Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 897
Úgy néz ki hogy nyár végén osztályozó vizsga egy másik iskolában, októberben érettségi, februártól keresztfélévvel főiskola.
több mint 13 éve
1 nappal ballagás, 3 nappal érettségi előtt a semmiből megszüntették a tanulói jogviszonyomat az iskolával= Nem kapok bizonyítványt, olyan mintha idén nem is jártam volna sehova, nem mehetek érettségire, nem mehetek főiskolára. 4-es 5-ös tanuló vagyok, elbasztam az egészet az igazolatlan órákkal... Mivel mindenhol ma vannak az osztályozó értekezletek így esélytelen másik iskolából bizonyítványt kiállíttatni a jegyeim alapján. A határozaton amit kaptam április 25-i keltezés van, ha akkor odaadják egy hét alatt tudtam volna másik iskolához menni, így hogy ma adták oda teljesen ellehetetlenítenek MINDENT. Életemben nem voltam még ennyire padlón 😐JayB
Jogorvoslat, annak halasztó hatálya?
Talán az Oktatási Hivatal a hatáskörrel rendelkező szerv erre!
Persze csak hasból írom ezeket.vadibandi
Voltam otkatási hivatalnál, teljesen jogosan rúgtak ki mivel 30 órát meghaladta az igazolatlan hiányzás. Én ezért senkit nem is hibáztatok mert magamnak csináltam de az undorító hogy ezzel eddig kellet várni...
több mint 13 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 266 — Saturday Night Lights
1 nappal ballagás, 3 nappal érettségi előtt a semmiből megszüntették a tanulói jogviszonyomat az iskolával= Nem kapok bizonyítványt, olyan mintha idén nem is jártam volna sehova, nem mehetek érettségire, nem mehetek főiskolára. 4-es 5-ös tanuló vagyok, elbasztam az egészet az igazolatlan órákkal... Mivel mindenhol ma vannak az osztályozó értekezletek így esélytelen másik iskolából bizonyítványt kiállíttatni a jegyeim alapján. A határozaton amit kaptam április 25-i keltezés van, ha akkor odaadják egy hét alatt tudtam volna másik iskolához menni, így hogy ma adták oda teljesen ellehetetlenítenek MINDENT. Életemben nem voltam még ennyire padlón 😐JayB
Szerintem próbálj fellebbezni (Oktatási Hivatal, oktatási ombudsman), de ami biztos, hogy gyorsan kérjél jogi segítséget. Ez egy közigazgatási eljárás, ha jól tudom, tehát a fenntartóhoz (amelyik most az illetékes kormányhivatal) is fordulhatsz. Szerintem.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Jogorvoslat, annak halasztó hatálya?
Talán az Oktatási Hivatal a hatáskörrel rendelkező szerv erre!
Persze csak hasból írom ezeket.

több mint 13 éve
1 nappal ballagás, 3 nappal érettségi előtt a semmiből megszüntették a tanulói jogviszonyomat az iskolával= Nem kapok bizonyítványt, olyan mintha idén nem is jártam volna sehova, nem mehetek érettségire, nem mehetek főiskolára. 4-es 5-ös tanuló vagyok, elbasztam az egészet az igazolatlan órákkal... Mivel mindenhol ma vannak az osztályozó értekezletek így esélytelen másik iskolából bizonyítványt kiállíttatni a jegyeim alapján. A határozaton amit kaptam április 25-i keltezés van, ha akkor odaadják egy hét alatt tudtam volna másik iskolához menni, így hogy ma adták oda teljesen ellehetetlenítenek MINDENT. Életemben nem voltam még ennyire padlón 😐
több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
"Charley Casserly describes how the Dallas Cowboys have managed to assemble a perfect team in the 2012 NFL Draft." - nfl.com

Jajj hányingerem van, hogy minden évben agyonhypeolják a dallast...kzol
há! 😂 😂
ezt pont egy eagles drukker mondja a tavalyi "dreamteam" offseason után?

nem tudom amugy te mit értesz hype alatt de a 2007es 13-3as szezonunk óta egyáltalán nem volt hypeolva csapat(megjegyzem nem is nagyon volt mire).a 2010es offseasont lehet még talán Bryant draftolása miatt,ott volt több szó a dallasról.de ugy nagy általánosságban nem hiszem hogy többet lennénk mi a médiában mint az eagles vagy a giants.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 15 476 — "Grammar maci"
lomtalanítás....

Házak elé lerakott szemét, amire rágyűlnek a hangos cigányok, mint legyek a szarra... Miért jó ez?...Black_Adder
Spanolnak a fajtabeliekkel, where's the problem?empty taxi
nálunk itt zuglóban a fákra ki van írva kartonpapírra hogy "lomra foglalt" :rolleyes:

bár amelyik cigót ez visszatartja az be is csukhatja a boltot 😂 😂 😂

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 246 — NFL bracket champion '26
lomtalanítás....

Házak elé lerakott szemét, amire rágyűlnek a hangos cigányok, mint legyek a szarra... Miért jó ez?...Black_Adder
Spanolnak a fajtabeliekkel, where's the problem?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Mert így olyan mintha nem a kukába dobtad volna ki a szemetedet.
több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 455
lomtalanítás....

Házak elé lerakott szemét, amire rágyűlnek a hangos cigányok, mint legyek a szarra... Miért jó ez?...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 13 éve
kzol Philadelphia Eagles 746 — Eagles fan
"Charley Casserly describes how the Dallas Cowboys have managed to assemble a perfect team in the 2012 NFL Draft." - nfl.com

Jajj hányingerem van, hogy minden évben agyonhypeolják a dallast...
több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
nekem is csak egyszer fordult elő ez a terápia, de akkor a tömött fogam gyulladt be ami eléggé kemény kis fájdalommal járt. Nagy pech volt, hogy a semmi közepén kellett ülnöm céges építő tréjningen és esélyem nem volt fájdalomcsillapítót venni.
Majd jött a remek ötlet a pálinkával... 😀

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 110 — Axel Foley
csatlakoznék a fogfájósokhoz én is, inni nemtok, hideget pláne, már aludni se nagyon, és csak jövő csüt-re kaptam időpontot...kirááááály 😡@@Divat
Dugd be a füledet vattával, kicsit enyhít.Bazzani
pálinka ko-ig, utána legalább aludni lehet... 😀Habi
Nekem az sohasem segített, sajnos vagy nem sajnos.
Most nyomom a Flector port, bár meglepetésemre egyre kevésbé fáj.
Ha nem lenne gyógyszerem tuti fájna jobban...

több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
csatlakoznék a fogfájósokhoz én is, inni nemtok, hideget pláne, már aludni se nagyon, és csak jövő csüt-re kaptam időpontot...kirááááály 😡@@Divat
Dugd be a füledet vattával, kicsit enyhít.Bazzani
pálinka ko-ig, utána legalább aludni lehet... 😀

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Dugd be a füledet vattával, kicsit enyhít.

több mint 13 éve
catattack 3 520
Innen töröltétek a hozzászólásomat, vagy csak nem írtam meg? :o

Miért töröltétek?
több mint 13 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 164
ha fáj, minek időpont?

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 285
Maszek?
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
csatlakoznék a fogfájósokhoz én is, inni nemtok, hideget pláne, már aludni se nagyon, és csak jövő csüt-re kaptam időpontot...kirááááály 😡@@

|
több mint 13 éve
Na kihúzták az első bölcsességfogam, már csak 3 maradt. Folytatás 4 hét múlva.
Megértem, hogy ki kell húzni, de attól még kurva szar.
Jó lesz így draftot nézni.

több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Imádom az ügyvédeket...

http://index.hu/belfold/2012/04/27/cozma-gyilkossag_jogeros_itelet/

"Mindkét ügyvéd kifogásolta az ügy emberölési minősítését, szerintük Raffaelék nem akartak ölni."

Jah, mert azt, aki már kimenekül az utcára és utána szíven szúrják, azt biztos csak meg akarták simogatni. Meg aki a társának segítve guggol nekik háttal és úgy szúrják vesén, azt is...

Vagy ez csak szerintem undorító?StormST
Nem értem.... Ha késelés közben lelövöm, én is kapnék ennyit.
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
basszák meg magukat, akik ellopták öcsém telefonját. régi szar volt, úgyhogy nekik biztos kevesebbet ér, mint amennyibe nekünk csak egy új sim-kártya fog kerülni

több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
undorító köcsög kábelszat... persze, hogy elment a netem fél 4-kor a draft közben...
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 222 — Eagles fan
Az ügyvédnek ez a dolga, de egyébként szerintem is undorító...

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Attól, hogy nem akarták, még megtették. Nyilván nem megölni akarták, csak "móresre tanítani".
Remélem sokáig fognak börtönben rohadni.