Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 13 éve
az ilyen "sport embereket" mint Artest utálom.Hadd vitatkozzak már. Ki mondta, hogy ő sportember? Nem kell egy élsportolónak sportembernek lennie is egyben. Artest egy hülye idióta kretén, aki élsportoló, nem pedig sportember.
amit csinált az minden idők egyik leggusztustalanabb jelenete volt sport pályán.beltazor
több mint 13 éve
WORLD PEACE fulon konyokoli az ellenfelet.?!
szerk.: jajdenem szeretem mikor megeloznek.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve
Mondjuk World Peace néven eléggé kemény művelet 😀 Érdekes módon küzd a világbékéért 😊
több mint 13 éve
Gondolom erre gondolnak, legalábbis a youtube most ezzel van tele:az ilyen "sport embereket" mint Artest utálom.Mit csinált?Bazzani
amit csinált az minden idők egyik leggusztustalanabb jelenete volt sport pályán.beltazor
http://www.youtube.com/watch?v=35Avxa6HZ7s
több mint 13 éve
az ilyen "sport embereket" mint Artest utálom.Mit csinált?
több mint 13 éve
az ilyen "sport embereket" mint Artest utálom.amit csinált az minden idők egyik leggusztustalanabb jelenete volt sport pályán.

több mint 13 éve
catattack
3 520
Év elején a fogorvosomat elhagyta a neje. Csórikám teljesen maga alá került. Iszik és a munkáját is teljesen leszarja...Állítólag félelmetes amit most csinál. Teljesen szétszórt és nem látja, hogy mit csinál és ráadásul ezt mondja is a páciensnek... 😂
Kurvajó szakember volt. Soha semmi panaszom nem volt a munkássága kapcsán...
Tudván ezeket kb. 3 hete egy másik fogorvoshoz mentem el, mert a fogam fele letört.
Ma este vacsora után tapasztalom, hogy valami nincs rendben. Tükörbe pillantva azt tapasztaltam, hogy a tömés egyszerűen félbetört.
Szétbasz az ideg, hogy a fogorvosom szakmailag leépítette magát én pedig rátaláltam egy lelkes amatőr fogászra. Holnapra ki kellene találnom, hogy mi a g.cit tegyek...
több mint 13 éve
Szeretném újfent közzétenni, hogy a jó retkes büdös kurva anyját bassza meg a upc magyarország.
több mint 13 éve
3-as gyilkosság Balatonakarattyán, pár házra a nyaralónktól :mad: :mad:LakiMenő volt olvasni, hogy "egy idős nő és egy házaspár...az Árpád utcában" miután anyám húga a férjével ott lakik és a mamám is gyakran van ott velük. Képet meg látom, ha jól emlékszem ők is csak 1-2 házzal lakhatnak odébb...
Amúgy valaki nagyon szeretné híressé tenni Balatonakarattyát. Múltkor a hummer, most ez, pár hónap aztán oda zuhan le valami műhold, vagy mifasz..
több mint 13 éve
3-as gyilkosság Balatonakarattyán, pár házra a nyaralónktól :mad: :mad:LakiKicsit kezd megőrülni pár ember Mo.-n is.
több mint 13 éve
3-as gyilkosság Balatonakarattyán, pár házra a nyaralónktól :mad: :mad:

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
catattack
3 520
Ezt a g.ci hideget b.z+!
több mint 13 éve
Én csak eccer változtattam a Sanyi két ójára adtak egy ert, na meg egy dét 😉legalább saját magadnak fizettél jogdíjat? az az igazán menőJSanyoén már gondoltam rá, hogy a való életben is átnevezem magam JSanyo-ra, de a család nem fogadta túlságosan kitörő örömmel a hírt 😊JSanyoén már annyiszor váltottam nevet, hogy a 30 ezer forintos extra ügyintézési költségnél is többet kell fizetnem, nem is beszélve a jogdíjakróljjncaa

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
legalább saját magadnak fizettél jogdíjat? az az igazán menőén már annyiszor váltottam nevet, hogy a 30 ezer forintos extra ügyintézési költségnél is többet kell fizetnem, nem is beszélve a jogdíjakróljjncaaegy internetes fórumon ki nem "névtelen köcsög"? vagy neked Amadeus a leánykori neved is?jjncaaén már gondoltam rá, hogy a való életben is átnevezem magam JSanyo-ra, de a család nem fogadta túlságosan kitörő örömmel a hírt 😊JSanyo
több mint 13 éve
én már annyiszor váltottam nevet, hogy a 30 ezer forintos extra ügyintézési költségnél is többet kell fizetnem, nem is beszélve a jogdíjakrólén már gondoltam rá, hogy a való életben is átnevezem magam JSanyo-ra, de a család nem fogadta túlságosan kitörő örömmel a hírt 😊JSanyoColts topikból. Csak nem akartam ott offolni.Amadeus91egy internetes fórumon ki nem "névtelen köcsög"? vagy neked Amadeus a leánykori neved is?jjncaa

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
én már gondoltam rá, hogy a való életben is átnevezem magam JSanyo-ra, de a család nem fogadta túlságosan kitörő örömmel a hírt 😊egy internetes fórumon ki nem "névtelen köcsög"? vagy neked Amadeus a leánykori neved is?jjncaamost ez mi?jjncaaColts topikból. Csak nem akartam ott offolni.Amadeus91
több mint 13 éve
de jó is lenne...Vagy a kislány mellbősége!vadibandiJa. Amadeus 91.Bár a németem szar, de akkor Amadeus Ájnundnojncig? 😀
Mint Ochocinco-nak. 😊Atari
De nem amúgy szerintem a 91 az az életkora.fetomy
több mint 13 éve
Ne túlozzunk...Bár a németem szar, de akkor Amadeus Ájnundnojncig? 😀Vagy az IQ-ja? 😀JC6

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Bár a németem szar, de akkor Amadeus Ájnundnojncig? 😀Vagy az IQ-ja? 😀
több mint 13 éve
Vagy a kislány mellbősége!Bár a németem szar, de akkor Amadeus Ájnundnojncig? 😀az utóbbi. 😊Amadeus91Ja. Amadeus 91.

több mint 13 éve
Bár a németem szar, de akkor Amadeus Ájnundnojncig? 😀az utóbbi. 😊Amadeus91Ja. Amadeus 91.
De nem amúgy szerintem a 91 az az életkora.
több mint 13 éve
az utóbbi. 😊Amadeus91Ja. Amadeus 91.
Mint Ochocinco-nak. 😊
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
az utóbbi. 😊egy internetes fórumon ki nem "névtelen köcsög"? vagy neked Amadeus a leánykori neved is?jjncaamost ez mi?jjncaaColts topikból. Csak nem akartam ott offolni.Amadeus91
több mint 13 éve
egy internetes fórumon ki nem "névtelen köcsög"? vagy neked Amadeus a leánykori neved is?most ez mi?jjncaaColts topikból. Csak nem akartam ott offolni.Amadeus91

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal