Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
gyulolkodes vol2na en meg ezert jovok gyulolkodniHa itt történne ilyen (tudom, nincs tornyunk), akkor ott is téma lenne.szaba
ki a faszt erdekel hany terrorista szallt bele
innen tobb mint 10 000 kmre vmi faszszopo toronyba ?
ez magyarorszagon miert tema ilyen szinten ?Fake
szaba bazdmeg meg te sem lehetsz ennyire szuklatokoru
az amcsiknal biztos hatalmas tema volt az is
amikor a csecsenek beastak magukat a szinhazba
nem ?
szted mitol lenne az naluk tema h egy kicsi kkeuropai orszagban dol e a torony vagy sem ?
több mint 14 éve
Nem rasszista. kiváncsi. 😊http://index.hu/kulfold/hirek/2010/09/11/biralja_a_romak_kiutasitasat_az_amnesty_international/rasszista. fel is nyomlak az AI-nélharomt
Mikor fogunk olyat olvasni, hogy az amneszti internesönel felszólította a romákat, hogy vessen véget a féktelen tolvajlásnak, és a segélyek mértéktelen begyűjtésének, illetve a túlszaporulatnak?????!!!GRAFI
több mint 14 éve
szaba
10 542
Allen Iversonnál? 😐http://index.hu/kulfold/hirek/2010/09/11/biralja_a_romak_kiutasitasat_az_amnesty_international/rasszista. fel is nyomlak az AI-nélharomt
Mikor fogunk olyat olvasni, hogy az amneszti internesönel felszólította a romákat, hogy vessen véget a féktelen tolvajlásnak, és a segélyek mértéktelen begyűjtésének, illetve a túlszaporulatnak?????!!!GRAFI
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
http://index.hu/kulfold/hirek/2010/09/11/biralja_a_romak_kiutasitasat_az_amnesty_international/rasszista. fel is nyomlak az AI-nél
több mint 14 éve
http://index.hu/kulfold/hirek/2010/09/11/biralja_a_romak_kiutasitasat_az_amnesty_international/Mikor fogunk olyat olvasni, hogy az amneszti internesönel felszólította a romákat, hogy vessen véget a féktelen tolvajlásnak, és a segélyek mértéktelen begyűjtésének, illetve a túlszaporulatnak?????!!!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ma már 9 éve 😕 mintha csak tegnap lett volna... (tudom,ezt minden évben el lehet mondani)Hurkahttp://www.youtube.com/watch?v=Fq2JE7yjDcI
Érdekes, hogy a milliókról senki nem emlékezik meg.tenorx
több mint 14 éve
szaba
10 542
na en meg ezert jovok gyulolkodniHa itt történne ilyen (tudom, nincs tornyunk), akkor ott is téma lenne.
ki a faszt erdekel hany terrorista szallt bele
ez magyarorszagon miert tema ilyen szinten ?Fake
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
na en meg ezert jovok gyulolkodniki a faszt erdekel hany terrorista szallt bele
ez magyarorszagon miert tema ilyen szinten ?
több mint 14 éve
ma már 9 éve 😕 mintha csak tegnap lett volna... (tudom,ezt minden évben el lehet mondani)Hurkahttp://www.youtube.com/watch?v=Fq2JE7yjDcI
Érdekes, hogy a milliókról senki nem emlékezik meg.
több mint 14 éve
Szaros UPC...Telefon off, net is nudli :mad:
több mint 14 éve
ma már 9 éve 😕 mintha csak tegnap lett volna... (tudom,ezt minden évben el lehet mondani)
több mint 14 éve
catattack
3 520
Soha nem vagyok beteg, csak az ilyesfajta megfázás szopat. Szívom be a hideg levegőt és szinte lefagy a tüdőmig! 😕Annyira idegesítő, hogy elég egy éjszaka, amikor a hálószobában lehűl a levegő és azt beszipkázva rögtön megfázom. Ki a fa..omnak van kedve fűteni szeptemberben?catattackNem lehet toppon az immunrendszered 😀The terrible towel
több mint 14 éve
Véradós témához: nagyon tisztelem az embereket, akik elmennek vért adni, én is mennék, ha tehetném.tenorxtőlem a múltkor megkérdezték, hogy nem akarok-e két egységet adni, mivel elég (160, majdnem a felső határ) jó a hemoglobinom. Mivel két csokit és két kajajegyet ajánlottak, ráálltam az alkura 😊 tudom, olcsó ribanc vagyok 😊
több mint 14 éve
Én július vége óta hasonlóval szoptam. Erkélyajtó csomószor nyitva volt, reggel arra keltem, hogy folyik az orrom...Annyira idegesítő, hogy elég egy éjszaka, amikor a hálószobában lehűl a levegő és azt beszipkázva rögtön megfázom. Ki a fa..omnak van kedve fűteni szeptemberben?catattackNem lehet toppon az immunrendszered 😀The terrible towel
több mint 14 éve
Annyira idegesítő, hogy elég egy éjszaka, amikor a hálószobában lehűl a levegő és azt beszipkázva rögtön megfázom. Ki a fa..omnak van kedve fűteni szeptemberben?catattackNem lehet toppon az immunrendszered 😀
több mint 14 éve
catattack
3 520
Annyira idegesítő, hogy elég egy éjszaka, amikor a hálószobában lehűl a levegő és azt beszipkázva rögtön megfázom. Ki a fa..omnak van kedve fűteni szeptemberben?
több mint 14 éve
előtte is már 6 feletti volt 😛nem tudom mi olyan nehéz a rendes ratio elérésében. még sehonnan sem rúgtak ki pedig nagyon alap netem van.lenmagon kábé hetek óta free leech van, bebaszna, ha friss regesként nem lenne übermagas ratiod 😛
magon most már majdnem 10-es a ratiom pedig alig egy hónapja vagyok fenn és orrbba szájba töltök.
tyt-n is 1 felett vagyok, de idény végére meglesz a 3-5 körüli, egyéb oldalakon dettó.
egyáltalán nem nehézbriareos
Amúgy igen, örülök az esőnek ^^fetomy
több mint 14 éve
nem tudom mi olyan nehéz a rendes ratio elérésében. még sehonnan sem rúgtak ki pedig nagyon alap netem van.lenmagon kábé hetek óta free leech van, bebaszna, ha friss regesként nem lenne übermagas ratiod 😛
magon most már majdnem 10-es a ratiom pedig alig egy hónapja vagyok fenn és orrbba szájba töltök.
tyt-n is 1 felett vagyok, de idény végére meglesz a 3-5 körüli, egyéb oldalakon dettó.
egyáltalán nem nehézbriareos
Amúgy igen, örülök az esőnek ^^
több mint 14 éve
Ma háromszor áztam bőrig.Honnan jön ez a kibaszott rengeteg eső?
több mint 14 éve
Rohadt eső, remélem legalább fetomy örül.Véradós témához: nagyon tisztelem az embereket, akik elmennek vért adni, én is mennék, ha tehetném.
több mint 14 éve
NCAA pozitívnem, a második vagy harmadik legritkább az enyém, most nem jut eszembe melyikJJ Tiller😕 pár napja voltam fogorvosnál, erre most hívtak, hogy nagyon kellene a vércsoportom, menjek vért adni, és így sajna nem tudok 😕JJ Tiller0+?JSanyo
több mint 14 éve
nem, a második vagy harmadik legritkább az enyém, most nem jut eszembe melyik😕 pár napja voltam fogorvosnál, erre most hívtak, hogy nagyon kellene a vércsoportom, menjek vért adni, és így sajna nem tudok 😕JJ Tiller0+?JSanyo
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
😕 pár napja voltam fogorvosnál, erre most hívtak, hogy nagyon kellene a vércsoportom, menjek vért adni, és így sajna nem tudok 😕JJ Tiller0+?
több mint 14 éve
😕 pár napja voltam fogorvosnál, erre most hívtak, hogy nagyon kellene a vércsoportom, menjek vért adni, és így sajna nem tudok 😕
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal