NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 14 éve
Filip, neked blogot kéne írnod ezekbl. Igazából csak be kéne ollózni a hsz-eidet sorban. Vetekedne a szép emlékű Kretén magazinnal az biztos😛
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Gyűlölöm az idegbajomat... Átestem a szekrényen kelés után, mert elfelejtettem, hogy hajnalban a Rockies-meccs végén szétvertem a szobát, és felfordulás van. Most nem elég, hogy a karjaim szét vannak vágva, még a fejemet is rohadtul bebasztam. Mindegy, elővigyázatosságokból nem csinálok újra rendet, mert így egyszerűbb lesz levezetni a következő feszültségeket, és még bújkálni is tudok a romok között.
több mint 14 éve
Imitheking
1 882
Nekem gimiben 8:25-kor kezdődött az első órám 😛😛 (X. ker)pc_xSzent László?😊
több mint 14 éve
Én mondtam, hogy ne nagyon várjátok 😛 Ez most igencsak más, mint a korábbi ügyeim 😛"Normál esetben nem küldök tovább ilyen fajta üzeneteket,de ez a levél egy nagyon jó baráttól jött,aki ügyvédnõ."a mindenki által várt gyűlölködésed mikorra várható?
Az ilyen levelet miért mindig olyan ismerőstől kapom, akitől rendszeresen kapok ilyen üzeneteket? 😀
Amúgy kivételesen most elolvastam 😛 Ez az a bizonyos Bill Géc szétosztja a vagyonát. Nagyon poén, fejenként milliós nagyságrendű bevétel várható, mert továbbküldött egy levelet 😀 Azért arcos, hogy van aki ezt beszopja 😀
Ja, a gyűlölködés lemaradt 😀 Szóval a kurva anyját a körlevelezőknek..😛fetomy
over/under napokban? 😊briareos
több mint 14 éve
ja, forditó kapszula, beveszed, ozt kifordit :cool:És tényleg, ez megmagyarázza suti írását 😀tenorx(sén nemám dumakarról jöttem ki, hanem gyóccerészrű, sutianapén meg nem értettem ezt a fura írást, esetleg van eladó ?😊gabtsi
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
És tényleg, ez megmagyarázza suti írását 😀(sén nemám dumakarról jöttem ki, hanem gyóccerészrű, sutianapén meg nem értettem ezt a fura írást, esetleg van eladó ?😊gabtsi
több mint 14 éve
(sén nemám dumakarról jöttem ki, hanem gyóccerészrű, sutianapén meg nem értettem ezt a fura írást, esetleg van eladó ?😊
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
ja a hatástan prof. benyögte, hogy csak az a hatás amit kipróbáltál(sén nemám dumakarról jöttem ki, hanem gyóccerészrű, az csupa képlet meg egyenlet, mégse tudná senki megtippelni az első négy évem véralkohol-szintjét)sutianapaz jó móka lehet, nálunk az egyik közutálatnak örvendő tanár a házilag készített gyógyszeres sztorikkal lopta be magát a diákság szívébe 😊 csak a kémiaJSanyo
több mint 14 éve
(sén nemám dumakarról jöttem ki, hanem gyóccerészrű, az csupa képlet meg egyenlet, mégse tudná senki megtippelni az első négy évem véralkohol-szintjét)sutianapaz jó móka lehet, nálunk az egyik közutálatnak örvendő tanár a házilag készített gyógyszeres sztorikkal lopta be magát a diákság szívébe 😊 csak a kémia
több mint 14 éve
Majd a nehéz napokon. 😛"Normál esetben nem küldök tovább ilyen fajta üzeneteket,de ez a levél egy nagyon jó baráttól jött,aki ügyvédnõ."a mindenki által várt gyűlölködésed mikorra várható?
Az ilyen levelet miért mindig olyan ismerőstől kapom, akitől rendszeresen kapok ilyen üzeneteket? 😀
Amúgy kivételesen most elolvastam 😛 Ez az a bizonyos Bill Géc szétosztja a vagyonát. Nagyon poén, fejenként milliós nagyságrendű bevétel várható, mert továbbküldött egy levelet 😀 Azért arcos, hogy van aki ezt beszopja 😀
over/under napokban? 😊briareos
több mint 14 éve
"Normál esetben nem küldök tovább ilyen fajta üzeneteket,de ez a levél egy nagyon jó baráttól jött,aki ügyvédnõ."a mindenki által várt gyűlölködésed mikorra várható?
over/under napokban? 😊
több mint 14 éve
"Normál esetben nem küldök tovább ilyen fajta üzeneteket,de ez a levél egy nagyon jó baráttól jött,aki ügyvédnõ."Az ilyen levelet miért mindig olyan ismerőstől kapom, akitől rendszeresen kapok ilyen üzeneteket? 😀
Ja, a gyűlölködés lemaradt 😀 Szóval a kurva anyját a körlevelezőknek..😛 adjátok tovább, hogy aki körüzenetet küldözget tovább, az egy buzi 😛P
több mint 14 éve
jajám még a dr-t is bevéshetem a nevem elé 😉számoljá!wow én még azt sem tudtam h egyetemre jártál
elmész államvizsgázni arra maximális erőbevettéssel tanulsz mondjuk egy hónapot, az ugye 21 munkanap
egy záróvizsga aljas szigorlat ehhez bemérve legyen egy hét, azaz 5 munkanap
egy nyüves kollokvium nehogy már három napnál többet kitegyen
és a szutykos évközi irásbeli zárthelyikre nehogymá fárasszam magam, hát számoljá ha elbaszol egy sima röpdolira két-három napot faszikám akkor a végin éveket kell tanulnod az államvizsgára
(sén nemám dumakarról jöttem ki, hanem gyóccerészrű, az csupa képlet meg egyenlet, mégse tudná senki megtippelni az első négy évem véralkohol-szintjét)sutianap
respectbriareos
azér egy gáz van, rám mindenki emlékszik, meg a sztorikra is - émmeg asszem a csoporttársaimat, ha fel tudnám sorolni - és a legzaftosabb sztoriaimat évfolyamtalálkozón hallgathatom meg
több mint 14 éve
számoljá!wow én még azt sem tudtam h egyetemre jártál
elmész államvizsgázni arra maximális erőbevettéssel tanulsz mondjuk egy hónapot, az ugye 21 munkanap
és a szutykos évközi irásbeli zárthelyikre nehogymá fárasszam magam, hát számoljá ha elbaszol egy sima röpdolira két-három napot faszikám akkor a végin éveket kell tanulnod az államvizsgára
(sén nemám dumakarról jöttem ki, hanem gyóccerészrű, az csupa képlet meg egyenlet, mégse tudná senki megtippelni az első négy évem véralkohol-szintjét)sutianap
respect
több mint 14 éve
számoljá!elmész államvizsgázni arra maximális erőbevettéssel tanulsz mondjuk egy hónapot, az ugye 21 munkanap
(sén nemám dumakarról jöttem ki, hanem gyóccerészrű, az csupa képlet meg egyenlet, mégse tudná senki megtippelni az első négy évem véralkohol-szintjét)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
de lehet. Ha extra képességeid vannak, de ezt tenorx-en eddig nem fedeztem fel 😛nem lehet egyszerre két bálon táncolni fiam, majd rájössz.briareosmajd fb-n küldök nekik linket 😛 😀Nincsenek fent facebookon 😀
ne parázzál már a kibukástól vazze. adok neked egy jó tanácsot, h ne azt mondd h mindig baszogatlak. Még nem kezdted el az egyetemi tanulmányaidat, ezért elárulom h még választhatsz.
Vagy tanulsz
vagy jól érzed magad és lesznek barátaid, akikkel chemistryt alakítottál ki a számtalan kocsmázás alatt, és akik vizsga előtti napon olyan fasza jegyzetet adnak amit egy tanulós sráctól nyúltak, h röhögve másnaposan jobb jegyet kapsz mint a tanulós ( akinek nincsnenek barátai csak a jegyzetei miatt spanolnak vele)briareos
Amúgy meg aranyközépút. Kocsmázás, de én tanulni is fogok, nem csak inni (ez egyébként is kivitelezhetetlen a folyamatos gyógyszerszedés mellett 😊 )tenorx
Tanulásra ott a vizsgaidőszak, addig minek baszakodni? A stressz árt a májnak 😛
több mint 14 éve
nem lehet egyszerre két bálon táncolni fiam, majd rájössz.Nincsenek fent facebookon 😀Akkor keresni... Bár talán azt anya megoldaná. 😀 Ne tegyél már ilyen faszságokkal paranoiássá 😀 Egyébként meg muszáj lesz tanulni, mert kibukok a faszba a 2. félév után, azt meg nem szeretném.tenorxmajd fb-n küldök nekik linket 😛 😀
ne parázzál már a kibukástól vazze. adok neked egy jó tanácsot, h ne azt mondd h mindig baszogatlak. Még nem kezdted el az egyetemi tanulmányaidat, ezért elárulom h még választhatsz.
Vagy tanulsz
vagy jól érzed magad és lesznek barátaid, akikkel chemistryt alakítottál ki a számtalan kocsmázás alatt, és akik vizsga előtti napon olyan fasza jegyzetet adnak amit egy tanulós sráctól nyúltak, h röhögve másnaposan jobb jegyet kapsz mint a tanulós ( akinek nincsnenek barátai csak a jegyzetei miatt spanolnak vele)briareos
Amúgy meg aranyközépút. Kocsmázás, de én tanulni is fogok, nem csak inni (ez egyébként is kivitelezhetetlen a folyamatos gyógyszerszedés mellett 😊 )tenorx
több mint 14 éve
Nincsenek fent facebookon 😀majd fb-n küldök nekik linket 😛 😀olvasáshoz nem kell regelni 😛briareosAkkor keresni... Bár talán azt anya megoldaná. 😀 Ne tegyél már ilyen faszságokkal paranoiássá 😀 Egyébként meg muszáj lesz tanulni, mert kibukok a faszba a 2. félév után, azt meg nem szeretném.tenorx
Vagy tanulsz
Amúgy meg aranyközépút. Kocsmázás, de én tanulni is fogok, nem csak inni (ez egyébként is kivitelezhetetlen a folyamatos gyógyszerszedés mellett 😊 )
több mint 14 éve
hümm??? téridőkapu?jaj ne legyünk már ennyire lámák... direkt link fórumraolvasáshoz nem kell regelni 😛briareosde, nem enged be ha nem tudsz belépnisutianap
szted h lehetnek jelen vendégek az oldalon?briareos
több mint 14 éve
igy van, és egy számit csak átmész-e a vizsgán, s ennek relevációja nincs a tanulással. ne harmicévesen kezdd el keresni a betyárosabb bulikat mer addigra már romlik a májfunkció 😛majd fb-n küldök nekik linket 😛 😀olvasáshoz nem kell regelni 😛briareosAkkor keresni... Bár talán azt anya megoldaná. 😀 Ne tegyél már ilyen faszságokkal paranoiássá 😀 Egyébként meg muszáj lesz tanulni, mert kibukok a faszba a 2. félév után, azt meg nem szeretném.tenorx
Vagy tanulsz
több mint 14 éve
jaj ne legyünk már ennyire lámák... direkt link fórumrade, nem enged be ha nem tudsz belépnisutianapNem hinném, hogy ilyenre szükség van, vagy hogy paranoiások. Meg amúgy meglepne, ha bármelyikük be tudna regisztrálni ide 😀 (Szia apa, szia anya, azért írok így, mert így menő, amúgy nagyon szeretlek titeket, puszi, Danci)tenorxolvasáshoz nem kell regelni 😛briareos
szted h lehetnek jelen vendégek az oldalon?
több mint 14 éve
de, nem enged be ha nem tudsz belépniolvasáshoz nem kell regelni 😛briareosnem a focit imádják, hanem stalkingolják a kis aranyoskájukat, és meglepetten konstatálják h online mennyire vagány, ez akis szerény, visszahúzódó danika 😛briareosNem hinném, hogy ilyenre szükség van, vagy hogy paranoiások. Meg amúgy meglepne, ha bármelyikük be tudna regisztrálni ide 😀 (Szia apa, szia anya, azért írok így, mert így menő, amúgy nagyon szeretlek titeket, puszi, Danci)tenorx
több mint 14 éve
majd fb-n küldök nekik linket 😛 😀Akkor keresni... Bár talán azt anya megoldaná. 😀 Ne tegyél már ilyen faszságokkal paranoiássá 😀 Egyébként meg muszáj lesz tanulni, mert kibukok a faszba a 2. félév után, azt meg nem szeretném.tenorxNem hinném, hogy ilyenre szükség van, vagy hogy paranoiások. Meg amúgy meglepne, ha bármelyikük be tudna regisztrálni ide 😀 (Szia apa, szia anya, azért írok így, mert így menő, amúgy nagyon szeretlek titeket, puszi, Danci)tenorxolvasáshoz nem kell regelni 😛briareos
Vagy tanulsz
vagy jól érzed magad és lesznek barátaid, akikkel chemistryt alakítottál ki a számtalan kocsmázás alatt, és akik vizsga előtti napon olyan fasza jegyzetet adnak amit egy tanulós sráctól nyúltak, h röhögve másnaposan jobb jegyet kapsz mint a tanulós ( akinek nincsnenek barátai csak a jegyzetei miatt spanolnak vele)
több mint 14 éve
Akkor keresni... Bár talán azt anya megoldaná. 😀 Ne tegyél már ilyen faszságokkal paranoiássá 😀 Egyébként meg muszáj lesz tanulni, mert kibukok a faszba a 2. félév után, azt meg nem szeretném.olvasáshoz nem kell regelni 😛briareosnem a focit imádják, hanem stalkingolják a kis aranyoskájukat, és meglepetten konstatálják h online mennyire vagány, ez akis szerény, visszahúzódó danika 😛briareosNem hinném, hogy ilyenre szükség van, vagy hogy paranoiások. Meg amúgy meglepne, ha bármelyikük be tudna regisztrálni ide 😀 (Szia apa, szia anya, azért írok így, mert így menő, amúgy nagyon szeretlek titeket, puszi, Danci)tenorx
több mint 14 éve
olvasáshoz nem kell regelni 😛Nem hinném, hogy ilyenre szükség van, vagy hogy paranoiások. Meg amúgy meglepne, ha bármelyikük be tudna regisztrálni ide 😀 (Szia apa, szia anya, azért írok így, mert így menő, amúgy nagyon szeretlek titeket, puszi, Danci)tenorxIgen, imádják mindketten az amerikai focit 😀tenorxnem a focit imádják, hanem stalkingolják a kis aranyoskájukat, és meglepetten konstatálják h online mennyire vagány, ez akis szerény, visszahúzódó danika 😛briareos