Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 13 éve
a te csajod is ezt akarja, ugye, azért kalap, hogy másféléve tartod magad 😂Akkor nem írok amíg nincs kedvem vagy amíg nem érek rá.BazzaniDe az nem menő.
Amúgy meg sztem szimplán összejött egy csajjal, aki azt mondta csak akkor marad vele, ha törli magát innen 😛fetomy

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
99: LVL 99Akkor nem írok amíg nincs kedvem vagy amíg nem érek rá.BazzaniDe az nem menő.
Amúgy meg sztem szimplán összejött egy csajjal, aki azt mondta csak akkor marad vele, ha törli magát innen 😛fetomy
több mint 13 éve
Akkor nem írok amíg nincs kedvem vagy amíg nem érek rá.BazzaniDe az nem menő.
Amúgy meg sztem szimplán összejött egy csajjal, aki azt mondta csak akkor marad vele, ha törli magát innen 😛
több mint 13 éve
Akkor nem írok amíg nincs kedvem vagy amíg nem érek rá.Ja csak azt nem tudjuk miért tüntet így...Matthew99És ha csak egyszerűen beleunt? Meg nincs rá ideje?szaba
több mint 13 éve
Ja csak azt nem tudjuk miért tüntet így...Matthew99És ha csak egyszerűen beleunt? Meg nincs rá ideje?
több mint 13 éve
Ja csak azt nem tudjuk miért tüntet így...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Én csak azt nem értem, hogy miért kell valakit törölni.Nem, mert így látványos, "tüntető" és többet beszélnek róla 😛
Ha nem ír az nem tökugyanaz?Bazzani
több mint 13 éve
Én csak azt nem értem, hogy miért kell valakit törölni.Ha nem ír az nem tökugyanaz?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
semmi közöm hozzá te kék - fehér "ördög".Bria, miért?JC6csak is a te hibád. talán nem kellett volna annyit fenyegetni.eaglesmcnabb
több mint 13 éve
Szerencsére. Komolyan nagyot vesztettünk volna a végleges távozásoddal. Te igazi egyéniség voltál/vagy/leszel itt. Csakúgy miint Bria is az volt 😕 (de remélem egyszer talán lesz is).nagyon erős túlzás, hogy a szerkesztői topikban aktív voltam, de tény, hogy néha írnom kellett, hogy megmaradjon a státusom. amúgy én is akartam törölni a profilom asszem nyáron, de önmagadét nem lehet sajnos, más meg nem vitte be a végső döféstkonqueror#99Remélem azért, hogy egyszer ő is visszatalál a fórumra mint pl. te tetted nemrég (bár tudom, te a szerkesztői topikban azért aktív voltál önkéntes száműzetésed alatt, de azt mi, földi halandók ugye nem látjuk) vagy mint -remélhetőleg-valamikor haromt.iktriad
emlékezzünk az egyik legnagyobbra. mást ne mondjak ő volt a legelső User Karma Champ
http://www.youtube.com/watch?v=WwoM5fLITfk
hiányozni fogkonqueror
több mint 13 éve
nagyon erős túlzás, hogy a szerkesztői topikban aktív voltam, de tény, hogy néha írnom kellett, hogy megmaradjon a státusom. amúgy én is akartam törölni a profilom asszem nyáron, de önmagadét nem lehet sajnos, más meg nem vitte be a végső döfést#99Remélem azért, hogy egyszer ő is visszatalál a fórumra mint pl. te tetted nemrég (bár tudom, te a szerkesztői topikban azért aktív voltál önkéntes száműzetésed alatt, de azt mi, földi halandók ugye nem látjuk) vagy mint -remélhetőleg-valamikor haromt.iktriad
emlékezzünk az egyik legnagyobbra. mást ne mondjak ő volt a legelső User Karma Champ
hiányozni fogkonqueror
több mint 13 éve
#99Remélem azért, hogy egyszer ő is visszatalál a fórumra mint pl. te tetted nemrég (bár tudom, te a szerkesztői topikban azért aktív voltál önkéntes száműzetésed alatt, de azt mi, földi halandók ugye nem látjuk) vagy mint -remélhetőleg-valamikor haromt.
hiányozni fogkonqueror
több mint 13 éve
catattack
3 520
#99Nekem ez most kurvára fáj! 😕
hiányozni fogkonqueror
több mint 13 éve
#99emlékezzünk az egyik legnagyobbra. mást ne mondjak ő volt a legelső User Karma Champ
hiányozni fog
több mint 13 éve
Bria, miért?JC6csak is a te hibád. talán nem kellett volna annyit fenyegetni.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
catattack
3 520
Ki lesz a párterapeutám ezután? 😕
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Bria, miért?
több mint 13 éve
Bria töröltette magát a fórumról és a Knicks-Bulls OTt lekeverte a Sport Tv. Ez így nagyon durva 1-2 punch 10 percen belül.
több mint 13 éve
De szeretem ezeket az "ünnepeket". Felborul minden és ahelyett hogy nyugodtan végre kipihenném magam ebben a plusz egy napban, semmit nem lehet úgy csinálni, ahogy szeretném...
több mint 13 éve
Jesszasz, Friday the 13. New episode, horror in WHiteboro!06 90 NEM APÁDszabahát akkor ne retúrjegyet vegyél 😛 😀ez kész 😀 van baj 😀 majd PM-ben küld el a számod, megbeszéljük 😀JC6
de vigyázz, mert a fiam egy kis geci ;Pfetomy

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
catattack
3 520
Ez nekem má emelt szintű humor!ez kész 😀 van baj 😀 majd PM-ben küld el a számod, megbeszéljük 😀JC606 90 NEM APÁDszaba
több mint 13 éve
06 90 NEM APÁDhát akkor ne retúrjegyet vegyél 😛 😀ez kész 😀 van baj 😀 majd PM-ben küld el a számod, megbeszéljük 😀JC6
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
hát akkor ne retúrjegyet vegyél 😛 😀ez kész 😀 van baj 😀 majd PM-ben küld el a számod, megbeszéljük 😀
több mint 13 éve
hát akkor ne retúrjegyet vegyél 😛 😀- gyerektartás szintúgy nem, bár ha lesz fiam, ketten ütjük meg jc6-ot 😛pénteken megyek Fehérvárra 😀JC6
fetomy
de vigyázz, mert a fiam egy kis geci ;P