Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 13 éve
Nagy +1, sokkal jobb lett az estém, KÖSZÖNÖM!! 😀Ne próbáljatok meg fekvő helyzetben am.foci labdát elkapni a lábatokkal, mert olyan helyre megy, ami nem lesz kellemes... 😕Wirtschaftsteil1perc és nyersz home version?Bazzani
több mint 13 éve
A kurva életbe. Ez az a nemi élet ami nagyon nem esett jól.
több mint 13 éve
Ne próbáljatok meg fekvő helyzetben am.foci labdát elkapni a lábatokkal, mert olyan helyre megy, ami nem lesz kellemes... 😕Wirtschaftsteil1perc és nyersz home version?
több mint 13 éve
Ne próbáljatok meg fekvő helyzetben am.foci labdát elkapni a lábatokkal, mert olyan helyre megy, ami nem lesz kellemes... 😕Wirtschaftsteilegy szuszpenzor sokat javít a helyzeten 😊
több mint 13 éve
Ne próbáljatok meg fekvő helyzetben am.foci labdát elkapni a lábatokkal, mert olyan helyre megy, ami nem lesz kellemes... 😕WirtschaftsteilMinden nap tanul valamit az ember 😊
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 13 éve
catattack
3 520
Ne próbáljatok meg fekvő helyzetben am.foci labdát elkapni a lábatokkal, mert olyan helyre megy, ami nem lesz kellemes... 😕WirtschaftsteilOké Mester!
több mint 13 éve
Ne próbáljatok meg fekvő helyzetben am.foci labdát elkapni a lábatokkal, mert olyan helyre megy, ami nem lesz kellemes... 😕
több mint 13 éve
Köszi Bandi! 😊
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
levették a tiboru katonás blogját... 😕 😕 :mad:Cowboykarcsihttp://lemil.blog.hu/2012/02/19/ajanlo_uj_tiborublog
http://tiboru.blogrepublik.eu/

több mint 13 éve
levették a tiboru katonás blogját... 😕 😕 :mad:
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
miért kell hogy ilyen buták legyenek a nők, te atyaég? én meg miért baszom még fel rajta az agyamSzobi22http://www.youtube.com/watch?v=WwoM5fLITfk

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
2 napja folyamatosan Jelekezek, és kétségeim vannak afelől, hogy meglesz 2esre a ZH holnap reggel. Fuck this shit.tenorxmert ez a jel e kezekkel

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
2 napja folyamatosan Jelekezek, és kétségeim vannak afelől, hogy meglesz 2esre a ZH holnap reggel. Fuck this shit.
több mint 13 éve
miért kell hogy ilyen buták legyenek a nők, te atyaég? én meg miért baszom még fel rajta az agyam
több mint 13 éve
Mostanában állandóan az van, hogy csak rossz lehetőségek közül választhatok az életemet érintő helyzetekben. Nincs jó megoldás. Nincs. Csak rossz és rossz. Az egyik nyilván kicsivel még rosszabb. Üdv nekem a való életben.
több mint 13 éve
Dugd be a füled vattával (mindkettőt) az csillapít valamit. Nekem a hidegvízzel öblögetés meg arcjegelés (ruhába rakott jéggel) is szokott segíteni.Elméletileg kellene lennie ügyeletnek is.
több mint 13 éve
kibaszott hpsszúhétvége ... a fogam majd szétrobbantja a fejem de egy fogorvos sincs aki tudna fogadni ... Én meg már a falat kaparom... Ritkán mondok ilyet de mikor lesz már hétfő
több mint 13 éve
De rohadtul unom a büdös lábú törököket

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
családi tv-zés, rendben (amiket mondtál még szórakoztatóak is), de ilyenkor akkor üljetek a laptop köré és nézzetek olyan filmet, amit szeretsz 😊minek nézel tv-t?pc_xMert a manapság újra divatos elképzelés, miszerint a TV a sátán műve és aki nézi kisül a lelke, az engem annyira nem kapott el 😛
Vannak műsorok amiket szeretek, kikapcsolnak, plusz nálunk ilyen családi jellegű tvzés van este Maradj Talpon, 1perc, hasonlók, de hát ünnep van, ezért szarfilmeket kell adni, nehogy valaki nézze a TV-t.
A Garfield annyira nem szar, csak már épp annyiszor láttam ahányszor meg lehet nézni 😛fetomy

több mint 13 éve
minek nézel tv-t?pc_xMert a manapság újra divatos elképzelés, miszerint a TV a sátán műve és aki nézi kisül a lelke, az engem annyira nem kapott el 😛
Vannak műsorok amiket szeretek, kikapcsolnak, plusz nálunk ilyen családi jellegű tvzés van este Maradj Talpon, 1perc, hasonlók, de hát ünnep van, ezért szarfilmeket kell adni, nehogy valaki nézze a TV-t.
A Garfield annyira nem szar, csak már épp annyiszor láttam ahányszor meg lehet nézni 😛
több mint 13 éve
Jajj de imádom, hogy az ünnepnapi tv műsor lényege: Nem adjuk le, amit nap mint nap szívesen nézel, inkább leadunk néhány senkit nem érdeklő szar, vagy már 600szor agyonnézett régi filmet....Ha a Garfield nem jön be, nézd a Spektrumot, vagy a NatGeot, a Paprikán meg Jamie Oliver főz 😀
Plusz az is jó, hogy a családi film szóösszetétel a "semmilyen korosztálynak nem való szar" szinonimája...fetomy
A többi adó mindig szar

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
Jajj de imádom, hogy az ünnepnapi tv műsor lényege: Nem adjuk le, amit nap mint nap szívesen nézel, inkább leadunk néhány senkit nem érdeklő szar, vagy már 600szor agyonnézett régi filmet....minek nézel tv-t?
Plusz az is jó, hogy a családi film szóösszetétel a "semmilyen korosztálynak nem való szar" szinonimája...fetomy

több mint 13 éve
Jajj de imádom, hogy az ünnepnapi tv műsor lényege: Nem adjuk le, amit nap mint nap szívesen nézel, inkább leadunk néhány senkit nem érdeklő szar, vagy már 600szor agyonnézett régi filmet....Plusz az is jó, hogy a családi film szóösszetétel a "semmilyen korosztálynak nem való szar" szinonimája...
több mint 14 éve
catattack
3 520
Addig írogattátok a fogászati problémáitokat, míg délben letört az egyik fogamból egy negyednyi rész!Mindez lóf.sz, mert a kisfiam belázasodott estére, de nem kicsit!
Megb.szhatja ez a nap a jó k.rva anyját!
több mint 14 éve
hehh, már rákattintás előtt tudtam mi fog következniakkor fogsz egy kést, lehetőleg tompát és lenyiszálod.fetomykanalat
http://www.youtube.com/watch?v=RO7Q1tMGE7gjjncaa