NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 14 éve
Persze, én meg majd felrobbantok egy kórházat, mert útban van nem? Azért amiket te felsoroltál Black_Adder nagyon nem ugyanazok...Az én szüleim páréve, mikor még panelban laktunk, napi 12 órát dolgoztak. Reggel 6-este 6 vagy fordítva. És nem irodában ücsörögtek, hanem gyárban robotoltak. Nem tudom, lehet neked pl. 12 óra folyamatos robotolás után még hazaérsz, lenne kedved szerelgetni otthon, nekik nem volt. Főleg, hogy akkor még kellett főzni, takarítani, stb.. Spec mondjuk mi nemigen fúrtunk vagy ilyesmi, de ha festés, vagy bármi munka volt otthon, azt rendre hétvégén csináltunk. Az egy szép utópia, hogy a vasárnap a pihenésé, de aki egy 5 fős családot pár tízezer forintból tart fent egy hónapban, az nemigen endgethet meg magának olyan luxust, hogy pihenőnap. Hetente legalábbis tuti nem. És örültünk, ha arra megvolt a pénz, hogy megvegyük a festéket, csapot, szekrényt, akármit, nemhogy még fizessünk valami szerelőnek, akit tök fölösleges kihívni, ha magunk is meg tudjuk oldani ingyen.
Eszemben sincs felmenteni azokat, akiknek jó poén vasárnap délben fúrogatni, mert azok faszok. De igenis ahogy a közlekedési szabályokat áthágod, ha mondjuk rohansz a gyerekeddel kórházba, ugyanúgy nem pazarolsz szerelőre, és szabadnapra, ha még az a pénz is k.vakevés, ami úgy megmarad.
De kívánom, hogy sose tapasztald meg, hogy milyen, amikor nulla pénzből tartasz el folyamatos robotolás mellett 3 gyereket, és hogy majd a jövőben (is) megtehesd azt, hogy a napi teendőid mellé még beszúrogatsz hétköznap házi barkácsolást.
több mint 14 éve
Nekem itt az öregasszonyokból van sokszor nagyon elegem. Reggel, kb. fél 5-kor nekiáll most meg hasonlók. Régebbi szembeszomszédjával volt nagy szokása, hogy szinte olyankor hajnalban nekiállnak főzni, "kellemes" illatok egyből fel, ajtót kinyit, és egymásnak átordibál...
több mint 14 éve
ja de minden másnap kiszakad a csap? hmm.......inkább vazz adnék pénzt neki, hogy hívjon szakit, mint tízszer-hússzor annyi ideig összebalfaszkodja az egészet. igen, ha az időd pénz, akkor hívj egy vízszerelőt, gázszerelőt, villanyszerelőt, asztalost - mert sokkal rövidebb idő alatt megoldja.
és azt is olyan kurva nehéz felfogni, hogy más meg nem azért él ott, hogy téged hallgasson, hogy neked jó legyen, hanem hogy NEKI jó legyen.
nem azokról beszélek aki egyszer-kétszer bezajonganak a lépcsőházi kanyarba, hanem akik vazz ipraszerűen űzik - vagy a balfaszságot vagy valami faszomtuggya fusi munkát. Aztat mondtam, minden tizesben van két-három ilyen krapek, őket hallgatja mindenki.
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Most tényleg olyan nehéz felfogni, hogy valaki csak akkor ér rá? Vagy ha mondjuk ti napi 10-12 órákat dolgoztok, és kiszakad a falból a csap pl. vagy akármi leesik szétesik, amit fúrni kell, és fontos, akkor azt ti nem rakjátok vissza? Na meg 2010-ben Magyarországon pont olyan világot élünk, ahol ha nekem fúrni kell egyet, akkor gondolok egyet, és kiveszek miatta egy szabadnapot.. Valószínűleg a legtöbben nem jókedvükben poénból fúrkálnak vasárnap délben, ők is inkább pihennének, de nyilván nem érnek rá.fetomyA házirend tiltja. Mi nagyszülőket kértünk meg rá, h legyenek ott, amíg a szakemberek dolgoznak rajta, mert mi se értünk rá, csak úgy gondoltuk bunkóság lenne Vasárnap ebédidőben csinálni.
Vasárnap még Isten is megpihent miután megteremtette a világot, /*pedig ő biztos jobban elfoglalt mint bárki ember a földön*/ és ezért már kurva régóta kialakult, h az ember se dolgozik vasárnap.
Azt meg nem hiszem el, sőt adott esetben tudom is, h hétköznap nem dolgoznak este 10ig /*Egyébként kíváncsi vagyok, h k az aki hétköznap reggel 6tól este 10ig dolgozik, ti biztos mindannyian, és csak nekem van ilyen fene jó dolgom*/, hétköznap munka után meg tudták volna csinálni. És akkor el fogadom, h valamikor meg kell, de a vasárnap ebédidő az Magyarországon az ebédé. Nyílván ezért tiltja a házirend is, amit ha 150 ember be tud tartani, akkor a maradék 50 is tartsa be.
Csak mert akkor legközelebb az úton ott fordulok balra, ahol nem engedi, arra hivatkozva, h dolgozok és nincs időm kerülni, átmegyek a piroson, mert dolgozok is nincs időm várakozni, betolakodok elétek a sorban arra hivatkozva, h dolgozok és nincs időm sorba állni, vagy nem fizetek a boltban, mert dolgozok és nincs időm rá. Ezek ugyanolyan szabálysértések.
"Hiába, kedvemet elvették a bunkók, igen bunkót mondtam. Ez egy szép nagy magyar réteg. Annyian vannak már, mint a nyű". -Hofi Géza
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Most tényleg olyan nehéz felfogni, hogy valaki csak akkor ér rá? Vagy ha mondjuk ti napi 10-12 órákat dolgoztok, és kiszakad a falból a csap pl. vagy akármi leesik szétesik, amit fúrni kell, és fontos, akkor azt ti nem rakjátok vissza? Na meg 2010-ben Magyarországon pont olyan világot élünk, ahol ha nekem fúrni kell egyet, akkor gondolok egyet, és kiveszek miatta egy szabadnapot.. Valószínűleg a legtöbben nem jókedvükben poénból fúrkálnak vasárnap délben, ők is inkább pihennének, de nyilván nem érnek rá.
több mint 14 éve
Tudod, az ember átértékel bizonyos dolgokat, mikor gyereke lesz, 11 órát dolgozik mindennap és emellett aktívan sportol, nemzetközi szinten érdekelt egy sportban, és emellett mondjuk még pl. lakást kell építeni, csinálni, lakhatóvá tenni...még majd az se zavar, ha komplett TVGM zenekar próbákat rendez a hálószoba falánál?! 😛Csak az én családomban és ismerősi körömben tartja magát az a nézet, hogy a hétvége a pihenésé, tehát a csendé, a nyugalomé?Hét közben dolgoznak ezek a fa és egyéb nyűvők .Egyszer te is megtudod ne aggódj milyen az, amikor nem jut máskor időd zavarni a szomszédokat, mint hétvégén és este... Nem szórakozásból csináljuk mi se adott esetben...kishaszi
Tehát nem fúrunk, vésünk, kalapálunk, és semmi olyan tevékenységet nem végzünk, ami zavarhatja a szomszédokat.
Mi is dolgozunk (én mondjuk pont nem, de a többiek igen), de az ilyen jellegű dolgainkat megoldjuk hét közben.
Csak szerintem hatalmas nagy parasztság mások hétvégéjét elbaszni?Mikey
(segítségként TVGM - TotálisVéresGennyesMegsemmisülés, mint a NIN csak durvább)sutianap
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
pesti helyeket nem ismerem, szegeden a Béke Tanszéken kell kezdeni, aztán Tiszavirág, Bárka ilyesmik szép sorjában felvenni a tárgyakat, leöbliteni a torkunkon 😀VBKt. Amúgy neptun órarendet akartam holnapra, hogy tudjam, hogy mikor hova kell mennem.tenorxVettem egy kurva Canon nyomtató/scanner/fénymásolót. De persze egy kurva USB kábelt képtelenek voltak adni hozzá, így ma már nem tudok nyomtatni. Komolyan mondom, minek is az hozzá...tenorxmit akartál nyomtatni - vodkát vagy kisfröccsöt?sutianap
p.s. baszki a Sárkányt már bezárták 😕
több mint 14 éve
Felírod kézzel egy kis papírra... 😉 Vagy suli előtt bemész az egyik suli melletti helyre ahol lehet nyomtatni, aztán nyomtatod. Én legalábbis így szoktam.VBKt. Amúgy neptun órarendet akartam holnapra, hogy tudjam, hogy mikor hova kell mennem.tenorxVettem egy kurva Canon nyomtató/scanner/fénymásolót. De persze egy kurva USB kábelt képtelenek voltak adni hozzá, így ma már nem tudok nyomtatni. Komolyan mondom, minek is az hozzá...tenorxmit akartál nyomtatni - vodkát vagy kisfröccsöt?sutianap
több mint 14 éve
VBKt. Amúgy neptun órarendet akartam holnapra, hogy tudjam, hogy mikor hova kell mennem.Vettem egy kurva Canon nyomtató/scanner/fénymásolót. De persze egy kurva USB kábelt képtelenek voltak adni hozzá, így ma már nem tudok nyomtatni. Komolyan mondom, minek is az hozzá...tenorxmit akartál nyomtatni - vodkát vagy kisfröccsöt?sutianap
több mint 14 éve
Vettem egy kurva Canon nyomtató/scanner/fénymásolót. De persze egy kurva USB kábelt képtelenek voltak adni hozzá, így ma már nem tudok nyomtatni. Komolyan mondom, minek is az hozzá...tenorxmit akartál nyomtatni - vodkát vagy kisfröccsöt?
több mint 14 éve
Vettem egy kurva Canon nyomtató/scanner/fénymásolót. De persze egy kurva USB kábelt képtelenek voltak adni hozzá, így ma már nem tudok nyomtatni. Komolyan mondom, minek is az hozzá...
több mint 14 éve
még majd az se zavar, ha komplett TVGM zenekar próbákat rendez a hálószoba falánál?! 😛Csak az én családomban és ismerősi körömben tartja magát az a nézet, hogy a hétvége a pihenésé, tehát a csendé, a nyugalomé?Hét közben dolgoznak ezek a fa és egyéb nyűvők .Egyszer te is megtudod ne aggódj milyen az, amikor nem jut máskor időd zavarni a szomszédokat, mint hétvégén és este... Nem szórakozásból csináljuk mi se adott esetben...kishaszi
Tehát nem fúrunk, vésünk, kalapálunk, és semmi olyan tevékenységet nem végzünk, ami zavarhatja a szomszédokat.
Mi is dolgozunk (én mondjuk pont nem, de a többiek igen), de az ilyen jellegű dolgainkat megoldjuk hét közben.
(segítségként TVGM - TotálisVéresGennyesMegsemmisülés, mint a NIN csak durvább)
több mint 14 éve
Csak az én családomban és ismerősi körömben tartja magát az a nézet, hogy a hétvége a pihenésé, tehát a csendé, a nyugalomé?Hét közben dolgoznak ezek a fa és egyéb nyűvők .Egyszer te is megtudod ne aggódj milyen az, amikor nem jut máskor időd zavarni a szomszédokat, mint hétvégén és este... Nem szórakozásból csináljuk mi se adott esetben...
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Mikey
18 723
Csak az én családomban és ismerősi körömben tartja magát az a nézet, hogy a hétvége a pihenésé, tehát a csendé, a nyugalomé?Tehát nem fúrunk, vésünk, kalapálunk, és semmi olyan tevékenységet nem végzünk, ami zavarhatja a szomszédokat.
Csak szerintem hatalmas nagy parasztság mások hétvégéjét elbaszni?
több mint 14 éve
A lakóház házirendje tiltja a zajos háztartási gépek használatát és a lakásfelújítást este hétköznap este 10 után, reggel 6 előtt és hétvégéken. Szóval hétköznap munka után, vagy vegyen ki szabadságot, vagy ne újítson fel. De vasárnap ebédidőben akkor is parasztság lenne, ha nem tiltaná a házirend szvsz...Dögöljön meg minden nyomorult köcsög seggfej, aki vasárnap délben fúr, csempét ver le és falat bont!Black_Addermikor verje le, éjjel?
hétköznap gondolom dolgozik.Höri
Meglessz 😀Dögöljön meg minden nyomorult köcsög seggfej, aki vasárnap délben fúr, csempét ver le és falat bont!Black_Adderlégy gonosz, vágj vissza és éjjel csutka hangerőn bömböltesd az NFL/NCCA derbiketkonqueror
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
ez a kérdés most vicc?miért nem a saját WC-d használod?konquerorlégy gonosz, vágj vissza és éjjel csutka hangerőn bömböltesd az NFL/NCCA derbiketkonquerorÉn éjszaka a szomszéd udvarába járok át hugyozni, szerintem az se rossz, és még a feelingje is megvan. 😀TheMileHighCity
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
miért nem a saját WC-d használod?Én éjszaka a szomszéd udvarába járok át hugyozni, szerintem az se rossz, és még a feelingje is megvan. 😀TheMileHighCityDögöljön meg minden nyomorult köcsög seggfej, aki vasárnap délben fúr, csempét ver le és falat bont!Black_Adderlégy gonosz, vágj vissza és éjjel csutka hangerőn bömböltesd az NFL/NCCA derbiketkonqueror
több mint 14 éve
anyámék fölött meg folyamatosan valamit húzgáltak, olyan reggel 6tól, aztán fúrás, húzgálás, fúrás. Pizsibe még elmentem egy komplett elektonyik gitárfeszerelésért. Torzító megteker, pick-uppel betámasztva a 80W-s erősítőnek, erősítő belő úgy, hogy szépen gerjedjen, aztán mondtam faternak, most már ideje lenne megnézni a szöllőt. Egy óra múlva, mikor visszaértünk volt egy remekbeszabott ordibálás és azóta sincs se fúrás, se faragás, se húzgálás. Mer csak az a jó zaj, amia mienk!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
akkor úgy mondom, hogy engem nem zavar akármit is csinálok 😊nekem amúgy mindegy mert én jól alvó vagyok, nem kelek fel semmire sem (ébresztőre sem sokszor :rolleyes: )Little JarryNem arról van szó amúgy, de alvástól függetlenül is tud zavaró lenni.szaba
több mint 14 éve
szaba
10 542
nekem amúgy mindegy mert én jól alvó vagyok, nem kelek fel semmire sem (ébresztőre sem sokszor :rolleyes: )Little JarryNem arról van szó amúgy, de alvástól függetlenül is tud zavaró lenni.
több mint 14 éve
ezé kőtöztünk falura, minden 10esben van két-három hülye, aki folyamatosan fúr, hogy mit, faszom tugya, furkájjon munkaidőben, tetvedék németeknél még füvet sem lehet nyirni hétvégin. a nehogyámmánekemmegmongyad emberek meg bekaphassákEgy kicsit én is hektikus vagyok. Lehet, hogy csak akkor ér rá. Én is porszívóztam nem sokkal dél után. Egyszerűen nem fér bele máskor.szabamikor verje le, éjjel?szombat vagy vasárnap délutánLittle Jarry
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nekem amúgy mindegy mert én jól alvó vagyok, nem kelek fel semmire sem (ébresztőre sem sokszor :rolleyes: )
több mint 14 éve
szaba
10 542
Egy kicsit én is hektikus vagyok. Lehet, hogy csak akkor ér rá. Én is porszívóztam nem sokkal dél után. Egyszerűen nem fér bele máskor.szombat vagy vasárnap délutánLittle JarryDögöljön meg minden nyomorult köcsög seggfej, aki vasárnap délben fúr, csempét ver le és falat bont!Black_Addermikor verje le, éjjel?
több mint 14 éve
de akkor meg meccs van.szombat vagy vasárnap délutánLittle JarryDögöljön meg minden nyomorult köcsög seggfej, aki vasárnap délben fúr, csempét ver le és falat bont!Black_Addermikor verje le, éjjel?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
szombat vagy vasárnap délutánDögöljön meg minden nyomorult köcsög seggfej, aki vasárnap délben fúr, csempét ver le és falat bont!Black_Addermikor verje le, éjjel?