NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Gyűlölködjünk

36 feliratkozó

több mint 14 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
megkérdezhetem h mi vitt rá arra h devizában vedd fel? (még ha nem is akkora nagy összeg)kristof
,mert így is kisebb a törlesztőrészlete, mint a forinthiteleknek+adott esetben kedvezőbb konstrukció (bár nem tőlem kérdezted, de mégis mire kérdeztél? :/ )
u.i. csak azért mondom, mert ha kicsit böngészel pár adatsort a megfelelő időszakra, amikor igazán 'csehül' álltak a devizatartozók, akkor is kb. jobbak voltak a forintalapúnál

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nekem 15.én van törlesztés. Mondjuk Euro-s de az se sokkal jobb. Szerencsére nem olyan régi és nagy összeg hogy hatalmas változások lettek volna.haromt
megkérdezhetem h mi vitt rá arra h devizában vedd fel? (még ha nem is akkora nagy összeg)
nem kötözködés, tényleg érdekelkristof
nagy összeg, csak mondjuk egy lakáshitelhez képest kisebb. 4 misi
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nekem 15.én van törlesztés. Mondjuk Euro-s de az se sokkal jobb. Szerencsére nem olyan régi és nagy összeg hogy hatalmas változások lettek volna.haromt
megkérdezhetem h mi vitt rá arra h devizában vedd fel? (még ha nem is akkora nagy összeg)
nem kötözködés, tényleg érdekel
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Már hogyne volna neki jó a magas árfolyam. Még többet tud beszedni, mint amennyit annó kiadott.
Én is gyűlölöm ezt. Nekem ráadásul most jön a fél éves kamatforduló. Gondolom pont anniyra fog felmenni szerdáig a frank, hogy ellensúlyozza a most bevezett középárfolyamon számolós törvényt. Mert eddig ugye a sok zs. bank amikor adta vételin számolta ki, amikor meg beszedi, az eladásin nyomatta.GRAFI
nekem 15.én van törlesztés. Mondjuk Euro-s de az se sokkal jobb. Szerencsére nem olyan régi és nagy összeg hogy hatalmas változások lettek volna.
több mint 14 éve
Blevi 8 354 — Lions & Cowboys fan
Már hogyne volna neki jó a magas árfolyam. Még többet tud beszedni, mint amennyit annó kiadott.
Én is gyűlölöm ezt. Nekem ráadásul most jön a fél éves kamatforduló. Gondolom pont anniyra fog felmenni szerdáig a frank, hogy ellensúlyozza a most bevezett középárfolyamon számolós törvényt. Mert eddig ugye a sok zs. bank amikor adta vételin számolta ki, amikor meg beszedi, az eladásin nyomatta.GRAFI
Ez valóban jól hangzik, de a bankoknak nem lakossági oldalon nagy a veszteség. Főleg a nagyobb volumenű hiteleknél áll fenn a nemfizetés kockázata. Minél több lé annál nagyobb bukta. Ingatlannal pedig kb popsit lehet a jelenlegi piaci helyzet mellett törölgetni. A bank nem ingatlankereskedő, ahogyan nem is hitelekkel keresi a nagy zsetont.
Vegyünk mondjunk olyan 1 millió CHF körüli összegeket. Na ott csúnya szopók jönnek ki a magas árfolyam miatt. Persze megértem hogy a átlegembert ez nem vígasztalja. Nem kell a bankokat félteni, ezt aláírom.
több mint 14 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Én is gyűlölöm ezt. Nekem ráadásul most jön a fél éves kamatforduló. Gondolom pont anniyra fog felmenni szerdáig a frank, hogy ellensúlyozza a most bevezett középárfolyamon számolós törvényt. Mert eddig ugye a sok zs. bank amikor adta vételin számolta ki, amikor meg beszedi, az eladásin nyomatta.
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Remélem a hétre ennyi lesz.Bazzani
de legalább az espn adja a Michigan meccset holnap 5kor

több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 643 — Axel Foley
Bazzani a középárfolyamot a havi átlagra értettemJJ Tiller
Véleményem szerint nem havi átlagot számolnak.
De majd megnézem a számlát.
Az biztos,hogy a bankoknak semmi érdeke nincs abban,hogy lejjebb menjen az árfolyam.

Nem mellesleg gyűlölöm,hogy ha elindul a szar akkor nincs megállás.
Jön a baba,gondoltam kifestetem a lakást.
El is kezdték,másnap tönkrement a kocsim (100ezer).
Szól a festő,hogy a budinál valamiért feljön a szennyvíz.
Hívhatok vizest.
Másnap szól a festő,hogy elment a konnektorokból az áram.
Hívhatok villanyszerelőt.
Remélem a hétre ennyi lesz.
Ja és a főnököm lebaszott,hogy túl sokat dolgozok.

több mint 14 éve
Blevi 8 354 — Lions & Cowboys fan
Gyűlölöm a bankokat.
Biztos véleltlen,hogy mindig 10.ére megy fel a svájci frank árfolyama,amikor ugyebár levonják a törlesztőt.

Dátum Valuta Megnevezés Egység Vétel Közép Eladás
2010.11.02 CHF Svájci frank 1 192 195.9 199.8
2010.11.03 CHF Svájci frank 1 193.1 197 200.9
2010.11.04 CHF Svájci frank 1 194.1 198 202
2010.11.05 CHF Svájci frank 1 197 201.1 205.1Bazzani
nekem is volt egy ilyen teóriám látva a forint ingadozásait, de nem középárfolyamon számolnak?JJ Tiller
Ott van a közép is.
Az is megy arányosan felfelé.
Ma épp 201 három napja 196 volt.
10.ére 210fölé megy,majd visszaesik 196ra.
És nem tudsz tenni ellene.
Ez a 20ft-nyi ingadozás nekem cirka 5000Ftomban van.Bazzani
Kérheted hogy előbb törlesszék be, de gondolom a fizudhoz van igazítva a törlesztés.
Amúgy a bankban is emberek dolgozok, lehet még az NFL-t is szereti egyik másik 😊
Egyébként nem tudom, ez mennyire szándékos. De a banknak sem feltétlenül jó a magas árfolyam.
több mint 14 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 423 — no es importante
Schleck: a hátrabukfenc megy? 😀eaglesmcnabb
Érdekes, mert ha nagyon kell, azt meg tudom csinálni. Ott nem látom magam előtt, hogy mibe "vetem bele" magam. 😀F.Schleck
akkor kérlek utánozd le ezt 😀 😂
http://www.youtube.com/watch?v=TusFiI3cbr4

Bazzani a középárfolyamot a havi átlagra értettem

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
A hitelesek azért szívnak, mert van nekik, sokan meg azért, mert nem is kaphatnak - mint pl. én -

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Gyűlölöm a bankokat.
Biztos véleltlen,hogy mindig 10.ére megy fel a svájci frank árfolyama,amikor ugyebár levonják a törlesztőt.

nekem is volt egy ilyen teóriám látva a forint ingadozásait, de nem középárfolyamon számolnak?JJ Tiller
Ott van a közép is.
Az is megy arányosan felfelé.
Ma épp 201 három napja 196 volt.
10.ére 210fölé megy,majd visszaesik 196ra.
És nem tudsz tenni ellene.
Ez a 20ft-nyi ingadozás nekem cirka 5000Ftomban van.

több mint 14 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 423 — no es importante
Gyűlölöm a bankokat.

nekem is volt egy ilyen teóriám látva a forint ingadozásait, de nem középárfolyamon számolnak?
az mondjuk tagadhatatlan, hogy rongybábuként ráncigálják a valutánkat

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Schleck: a hátrabukfenc megy? 😀eaglesmcnabb
Érdekes, mert ha nagyon kell, azt meg tudom csinálni. Ott nem látom magam előtt, hogy mibe "vetem bele" magam. 😀

több mint 14 éve
Gyűlölöm a bankokat.

2010.11.05 CHF Svájci frank 1 197 201.1 205.1

több mint 14 éve
Az punci kaja 😛 meg is érdemled 😊kishaszi
én ilyen pouncey gyerek vagyok,
elvégre a steelersnek sem szurkolok.Höri
Akkor nyílván ez lehetett az ok, az ananásznak nincsen köze, csak a csúf, kpasz hókuszpóknak, illetve Soldadosnak:Ö)

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Az punci kaja 😛 meg is érdemled 😊kishaszi
én ilyen pouncey gyerek vagyok,
elvégre a steelersnek sem szurkolok.

több mint 14 éve
Az szopó, nekem múltkor az egyik kisörlőm tört le félig, rohadtul beleszorult valami és túl drasztikus eszközökkel próbáltam kiszedni 😊 Egy hónapig jártam vele gyökérkezelésre/tömésre. Rohadt SZTK, maszekban szerintem 2 nap alatt megjavítottak volna.Rataccess
én hétközben ráérek orvoshoz járkálni, de a fogorvostól nagyon fosok. ezt már itt is írtam párszor 😀 ha az utat javítják odakint és egy 710-es fúró megszólal, attól is rosszul vagyok mert a dentistára emlékeztet.
dehát most már muszáj lesz sajnos.

kitört egy első fogam basszameg, én vagyok babi néniHöri
micsináltál?haromt
ananászos pizzát ettem, (amit konqueror utál)Höri
Az punci kaja😛 meg is érdemled😊

több mint 14 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Másik fóbia még nálam a nagy, hosszú, meredek lépcsők, amin lefelé kell menni.
Voltam vagy 8, amikor legurultam egy kb 15 fokú lépcsőn, és azt hittem meg is halok. Pfhúúú, életem egyik legrosszabb élménye volt.
És azóta 100-ból 100-szor eszembe jut, ha hosszú lépcsőt látok.

Schleck: megnyugodhatsz van. 😊
Ás a hátrabukfencet se komálja, mert az ugyanaz, csak másik irányba.Vrijbloed
Basszus, komolyan nem olvastam a hsz.-ed, mielőtt írtam 😀Rataccess
Én se a tiédet. 😊 😀
Utáljuk együtt a hosszú lépcsőket. 😂
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 497 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Én részegen, álomban estem egy lépcsőfordulónyit tavaly karácsonykor - arra ébredtem hogy repülök a levegőben 😊 Majdnem a jobb szemem bánta, közvetlenül mellette tépett ki valami egy darabot az arcomból (a sebhely szerintem emlékeztetni fog még pár évtizedig 😊 ), illetve azóta a jobb "szemöldökcsontom" sem úgy áll mint régen, van rajta egy kis deformáció... Jól jöttem ki a dologból, nyaktörés is simán benne volt 😊
Szerencsére nem lett lépcső-iszonyom, akkor nagy gondban lennék 😀Rataccess
nekem is lett egy vágás az államnál, az is elkisér az életemen át, elharaptam -->5 öltés, további 4 öltés a számon, plusz egy porcelánfog középen 😊
nekem is nagy mákom volt...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Voltam vagy 8, amikor legurultam egy kb 15 fokú lépcsőn, és azt hittem meg is halok. Pfhúúú, életem egyik legrosszabb élménye volt.

Ás a hátrabukfencet se komálja, mert az ugyanaz, csak másik irányba.Vrijbloed
Basszus, komolyan nem olvastam a hsz.-ed, mielőtt írtam 😀

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 296 — Tyrone Creek
Amióta leestem a padlásról már egy méter magasságban is fosok... pedig előtte siugrást is toltam stb, azóta pl. még tesin sem mertem megcsinálni a szekrényugrást... van ilyen 😊

szerk.: Schleck: a hátrabukfenc megy? 😀eaglesmcnabb
egyszer én is zuhantam le padlásról. haverokkal paintballoztunk, és belopakodtam a házba, ahol voltak. de a padló beszakadt, én meg bezuhantam 3-4 ellen közé. nem volt szerencsém 😀
több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Amióta leestem a padlásról már egy méter magasságban is fosok... pedig előtte siugrást is toltam stb, azóta pl. még tesin sem mertem megcsinálni a szekrényugrást... van ilyen 😊eaglesmcnabb
Én részegen, álomban estem egy lépcsőfordulónyit tavaly karácsonykor - arra ébredtem hogy repülök a levegőben 😊 Majdnem a jobb szemem bánta, közvetlenül mellette tépett ki valami egy darabot az arcomból (a sebhely szerintem emlékeztetni fog még pár évtizedig 😊 ), illetve azóta a jobb "szemöldökcsontom" sem úgy áll mint régen, van rajta egy kis deformáció... Jól jöttem ki a dologból, nyaktörés is simán benne volt 😊
Szerencsére nem lett lépcső-iszonyom, akkor nagy gondban lennék 😀

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you

Ás a hátrabukfencet se komálja, mert az ugyanaz, csak másik irányba.
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 497 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Amióta leestem a padlásról már egy méter magasságban is fosok... pedig előtte siugrást is toltam stb, azóta pl. még tesin sem mertem megcsinálni a szekrényugrást... van ilyen 😊

szerk.: Schleck: a hátrabukfenc megy? 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!