Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 642 — Poloska confirmed
Végül is igen 10-ből 9 helyes válasszal megbukni EUB vizsgán tényleg teljesen korrekt. A 2. beugró kérdést basztam el, ergó el se fogja olvasni.
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 222 — Eagles fan
Szállodai wifi :mad:

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 246 — NFL bracket champion '26
kedden du. elküldtem a konzulensemnek a szakdogám általam véglegesnek gondolt verzióját átnézésre, azóta se válaszolt, fogy a türelmem, jövő keddig kellene leadnom...empty taxi
Ma 20:22-kor meg is érkezett a válasz.empty taxi
Hát azért átnézni egy egész szakdogát meló mellett az nem félórás feladat...Rajna
Tudom. Ennek ellenére a BA-s konzulensem minden esetben max másnap válaszolt, de nem vok elkésve úgyh nem panaszkodok.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Rajna Tennessee Titans 8 007 — Nega Scott
kedden du. elküldtem a konzulensemnek a szakdogám általam véglegesnek gondolt verzióját átnézésre, azóta se válaszolt, fogy a türelmem, jövő keddig kellene leadnom...empty taxi
Ma 20:22-kor meg is érkezett a válasz.empty taxi
Hát azért átnézni egy egész szakdogát meló mellett az nem félórás feladat...

több mint 13 éve
Ma 20:22-kor meg is érkezett a válasz.

Madden hates me.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem is floridára gondoltam, hanm az usa egészére, persze ez nem jelenti azt, hogy az usa minden egyes bevásárlóközpontjában voltam, hogy állításomat leellenőrizhessem 😛

Florida és Kalifornia - vagy akár Hawaii - más-más okokból nem annyira "tipikus amerika", mint a többi államjjncaa
Ezt csak megerősíteni tudom 😊
több mint 13 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 862 — no es importante
hmm, SD-ban nem sokat láttam...sőt...JC6
kalifornia és florida kissé más esetjjncaa
jó, de nem Floridát írtál, hanem azt, hogy USA. peaceJC6
nem is floridára gondoltam, hanm az usa egészére, persze ez nem jelenti azt, hogy az usa minden egyes bevásárlóközpontjában voltam, hogy állításomat leellenőrizhessem 😛

Florida és Kalifornia - vagy akár Hawaii - más-más okokból nem annyira "tipikus amerika", mint a többi állam

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
akkor soha ne költözz az USA-ba, előre szólok 😀 ott minden mall előtt elektromos bevásárlókocsik is vannak, hogy a dagadt disznajának maximum a kocsi és a bejárati ajtó kozötti távolságot kelljen gyalog megtenniejjncaa
kalifornia és florida kissé más esetjjncaa
jó, de nem Floridát írtál, hanem azt, hogy USA. peace
több mint 13 éve
akkor soha ne költözz az USA-ba, előre szólok 😀 ott minden mall előtt elektromos bevásárlókocsik is vannak, hogy a dagadt disznajának maximum a kocsi és a bejárati ajtó kozötti távolságot kelljen gyalog megtenniejjncaa
kalifornia és florida kissé más eset

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
hmm, SD-ban nem sokat láttam...sőt...
több mint 13 éve
Rühellem, amikor a köcsög, lusta, dagadt, büdös angol öregasszony a boltban majdnem halálra gázol azzal az elektromos izével, amivel az összes nyugdíjas csapat, hogy ne kelljen megmozdulniuk, és még neki áll feljebb. Ott ül a monster azon a micsodán, de nem előre néz, hanem oldalra, de közben húzza neki bitangul. A bélbántalamaikról kérdés nélkül csacsogó valamint a buszmegállóban falembereket megszégyenítő panceke-ket kiosztó magyar nyugdíjasok is megérik a pénzüket, de ezek az angolok......lotus86
akkor soha ne költözz az USA-ba, előre szólok 😀 ott minden mall előtt elektromos bevásárlókocsik is vannak, hogy a dagadt disznajának maximum a kocsi és a bejárati ajtó kozötti távolságot kelljen gyalog megtennie

---
több mint 13 éve
lotus86 New York Giants 1 090 — Saquon Barkley
Rühellem, amikor a köcsög, lusta, dagadt, büdös angol öregasszony a boltban majdnem halálra gázol azzal az elektromos izével, amivel az összes nyugdíjas csapat, hogy ne kelljen megmozdulniuk, és még neki áll feljebb. Ott ül a monster azon a micsodán, de nem előre néz, hanem oldalra, de közben húzza neki bitangul. A bélbántalamaikról kérdés nélkül csacsogó valamint a buszmegállóban falembereket megszégyenítő panceke-ket kiosztó magyar nyugdíjasok is megérik a pénzüket, de ezek az angolok......

Magyar New York Giants Blog! Mert megérdemled!
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 110 — Axel Foley
A melletünk lévő kollégium étkezőjében cigánylakodalom van.
Az igazi önmutogató hangoskodó kafferbivaly kinézetű vajdák fémjelezte eseményt nem volt kedvünk élőben hallgatni, így anyosomékhoz menekültünk.

több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 455
Aki 1 héttel határidő előtt elkészül vele az meg is érdemli!!! Határidő után 1-2 nappal kell elkészülni vele, ha pont aznap az még elfogadható 😛 😀

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Te sem kapkodtad el.
több mint 13 éve
kedden du. elküldtem a konzulensemnek a szakdogám általam véglegesnek gondolt verzióját átnézésre, azóta se válaszolt, fogy a türelmem, jövő keddig kellene leadnom...

Madden hates me.
több mint 13 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 274 — Bears & Illinois fan
kurva élet bazmegHöri
Bővebben?

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 110 — Axel Foley
NFL csevegőt ezentúl hanyagolom. Nem fogok 5 oldalakat átlapozni, hogy átugorjam a témát, ami nem érdekel. Nevetséges az a parttalan vita, ami ott folyik. Vissza a külön topikot a témának!!!GRAFI
Ezért lett minden divíziónak külön csevegője. 😉

több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
NFL csevegőt ezentúl hanyagolom. Nem fogok 5 oldalakat átlapozni, hogy átugorjam a témát, ami nem érdekel. Nevetséges az a parttalan vita, ami ott folyik. Vissza a külön topikot a témának!!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Én meg sose értettem, hogy mi a faszért van valaki annyit időn WC-n,hogy olvasgasson/játszon közbe.
Odamegyek elvégzem a dolgom kb 1 perc és kész, ez alatt nem lehet rekordot dönteni 😀Toca
nekem sztem 5 perc az átlagidőm ha nagydologról van szó, az elején elkezdem ugye, aztán úgy belemelegedem, meg olyan jól megy, hogy kint is folytatom és voálá, nemsokára ott az új rekord 😀kristof
kint is folytatod? hát ezen beszartam 😀
több mint 13 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
nekem sztem 5 perc az átlagidőm ha nagydologról van szó, az elején elkezdem ugye, aztán úgy belemelegedem, meg olyan jól megy, hogy kint is folytatom és voálá, nemsokára ott az új rekord 😀kristof
Én meg azt hittem, a betörők kenték össze a Hermant. 😊

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
kurva élet bazmeg

több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 296 — Vikings fan
nekem sztem 5 perc az átlagidőm ha nagydologról van szó, az elején elkezdem ugye, aztán úgy belemelegedem, meg olyan jól megy, hogy kint is folytatomkristof
Ez így kiragadva a környezetből eléggé érdekes szarási szokást mutat 😂fetomy
miért? szarik a világra, ennyi 😀davemayer
Nekem a SouthPark rész jutott eszembe amikor szarási rekordokat döntenek 😀 K
Kristof továbbfejlesztette 😀
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 15 476 — "Grammar maci"
nekem sztem 5 perc az átlagidőm ha nagydologról van szó, az elején elkezdem ugye, aztán úgy belemelegedem, meg olyan jól megy, hogy kint is folytatomkristof
Ez így kiragadva a környezetből eléggé érdekes szarási szokást mutat 😂fetomy
miért? szarik a világra, ennyi 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Ez így kiragadva a környezetből eléggé érdekes szarási szokást mutat 😂