NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 684
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 14 éve
Pont egy olyantól jövök. Az egyik legjobb haverom és ő vállalja is hogy roma (letagadni se tudná). Mégis tűzbe mennék érte.Azért vannak becsületes romák is 😀 Páran, a sok ezerből 😀JC6ajjaj itt mindenki rásísztá szkinder :/a többsége kirendelt védőügyvéd. neki is el kell tartania a családját. Esetleg mehet lopni is...haromt
én még azokat az ügyvédeket sem értem akik elvállalják hogy védik ezeket,azok is mehetnének a bitóraJoci
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Azért vannak becsületes romák is 😀 Páran, a sok ezerből 😀ajjaj itt mindenki rásísztá szkinder :/a többsége kirendelt védőügyvéd. neki is el kell tartania a családját. Esetleg mehet lopni is...haromt
én még azokat az ügyvédeket sem értem akik elvállalják hogy védik ezeket,azok is mehetnének a bitóraJoci
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ajjaj itt mindenki rásísztá szkinder :/a többsége kirendelt védőügyvéd. neki is el kell tartania a családját. Esetleg mehet lopni is...
több mint 14 éve
ajjaj itt mindenki rásísztá szkinder :/ én még azokat az ügyvédeket sem értem akik elvállalják hogy védik ezeket,azok is mehetnének a bitóra
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
végre egy rendes ítélet. sipákolnak miatta a jogvédők, de én a tripláját is kiszabnám, hogy nem merjenek ilyeneket a férgek.mingyá jön ..b.. és megmondja, hogy rá volt írva a koszorúra, hogy rasszista, azért vitték el. Mint ahogy én is megkaptam, hogy azért raboltak ki/vertek meg kb 6x a cigányok mert látszott rajtam hogy rasszista vagyokharomtmintha ez mentő körülmény lenne
itt nem volt az
http://index.hu/video/2010/10/29/ra_volt_irva_hogy_halal_a_magyarokra/atapapa
csak annak van visszatartóereje. 3-4 évet úgy vesz a cigány, hogy legalább kigyúrja magát megint csak a mi pénzünkön. a 15 már megbassza őt is.
több mint 14 éve
mingyá jön ..b.. és megmondja, hogy rá volt írva a koszorúra, hogy rasszista, azért vitték el. Mint ahogy én is megkaptam, hogy azért raboltak ki/vertek meg kb 6x a cigányok mert látszott rajtam hogy rasszista vagyokharomtmintha ez mentő körülmény lenne
itt nem volt az
http://index.hu/video/2010/10/29/ra_volt_irva_hogy_halal_a_magyarokra/
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
mingyá jön ..b.. és megmondja, hogy rá volt írva a koszorúra, hogy rasszista, azért vitték el. Mint ahogy én is megkaptam, hogy azért raboltak ki/vertek meg kb 6x a cigányok mert látszott rajtam hogy rasszista vagyok
több mint 14 éve
nem emberekJocihttp://video.xfree.hu/?n=darknews|86f72fb04ec1ac09a8bd0cde534e3ca0
nekem ez a videó a legalja... Felkiáltójel.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
haha. hehe. hihi. vicces gyerek vagy...Nem nagyon szívlelem én sem a romákat, de kihaszi, láttad, hogy ők tették?JC6értelmetlen kérdések topik
ja, olyan nincsStez
több mint 14 éve
Nem nagyon szívlelem én sem a romákat, de kihaszi, láttad, hogy ők tették?JC6Persze, be van kamerázva a temető...
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Nem nagyon szívlelem én sem a romákat, de kihaszi, láttad, hogy ők tették?JC6értelmetlen kérdések topik
ja, olyan nincs
több mint 14 éve
Igen. Túlerőben mindig nagyok. Akkor nincsenek elnyomva.Ide is: gyűlölöm a cigányokat.Dettó.
Miért?
Most épp azért, mert lelopták nagyszüleim sírjáról a koszorúkat...
...és mert nem csak a nyilvános helyeket, tömegközlekedési eszközöket, utcákat árasztják el a fennhangon történő párbeszédeikkel, hanem úgy látom most már a temetőkben se bírnak kultúrált módon viselkedni.
Integráció, mi? Amocskostolvajcigánykurvaanyátokat retkesek!kishaszi
Ma az utcán jöttek egy sorban, és kurjongattak, mint az állatok. És látszott rajtuk, hogy szeretnének egy náluk gyengébb emberbe belekötni, lehetőleg mind a 8-an egyszerre.
És igen, kurvára féltem, hogy esetleg nem hozzám jönnek, pedig nem vagyok egy kis termetű ember...Vrijbloed
Másfajta sztori: Tesóm judózott, sose volt egy elveszett gyerek. Még fősulisként az ecseri úti metró peronnál bambult ki az arcából egy cigány meg beszólt, hogy "miafasztbámulsz". Fordult meg, hogy legalább megnézze ki szól miszól, és abban a pillanatban már ütötte is, 3 igen jól irányzott ütéssel elferdítette az orrát (szó szerint). Nagy, tagbaszakadt állat volt és mondta, hogy az ütésekből azt gondolja nem utcai bunyós, hanem "tanult" ütéseket vitt be. Na ekkor levette a motyóját meg a kabátját, hogy gyere szemből görény, erre a cigány már nyúlt is a zsebébe.... na akkor ott hagyta a faszba mondván nem fogja megkéselni őt senki iskolába menet, annyit nem ér. Okosan tette. Mondom, bivalyerős és judózott, de ez nem olyan az életben, mint a filmeken, hogy akkor 2 mozdulattal lefegyverzem és összecsomagolom a másikat. Ilyen nem nagyon létezik, ha csak nem Navy Sealses, moszados stb. az emberfia...
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nem nagyon szívlelem én sem a romákat, de kihaszi, láttad, hogy ők tették?
több mint 14 éve
nem emberek
több mint 14 éve
Ide is: gyűlölöm a cigányokat.Az a baj, hogy ez a dolog nem új keletű. Épp tavaly fordult elő az én családomban is hasonló eset. Márciusban meghalt a nagymamám, májusban ültettünk ki a sírjára virágokat, melyeket másnapra kiástak és elvittek. A legfájóbb az egészben az volt, hogy a hantot taposták a lábukkal, valamint a segédeszközeiket a sírkövön tisztították le...
Miért?
...és mert nem csak a nyilvános helyeket, tömegközlekedési eszközöket, utcákat árasztják el a fennhangon történő párbeszédeikkel, hanem úgy látom most már a temetőkben se bírnak kultúrált módon viselkedni.
több mint 14 éve
Ide is: gyűlölöm a cigányokat.Dettó.
Miért?
Ma az utcán jöttek egy sorban, és kurjongattak, mint az állatok. És látszott rajtuk, hogy szeretnének egy náluk gyengébb emberbe belekötni, lehetőleg mind a 8-an egyszerre.
És igen, kurvára féltem, hogy esetleg nem hozzám jönnek, pedig nem vagyok egy kis termetű ember...
több mint 14 éve
Ide is: gyűlölöm a cigányokat.Miért?
Integráció, mi? Amocskostolvajcigánykurvaanyátokat retkesek!
több mint 14 éve
Sikerült szétégetni a nyelvemet...szabaaz a baj, hogy a gépelésben nem gátol.
több mint 14 éve
szaba
10 543
Sikerült szétégetni a nyelvemet...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
egy kis más politika.http://elections.nytimes.com/2010/results/senate
örülünk is meg nem is. Kár hogy Coloradoban nem nyert a Repi. De van nekem pár meglepi. Főleg a bigten államok bepirosodása.
több mint 14 éve
A cigány csak addig akar dolgozni, amíg verhetia mellét, hogy nem kap munkát. Amikor el kellene kezdeni keresni azt, akkor már nem akar.
több mint 14 éve
Nem nagyon értik meg hogy a magyar átlagszavazó a saját bőrén érzi az elbaszott cigánypolitikát, amit nem lehet jelenleg hangzatos hosszútávú projektekkel megoldani, csak radikális rendvédelmi eszközökkel. Ha ezek beváltak jöhet a felzárkóztatás meg integrációharomtEz kevés. Ehhez még mindig alapfeltétel lenne, hogy a cigányság AKARJON INTEGRÁLÓDNI a társadalomba. Baszhatunk mindent az ablakon, ha ez utóbbi nincs meg. Márpedig nincs. Utópia az egész. Lehet rajta elmélkedni, bölcselkedeni, okoskodni, kitalálni a tutit, de békés eszközökkel nem lehet megoldani egy olyan kérdést, amelyikben az egyik fél nem akar részt venni a megoldásban.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ezt az LMP-s cigánymacát inkább hagyjuk. szerintem is ő a rákfenéje az LMP-nek, illetve a mögötte lévő liberális ideológusok. Itt sajnos nagyon nincs pragmatizmus, csak a ragaszkodás a láthatóan szar dogmákhoz (integráció, pozitív diszkrimináció). Nem nagyon értik meg hogy a magyar átlagszavazó a saját bőrén érzi az elbaszott cigánypolitikát, amit nem lehet jelenleg hangzatos hosszútávú projektekkel megoldani, csak radikális rendvédelmi eszközökkel. Ha ezek beváltak jöhet a felzárkóztatás meg integráció
több mint 14 éve
Szerintem akkor is leszarta, én is azt tettem volna egyébként.Mondjuk tedd hozzá, hogy nem filip találta ki a két millát, ő csak bemondta... persze lehetne vitatkozni, hogy magától nem volt több esze, de a helyében mit tett volna más? áááh, aszongyák itt vagyunk sokan, de sztem lófasz az egész?Philip, a 2 millió emberes bébi azóta kormányzati kommunikátor lett, szóval valszeg szarik már erre.
😀😀😀Dkishaszi
Dzsokijuing
több mint 14 éve
Attól függ, nálunk mennyi az ún. felső középosztály kereseti határa. Attól tartok, nálunk valahol 2 milka/évnél kezdődik.Szerintem csak attól, hogy valaki papíron évi két és félmilliót kézhez kap, még nem lesz felső-középosztálybeli. Nézzük meg, hogy milyen megtakarításokkal és vagyonnal rendelkezik, mire kell költenie, hány gyereke van, őket milyen színvonalon neveli, stb.
Az utolsó fél mondatodban bújik meg a kisördög 😊, én a közszférában dolgozom és hasonló cipőben járok, de a vállalkozók/oligarchák, legyenek vörösök vagy narancsok, nem így gondolkodtak. Most az adócsökkentés komoly mézesmadzag, de adórendőrség nélkül gáz lesz.
Dzsokijuing
Adórendőrség pedig lesz, a VPOP és az APEH se véletlenül kerül összevonásra.
Különadó: helytállónak tűnik az az MSZP-s érvelés, hogy ha visszamenőleges hatállyal nyúlunk bele ezekbe a végkielégítési ügyekbe, miért nem 2002-ig nyúlunk vissza? Miért lusta a Fidesz egyenként bírósághoz fordulni az ügyekben?Nem vagyok Fidesz, meg is van a véleményem a különadó mögé bújtatott, valójában nyugdíjkérdésről szóló AB-cseszegetésről, de így is eléggé aggályos a pár hónapokkal ezelőtt, jogszabály alapján kifizetett végkielégítéseket különadóztatni, most egy 2003-ban végkielégített, azóta tízszer elköltött pénzt, vagy kétszer meghalt embert miért kéne ezzel cseszegetni?
Dzsokijuing
Osztolykán Ágnes és az LMP az inkluzív oktatási felzárkóztatás híve, szemben az SZDSZ integrációs modelljével.Nem az a lényeg hogy minek a híve, hanem hogy azt miként adja elő. Volt egy olyan nyilatkozata a Fidesz cigánypolitikájáról, ami csak akkor nem vágott volna fejbe, ha Mohácsi mondja
Dzsokijuing