Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 13 éve
Hogy egy Bergman-film és egy ZS kategóriás, óriáscápás film között mutatkoznak ilyen különbségek az világosabb (ki ki döntse el, hogy melyiknek a javára 😊 ), de hogy mi tesz egy bizonyos sport nézését igényesebbé a többinél, azt fel nem foghatom.SzablerFentebb említett esetben lényegében annyi, hogy az európai fociban plázapicsa viselkedésű sportolók játszanak, míg az amfociban kőkemény sportemberek. Vagy valami ilyen. De ezt szerintem te is tudod.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve
http://index.hu/belfold/2012/04/24/bezar_a_siofoki_coke_club/ez egy nagyon rossz döntés és még csak nem is a Coke Club miatt hanem mivel ez tényleg precedenst teremthet ami konkrétan az egész balatoni turizmus (és bevétel) végét jelentené. Más ország meg örülne hogy ilyen tava van...
Nem ismerem az ügy részleteit, csak amennyire a többi helyi és nagyon remélem, hogy ez még nem a végleges helyzet! De akkor is, ezt most miért???? :mad: :o 😕Melehov
Persze hogy hangos éjjel a zene és persze hogy a szezon alatt az ott élőket zavarják a turisták de be kéne látni hogy az a kevés külföldi aki még néha idejár ha meglát egy ilyet azonnal valamelyik tengerpartot választja.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Van benne valami, de azért kissé túlzás.Minden igénytelen, ami a tv-ben megy ;PfetomyMiért igénytelenség megnézni (belenézni) egy Barca-Real-t (-ba)??tomi-tomiEzt én sem tudom hova rakni, max ha fordítva közelítem, és a csillagos szar az igénytelen, és szégyen, hogy ezt megveri 😀Wyatt
Viszont számomra, aki kissé már más perspektívából néz erre az egészre, mint eddig, érthetetlen, hogy mi az a minőségi különbség, ami egy Real-Barca meccs vagy egy BL-döntő megtekintését igénytelenebb elfoglaltsággá teszi a Super Bowl megnézésénél.
Hogy egy Bergman-film és egy ZS kategóriás, óriáscápás film között mutatkoznak ilyen különbségek az világosabb (ki ki döntse el, hogy melyiknek a javára 😊 ), de hogy mi tesz egy bizonyos sport nézését igényesebbé a többinél, azt fel nem foghatom.
Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 13 éve
http://index.hu/belfold/2012/04/24/bezar_a_siofoki_coke_club/Nem ismerem az ügy részleteit, csak amennyire a többi helyi és nagyon remélem, hogy ez még nem a végleges helyzet! De akkor is, ezt most miért???? :mad: :o 😕
"You're never a loser until you quit trying."- Mike Ditka
több mint 13 éve
Minden igénytelen, ami a tv-ben megy ;PMiért igénytelenség megnézni (belenézni) egy Barca-Real-t (-ba)??tomi-tomiEzt én sem tudom hova rakni, max ha fordítva közelítem, és a csillagos szar az igénytelen, és szégyen, hogy ezt megveri 😀Wyatt
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A bowl.hu-t hányan olvassák, követik? 😛
több mint 13 éve
Miért igénytelenség megnézni (belenézni) egy Barca-Real-t (-ba)??tomi-tomiFőleg úgy, hogy az utóbbi 4-5 meccsük közül ez volt az egyetlen nézhető. Nem volt annyi gusztustalan színészkedés, rugdosódás (-Marcelo). Mondom ezt úgy, hogy nem szeretek Barca-Realt nézni, mert az nagy részt gyenge meccs volt mostanság. Akkor már inkább szeretek beleszaladni egy MU-Evertonba 😊
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 13 éve
Miért igénytelenség megnézni (belenézni) egy Barca-Real-t (-ba)??tomi-tomiEzt én sem tudom hova rakni, max ha fordítva közelítem, és a csillagos szar az igénytelen, és szégyen, hogy ezt megveri 😀

több mint 13 éve
én +2-t nyomtam rá, mert először megmutattam a mínusz 1-et is 😊 nem akarok belemenni ugyanabba a parttalan vitába, csak mikor kézzel fogható számokkal találkozik az ember, mindig meglep a nézők igénytelenségeEgyáltalán nem biztos az a kézzelfogható szám! Nagyon elkenős a szöveg, szerintem 800 ezren voltak, akik legalább pár percet láttak a mérkőzésből. (Van erre külön kategória, de soha nem jegyzem meg a nevét.) Btw most összejött minden a meglepő nézettséghez: spanyol viszonyokhoz képest korai kezdés, nagyjából ez a meccs döntött a bajnokságról. S a SportTV bedobott mindent, ez maradt nekik az idény csúcseseményének.
a sport tv viszont vagy manipulálja a nézettségi adatokat, vagy nem tudom, mert kábeltévétől a Klicsko-féle box félmillója után a 800ezres tv2-verés igen durvajjncaa
Miért igénytelenség megnézni (belenézni) egy Barca-Real-t (-ba)??
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
én +2-t nyomtam rá, mert először megmutattam a mínusz 1-et is 😊 nem akarok belemenni ugyanabba a parttalan vitába, csak mikor kézzel fogható számokkal találkozik az ember, mindig meglep a nézők igénytelenségea sport tv viszont vagy manipulálja a nézettségi adatokat, vagy nem tudom, mert kábeltévétől a Klicsko-féle box félmillója után a 800ezres tv2-verés igen durva

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
én elsősorban a felhajtást utálom e körül a sport körül, aztán meg az ezt körülvevő korrupciót, egyébként meg színházban hitelesebb alakításokat látok, ott nem csak bírókat tudják "meggyőzni"Nézze 800000 ember, de egy helyen 20 cikk kicsit túlzás, az meg h már cronaldo fodrászával is külön műsört kell csinálni, azt meg kifejezetten szomorúnak találom.
Mellesleg itt a bowl.hu-n is a soccer topicnak talán a legalacsonyabb a színvonala, amiket olvastam valaha, azok közül mindenképp. Bár elismerem én is egyike voltam azoknak akik rontották a színvonalat, amikor még sajnos irkáltam oda...
Lehet rá nyomni a -1-et...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 13 éve
superbowlt mennyien nézték? vagy egy 10 órási alapszakasz pats meccsen mekkora a nézőszám?kristofaz alapszakaszmeccseknek kb. 10e körül mozog a nézőszáma, és önmagában a Super Bowl se nagy durranás, a kumulatív adatok (tehát ismétlésekkel együtt) javítják fel 70e körülire a statokat, de az élő adást nem nézték többen egy "átlagos" mérkőzésnél

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
De azon kívül, hogy elmondod az embereknek, hogy az amerikai foci egy tök jó sport kényszeríteni úgy se tudod őket, hogy szokjanak át a jól megszokott fociról, aminek ráadásul vannak hagyományai is itthon. Majd szerintem 10-20 év múlva teljesen más lesz a helyzet.tenorxbetettem egy linket, komment nélkül

---
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
superbowlt mennyien nézték? vagy egy 10 órási alapszakasz pats meccsen mekkora a nézőszám?
több mint 13 éve
De azon kívül, hogy elmondod az embereknek, hogy az amerikai foci egy tök jó sport kényszeríteni úgy se tudod őket, hogy szokjanak át a jól megszokott fociról, aminek ráadásul vannak hagyományai is itthon. Majd szerintem 10-20 év múlva teljesen más lesz a helyzet.
több mint 13 éve
imádom, amikor a nagy liberalisták mindig átesnek a ló túloldaláraMindenki nézzen, amit akar. Nem szeretem, ha valaki meg akarja mondani, hogy én mit nézzek például.tenorxhttp://www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/el-clasico-kozel-800-000-en-neztek-itthon-a-teveben-a-spanyol-rangadot-2127281jjncaaez most miért ide? inkább nézzenek sportot mint pl. a csinált tehetségtelen "megasztárokat". 😊eaglesmcnabb
ha te azt nézel, amit akarsz, akkor én meg azért gyűlölködök, ami nekem épp nem tetszik

---
több mint 13 éve
JJ lehet azért írta ide, mert felháborítja, hogy csak 800.000 és hogy az rtl klubot nem tudta megelőzni 😛 😀
több mint 13 éve
hát ezazMindenki nézzen, amit akar. Nem szeretem, ha valaki meg akarja mondani, hogy én mit nézzek például.tenorxhttp://www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/el-clasico-kozel-800-000-en-neztek-itthon-a-teveben-a-spanyol-rangadot-2127281jjncaaez most miért ide? inkább nézzenek sportot mint pl. a csinált tehetségtelen "megasztárokat". 😊eaglesmcnabb
én nem is gyűlölködök amiatt hogy te mit nézel
más se tegye miattam és 799.999 társam miatt 😉
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Mindenki nézzen, amit akar. Nem szeretem, ha valaki meg akarja mondani, hogy én mit nézzek például.http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/el-clasico-kozel-800-000-en-neztek-itthon-a-teveben-a-spanyol-rangadot-2127281jjncaaez most miért ide? inkább nézzenek sportot mint pl. a csinált tehetségtelen "megasztárokat". 😊eaglesmcnabb
több mint 13 éve
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/el-clasico-kozel-800-000-en-neztek-itthon-a-teveben-a-spanyol-rangadot-2127281jjncaaez most miért ide? inkább nézzenek sportot mint pl. a csinált tehetségtelen "megasztárokat". 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/el-clasico-kozel-800-000-en-neztek-itthon-a-teveben-a-spanyol-rangadot-2127281

---
több mint 13 éve
catattack
3 520
3 hete félbetört az egyik fogam. Betömték (nem tom hogy, de megcsinálták). Tegnap este vacsi után valamit éreztem annál a fogamnál. Megnéztem és láttam, hogy meg van repedve. Ma elmentem a dokihoz és mondja, hogy a maradék meglévő fogrész tört el.Tudtam, hogy még nem volt dolgom a fogorvosokkal...Kiesett a tömés?csi77
Hullik szét a pofám?catattack
Jövő hét csütörtökre kaptam időpontot, hogy majd megcsinálja. Leszedi a letört rész és ha marad annyi fog, akkor betömi újra. Ha nem tudja mihez tömni, akkor korona... (FUCK YOU)!
Soha nem volt ilyen gond a fogammal, kissé kellemetlenül érint...
Nem tudom mi lesz! Kurvára sajnálnám a pénzt a koronára! Inkább eliszom... 😊
több mint 13 éve
Tudtam, hogy még nem volt dolgom a fogorvosokkal...Kiesett a tömés?
Hullik szét a pofám?catattack
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
catattack
3 520
Tudtam, hogy még nem volt dolgom a fogorvosokkal...Hullik szét a pofám?