlan hely volt. Bar most sem ertem ki es mit rakodik ott ejszaka. Bosszankodasom targya hogy bar mas teruleten lennenek ennyire elesek a szervek. Gondolom kiszurtak kameran es mar kuldtek is a trailert.Koszonom annak a munkaja rendkivul modon igenyes fasznak aki fel ora alatt kiszurta majd elszallitatta az automat hajnali 1-kor egy "rakodasi" teruletrol egy embernemjararra ures utcabol potom 40 ezert forintert. Vannak meg tiszteletre melto fontos munkak. Persze ket papir kitoltese a telephelyen tovabb tartott mint az egesz traileres muvelet.de mondjuk te alltal rossz helyre.minden rossz indulat nelkul irom
JéBé
YoungZeeZee
JéBé
5 napja
Koszonom annak a munkaja rendkivul modon igenyes fasznak aki fel ora alatt kiszurta majd elszallitatta az automat hajnali 1-kor egy "rakodasi" teruletrol egy embernemjararra ures utcabol potom 40 ezert forintert. Vannak meg tiszteletre melto fontos munkak. Persze ket papir kitoltese a telephelyen tovabb tartott mint az egesz traileres muvelet.
JéBé

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
5 napja
Ez igy van, nem lattam/figyeltem a tablat annyira artatlan hely volt. Bar most sem ertem ki es mit rakodik ott ejszaka. Bosszankodasom targya hogy bar mas teruleten lennenek ennyire elesek a szervek. Gondolom kiszurtak kameran es mar kuldtek is a trailert.Koszonom annak a munkaja rendkivul modon igenyes fasznak aki fel ora alatt kiszurta majd elszallitatta az automat hajnali 1-kor egy "rakodasi" teruletrol egy embernemjararra ures utcabol potom 40 ezert forintert. Vannak meg tiszteletre melto fontos munkak. Persze ket papir kitoltese a telephelyen tovabb tartott mint az egesz traileres muvelet.de mondjuk te alltal rossz helyre.minden rossz indulat nelkul irom
JéBé
YoungZeeZee
5 napja
YoungZeeZee
8 951
Koszonom annak a munkaja rendkivul modon igenyes fasznak aki fel ora alatt kiszurta majd elszallitatta az automat hajnali 1-kor egy "rakodasi" teruletrol egy embernemjararra ures utcabol potom 40 ezert forintert. Vannak meg tiszteletre melto fontos munkak. Persze ket papir kitoltese a telephelyen tovabb tartott mint az egesz traileres muvelet.de mondjuk te alltal rossz helyre.minden rossz indulat nelkul irom
JéBé
5 napja
Koszonom annak a munkaja rendkivul modon igenyes fasznak aki fel ora alatt kiszurta majd elszallitatta az automat hajnali 1-kor egy "rakodasi" teruletrol egy embernemjararra ures utcabol potom 40 ezert forintert. Vannak meg tiszteletre melto fontos munkak. Persze ket papir kitoltese a telephelyen tovabb tartott mint az egesz traileres muvelet.
6 napja
Jól ismerem a Mátrát,itt éltem mindig is.Amikor megyek az autóval,és két település közt haladunk,rengeteg balfék totojázik 40-50 km/h-val ott,ahol elméletileg 90-el is lehetne menni. (kitépem a hajam közben,mert amint van 80 méter egyenes tökig kihúzza,hogy aztán beleálljon a fékbe,azon a kis szakaszon se legyen esélyed megelőzni)Bezzeg viszont amint beérünk lakott területre,mintha mindjárt másik bolygón járnánk,tolja neki 60-70-el....hogy aztán onnan kiérve megint tötymörögjünk. Lehet valami biztonságérzetet ad embereknek az ha lakott területen kell közlekedni,ott valahogy jobban merik tolni.
6 napja
Lányom volt osztálytársának apukáját tegnap gázolták halálra, mikor közútkezelőként segíteni akart egy idős hölgyön, aki szintén meghalt. 3 gyerek maradt félárván. Rohadjon meg az összes gyorshajtó. Jól tetted, hogy jelezted a szarházinak. Mondjuk a reakcióból ítélve nem értette mi a gond.persze, hogy nem. ő magát az emberiség nagy részénél feljebb valónak tartja, kb ez jött le abból ahogy és amiket ordibált az irányomba.
Tactful Cactus, a poloska
amúgy én sem tartom be feltétlen a sebesség határokat de gyorshajtás meg gyorshajtás között is van különbség szerintem. egy faluban egy olyan utcában ahol pont elfér két autó egymás mellett és a korábban leírtak az utca jellemzői a 100+ km/h-val való végig döngetés szombat reggel 10 óra körül ami ráadásul az évben az első 20 fok körüli napos hétvége és kirajzik mindenki, az a kategória ami átvitt egy eddig általam sem ismert ingerküszöböt...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
6 napja
De, a gyorshajtás is gond mert lehet akármekkora tudásod (vagy azt hiszed magadról hogy van, ès ha sokáig gyorsan mèsz ez mèg erősödik is benned) többszörösen nagyobb az esèly hogy olyan szitu adódik amit nem tudsz kivèdeni. Azon szoktam mosolyogni (meg időnként bosszankodni, amikor vakaki nagyon a hátamba mászik ès erősködik hogy megelőzzön mikor èn sem tudok jobban haladni az előttem lèvők miatt) hogy nagy nehezen túl jut mondjuk rajtam meg mondjuk kèt kocsin, de aztán 10 perc múlva kb ugyanakkor jutunk hasonló vagy ugyan arra helyre. Közben 2x majdnem ütközött a szemközti sávban jövővel. Gratulálok ezèrt megèrte emberkedni (vagy három elagazassal kèsőbb lefordul....)Lányom volt osztálytársának apukáját tegnap gázolták halálra, mikor közútkezelőként segíteni akart egy idős hölgyön, aki szintén meghalt. 3 gyerek maradt félárván. Rohadjon meg az összes gyorshajtó. Jól tetted, hogy jelezted a szarházinak. Mondjuk a reakcióból ítélve nem értette mi a gond.Nem a gyorshajtás a gond, hanem a tudáshiány meg a nemtörődömség. Lehet más lenne a helyzet, ha a jogosítvány szerzés nem csak a bevételről szólna és a közlekedés szabályozásánál sem az lenne a fő szempont.
🤘 gaben 🤘
6 napja
Sajnos nem az a gond. A tágabb családban van aki a közútkezelőnél dolgozik, ( | bár nem értem még miért | ) ritkán beszélünk, de durva történeteket mesél az alap, hogy egy útterelésnél néhányan leköpik......Lányom volt osztálytársának apukáját tegnap gázolták halálra, mikor közútkezelőként segíteni akart egy idős hölgyön, aki szintén meghalt. 3 gyerek maradt félárván. Rohadjon meg az összes gyorshajtó. Jól tetted, hogy jelezted a szarházinak. Mondjuk a reakcióból ítélve nem értette mi a gond.Nem a gyorshajtás a gond, hanem a tudáshiány meg a nemtörődömség. Lehet más lenne a helyzet, ha a jogosítvány szerzés nem csak a bevételről szólna és a közlekedés szabályozásánál sem az lenne a fő szempont.
🤘 gaben 🤘
Sajnos ez egy ilyen ország.
6 napja
Lányom volt osztálytársának apukáját tegnap gázolták halálra, mikor közútkezelőként segíteni akart egy idős hölgyön, aki szintén meghalt. 3 gyerek maradt félárván. Rohadjon meg az összes gyorshajtó. Jól tetted, hogy jelezted a szarházinak. Mondjuk a reakcióból ítélve nem értette mi a gond.Nem a gyorshajtás a gond, hanem a tudáshiány meg a nemtörődömség. Lehet más lenne a helyzet, ha a jogosítvány szerzés nem csak a bevételről szólna és a közlekedés szabályozásánál sem az lenne a fő szempont.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
6 napja
Lányom volt osztálytársának apukáját tegnap gázolták halálra, mikor közútkezelőként segíteni akart egy idős hölgyön, aki szintén meghalt. 3 gyerek maradt félárván. Rohadjon meg az összes gyorshajtó. Jól tetted, hogy jelezted a szarházinak. Mondjuk a reakcióból ítélve nem értette mi a gond.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
6 napja
Több év után először mentem megint vonattal, erre a gyerekvasút is lerobbant Jánosjegynél 😀 csak egy óra késés a 40 perces úton

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
6 napja
Pedig most gondolkozok, hogy vegyek egyet, de akkor inkább mégse 😊 Egyébként meg nem tudom mit vártál egy olyantól aki agyilag nem ér fel oda, hogy százzal nem megyünk városban...Egy büdös paraszt ma délelőtt kb 10 körül a falu egyik legforgalmasabb utcáján kb 100km/h-val durrant végig a batár nagy új x5-vel. Előtte 10 perccel indultak el biciklivel a gyerekeim többed magukkal, nyílván elég sokan járnak erre amúgy is. Játszótér, önkormanyzati bérlakások is vannak az utcában, sok kis kereszt utca mindenféle, szóval tényleg nagy esélye van, hogy emberekkel találkozol ha itt közlekedsz. Ezúttal szerencsére nem halt meg senki. Onnan tudom belőni a sebességét nagyjából, hogy én magam 60 km/h-val haladtam de a tükörből végig láttam ahogy közeledik amint ráfordult az utcára, illetve ahogy kikerült volt köztünk minimum 20 km/h sebesség különbség utána meg még gyorsított is. Utána mentem, szerencsére(?) jól következtettem ki merre mehetett el. Pont betolatott a portajára mikor odaértem a kocsi beállójára, de az elektromos kapuja már be volt csukva. Kiszálltam a kocsiból a mondom gyere már ide szeretnék valamit mondani. Ki se szállt a kocsiból csak lehúzott ablakon kihajolt h mi a faszt akarok. Na erre sajnos nekem is elgurult a gyógyszer, egy ízes hova a kurva anyadba sietsz ennyire felhanggal kezdtem a mondókámat. Ezután igyekeztem megértetni vele, hogy egyáltalán nem oké 100al száguldozni belterületen olyan helyen ahol gyerekek is bicikliznek, közlekednek, játszanak esetleg stb... gondolkozzon, felnőtt ember létére. Szerintem ebből semmit nem fogott fel mert csak arra volt képes, hogy torka szakadtából ordított kifele nekem, hogy takarodjak a házától mert kijön és megöl, eltapos stb.... Ez ment kb fél percig, aztán beültem a kocsiba és eljöttem. Soha életemben nem csináltam még ilyet, remélem soha többé nem is kell majd, de végtelenül elszomorít, hogy egy ilyen agyhalott bunkó beképzelt büdös parasztnak semmi sem szent, és bele se gondol egy másodpercre se abba, hogy milyen tragédiát okozhat. Nagypofájú bekézelt szarházi.Tudom nagyon előítéletes vagyok, de mi a tökömet vársz egy béemvéstől?
peach
Ő már valaki, BMW tulajdonos!
Ez igaz a 200 ezres és a 40 milliósra is.
Külön kaszt.
kittli

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
6 napja
Egy büdös paraszt ma délelőtt kb 10 körül a falu egyik legforgalmasabb utcáján kb 100km/h-val durrant végig a batár nagy új x5-vel. Előtte 10 perccel indultak el biciklivel a gyerekeim többed magukkal, nyílván elég sokan járnak erre amúgy is. Játszótér, önkormanyzati bérlakások is vannak az utcában, sok kis kereszt utca mindenféle, szóval tényleg nagy esélye van, hogy emberekkel találkozol ha itt közlekedsz. Ezúttal szerencsére nem halt meg senki. Onnan tudom belőni a sebességét nagyjából, hogy én magam 60 km/h-val haladtam de a tükörből végig láttam ahogy közeledik amint ráfordult az utcára, illetve ahogy kikerült volt köztünk minimum 20 km/h sebesség különbség utána meg még gyorsított is. Utána mentem, szerencsére(?) jól következtettem ki merre mehetett el. Pont betolatott a portajára mikor odaértem a kocsi beállójára, de az elektromos kapuja már be volt csukva. Kiszálltam a kocsiból a mondom gyere már ide szeretnék valamit mondani. Ki se szállt a kocsiból csak lehúzott ablakon kihajolt h mi a faszt akarok. Na erre sajnos nekem is elgurult a gyógyszer, egy ízes hova a kurva anyadba sietsz ennyire felhanggal kezdtem a mondókámat. Ezután igyekeztem megértetni vele, hogy egyáltalán nem oké 100al száguldozni belterületen olyan helyen ahol gyerekek is bicikliznek, közlekednek, játszanak esetleg stb... gondolkozzon, felnőtt ember létére. Szerintem ebből semmit nem fogott fel mert csak arra volt képes, hogy torka szakadtából ordított kifele nekem, hogy takarodjak a házától mert kijön és megöl, eltapos stb.... Ez ment kb fél percig, aztán beültem a kocsiba és eljöttem. Soha életemben nem csináltam még ilyet, remélem soha többé nem is kell majd, de végtelenül elszomorít, hogy egy ilyen agyhalott bunkó beképzelt büdös parasztnak semmi sem szent, és bele se gondol egy másodpercre se abba, hogy milyen tragédiát okozhat. Nagypofájú bekézelt szarházi.Tudom nagyon előítéletes vagyok, de mi a tökömet vársz egy béemvéstől?
peach
Ő már valaki, BMW tulajdonos!
Ez igaz a 200 ezres és a 40 milliósra is.
Külön kaszt.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
6 napja
Egy büdös paraszt ma délelőtt kb 10 körül a falu egyik legforgalmasabb utcáján kb 100km/h-val durrant végig a batár nagy új x5-vel. Előtte 10 perccel indultak el biciklivel a gyerekeim többed magukkal, nyílván elég sokan járnak erre amúgy is. Játszótér, önkormanyzati bérlakások is vannak az utcában, sok kis kereszt utca mindenféle, szóval tényleg nagy esélye van, hogy emberekkel találkozol ha itt közlekedsz. Ezúttal szerencsére nem halt meg senki. Onnan tudom belőni a sebességét nagyjából, hogy én magam 60 km/h-val haladtam de a tükörből végig láttam ahogy közeledik amint ráfordult az utcára, illetve ahogy kikerült volt köztünk minimum 20 km/h sebesség különbség utána meg még gyorsított is. Utána mentem, szerencsére(?) jól következtettem ki merre mehetett el. Pont betolatott a portajára mikor odaértem a kocsi beállójára, de az elektromos kapuja már be volt csukva. Kiszálltam a kocsiból a mondom gyere már ide szeretnék valamit mondani. Ki se szállt a kocsiból csak lehúzott ablakon kihajolt h mi a faszt akarok. Na erre sajnos nekem is elgurult a gyógyszer, egy ízes hova a kurva anyadba sietsz ennyire felhanggal kezdtem a mondókámat. Ezután igyekeztem megértetni vele, hogy egyáltalán nem oké 100al száguldozni belterületen olyan helyen ahol gyerekek is bicikliznek, közlekednek, játszanak esetleg stb... gondolkozzon, felnőtt ember létére. Szerintem ebből semmit nem fogott fel mert csak arra volt képes, hogy torka szakadtából ordított kifele nekem, hogy takarodjak a házától mert kijön és megöl, eltapos stb.... Ez ment kb fél percig, aztán beültem a kocsiba és eljöttem. Soha életemben nem csináltam még ilyet, remélem soha többé nem is kell majd, de végtelenül elszomorít, hogy egy ilyen agyhalott bunkó beképzelt büdös parasztnak semmi sem szent, és bele se gondol egy másodpercre se abba, hogy milyen tragédiát okozhat. Nagypofájú bekézelt szarházi.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
7 napja
Szép sztoritelex.hu/belfold/2025/04/11/autizmus-iskola-gyermekvedelem-jelzorendszer-szulok-szexualis-bantalmazas-reakcio-rendorseg

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta