Gyűlölködjünk

36 feliratkozó

több mint 14 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Grafika tanárom eddigi 6 órából 1-et tartott meg, 2-t helyettesítő tanár, 2-szer senki nem jelent meg reggel az óra kezdésén, egyszer szóltak előre hogy nem lesz. A vicces hogy a tanár neve Rendes Péter. Sok gerincet neki sem osztottak.Tomeee
Ohh... ilyenért sehol nem mennek a szomszédba. Levelezőre járok és volt egy nap, amikor szombaton 8:00-18:00-ig lett volna statisztikám. Sulitól én csak 50 km-re lakom, szóval vonatra ültem reggel 6:20-kor és 7:10-kor már a suliban is voltam. Ülök pár társammal, nagyban várjuk az órát, egyszer aztán odalép a HR tanárunk és kérdi, hogy mire várunk?! Mi röhögve mondjuk, hogy statisztikára... erre közli, hogy arra várhatunk, mert a "Tisztelt" tanár úr elutazott péntek este Hollandiába, kaptunk róla neptun üzenetet. Erre a mondatra futott be az egyik csoporttársam, aki közel 100 km-t autózott. 😊 Egyébként tényleg küldte üzenetet, aznap reggel 7-kor írtak, hogy elmarad az egész napi tanítás ! 😀

Én nem butam rajta sok pénzt (ca. 1000), de volt aki azért jóval többet. A gerinc napjainkra nem is kicsit veszett ki az emberekből, főleg ha nem is hazánkfia az illető.

Egyébként vicces, hogy ezt a dolgot akkor nem tudták előre. Egy hollandiai repülőút biztosan derült égből szokott jönni !adyno12
Azt a szemetet...

Nálunk kis seggnyaló tanársegédnél volt egyszer vizsga, reggel 8-tól, ahogyan neptunban meg is hirdette, mint kiderült reggel 9-kor írt nekünk levlistára, hogy déltől lesz a vizsga. 😀
Egy pillanatra nem érezte, hogy mekkora egy fasz...
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Egyébként tényleg küldte üzenetet, aznap reggel 7-kor írtak, hogy elmarad az egész napi tanítás ! 😀adyno12
Még Duna"új"városban volt, hogy péntek reggel egy buzi gyakorlatért lebuszoztam az éjjel 5 órás busszal (mert persze a buszjáratok úgy voltak megoldva, hogy vagy 6:45-re érek be, vagy a következővel 7:45-re, az órák pedig épp akkor kezdődtek és arról az óráról tilos volt késni), majd ott fél óra várakozás után közölték, hogy valami táncvilágbajnokság van, és kaptunk üzenetet a neptunban. És detto, aznap reggel 7kor küldték meg, hogy aznap nincs tanítás...

Kétségkívül a neptunnál csak az iskolai tájékoztatási rendszer szarabb és értéktelenebb...
több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
de rühellem a kibaszott gombát,és persze hogy gombás kaja van itthon :/

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
adyno12 Atlanta Falcons 294 — Falcons fan
Grafika tanárom eddigi 6 órából 1-et tartott meg, 2-t helyettesítő tanár, 2-szer senki nem jelent meg reggel az óra kezdésén, egyszer szóltak előre hogy nem lesz. A vicces hogy a tanár neve Rendes Péter. Sok gerincet neki sem osztottak.Tomeee
Ohh... ilyenért sehol nem mennek a szomszédba. Levelezőre járok és volt egy nap, amikor szombaton 8:00-18:00-ig lett volna statisztikám. Sulitól én csak 50 km-re lakom, szóval vonatra ültem reggel 6:20-kor és 7:10-kor már a suliban is voltam. Ülök pár társammal, nagyban várjuk az órát, egyszer aztán odalép a HR tanárunk és kérdi, hogy mire várunk?! Mi röhögve mondjuk, hogy statisztikára... erre közli, hogy arra várhatunk, mert a "Tisztelt" tanár úr elutazott péntek este Hollandiába, kaptunk róla neptun üzenetet. Erre a mondatra futott be az egyik csoporttársam, aki közel 100 km-t autózott. 😊 Egyébként tényleg küldte üzenetet, aznap reggel 7-kor írtak, hogy elmarad az egész napi tanítás ! 😀

Én nem butam rajta sok pénzt (ca. 1000), de volt aki azért jóval többet. A gerinc napjainkra nem is kicsit veszett ki az emberekből, főleg ha nem is hazánkfia az illető.

Egyébként vicces, hogy ezt a dolgot akkor nem tudták előre. Egy hollandiai repülőút biztosan derült égből szokott jönni !

Kezdő5 - Öt szakág, egy helyen! : http://www.kezdo5.hu

Think about first ever victory! - BTK Boys!
több mint 14 éve
Tomeee 753
Grafika tanárom eddigi 6 órából 1-et tartott meg, 2-t helyettesítő tanár, 2-szer senki nem jelent meg reggel az óra kezdésén, egyszer szóltak előre hogy nem lesz. A vicces hogy a tanár neve Rendes Péter. Sok gerincet neki sem osztottak.

twitter | last.fm | mixcloud
több mint 14 éve
catattack 3 520
halálos tömegszerencsétlenség okozása bebaszva, max 10 év, fantasztikus...JJ Tiller
- Bíró úr, öt év?!?!
- Mondom kötél...Dzsokijuing
😂
Ku.va jó!
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Soha többet nem akarok vezetni....
több mint 14 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Gyűlölöm hogy egyre tönnször ébredek kinzó fejfájással; olykor komolyhányinger mellett (Pl mai napom ennek kikúráláásra ment rá...) és még csak nem is iszom alkoholt(konkrétan soha)...iktriad
a hányinger fejfájás kombo, ha nem másnaposságtól van, akkor gázosabb dolgokra is utalhat. szóval nézesd meg magadharomt
IGAZ!!!

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Gyűlölöm hogy egyre tönnször ébredek kinzó fejfájással; olykor komolyhányinger mellett (Pl mai napom ennek kikúráláásra ment rá...) és még csak nem is iszom alkoholt(konkrétan soha)...iktriad
a hányinger fejfájás kombo, ha nem másnaposságtól van, akkor gázosabb dolgokra is utalhat. szóval nézesd meg magad
több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
...egy családtag arra használta amire amúgy kitalálták...iktriad
Én meg pont azt reklamáltam volna, hogy nem arra használják, amire kitalálták (sörivás) 😀 Szerintem én is félteném ha lenne hasonló ereklyém, még a végén összetörne a használat során - arra meg ott van a "sima" pohár 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 840 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Gyúlölőm hogy egyre tönnször ébredek kinzó fejfájással; olykor komolyhányinger mellett (Pl mai napom ennek kikúrálására ment rá...) és még csak nem is iszom alkoholt...iktriad
lehet azt kéne 😀
Harvin kór.Höri
Inkább kihagyom. Mardok a mérgeimnél (CC és tsai - bár ma elővigyázatosságból rostos gyümolcsleveket iszom).

Jahh, szerintem is ez lehet a gond... Csak tudnám akkor mi van a fasza Jagses poharakkal, csaknem üdítővel gyalázod őket? 😀Rataccess
Azokban(illetve csak az egyikben) ital csak 1× volt; az is azért mert nem figyeltem oda és egy családtag arra használta amire amúgy kitalálták. Azóta felvilégosítottam mindenkit hogy a Jags poharakat csak max nézni lehet; belőlük inni soha!
több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Gyúlölőm hogy egyre tönnször ébredek kinzó fejfájással; olykor komolyhányinger mellett (Pl mai napom ennek kikúráláésra ment rá...) és még csak nem is iszom alkoholt...iktriad
lehet azt kéne 😀
Harvin kór.Höri
Jahh, szerintem is ez lehet a gond... Csak tudnám akkor mi van a fasza Jagses poharakkal, csaknem üdítővel gyalázod őket? 😀

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Gyúlölőm hogy egyre tönnször ébredek kinzó fejfájással; olykor komolyhányinger mellett (Pl mai napom ennek kikúráláésra ment rá...) és még csak nem is iszom alkoholt...iktriad
lehet azt kéne 😀
Harvin kór.

több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 840 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Gyűlölöm hogy egyre tönnször ébredek kinzó fejfájással; olykor komolyhányinger mellett (Pl mai napom ennek kikúráláásra ment rá...) és még csak nem is iszom alkoholt(konkrétan soha)...
több mint 14 éve
DiamondsHead44 2 696 — Rams fan
Diamondshead ez tökéletes. Kurva jó. Ki írta vagy miből van? 😊

Szerk. Én is tuskó vagyok. A stílus eléggé utalt Petőfire 😊haromt
jaja, Petőfi

STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Diamondshead ez tökéletes. Kurva jó. Ki írta vagy miből van? 😊

Szerk. Én is tuskó vagyok. A stílus eléggé utalt Petőfire 😊
több mint 14 éve
én nem a lúzerséget mondom, mert az nincs.
Én csak a magyarok "minden szabályra szarok mert megtehetem" mentalitását basztatom.
Ez egy olyan nép ahol mindenki tökéletesen tisztában van a jogaival, de a kötelességeire szarik. Amíg ez nem változik meg addig az előrelépés esélye semmi

azért 1100 éves dolog, mert az egész a megmaradt magyar nemesi eszmékből táplálkozik, akiknek ugye rettenetes jogai voltak és erre kurva büszke is volt, csak valahogy már a hűbéri szerződések, kötelesség részeit sem nagyon akarták komolyan venni.haromt
Se nem magyar, se nem nemesi, se nem 1100 éves sajátosság, de mindegy. Az ügyeskedés nem nációfüggő.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
DiamondsHead44 2 696 — Rams fan
Én csak a magyarok "minden szabályra szarok mert megtehetem" mentalitását basztatom.
Ez egy olyan nép ahol mindenki tökéletesen tisztában van a jogaival, de a kötelességeire szarik. Amíg ez nem változik meg addig az előrelépés esélye semmi

azért 1100 éves dolog, mert az egész a megmaradt magyar nemesi eszmékből táplálkozik, akiknek ugye rettenetes jogai voltak és erre kurva büszke is volt, csak valahogy már a hűbéri szerződések, kötelesség részeit sem nagyon akarták komolyan venni.haromt
A MAGYAR NEMES

Őseimnek véres kardja
Fogason függ, rozsda marja,
Rozsda marja, nem ragyog.
Én magyar nemes vagyok!

Munkátlanság csak az élet.
Van életem, mert henyélek.
A paraszté a dolog.
Én magyar nemes vagyok!

Jól készítsd, paraszt, az útat,
Mert hisz a te lovad vontat.
Csak nem járhatok gyalog.
Én magyar nemes vagyok!

Tán a tudománynak éljek?
A tudósok mind szegények.
Nem irok, nem olvasok.
Én magyar nemes vagyok!

Van, igaz, egy tudományom,
Ebben párom ritkán látom:
Enni, inni jól tudok.
Én magyar nemes vagyok!

Milyen jó, hogy nem adózok.
Gazdaságom van, de nem sok,
S van adósságom, de sok.
Én magyar nemes vagyok!

Mit törődöm a hazával?
A hazának száz bajával?
Majd elmulnak a bajok.
Én magyar nemes vagyok!

Ősi joggal, ősi házban
Éltemet ha elpipáztam:
Mennybe visznek angyalok.
Én magyar nemes vagyok!

STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
de hol ? ne mondjátok már, hogy ebben az országban nem lehet érvényesülni.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
akkor már 3-an vagyunk...így igaz, nem véletlenül vagyunk ott ahol...eaglesmcnabb
Én amúgy nem vagyok valami nagy okos politkus, de mi lenne akkor ha a büntetés a fizetés valahány százalékát tenné ki? Akkor ugyanannyira fáj a milliomosnak is, mint a minimálbéresnek is. Időzőjelbe. Persze mondjuk aki pénzes ez alól is kibújhat, de én így több értelmét látnám.

Más. Argentína gazdaságilag majdnem olyan mint szeretet kishazánk, ők 2000-ben élték át azt amit mi pár éve, és a külügyminiszter nem egy levelet küldött, hogy figyeljünk, mert mi is szarba leszünk... Azthiszitek idehaza komolyn vették?
Ott elküldték az összes multit és most így lábaltak ki a válságból.
Nem ilyen faszszopó megvakartam a tököm, fizessek utána adót és hasonló törvényekkel...
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 497 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Én haromttal vagyok.
Sajnos a többségre ez a mentalitás igaz és ez pont olyan mentalitás, ha te meg próbálsz törődni a másikkal, akkor számítanod kell arra, hogy kihasználnak, átvernek stbstb. Aki normális akar lenni az megszívja...süti
akkor már 3-an vagyunk...így igaz, nem véletlenül vagyunk ott ahol...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Én haromttal vagyok.
Sajnos a többségre ez a mentalitás igaz és ez pont olyan mentalitás, ha te meg próbálsz törődni a másikkal, akkor számítanod kell arra, hogy kihasználnak, átvernek stbstb. Aki normális akar lenni az megszívja...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó

azért 1100 éves dolog, mert az egész a megmaradt magyar nemesi eszmékből táplálkozik, akiknek ugye rettenetes jogai voltak és erre kurva büszke is volt, csak valahogy már a hűbéri szerződések, kötelesség részeit sem nagyon akarták komolyan venni.
több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
én haszival vagyok (bbrrr 😊 ) ebben a kérdésben.

főleg az általánosítást ítélem el. mert ja persze van sok ügyeskedő, aki az életszínvonalamat is rontja, de próbálom úgy tenni-venni a dolgomat, hogy korrekt emberekkel működjek együtt. így pont leszarom, hogy más hogy csinálja, ha én jól érzem így magam.

btw, sztemf elnövőben van az a generáció akinek már nincsenek meg ezek a posztkommunista reflexei. mert, hogy ez nem 1100 éves történet az tuti.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
1100 éve? Aha, én nem így tudom. Mondjuk én arra értettem, hogy ott van végünk, ha bedőlünk annak, menthetetlenek vagyunk. Sokan vannak, akiknek ez a céljuk és minél többen hiszik ezt, annál kevesebb esélyünk is lesz...kishaszi
tudom mire célzol... szerinted amúgy mi a helyes mentalitás?eaglesmcnabb
A véleményemre vagy kíváncsi, vagy a megoldásra? Attól tartok előbbi messze van az utóbbitól😊 Mindenesetre próbálom nem lúzernek tekintetni a magyar népet, még ha ezt sokan akarják belénkmagyarázni. Ez még sehol sincs az üdvösséghez, de a másik lehetőségnél több potenciált látok a dologban. (az mondjuk igaz, hogy itt fejmosásra van szükség, de ha el se kezdjük, akkor szar se lesz belőle, ebben igaza van 3t-nek, akkor nekünk tényleg annyi.)