Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 13 éve
most ez mi?jjncaaColts topikból. Csak nem akartam ott offolni.
több mint 13 éve
most ez mi?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
névtelen köcsögök. ( 😉 )igen en is pont ebben a stilusban tettem szova a nyomorom mint ti vmint stez is pont igy reagalt ra. sikerult megfogni a lenyeget. oszinten gratulalok mindnyajotoknak. igerem ezentul akkor csak ugy teszek barmilyen hasonlo engem zavaro dologra megjegyzest ha elobb 15 percet ulok a hsz folott kizarva a helyesirasi- es fogalmazasi hibakat h nehogy vmi troll belebirjon kotniTeljesen felesleges volt a hozzászólásod. Kb. minden második fórumozó így használja. Úgyhogy nem értem, miért vagy felháborodva, ha előbújik a többiekből a troll ennek láttán? 😮
delonso te szerencsetlen neked meg kulon jar a dicseret mert az egybites agyaddal csak erre vagy kepes h bebasszal egy agrolszakadt smileyt.Fake
SmAsH
több mint 13 éve
Az a baj, hogy tudom mitől van.... és nem fog elmúlni... legalábbis mostanában.😕 :/ Sok sikert hozzá, remélem sikerül.
Mindegy, majd megerőszakolom magam!catattack
több mint 13 éve
catattack
3 520
Az a baj, hogy tudom mitől van.... és nem fog elmúlni... legalábbis mostanában.Mindegy, majd megerőszakolom magam!
több mint 13 éve
Napok óta üresnek érzem magam és semmi nem dob fel...Én nemrég keveredtem egy ilyenből ki, tartott vagy 4-5 napig, elég fos volt. :/
Semmihez nincs kedvem, semmi nem okoz örömet...
Vége lehetne már!catattack
több mint 13 éve
catattack
3 520
Napok óta üresnek érzem magam és semmi nem dob fel...Semmihez nincs kedvem, semmi nem okoz örömet...
Vége lehetne már!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
szivjal gazt bazdmeg.minden es mindenki leszophatFakeMerre vagy? Küldök vkit.szaba
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
minden es mindenki leszophat
több mint 13 éve
imádom, h minden egyszerre szakad a fejemre...http://www.youtube.com/watch?v=EGikhmjTSZI
imádom, h megint >16 órát dolgozhatok... és hogy így se tudom tartani a határidőket...Black_Adder
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
imádom, h minden egyszerre szakad a fejemre...imádom, h megint >16 órát dolgozhatok... és hogy így se tudom tartani a határidőket...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 13 éve
ezért nem akarok én ebben a világban élnihttp://www.origo.hu/nagyvilag/20120417-breivik-per-masodik-nap-a-norveg-tomeggyilkos-beszede-es-kihallgatasa.html
vissza Hammurapi törvényeihez...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
a faszomat, hogy nem lehet itt aludni...
több mint 13 éve
több mint 13 éve
Már megint elbaszták a hétvégémet...
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
sorry we're unable to offer this video to users in your region nem tudja valaki hogy lehetne ezt kiküszöbülnöm. Egyszerűen nem tudom megnézni az MTV-n a videót ez miatt :mad:davekidén is jártam ugyanígy youtube-on nézd meg fent van-e, ha nincs akk torrent

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
sorry we're unable to offer this video to users in your region nem tudja valaki hogy lehetne ezt kiküszöbülnöm. Egyszerűen nem tudom megnézni az MTV-n a videót ez miatt :mad:
több mint 13 éve
hát nem épp erre gondoltam, de köszi... 😀ha már ien szép a user karmám, akkor kérnék is egyet...köszi!Divatnincs mit! 😉yooker
|
több mint 13 éve
ha már ien szép a user karmám, akkor kérnék is egyet...köszi!Divatnincs mit! 😉
több mint 13 éve
ha már ien szép a user karmám, akkor kérnék is egyet...köszi!
|
több mint 13 éve
olyan jó hogy félévente beírhatom ide hogy a füldugulás tönkreteszi az életemHörine piszkáld tisztítóval állandóan , és nem lesz gond... 😉
több mint 13 éve
Sajnálom, hogy tárgyakon nem lehet bosszút állni. 😡dhnem...legalább vehetsz újat. 😊
A telefonom kapna rendesen.Bazzani
|
több mint 13 éve
Sajnálom, hogy tárgyakon nem lehet bosszút állni. 😡A telefonom kapna rendesen.
több mint 13 éve
olyan jó hogy félévente beírhatom ide hogy a füldugulás tönkreteszi az életemHöriVíz marad benne?