Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 13 éve
olyan jó hogy félévente beírhatom ide hogy a füldugulás tönkreteszi az életem
több mint 13 éve
Jó volt ez egynek Höri, lesz majd jobb is 😊Meghalt a kurva sim kártyám...tenorxna már a kurvákba is sim kártya kell?Höri
több mint 13 éve
még soha nem írtam ide de asszem itt az ideje!az is aranyos, hogy pl. a fizetes bankszamlara torteno utalasat is megadoztatnak.
Bassza meg Minden Kedves Illetékes amennyiben tényleg
10 nappal megrövidítenek a szabadságokkal!!!!!!! :mad: :mad: :mad:yooker
a lonak a faszat nem akarjak egy kicsit bekapni?
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve
Meghalt a kurva sim kártyám...tenorxna már a kurvákba is sim kártya kell?
több mint 13 éve
Meghalt a kurva sim kártyám...
több mint 13 éve
még soha nem írtam ide de asszem itt az ideje!Sőt: Lapátra kerülhetnek a beteg dolgozók júliustól
Bassza meg Minden Kedves Illetékes amennyiben tényleg
10 nappal megrövidítenek a szabadságokkal!!!!!!! :mad: :mad: :mad:yooker
több mint 13 éve
még soha nem írtam ide de asszem itt az ideje!Bassza meg Minden Kedves Illetékes amennyiben tényleg
10 nappal megrövidítenek a szabadságokkal!!!!!!! :mad: :mad: :mad:
több mint 13 éve
Igazából a szeretet vs szerelem kérdés nagyon izgalmas tud lenni. Nálam a szerelem = szeretet + teljes bizalom + tisztelet. Viszont sokaknál hozzájön még a rózsaszín köd is összetevőnek, (sőt, leginkább maga a rózsaszín köd a szerelem) ami viszont elmúlik, ezért sokan gondolják, hogy mikor az elmúlott, akkor már nincsen meg az az eredeti hatalmas szerelem, inkább csak szeretet. Szerintem viszont a rózsaszín köd ennek mellékterméke és nem összetevője, vagyis az a szeretetté alakuló szerelem mindig is csak szerelem volt, csak a "felesleges" bódulat tűnt el. Így szerintem az a szerelem sosem alakul kevesebbé ilyen értelemben, csak annak megélése változik. Amikor pedig jön újra a rózsaszín köd valami esemény kapcsán, akkor jön, hogy újra szerelmes lettem, pedig ez így önmagában szerintem nem igaz.mindig is tudtam, hogy özön hely van a szíved eldugott kis zeg-zugaiban.
Főleg az idő múlásával gondolják az emberek, hogy szerelemből szeretet lett, mert minél idősebb az ember, a rózsaszín köd annál kevésbé jön elő, hiszen az alapvetően fiatalos "gyerekes" dolog, így a felnőttek nem is annyira akarják átengedni magukat, mert attól gyerekesnek tűnnének.
(hej de filozofálgatós hangulatban vagyok manapság 😀)fetomy
több mint 13 éve
nem kéne áttenni magunkat a Loveba?Asszony fennhagy vmit a 3. emeleten - "ne fáradj drágám, mindjárt hozom" - szerelem / "megvárlak drágam" - szeretet 😀szaba..vagy felmegyek és bontok egy sört...
Amúgy felmegyek, ha van hozzá kedvem!catattack

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
catattack
3 520
Asszony fennhagy vmit a 3. emeleten - "ne fáradj drágám, mindjárt hozom" - szerelem / "megvárlak drágam" - szeretet 😀szaba..vagy felmegyek és bontok egy sört...
Amúgy felmegyek, ha van hozzá kedvem!
több mint 13 éve
Szerintem meg a rózsaszín köd adja meg a sava borsát! Számomra eddig beszélünk szerelemről! Amikor az állat dolgozik benned!Asszony fennhagy vmit a 3. emeleten - "ne fáradj drágám, mindjárt hozom" - szerelem / "megvárlak drágam" - szeretet 😀
A képleted elejére a szerelem helyére a szülőket is be lehetne írni!
Legalábbis számomra!catattack
több mint 13 éve
catattack
3 520
Szerintem meg a rózsaszín köd adja meg a sava borsát! Számomra eddig beszélünk szerelemről! Amikor az állat dolgozik benned!A képleted elejére a szerelem helyére a szülőket is be lehetne írni!
Legalábbis számomra!
több mint 13 éve
Igazából a szeretet vs szerelem kérdés nagyon izgalmas tud lenni. Nálam a szerelem = szeretet + teljes bizalom + tisztelet. Viszont sokaknál hozzájön még a rózsaszín köd is összetevőnek, (sőt, leginkább maga a rózsaszín köd a szerelem) ami viszont elmúlik, ezért sokan gondolják, hogy mikor az elmúlott, akkor már nincsen meg az az eredeti hatalmas szerelem, inkább csak szeretet. Szerintem viszont a rózsaszín köd ennek mellékterméke és nem összetevője, vagyis az a szeretetté alakuló szerelem mindig is csak szerelem volt, csak a "felesleges" bódulat tűnt el. Így szerintem az a szerelem sosem alakul kevesebbé ilyen értelemben, csak annak megélése változik. Amikor pedig jön újra a rózsaszín köd valami esemény kapcsán, akkor jön, hogy újra szerelmes lettem, pedig ez így önmagában szerintem nem igaz.Főleg az idő múlásával gondolják az emberek, hogy szerelemből szeretet lett, mert minél idősebb az ember, a rózsaszín köd annál kevésbé jön elő, hiszen az alapvetően fiatalos "gyerekes" dolog, így a felnőttek nem is annyira akarják átengedni magukat, mert attól gyerekesnek tűnnének.
(hej de filozofálgatós hangulatban vagyok manapság 😀)
több mint 13 éve
catattack
3 520
Tarthatsz akár 8at is, szeretni úgyis csak egyet fogsz.BazzaniLehet. Mostanában eléggé össze vagyok kavarodva ilyen jellegű kérdésekben! Bár fiatalabb koromba nem szerettem senkit, mert nem arra adott utasítást a főnök!
Amúgy ezt a szeretet vs. szerelem dolgot is érdekes.
Mondták az idősek, hogy a szerelem elmúlik és szeretet marad mögötte. Csak legyintettem, hogy : Persze papa!
Bizony ezt most tapasztalom, hogy a nagy szerelem, a feleségem iránt már csak szeretet, ami olykor-olykor szerelemmé alakulna, de az idő már nem engedi!
Elfogadtam...
több mint 13 éve
Többet kell tartani egyszerre! Így nem lesz időd sírni az egyik után!catattackTarthatsz akár 8at is, szeretni úgyis csak egyet fogsz.
több mint 13 éve
catattack
3 520
Többet kell tartani egyszerre! Így nem lesz időd sírni az egyik után!
több mint 13 éve
ja csak ezzel kurvára nem lesz megoldva semmi. 😀 attól még nem lesz meg a másik csaj. Szóval ez nekem nem nagyon segít 😊...Newmannem akarok geci lenni, meg gondolom pont nem esik jól egy ilyen, de ennél sokkal prózaibb az oka ám. nem te kellettél neki. szar érzés, de másnak meg úgyis kellesz majd. menj el buliba, basszál be, menj oda valami dzsuvához, aki másra úgyse jó és dugj egy jót. success is the best revenge.brk
viszont az igaz hogy annyi kurvajó csaj van hogy az valami hihetetlen, csak nyitott szemmel kell járni 😊 személy szerint ha találok egy új "normális" csajt akkor viszont hamar elfelejtem a régit.
ez a 4 hónap viszont tényleg geci hosszú, 1 hónapnál hagytam volna a picsába pedig én aztán ilyen téren kitartó vagyok.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Az a gáz, hogy megkedveltem és értelmesnek, aranyosnak és jófejnek gondoltam. Még egy olyan 1 hete úgy gondoltam, hogy rohadtul fog fájni ez a történet, de most, hogy kiderült, hogy milyen is valójában, így már jobb a helyzet szerencsére.kristóf: nem szar story 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
itt vág témába (egyáltalán nem gyűlölködök) de sokkal jobb akkor csalódni egy lányban mielőtt kezdenéd jobban megkedvelni. a mostani pl sztem csak azért dumál velem, hogy összehozzon a volt barátja mostani csajával, nice 😀
több mint 13 éve
Nem vagy geci, utólag már nekem is leesett a szitu. 😀 Csak valahogy a lezárásnak ezt a módját nem értem, de mostmár nem is akarom....Newmannem akarok geci lenni, meg gondolom pont nem esik jól egy ilyen, de ennél sokkal prózaibb az oka ám. nem te kellettél neki. szar érzés, de másnak meg úgyis kellesz majd. menj el buliba, basszál be, menj oda valami dzsuvához, aki másra úgyse jó és dugj egy jót. success is the best revenge.brk
több mint 13 éve
ígyvan, independens day - azt helló, ki van velem?...Newmannem akarok geci lenni, meg gondolom pont nem esik jól egy ilyen, de ennél sokkal prózaibb az oka ám. nem te kellettél neki. szar érzés, de másnak meg úgyis kellesz majd. menj el buliba, basszál be, menj oda valami dzsuvához, aki másra úgyse jó és dugj egy jót. success is the best revenge.brk

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
...Newmannem akarok geci lenni, meg gondolom pont nem esik jól egy ilyen, de ennél sokkal prózaibb az oka ám. nem te kellettél neki. szar érzés, de másnak meg úgyis kellesz majd. menj el buliba, basszál be, menj oda valami dzsuvához, aki másra úgyse jó és dugj egy jót. success is the best revenge
több mint 13 éve
Egyet viszont én is megtanultam, méghozzá kurvára.Newman... ne költs feleslegesen
több mint 13 éve
Szerintem szívesen segítünk neked, van pár bria-felfogású ember még itt 😊 Akár pl. én is 😛😀fetomyés én?
több mint 13 éve
Nem kell már segítség.Egyszerűen női logika nincs, hiába fantasztikus valaki az iskolában, ha az élethez olyan, mint egy átlagos nő, ostoba.
Egyszerűen csak azt nem értem, hogyha megadtam neki a lehetőséget, hogy zárja le a témát -nem rébuszokba szedtem, megmondtam neki egyenesen - , akkor miért nem tette. Ehelyett azt mondta, ha túl van a nyári csalódásán, amin nem jutott túl fél éven keresztül (és én voltam az első pasi, akivel randizott azóta), akkor szól.
Most 4 hónap után miután utánna kérdeztem és írtam egy elképesztően jó levelet (szerintem), hajlandó elmondani azt, hogy pasija van. Erre inkább nem mondanék semmit, csak annyit, hogy nők. Megköszönöm neki, rádöbbentett erre az igazságra: http://www.demotivalo.net/view/34058/a-ferfiaknal-a-szerelem