Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 14 éve
Szvsz nincs olyan.gyűlölöm ha sírnak a ribik miatt.HöriVan, akinek csak egy esélye van az életben...kishaszi
Főleg nem tizenévesen fog ez kiderülni.

több mint 14 éve
gyűlölöm ha sírnak a ribik miatt.HöriVan, akinek csak egy esélye van az életben...
szerk. erre pont a Zorall - Szerelemre születtem (ugyebár Seek&Destroy aláfestéssel) szól, hát eldurran a ...
😛
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Ha újra fiatalabb lehetnék,akkor 26-28éves koromig nem lenne egy hosszabb kapcsolatom sem.Nem igazán értem mire gondolsz.Ha egy leányzóval komolyabb mederbe akarod terelni a dolgot akkor csak megmondod neki hogy bejön neked nem?CowboykarcsiDe nem 2 hét után! Kíméld magad.catattack
Éppen addig tartana amíg izgalmas a dugás.
Ha sikerülne akkor lehetőleg párhuzamosan több csaj.
Ezek a tizenévesen túlkomolykodott szerelmi történetek semmire sem jó.
Csak rábaszás a vége.
Inkább baszás mint rábaszás.

több mint 14 éve
catattack
3 520
Nem igazán értem mire gondolsz.Ha egy leányzóval komolyabb mederbe akarod terelni a dolgot akkor csak megmondod neki hogy bejön neked nem?CowboykarcsiDe nem 2 hét után! Kíméld magad.
több mint 14 éve
gyűlölöm ha sírnak a ribik miatt.HöriÉn csak gyűlölködök. 😛
több mint 14 éve
gyűlölöm ha sírnak a ribik miatt.HöriOMG cirka ugyanakkor írt hsz-ben ugyanúgy a "ribi" szóképet alkalmaztuk a leányzókra
miracolo
több mint 14 éve
amúgy néha én is alkalmazom a ribikkel, hogy húzzam az agyuk & tudják hol a helyük 😛 😀Hmm, ilyenem még nem volt, de tuti csak idő kérdése. 😀 😂 😊VrijbloedMeg amikor bejelentkezel, akkor ő meg pont ki. 😂Vrijbloedáh, ekkor csak letilt vagy rejtve lesz fenn 😛konqueror
több mint 14 éve
v csak nem tudsz róla... 😊Hmm, ilyenem még nem volt, de tuti csak idő kérdése. 😀 😂 😊VrijbloedMeg amikor bejelentkezel, akkor ő meg pont ki. 😂Vrijbloedáh, ekkor csak letilt vagy rejtve lesz fenn 😛konqueror

több mint 14 éve
Hmm, ilyenem még nem volt, de tuti csak idő kérdése. 😀 😂 😊Meg amikor bejelentkezel, akkor ő meg pont ki. 😂Vrijbloedáh, ekkor csak letilt vagy rejtve lesz fenn 😛konqueror
több mint 14 éve
Meg amikor bejelentkezel, akkor ő meg pont ki. 😂Vrijbloedáh, ekkor csak letilt vagy rejtve lesz fenn 😛
több mint 14 éve
Nem igazán értem mire gondolsz.Ha egy leányzóval komolyabb mederbe akarod terelni a dolgot akkor csak megmondod neki hogy bejön neked nem?Vagy csak összerakja majd ha lerángatom róla a bugyit mi? 😀Ki? :cool:Ja, jó csajok, bár nem mind, de sok a bomba keleti szépség 😊Sobri Jóskatudod ki vegyülne velük...eaglesmcnabb
tisztáztam vele hogy ugye egyáltalán kölcsönös e a dologSzerintem itt b.sztad el!catattack
Cowboykarcsi
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Annyira azért nem vagyok magam alatt,hogy ne tudjam elmesélni mi volt 😉 lévén nem volt ez valami komoly dolog,igazából véget ért még mielőtt elkezdődhetett volna,csak kiakaszt hogy megint csak pislogok és nem értem mi a fasz baja van...Mi volt a gáz? Őszintén?Nem tudom.Ez a HSZ amikor íródott(már amit idéztem) kb az volt az utolsó amikor még rendben voltak a dolgok.Eleve a randival kapcsolatban ekkor még konkrétumot nem beszéltünk meg csak annyit tisztáztam vele hogy ugye egyáltalán kölcsönös e a dolog.Ugye akkor az volt hogy igen,de ez után akármikor felhoztam szóba a dolgot hogy akkor hogy hol meg mikor csak elterelte valamival,"még nem tudom,majd megbeszéljük" stb.Én már ekkor éreztem hogy gázos a dolog,úgyhogy megmondtam neki hogy nyugodtan mondja meg ha már nincs kedve a dologhoz meggondolta magát vagy valami.Nem,csak hogy sok dolga volt/van a héten és hogy fáradt és hogy nem tudja még hogy mi lesz a jövőhéten stb stb.Aztán már most jöttek az ilyen finomságok hogy látom fenn van msnen,irok neki,erre ő "bocs de most nem érek rá".Ez többször is volt.Ma pedig egész egyszerűen amikor irtam neki nem válaszolt semmit csak kijelentkezett.... Hát kb itt döntöttem úgy hogy hagyom a faszba,nem tudom mi lelte az elmúlt másfél két hétben komolyan...ennyi.Ebből rengeteget tanulhatsz 😂Hmm, tipikus. :/
Egyik nap még kölcsönös, de persze kiderül másnapra, hogy igazából nem.
Az MSN a legjobb. Szó nélkül lép le, annyit nem ír oda, hogy "nem érek rá".
Fogalmuk sincs, ezzel hogy megalázzák a másikat, hogy arra nem méltatják, hogy visszírjanak 1-2 szót. :/
Meg amikor bejelentkezel, akkor ő meg pont ki. 😂
több mint 14 éve
catattack
3 520
Ki? :cool:Ja, jó csajok, bár nem mind, de sok a bomba keleti szépség 😊Sobri Jóskatudod ki vegyülne velük...eaglesmcnabb
tisztáztam vele hogy ugye egyáltalán kölcsönös e a dologSzerintem itt b.sztad el!
Cowboykarcsi
több mint 14 éve
az ázsiai csajokból két típus létezik: vagy nagyon randa vagy gyönyörű, átmenet nincskínaiak, vietnámiak, koreaiak, etc... ellepik a közterületeket, a metrokat, villamosokat...eaglesmcnabbJa, jó csajok, bár nem mind, de sok a bomba keleti szépség 😊Sobri Jóska

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
tudod ki vegyülne velük...kínaiak, vietnámiak, koreaiak, etc... ellepik a közterületeket, a metrokat, villamosokat...eaglesmcnabbJa, jó csajok, bár nem mind, de sok a bomba keleti szépség 😊Sobri Jóska
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
kínaiak, vietnámiak, koreaiak, etc... ellepik a közterületeket, a metrokat, villamosokat...eaglesmcnabbJa, jó csajok, bár nem mind, de sok a bomba keleti szépség 😊

több mint 14 éve
kínaiak, vietnámiak, koreaiak, etc... ellepik a közterületeket, a metrokat, villamosokat...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
ó igen, az MSN az a legnagyobb szövetségesüknyugi, hétvégén telibeveritek a Lionst, az majd helyrebasz
több mint 14 éve
Annyira azért nem vagyok magam alatt,hogy ne tudjam elmesélni mi volt 😉 lévén nem volt ez valami komoly dolog,igazából véget ért még mielőtt elkezdődhetett volna,csak kiakaszt hogy megint csak pislogok és nem értem mi a fasz baja van...Mi volt a gáz? Őszintén?Nem tudom.Ez a HSZ amikor íródott(már amit idéztem) kb az volt az utolsó amikor még rendben voltak a dolgok.Eleve a randival kapcsolatban ekkor még konkrétumot nem beszéltünk meg csak annyit tisztáztam vele hogy ugye egyáltalán kölcsönös e a dolog.Ugye akkor az volt hogy igen,de ez után akármikor felhoztam szóba a dolgot hogy akkor hogy hol meg mikor csak elterelte valamival,"még nem tudom,majd megbeszéljük" stb.Én már ekkor éreztem hogy gázos a dolog,úgyhogy megmondtam neki hogy nyugodtan mondja meg ha már nincs kedve a dologhoz meggondolta magát vagy valami.Nem,csak hogy sok dolga volt/van a héten és hogy fáradt és hogy nem tudja még hogy mi lesz a jövőhéten stb stb.Aztán már most jöttek az ilyen finomságok hogy látom fenn van msnen,irok neki,erre ő "bocs de most nem érek rá".Ez többször is volt.Ma pedig egész egyszerűen amikor irtam neki nem válaszolt semmit csak kijelentkezett.... Hát kb itt döntöttem úgy hogy hagyom a faszba,nem tudom mi lelte az elmúlt másfél két hétben komolyan...ennyi.Ebből rengeteget tanulhatsz 😂Mi volt a gáz? Én tanulni szeretnék.látom nem tanulsz 😊briareosÉs tényleg nem...jöhet aminek jönnie kell.Cowboykarcsi
Persze csak akkor írd le ha van kedved.Tomeee
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Tomeee
753
Mi volt a gáz? Én tanulni szeretnék.És tényleg nem...jöhet aminek jönnie kell.CowboykarcsiCsak el ne kiabáljam de életemben először mennek,elsőre,simán,minden gubanc,fölösleges körök,és forgás nélkül a dolgok egy igen szimpatikus csajszival 😉 Nekem tetszik ő,én is bejövök neki,tök jól eldumálgatunk vagy két hete már kisérgetem ie oda ő is feszt jött velem ide oda,ma megmondtam neki hogy mi a szitu,kértem egy randit és ő bele is ment,sőt még azt is mondta hogy már ő akart elhívni engem 😀 Aztán persze holnap már lehet kérhetem a 99-t de most még örülök hogy pillanatnyilag rendben haladnak a dolgok!Cowboykarcsilátom nem tanulsz 😊briareos
Persze csak akkor írd le ha van kedved.
több mint 14 éve
Azt. Ha kedves vagy, az a baj. Ha ráírsz MSN-n az a baj, ha nem írsz rá MSN-n az a baj. Ha ráírsz akkor nyomulsz az a baj, ha nem írsz rá gyáva vagy az a baj. 😛 A lényeg, hogy amit csinálsz, és semmi gond nincs vele, neki épp az ellenkezője kéne, ezért nyafog. Semmi nem jó nekik. Komolyan nem hittem ezt el néhány éve.
Azóta folyamatosan ezt tapasztalom...
A 99 már uncsi, inkább a Belga- Az a baj, nah az jobban illik ehhez. 😊 😂 :cool:
több mint 14 éve
csak bajt okoznakÉs tényleg nem...jöhet aminek jönnie kell.CowboykarcsiCsak el ne kiabáljam de életemben először mennek,elsőre,simán,minden gubanc,fölösleges körök,és forgás nélkül a dolgok egy igen szimpatikus csajszival 😉 Nekem tetszik ő,én is bejövök neki,tök jól eldumálgatunk vagy két hete már kisérgetem ie oda ő is feszt jött velem ide oda,ma megmondtam neki hogy mi a szitu,kértem egy randit és ő bele is ment,sőt még azt is mondta hogy már ő akart elhívni engem 😀 Aztán persze holnap már lehet kérhetem a 99-t de most még örülök hogy pillanatnyilag rendben haladnak a dolgok!Cowboykarcsilátom nem tanulsz 😊briareos
több mint 14 éve
És tényleg nem...jöhet aminek jönnie kell.Csak el ne kiabáljam de életemben először mennek,elsőre,simán,minden gubanc,fölösleges körök,és forgás nélkül a dolgok egy igen szimpatikus csajszival 😉 Nekem tetszik ő,én is bejövök neki,tök jól eldumálgatunk vagy két hete már kisérgetem ie oda ő is feszt jött velem ide oda,ma megmondtam neki hogy mi a szitu,kértem egy randit és ő bele is ment,sőt még azt is mondta hogy már ő akart elhívni engem 😀 Aztán persze holnap már lehet kérhetem a 99-t de most még örülök hogy pillanatnyilag rendben haladnak a dolgok!Cowboykarcsilátom nem tanulsz 😊briareos
több mint 14 éve
átálltunk a kibaszott outlookra. :mad:
ami nem hajlik, az törik!