Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Kurva anyját a frontoknak. Komolyan átfejelem a falat mindjárt :mad:fetomy
Én hétvégén voltam ugyanígy, igyál egy sört meg hallgass mellé vmi lightos zenét amit kedvelsz, egy ideig jobb lesz.empty taxi
söröm nincs, deamúgyis begyógyszereztem már magam, zene az megvan, aztán meglátjuk.. De már a faszom, hogy heti háromszor változik 10 fokokat az időjárás, hétfőn koriznak a balatonon, kedden meg fürödnek benne, amitől a fejem meg szétrobban...
több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 246 — NFL bracket champion '26
Kurva anyját a frontoknak. Komolyan átfejelem a falat mindjárt :mad:fetomy
Én hétvégén voltam ugyanígy, igyál egy sört meg hallgass mellé vmi lightos zenét amit kedvelsz, egy ideig jobb lesz.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Kurva anyját a frontoknak. Komolyan átfejelem a falat mindjárt :mad:
több mint 14 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
tetves combizomhúzódás :mad: :mad:

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 14 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 839 — Steelers fan
Felhívtam az Edition-t is meg a behajtót is. A legdurvább, hogy a behajtócégnél azt mondta a csaj miután elmeséltem a sztorit, hogy "akkor ide beírom, hogy az árut nem kapta meg és a követelés tárgytalan".
Ennyi? Hány ember lehet aki a behajtó szó hallatán inkább kapásból kifizeti a 10-20 ezer forintokat csak nehogy jöjjön a "hatóság". Állítólag ilyen téren a magyar ember a legjobban fizető, alig 3-4%-ot buknak be a cégek ezzel a módszerrel.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 14 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Én annó a remekbeszabott ELO-val jártam ugyanígy. Egy ideig járattam, aztán lemondtam. Persze küldték tovább, a felszólítólevelek kíséretében. Felhívtam őket, hogy már réges-rég lemondtam, ne küldjenek ilyet többet. Nem is küldtek, csak pár évvel később ügyvédi felszólítást (persza azt sem ajánlva), hogy fizessem ki a trtozásom, mert irgumburgum. Szartam bele. azóta már rég el kellett évüljön.
több mint 14 éve
Az édesanyját b....teherbe az Edition Atlasz nevezetű szemétládák gyülekezőhelye. Három évvel ezelőtt rendeltem tőlük vagy 3 könyvet meg egy hátizsákot olcsó pénzért, jó lesz a gyereknek címszóval. (ez volt a sorozat beetető) Mikor megérkezett kifizettem és visszamondtam a sorozatot e-mail-ben. Hónapokkal később küldtek egy "utolsó" felszólítást, hogy fizessem ki a sorozat hozzám meg sem érkező részeit. Felhívtam őket, lerendeztem a dolgot, (gondoltam én) erre három év után megkeres egy behajtócég, hogy kamatokkal, járulékos költségekkel fizessek mert jönnek.

Zászló, zászló, szív.
több mint 14 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
hova a jó büdös francba tud eltűnni egyetlen retkes e-mail, amire szükségem van...

több mint 14 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Imádom a magyar youtube-ot! Végre nekünk is vannak imádni való reklámjaink... *****

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 14 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 778 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Volt szerencsém kipróbálni a Windows8at és az új Visual Studio-t... Mindkettő gusztustalan nagy kalap szarfoshugy... Egy két tervezői döntést nem is tudom, hogy képzeltek, abszolút irracionális, direkt szopatja a felhasználót. Pedig főleg a VS-t nagyon vártam már...Black_Adder
minden második Windows szar, szóval papírforma 😛Szobi22
hát azért a 98 és ME sztem egyaránt jó volt, de a többit adom... 😛Divat
na ne! Az ME úgy volt szar ahogy volt (kb. Vista szint). A '98-asból meg az SE volt a király!

több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Bassza meg magát a kurva sim a picsába, meg a lomtalanítás is, meg úgy minden

több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Volt szerencsém kipróbálni a Windows8at és az új Visual Studio-t... Mindkettő gusztustalan nagy kalap szarfoshugy... Egy két tervezői döntést nem is tudom, hogy képzeltek, abszolút irracionális, direkt szopatja a felhasználót. Pedig főleg a VS-t nagyon vártam már...Black_Adder
minden második Windows szar, szóval papírforma 😛Szobi22
hát azért a 98 és ME sztem egyaránt jó volt, de a többit adom... 😛

|
több mint 14 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
minden második Windows szar, szóval papírforma 😛

több mint 14 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 455
Volt szerencsém kipróbálni a Windows8at és az új Visual Studio-t... Mindkettő gusztustalan nagy kalap szarfoshugy... Egy két tervezői döntést nem is tudom, hogy képzeltek, abszolút irracionális, direkt szopatja a felhasználót. Pedig főleg a VS-t nagyon vártam már...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Az orvosokból nekem is elegem van mára...

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 114 — Axel Foley
"Kèrjük ezzel a papìrral jöjjön vissza hètfõn."

Fülfàjàs nem javul,de az orvosok nem sietnek vele.
Jelenleg fülkürthurutnàl tartunk.
Ahànyszor megyek mindig ùj a diagnòzis.

több mint 14 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 863 — no es importante
Két pestre való vonatos utazásom többe kerül, mint tesóm madridi repülős kirándulása, nájsz

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
kibaszottqrvaéletbebeleabba.......................Divat
Mi baj?Vrijbloed
everything...100-1-től elkezdve melóig minden, dehát ezt dobta gép, lesz ez még ígyse... 😕

|
több mint 14 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
kibaszottqrvaéletbebeleabba.......................Divat
Mi baj?
több mint 14 éve
kibaszottqrvaéletbebeleabba.......................

|
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 530
de rühellem én is... és akkor ők sértődnek meg ha rájuk szólsz, hogy engedély nélkül ne turkláljanak a cuccaidban....Amadeus91
...de ez csak egy toll... BOOM!!catattack
kb. Nagyon ki tudok akadni az ilyenen.
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
community 2x08 megtekintése után mindenki immunis lesz a toll-botrányokra.

több mint 14 éve
catattack 3 520
de rühellem én is... és akkor ők sértődnek meg ha rájuk szólsz, hogy engedély nélkül ne turkláljanak a cuccaidban....Amadeus91
...de ez csak egy toll... BOOM!!
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 530
De utálom, ha valaki szó nélkül elveszi a tollamat és még ráadásul használja is!
Ha rászólok, hogy tegye vissza akkor meg értetlenül néz.
Hihetetlen!catattack
de rühellem én is... és akkor ők sértődnek meg ha rájuk szólsz, hogy engedély nélkül ne turkláljanak a cuccaidban....
több mint 14 éve
De utálom, ha valaki szó nélkül elveszi a tollamat és még ráadásul használja is!
Ha rászólok, hogy tegye vissza akkor meg értetlenül néz.
Hihetetlen!catattack
Előző főnököm a fülét piszkálta vele és az istennek sem értette miért mondtam neki, hogy tegye el nyugodtan, majd veszek másikat.

Zászló, zászló, szív.