Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 14 éve
nekem nagy mákom van hogy mi az egyetemen ingyen kapjuk a win 7-et 😊OrkÁllam bácsi fizet ért nem is keveset.
több mint 14 éve
én két dologtól dobtam ma hátast, mindkettő az elszállt árakkal kapcsolatosHát ez tényleg két nagyon húzós ár!! Különösen a W7!! :/
- most lesz kész az új gépem, gondoltam tisztességes állampolgárként beruházok mellé egy Win 7-esre, erre látom, hogy a Home Edition bolti ára 60ezer (!) forint...
- pont látom, hogy születésnapomon lesz Led Zeppelin emlékkoncert Pesten, a Letz Zep zenekar jóvoltából. Király, már rendelném is jegyeket, erre a legolcsóbb helyekre 7000 forint... egy tribute zenekarra wazzeJJ Tiller
több mint 14 éve
nekem nagy mákom van hogy mi az egyetemen ingyen kapjuk a win 7-et 😊
több mint 14 éve
én két dologtól dobtam ma hátast, mindkettő az elszállt árakkal kapcsolatos- most lesz kész az új gépem, gondoltam tisztességes állampolgárként beruházok mellé egy Win 7-esre, erre látom, hogy a Home Edition bolti ára 60ezer (!) forint...
- pont látom, hogy születésnapomon lesz Led Zeppelin emlékkoncert Pesten, a Letz Zep zenekar jóvoltából. Király, már rendelném is jegyeket, erre a legolcsóbb helyekre 7000 forint... egy tribute zenekarra wazze
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
catattack
3 520
20 perce keresem a streameket és egyszerűen nem találok semmit egyik meccshez sem. Elkezdtem pánikolni és csak ekkor jöttem rá, hogy csak 1 óra múlva kezdődik a buli! 😐
több mint 14 éve
nyilván direkt úgy válogattak, hogy minél mellbevágóbb legyen az élmény. ez van, szép világErős idegzetűeknekBazmeg... azért van 1-2 igen durva kép...
1940 2010
http://whatreallyhappened.com/IMAGES/GazaHolo/index.htmlGRAFI
Egyébként a legdurvább az egészben, hogy a legtöbb új kép, szinte tökéletes másolata a réginek...fetomy
több mint 14 éve
Erős idegzetűeknekBazmeg... azért van 1-2 igen durva kép...
1940 2010
Egyébként a legdurvább az egészben, hogy a legtöbb új kép, szinte tökéletes másolata a réginek...
több mint 14 éve
Belehalt sérüléseibe az a férfi, akit vasárnapra virradó éjjel a fővárosban többször megszúrtak - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság. A távirati iroda úgy tudja, az áldozat egy ecuadori állampolgár, aki a Budapesten megrendezett triatlon világbajnoki sorozat döntőjének résztvevője volt.Vasárnap hajnalban, 2 óra után érkezett bejelentés a Budapesti Rendőr-főkapitányságra, amely szerint Budapesten, a VI. kerület, Nagymező utcában a járdán egy vérző férfi fekszik. A helyszínre érkező rendőrök, valamint a mentőszolgálat munkatársai megállapították, hogy a sérültet többször megszúrták, állapota életveszélyes volt. Az áldozat - aki a nyomozás eddigi adatai szerint egy 38 éves férfi - a kórházba szállítást követően belehalt sérüléseibe.
A BRFK bűnügyi főosztály életvédelmi osztálya emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen személy ellen indított nyomozást.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Erős idegzetűeknekEz sajnos nagyon igaz.
1940 2010
Csak JC6 nehogy meglássa...
több mint 14 éve
Erős idegzetűeknekmindig is mondtam h a zsidók a legnagyobb nácik.
1940 2010
csak nekik van atomjuk is
több mint 14 éve
Erős idegzetűeknek1940 2010
http://whatreallyhappened.com/IMAGES/GazaHolo/index.html
több mint 14 éve
...és még sokan mások.Ennek nem a börtönben kéne csücsülnie? Örülök, hogy túl van a nehezén de inkább most kéne, hogy az jöjjön, nem!? Beszarok...Következmények nélküli ország. Stohl, Princz, Császár, Sas...kishaszi
http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/stohl-tul-van-a-nehezen-2028211/Matthew99
több mint 14 éve
Én nem álltam meg tegnap egy percre se emlékezni, de 9/11 szerintem több, mint az USA baja. Amerikában történt, javarészt amerikaiak haltak meg, de egy új korszak kezdődött vele globális szempontból is. Még ha sokan csak annyit éreznek belőle, hogy Ferihegyen nem vihetnek fel a gépre magukkal egy félliteres üdítőt.
több mint 14 éve
Ennek nem a börtönben kéne csücsülnie? Örülök, hogy túl van a nehezén de inkább most kéne, hogy az jöjjön, nem!? Beszarok...Következmények nélküli ország. Stohl, Princz, Császár, Sas...
http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/stohl-tul-van-a-nehezen-2028211/Matthew99
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Ennek nem a börtönben kéne csücsülnie? Örülök, hogy túl van a nehezén de inkább most kéne, hogy az jöjjön, nem!? Beszarok...http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/stohl-tul-van-a-nehezen-2028211/
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
hát igen szélsőséges vagyok 😀 no meg tudok egy időben szétrobbani a dühtől is meg az örömtől is 😀Mondjuk te anélkül is depis vagy, hogy meállnál minden hasonló eseménynél, és elszomorodnál 😀szabafetomy 1 percen belül talál okot, hogy írjon make loveba ÉS gyűlölködőbe 😊konqueror
több mint 14 éve
Mondjuk te anélkül is depis vagy, hogy meállnál minden hasonló eseménynél, és elszomorodnál 😀szabafetomy 1 percen belül talál okot, hogy írjon make loveba ÉS gyűlölködőbe 😊
több mint 14 éve
szaba
10 542
áá, az régen volt 😀 most kiegyensúlyozott vagyok 😀 meg tiszta pozitív meg optimista meg minden szar 😀fetomyMondjuk ez jó hír 😛
több mint 14 éve
áá, az régen volt 😀 most kiegyensúlyozott vagyok 😀 meg tiszta pozitív meg optimista meg minden szar 😀
több mint 14 éve
szaba
10 542
Mondjuk te anélkül is depis vagy, hogy meállnál minden hasonló eseménynél, és elszomorodnál 😀
több mint 14 éve
na akkor aktuális, hogy utálom az ilyet. Fel lett itt sorolva csomó dolog, de emellett van még rengeteg, amin lehetne össze-vissza sajnálkozni. Főleg, hogy nem egy olyan hely van a világban, ahol állandóan van valami robbantgatás, mészárlás, akármi.Sajnálatos a 911, de attól még nem kell megállnia a világnak. Az usákok majd szépen megemlékeznek, ahogy mi is megemlékezünk a saját hasonló eseményeinkről. Valószínű, hogy pl. Washington nem áll meg egy napra március 15-én, október 23-án, vagy akármi más magyar esemény napján.
Ha pl. én itt Magyarországon minden ilyen alkalommal elszomorodnék, és szörnyülködnék a világ gusztustalanságán és agresszivitásán, ártatlanok elhullásán, akkor lassan már az év minden napja ezzel telne. 11-e van, eszembe jut, aztán ennyi.
Ja, mellesleg ha pl. a Parlament-be beleszállna 3 boeing 747-es, akkor valószínű csak aznap lenne hír világszerte, max még másnap, aztán szépen elhalványulna, és jövőre eszébe nem jutna senkinek sem külföldön.
több mint 14 éve
"I'm Winston Wolf. I solve problems."Tokyo-ban kb 100 000 embert öltek meg az amcsik pár nap alatt bombázással.ma már 9 éve 😕 mintha csak tegnap lett volna... (tudom,ezt minden évben el lehet mondani)HurkaPersze sajnálatos dolog de a legtúlértékeltebb megemlékezés az biztos, baromira felvan fújva csak azért mert gyakorlatilag ez volt az egyetlen külső támadás ami érte az országukat rövid történelmük során. Természetes dolog hogy katonáik a világ másik felén harcolnak de hogy náluk is lehet gebasz az eszébe se jutott senkinek 9/11-ig. 3000 ember halt meg ami szomorú de ennél 100szor szörnyűbb dolgok történnek naponta.JayB
Hiroshimában, Nagasakiban 2 perc alatt 30-40ezret.
A 95% civil volt.
Ezekről nincs hatalmas megemlékezés. Vajon miért.
Lenapalmozták fél Vietnam-ot, csak úgy. Rájuk basztak többszáz tonna dioxint. Ezekről ki emlékezik meg?
A mai fiatalok nem is hallanak ilyen dolgokról.
Egyszerűen mivel amerikai sportokat nézel szeptember 11et fogod kapni a képedbe iszonyatos mennyiségben, mert tényleg az egyetlen amit valaha beszoptak.
Nem szép dolog, meg szomorú, de valjuk be őszintén várható volt. Főleg azok a viccesek, amikor ők fegyvereznek fel egy országot a saját érdekeik szerint, majd azoknak mennek neki. 80-ban telepumpálták pénzzel és fegyverrel Irak-ot irán ellen. Fordult azóta a kocka. Felfegyverezték a tálibokat a ruszkik ellen. Most meg beszopták.
Nem kell magyarként akkor feneket keríteni szept 11nek.haromt
+1.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Tokyo-ban kb 100 000 embert öltek meg az amcsik pár nap alatt bombázással.ma már 9 éve 😕 mintha csak tegnap lett volna... (tudom,ezt minden évben el lehet mondani)HurkaPersze sajnálatos dolog de a legtúlértékeltebb megemlékezés az biztos, baromira felvan fújva csak azért mert gyakorlatilag ez volt az egyetlen külső támadás ami érte az országukat rövid történelmük során. Természetes dolog hogy katonáik a világ másik felén harcolnak de hogy náluk is lehet gebasz az eszébe se jutott senkinek 9/11-ig. 3000 ember halt meg ami szomorú de ennél 100szor szörnyűbb dolgok történnek naponta.JayB
Hiroshimában, Nagasakiban 2 perc alatt 30-40ezret.
A 95% civil volt.
Ezekről nincs hatalmas megemlékezés. Vajon miért.
Lenapalmozták fél Vietnam-ot, csak úgy. Rájuk basztak többszáz tonna dioxint. Ezekről ki emlékezik meg?
A mai fiatalok nem is hallanak ilyen dolgokról.
Egyszerűen mivel amerikai sportokat nézel szeptember 11et fogod kapni a képedbe iszonyatos mennyiségben, mert tényleg az egyetlen amit valaha beszoptak.
Nem szép dolog, meg szomorú, de valjuk be őszintén várható volt. Főleg azok a viccesek, amikor ők fegyvereznek fel egy országot a saját érdekeik szerint, majd azoknak mennek neki. 80-ban telepumpálták pénzzel és fegyverrel Irak-ot irán ellen. Fordult azóta a kocka. Felfegyverezték a tálibokat a ruszkik ellen. Most meg beszopták.
Nem kell magyarként akkor feneket keríteni szept 11nek.
több mint 14 éve
JéBé
7 034
ma már 9 éve 😕 mintha csak tegnap lett volna... (tudom,ezt minden évben el lehet mondani)HurkaPersze sajnálatos dolog de a legtúlértékeltebb megemlékezés az biztos, baromira felvan fújva csak azért mert gyakorlatilag ez volt az egyetlen külső támadás ami érte az országukat rövid történelmük során. Természetes dolog hogy katonáik a világ másik felén harcolnak de hogy náluk is lehet gebasz az eszébe se jutott senkinek 9/11-ig. 3000 ember halt meg ami szomorú de ennél 100szor szörnyűbb dolgok történnek naponta.