Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
olyan jó hogy félévente beírhatom ide hogy a füldugulás tönkreteszi az életem

több mint 13 éve
tenorx 14 107 — fő libsi
Meghalt a kurva sim kártyám...tenorx
na már a kurvákba is sim kártya kell?Höri
Jó volt ez egynek Höri, lesz majd jobb is 😊
több mint 13 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 165
még soha nem írtam ide de asszem itt az ideje!

Bassza meg Minden Kedves Illetékes amennyiben tényleg
10 nappal megrövidítenek a szabadságokkal!!!!!!! :mad: :mad: :mad:yooker
az is aranyos, hogy pl. a fizetes bankszamlara torteno utalasat is megadoztatnak.

a lonak a faszat nem akarjak egy kicsit bekapni?

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Meghalt a kurva sim kártyám...tenorx
na már a kurvákba is sim kártya kell?

több mint 13 éve
tenorx 14 107 — fő libsi
Meghalt a kurva sim kártyám...
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat

10 nappal megrövidítenek a szabadságokkal!!!!!!! :mad: :mad: :mad:yooker
Sőt: Lapátra kerülhetnek a beteg dolgozók júliustól
több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !

10 nappal megrövidítenek a szabadságokkal!!!!!!! :mad: :mad: :mad:
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 529
Igazából a szeretet vs szerelem kérdés nagyon izgalmas tud lenni. Nálam a szerelem = szeretet + teljes bizalom + tisztelet. Viszont sokaknál hozzájön még a rózsaszín köd is összetevőnek, (sőt, leginkább maga a rózsaszín köd a szerelem) ami viszont elmúlik, ezért sokan gondolják, hogy mikor az elmúlott, akkor már nincsen meg az az eredeti hatalmas szerelem, inkább csak szeretet. Szerintem viszont a rózsaszín köd ennek mellékterméke és nem összetevője, vagyis az a szeretetté alakuló szerelem mindig is csak szerelem volt, csak a "felesleges" bódulat tűnt el. Így szerintem az a szerelem sosem alakul kevesebbé ilyen értelemben, csak annak megélése változik. Amikor pedig jön újra a rózsaszín köd valami esemény kapcsán, akkor jön, hogy újra szerelmes lettem, pedig ez így önmagában szerintem nem igaz.
Főleg az idő múlásával gondolják az emberek, hogy szerelemből szeretet lett, mert minél idősebb az ember, a rózsaszín köd annál kevésbé jön elő, hiszen az alapvetően fiatalos "gyerekes" dolog, így a felnőttek nem is annyira akarják átengedni magukat, mert attól gyerekesnek tűnnének.

(hej de filozofálgatós hangulatban vagyok manapság 😀)fetomy
mindig is tudtam, hogy özön hely van a szíved eldugott kis zeg-zugaiban.
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
Asszony fennhagy vmit a 3. emeleten - "ne fáradj drágám, mindjárt hozom" - szerelem / "megvárlak drágam" - szeretet 😀szaba
..vagy felmegyek és bontok egy sört...
Amúgy felmegyek, ha van hozzá kedvem!catattack
nem kéne áttenni magunkat a Loveba?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
catattack 3 520
Asszony fennhagy vmit a 3. emeleten - "ne fáradj drágám, mindjárt hozom" - szerelem / "megvárlak drágam" - szeretet 😀szaba
..vagy felmegyek és bontok egy sört...
Amúgy felmegyek, ha van hozzá kedvem!
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 285
Szerintem meg a rózsaszín köd adja meg a sava borsát! Számomra eddig beszélünk szerelemről! Amikor az állat dolgozik benned!
A képleted elejére a szerelem helyére a szülőket is be lehetne írni!
Legalábbis számomra!catattack
Asszony fennhagy vmit a 3. emeleten - "ne fáradj drágám, mindjárt hozom" - szerelem / "megvárlak drágam" - szeretet 😀
több mint 13 éve
catattack 3 520
Szerintem meg a rózsaszín köd adja meg a sava borsát! Számomra eddig beszélünk szerelemről! Amikor az állat dolgozik benned!
A képleted elejére a szerelem helyére a szülőket is be lehetne írni!
Legalábbis számomra!
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Igazából a szeretet vs szerelem kérdés nagyon izgalmas tud lenni. Nálam a szerelem = szeretet + teljes bizalom + tisztelet. Viszont sokaknál hozzájön még a rózsaszín köd is összetevőnek, (sőt, leginkább maga a rózsaszín köd a szerelem) ami viszont elmúlik, ezért sokan gondolják, hogy mikor az elmúlott, akkor már nincsen meg az az eredeti hatalmas szerelem, inkább csak szeretet. Szerintem viszont a rózsaszín köd ennek mellékterméke és nem összetevője, vagyis az a szeretetté alakuló szerelem mindig is csak szerelem volt, csak a "felesleges" bódulat tűnt el. Így szerintem az a szerelem sosem alakul kevesebbé ilyen értelemben, csak annak megélése változik. Amikor pedig jön újra a rózsaszín köd valami esemény kapcsán, akkor jön, hogy újra szerelmes lettem, pedig ez így önmagában szerintem nem igaz.
Főleg az idő múlásával gondolják az emberek, hogy szerelemből szeretet lett, mert minél idősebb az ember, a rózsaszín köd annál kevésbé jön elő, hiszen az alapvetően fiatalos "gyerekes" dolog, így a felnőttek nem is annyira akarják átengedni magukat, mert attól gyerekesnek tűnnének.

(hej de filozofálgatós hangulatban vagyok manapság 😀)
több mint 13 éve
catattack 3 520
Tarthatsz akár 8at is, szeretni úgyis csak egyet fogsz.Bazzani
Lehet. Mostanában eléggé össze vagyok kavarodva ilyen jellegű kérdésekben! Bár fiatalabb koromba nem szerettem senkit, mert nem arra adott utasítást a főnök!
Amúgy ezt a szeretet vs. szerelem dolgot is érdekes.
Mondták az idősek, hogy a szerelem elmúlik és szeretet marad mögötte. Csak legyintettem, hogy : Persze papa!
Bizony ezt most tapasztalom, hogy a nagy szerelem, a feleségem iránt már csak szeretet, ami olykor-olykor szerelemmé alakulna, de az idő már nem engedi!
Elfogadtam...
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 110 — Axel Foley
Többet kell tartani egyszerre! Így nem lesz időd sírni az egyik után!catattack
Tarthatsz akár 8at is, szeretni úgyis csak egyet fogsz.

több mint 13 éve
catattack 3 520
Többet kell tartani egyszerre! Így nem lesz időd sírni az egyik után!
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 123 — je suis poloska
...Newman
nem akarok geci lenni, meg gondolom pont nem esik jól egy ilyen, de ennél sokkal prózaibb az oka ám. nem te kellettél neki. szar érzés, de másnak meg úgyis kellesz majd. menj el buliba, basszál be, menj oda valami dzsuvához, aki másra úgyse jó és dugj egy jót. success is the best revenge.brk
ja csak ezzel kurvára nem lesz megoldva semmi. 😀 attól még nem lesz meg a másik csaj. Szóval ez nekem nem nagyon segít 😊

viszont az igaz hogy annyi kurvajó csaj van hogy az valami hihetetlen, csak nyitott szemmel kell járni 😊 személy szerint ha találok egy új "normális" csajt akkor viszont hamar elfelejtem a régit.
ez a 4 hónap viszont tényleg geci hosszú, 1 hónapnál hagytam volna a picsába pedig én aztán ilyen téren kitartó vagyok.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Az a gáz, hogy megkedveltem és értelmesnek, aranyosnak és jófejnek gondoltam. Még egy olyan 1 hete úgy gondoltam, hogy rohadtul fog fájni ez a történet, de most, hogy kiderült, hogy milyen is valójában, így már jobb a helyzet szerencsére.
kristóf: nem szar story 😀

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
itt vág témába (egyáltalán nem gyűlölködök) de sokkal jobb akkor csalódni egy lányban mielőtt kezdenéd jobban megkedvelni. a mostani pl sztem csak azért dumál velem, hogy összehozzon a volt barátja mostani csajával, nice 😀
több mint 13 éve
...Newman
nem akarok geci lenni, meg gondolom pont nem esik jól egy ilyen, de ennél sokkal prózaibb az oka ám. nem te kellettél neki. szar érzés, de másnak meg úgyis kellesz majd. menj el buliba, basszál be, menj oda valami dzsuvához, aki másra úgyse jó és dugj egy jót. success is the best revenge.brk
Nem vagy geci, utólag már nekem is leesett a szitu. 😀 Csak valahogy a lezárásnak ezt a módját nem értem, de mostmár nem is akarom.

több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
...Newman
ígyvan, independens day - azt helló, ki van velem?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
...Newman
nem akarok geci lenni, meg gondolom pont nem esik jól egy ilyen, de ennél sokkal prózaibb az oka ám. nem te kellettél neki. szar érzés, de másnak meg úgyis kellesz majd. menj el buliba, basszál be, menj oda valami dzsuvához, aki másra úgyse jó és dugj egy jót. success is the best revenge
több mint 13 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Egyet viszont én is megtanultam, méghozzá kurvára.Newman
... ne költs feleslegesen

több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
Szerintem szívesen segítünk neked, van pár bria-felfogású ember még itt 😊 Akár pl. én is 😛😀fetomy
és én?
több mint 13 éve
Nem kell már segítség.
Egyszerűen női logika nincs, hiába fantasztikus valaki az iskolában, ha az élethez olyan, mint egy átlagos nő, ostoba.
Egyszerűen csak azt nem értem, hogyha megadtam neki a lehetőséget, hogy zárja le a témát -nem rébuszokba szedtem, megmondtam neki egyenesen - , akkor miért nem tette. Ehelyett azt mondta, ha túl van a nyári csalódásán, amin nem jutott túl fél éven keresztül (és én voltam az első pasi, akivel randizott azóta), akkor szól.
Most 4 hónap után miután utánna kérdeztem és írtam egy elképesztően jó levelet (szerintem), hajlandó elmondani azt, hogy pasija van. Erre inkább nem mondanék semmit, csak annyit, hogy nők. Megköszönöm neki, rádöbbentett erre az igazságra: http://www.demotivalo.net/view/34058/a-ferfiaknal-a-szerelem