Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 14 éve
Genetikailag buta az összes nő?!DenyKevés kivételt találni, de néha akad az is.
több mint 14 éve
Genetikailag buta az összes nő?!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
OMG, nem ez...hagyjuk inkább. Hetek óta senkivel semmi gáz..Ha ez neked osztás akkor oké.FViktor93Neked van benne tapasztalatod 😊FViktor93Hála neked.
Mikor meg sem szólítalak, jössz osztani 😊JC6
több mint 14 éve
engem meg sem említesz? Most megbántottál. 😀Hála neked.virtuális perpatvar 😂JC6Neked van benne tapasztalatod 😊FViktor93
több mint 14 éve
Ha ez neked osztás akkor oké.Hála neked.virtuális perpatvar 😂JC6Neked van benne tapasztalatod 😊FViktor93
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Hála neked.virtuális perpatvar 😂JC6Neked van benne tapasztalatod 😊FViktor93
Mikor meg sem szólítalak, jössz osztani 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Tényleg, Sobri banja mikor jár le?Amadeus91már lejárt. fejlemény, azóta hál' Tebownak nem ír
több mint 14 éve
ja ez a bajuszos smiley volt a pólón asszemmenő ez a hely, van lézerharc is. "Ted, milyen érzés nem lézerharcolni? Mert lézerharcolni király!"
több mint 14 éve
Sobri bankóAmúgy 2012.12.21-én fog lejárni, mert utána már ugye amúgyis mindegy.
több mint 14 éve
http://bakonyikalandpark.hu/úgyse hiszitek el, de tegnap átmentem egyik cimborámhoz és egy narancssárga pólót viselt, szíve fölött "Sobri Jóska Kalandpark" logóval, hátán pedig nagy "Betyár" felirattal. állítása szerint ebben melózott a fent megnevezett létesítményben. hát befostam kb 😀 másik komám készített képet is, mert az ő telefonja tud. ha netán megszerezném majd berakom idekonquerornem hiszem el.bizonyíték? (rommá szopatom konqot a bizonyítékkal)Joci
minden nap tanulok valamit tőletek... Sobri Jóska kalandpark. Hihetetlen...
karszalag: 5000/fő, Jézusom mi mehet ott. Sobri bankó.
Tényleg, Sobri banja mikor jár le?
több mint 14 éve
úgyse hiszitek el, de tegnap átmentem egyik cimborámhoz és egy narancssárga pólót viselt, szíve fölött "Sobri Jóska Kalandpark" logóval, hátán pedig nagy "Betyár" felirattal. állítása szerint ebben melózott a fent megnevezett létesítményben. hát befostam kb 😀 másik komám készített képet is, mert az ő telefonja tud. ha netán megszerezném majd berakom idekonquerornem hiszem el.bizonyíték? (rommá szopatom konqot a bizonyítékkal)
több mint 14 éve
Joci, küldj már nekem ilyen pólót. Büszkén viselem majd, megesküszöm 😀JC6www.zsidajvagyoknemtagadom.il
itt lehet rendelni
több mint 14 éve
úgyse hiszitek el, de tegnap átmentem egyik cimborámhoz és egy narancssárga pólót viselt, szíve fölött "Sobri Jóska Kalandpark" logóval, hátán pedig nagy "Betyár" felirattal. állítása szerint ebben melózott a fent megnevezett létesítményben. hát befostam kb 😀 másik komám készített képet is, mert az ő telefonja tud. ha netán megszerezném majd berakom ide
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Joci, küldj már nekem ilyen pólót. Büszkén viselem majd, megesküszöm 😀JC6állítólag a Foto Shopban bárki vehet akciósan (Mo.-n nem tudok ilyen boltról de a csodás Szlovákiában biztos találsz 😉)
több mint 14 éve
Vagy lusták 😛 😀Én csak azt csodálom, hogy az aranyköpések topic nem frissült még 😀AsbeeEgy idő után rájöttek, hogy napi szinten 5-6 hsz beférne, úgyhogy azóta nagyon válogatósak 😀fetomy
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Joci, küldj már nekem ilyen pólót. Büszkén viselem majd, megesküszöm 😀
több mint 14 éve
Én csak azt csodálom, hogy az aranyköpések topic nem frissült még 😀AsbeeEgy idő után rájöttek, hogy napi szinten 5-6 hsz beférne, úgyhogy azóta nagyon válogatósak 😀
több mint 14 éve
Én csak azt csodálom, hogy az aranyköpések topic nem frissült még 😀
több mint 14 éve
a Herbi a csúcsa, de egyelőre még csak a carnivore szintig tudtam eljutni benne :/És én egyébként is a fetomyzmusban hiszek 😉fetomyCarnivore vagy Herbivore vállfaját?sutianap
JC6: Szólj Józsuának, bizonyára segít hol szerezte 😉
több mint 14 éve
És én egyébként is a fetomyzmusban hiszek 😉fetomyCarnivore vagy Herbivore vállfaját?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Kell ilyen póló!!! 😀
több mint 14 éve
Nagyszerűen igyekszel terelni barátom a valótlanságaiddal, de én még emlékszem egy fotóra, ami fenti állításodat, hát mondjuk úgy, hogy enyhén megkérdőjelezi:Joci, te biztos mély érzéseket táplálsz fetomy iránt, hisz minden második hsz-ben megkóstolod 😀JC6jaja,hiszen ő is meg én is ábrahámi vallásokat vallunk magunkénak. én a kereszténységet,ő meg a judaizmust 😀Joci

És én egyébként is a fetomyzmusban hiszek 😉
több mint 14 éve
Joci, te biztos mély érzéseket táplálsz fetomy iránt, hisz minden második hsz-ben megkóstolod 😀JC6jaja,hiszen ő is meg én is ábrahámi vallásokat vallunk magunkénak. én a kereszténységet,ő meg a judaizmust 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Joci, te biztos mély érzéseket táplálsz fetomy iránt, hisz minden második hsz-ben megkóstolod 😀