Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 14 éve
nem ő lenne az első a világtörténelemben, aki ilyen vagy olyan okok miatt nem töltené ki a 4 évet...csak a következő választás 2014-ben leszatapapamiért ne lenne?atapapavolt már hatalmon...akkor is leváltották... miért? 😊eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A régi fideszesek is ellene fognak fordulni +az összefogó ellenzék és olyan lázadozás lesz itt hogy csak na. Az EU is brutál módon be fogja fenyíteni.miért ne lenne?atapapaez a mondat azért szíven ütött. nézzük meg mondjuk 2013-ban milyen állapotban lesz az ország és utána vonjunk párhuzamot Ferenc 5 évével.atapapa2013-ban már nem lesz OV kormányon. Erre most teszek egy sört.haromt
És akkor valóban jöhet a nagykoalíció, leánykori nevén a népfront kormány.
Konkrétan már ámokfutás amit csinál.
Most még csak a jobboldali értelmiség fordult vele szembe de januárban, amikor a minimálbéres protestszavazó is megkapja a fizetési papírját akkor vége lesz. Ha számlák is megérkeznek akkor meg végleg.
több mint 14 éve
viszont akkor is kitöltötte a hivatali idejét. a kettő közt nagy különbség van. Nem vagyunk alapvetően az a túlságosan "kormányváltogatós" nemzet. Nem fogják leváltani még ha nagyon rosszul is fog kormányozni, csak majd legfeljebb nem választják újra. A kettő nem egy és ugyanazvolt már hatalmon...akkor is leváltották... miért? 😊eaglesmcnabb2013-ban már nem lesz OV kormányon. Erre most teszek egy sört.haromtmiért ne lenne?atapapa
--------------------------------------------------
több mint 14 éve
2013-ban nem lesz választás. Így van tétje a sörnek.volt már hatalmon...akkor is leváltották... miért? 😊eaglesmcnabb2013-ban már nem lesz OV kormányon. Erre most teszek egy sört.haromtmiért ne lenne?atapapa
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
csak a következő választás 2014-ben leszvolt már hatalmon...akkor is leváltották... miért? 😊eaglesmcnabb2013-ban már nem lesz OV kormányon. Erre most teszek egy sört.haromtmiért ne lenne?atapapa
több mint 14 éve
volt már hatalmon...akkor is leváltották... miért? 😊miért ne lenne?atapapaez a mondat azért szíven ütött. nézzük meg mondjuk 2013-ban milyen állapotban lesz az ország és utána vonjunk párhuzamot Ferenc 5 évével.atapapa2013-ban már nem lesz OV kormányon. Erre most teszek egy sört.haromt
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
miért ne lenne?2013-ban már nem lesz OV kormányon. Erre most teszek egy sört.haromtNem gondoltam volna hogy Ferit alúl lehet múlni.haromtez a mondat azért szíven ütött. nézzük meg mondjuk 2013-ban milyen állapotban lesz az ország és utána vonjunk párhuzamot Ferenc 5 évével.atapapa
több mint 14 éve
azért azt ne feledd el, hogy szar kormányzásnál GYF lemondásához is több kellett.2013-ban már nem lesz OV kormányon. Erre most teszek egy sört.haromtNem gondoltam volna hogy Ferit alúl lehet múlni.haromtez a mondat azért szíven ütött. nézzük meg mondjuk 2013-ban milyen állapotban lesz az ország és utána vonjunk párhuzamot Ferenc 5 évével.atapapa
Szerintem ki fogja tölteni hivatali idejét. Viszont, hogy utána mi lesz az megjósolhatatlan, bár én legjobban egy "nagykoalíciónak" örülnék
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
2013-ban már nem lesz OV kormányon. Erre most teszek egy sört.Nem gondoltam volna hogy Ferit alúl lehet múlni.haromtez a mondat azért szíven ütött. nézzük meg mondjuk 2013-ban milyen állapotban lesz az ország és utána vonjunk párhuzamot Ferenc 5 évével.atapapa
több mint 14 éve
Inkább beszéljünk akkor 2014-ről, amikorra már vélhetően megszűntetik a "válságadókat" és a magánnyugdíjpénztárakat is tuti továbbutalják majd. akkor látszik majd hogy hogyan is végezték a dolgukat, és egy nagy lyuk lesz addigra a költségvetésben vagy pályára áll MagyarországNem gondoltam volna hogy Ferit alúl lehet múlni.haromtez a mondat azért szíven ütött. nézzük meg mondjuk 2013-ban milyen állapotban lesz az ország és utána vonjunk párhuzamot Ferenc 5 évével.atapapa
több mint 14 éve
Nem gondoltam volna hogy Ferit alúl lehet múlni.haromtez a mondat azért szíven ütött. nézzük meg mondjuk 2013-ban milyen állapotban lesz az ország és utána vonjunk párhuzamot Ferenc 5 évével.
több mint 14 éve
Mondjuk nem tudom milyen csődbevitelről beszélsz, mikor úgy vették át. Ezek mellett járulékcsökkentésről beszélni... reális...Könnyű azt mondani, hogy kiadást kell csökkenteni, de ilyen adósságállománnyal pénzt kell teremteni. Eddig az jól is ment nekik😛 kérdés, hogy mire fogják használni és hogyan... Egyelőre ezzel van a baj, mert nem látni, hogy mi lesz.
- mielőtt rávágná valaki, tudom, a seggünk ki lesz😛
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
http://index.hu/gazdasag/magyar/2010/11/10/megsem_szunnek_meg_az_extraadok_2012-ben/?rnd=113érdekes...Ezt nagyon randán be fogjuk szopni. Persze 10 milliárt mehet Kósa Lalinak stadionra.
Ezek nagyon arra játszanak, hogy valóban csődbevigyék ezt a szarkupacot és akkor lehet faszán diktátorkodni. Az alkotmánybíróságot ma már leverték...
Király lesz jövőre a 30%os gázáremelés és barátai, mellé az extraadók miatti élelmiszer és persze járulékcsökkentés helyett járulék emelés. Nem gondoltam volna hogy Ferit alúl lehet múlni.
több mint 14 éve
de utálom az ilyen instant bealvásokat.Ennél csak egy durvább van. Ha soha nem ébredsz fel.
egyik pillanatban még békésen tv-zel, olvasol, v netezel.
következőben arra ébredsz h x órával később az arcod odaragt a billentyűzethez, vagy a fejed lelóg az ágyról, persze nem csináltad meg amit akartál, és még fáradtabb is vagy mint előtte.briareos
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
de utálom az ilyen instant bealvásokat.egyik pillanatban még békésen tv-zel, olvasol, v netezel.
következőben arra ébredsz h x órával később az arcod odaragt a billentyűzethez, vagy a fejed lelóg az ágyról, persze nem csináltad meg amit akartál, és még fáradtabb is vagy mint előtte.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nem azt allitottam h nem ertek egyet azzal amit panaszoltal hanem azt h mindenki beszopja az ilyen dolgokat aki egyetemre v foiskolara jar nem csak te legyen az munka mellett tanulo, videkrol feljaro, videkre lejaro, otthoni idoelbaszo mindenki
ergo sajnalatos modon a tovabbtanulas ezzel jar perpillanat
es evegett ez a szar tortura ugyanugy resze az egesznek mint az h eredmenyesen vizsgazz
több mint 14 éve
szerinted most van értelme annak, amit írtál? igen, senki nem kényszerített arra, hogy egyetemen tanuljak, de ha már megpróbálom, hadd ne kelljen már ilyen alapvető dolgok miatt szívnom... pláne hogy az én esetemben munka miatt nem tudtam beíratni azt a két szaros jegyetírtam már korábban, de nonszensz dolog és egyszerűen kibaszás a vidékiekkel, hogy egy-két jegy beírása miatt (ami időpontra érkezvén kb. 1 perces művelet) kellene 1-2 napot pluszban Pesten tölteni vagy csak ezért felmenni... undorítóJJ Tillersenkinek sem szoritottak kest a nyakahoz h tovabbtanuljon Fake
kettős mérce, miről beszélsz te?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
szaba
10 543
The real Fake is back 😀 I love this guy 😀írtam már korábban, de nonszensz dolog és egyszerűen kibaszás a vidékiekkel, hogy egy-két jegy beírása miatt (ami időpontra érkezvén kb. 1 perces művelet) kellene 1-2 napot pluszban Pesten tölteni vagy csak ezért felmenni... undorítóJJ Tillersenkinek sem szoritottak kest a nyakahoz h tovabbtanuljon
ne vedd legyszives oltasnak de neha ugy sut a kettos merce meglete nalad h csak naFake
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
írtam már korábban, de nonszensz dolog és egyszerűen kibaszás a vidékiekkel, hogy egy-két jegy beírása miatt (ami időpontra érkezvén kb. 1 perces művelet) kellene 1-2 napot pluszban Pesten tölteni vagy csak ezért felmenni... undorítóJJ Tillersenkinek sem szoritottak kest a nyakahoz h tovabbtanuljon
ne vedd legyszives oltasnak de neha ugy sut a kettos merce meglete nalad h csak na
több mint 14 éve
én két tantárgyamat ez miatt buktamIsmerős a szitu... tavaly jegybeírás volt délre meghirdetve... odamentünk, közölték hogy 4-kor lesz, mert nem tudták kijavítani négyet... visszamentünk és kb. este 8 fele tudtam meg az eredményt, ráadásul nem lett meg a vizsga... röpke 8 órát vártam hogy megkaphassam az egyesemet 😊Jegybeírást nálunk jól megoldották. Nem kell futkozni semmivel, csak a neptun... :cool: Majd záróvizsga után viszontlátjuk az indexet.Asbee
persze ha neked déltől 2ig van jegybeírásod, és negyed 2-re érkezel közlik veled hogy a névsor első felébe tartozol, és neked 1 előtt kellett volna jönnöd( amit persze a kutya se mondott előtte), + mellé máris kézben a 3500-as különeljárási csekk 😉eaglesmcnabb
írtam már korábban, de nonszensz dolog és egyszerűen kibaszás a vidékiekkel, hogy egy-két jegy beírása miatt (ami időpontra érkezvén kb. 1 perces művelet) kellene 1-2 napot pluszban Pesten tölteni vagy csak ezért felmenni... undorító
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
a Jugyun 3 éve nincs index. Első félévemben volt még, hatalmas kedvem volt csupán egy szignóért elvonatozni Szegedre olykor.Ismerős a szitu... tavaly jegybeírás volt délre meghirdetve... odamentünk, közölték hogy 4-kor lesz, mert nem tudták kijavítani négyet... visszamentünk és kb. este 8 fele tudtam meg az eredményt, ráadásul nem lett meg a vizsga... röpke 8 órát vártam hogy megkaphassam az egyesemet 😊Jegybeírást nálunk jól megoldották. Nem kell futkozni semmivel, csak a neptun... :cool: Majd záróvizsga után viszontlátjuk az indexet.Asbee
persze ha neked déltől 2ig van jegybeírásod, és negyed 2-re érkezel közlik veled hogy a névsor első felébe tartozol, és neked 1 előtt kellett volna jönnöd( amit persze a kutya se mondott előtte), + mellé máris kézben a 3500-as különeljárási csekk 😉eaglesmcnabb
több mint 14 éve
Ismerős a szitu... tavaly jegybeírás volt délre meghirdetve... odamentünk, közölték hogy 4-kor lesz, mert nem tudták kijavítani négyet... visszamentünk és kb. este 8 fele tudtam meg az eredményt, ráadásul nem lett meg a vizsga... röpke 8 órát vártam hogy megkaphassam az egyesemet 😊Jegybeírást nálunk jól megoldották. Nem kell futkozni semmivel, csak a neptun... :cool: Majd záróvizsga után viszontlátjuk az indexet.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Gyűlölöm az őszt és a telet. Délután 4 és már sötét van. Teljesen az az ember érzete, hogy munkamániássá vált. Kezd hajnalban, végez éjszaka. 😕catattackEz mellé én még marha álmos is leszek... :/
több mint 14 éve
catattack
3 520
Gyűlölöm az őszt és a telet. Délután 4 és már sötét van. Teljesen az az ember érzete, hogy munkamániássá vált. Kezd hajnalban, végez éjszaka. 😕
több mint 14 éve
Ismerős a szitu... tavaly jegybeírás volt délre meghirdetve... odamentünk, közölték hogy 4-kor lesz, mert nem tudták kijavítani négyet... visszamentünk és kb. este 8 fele tudtam meg az eredményt, ráadásul nem lett meg a vizsga... röpke 8 órát vártam hogy megkaphassam az egyesemet 😊 persze ha neked déltől 2ig van jegybeírásod, és negyed 2-re érkezel közlik veled hogy a névsor első felébe tartozol, és neked 1 előtt kellett volna jönnöd( amit persze a kutya se mondott előtte), + mellé máris kézben a 3500-as különeljárási csekk 😉